Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Østerport 3-sterren

Oslo Plads 5, Østerbro, 2100 Kopenhagen, Denemarken

#98 van de 102 hotels in Kopenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 465 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    De Kamers aan de kant van het spoor hoor je goed de treinen...
    • Stel
    • Standaard Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Kamers aan de kant van het spoor hoor je goed de treinen langs komen, hoor ook goed als een locomotief warm staat te draaien. Deze geluiden zijn goed hoorbaar in de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    5,8
    bed was prima, wifi was goed
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    680 euro betaald voor 1 nacht, en dan toch: - badkamer waren ze vergeten schoon te maken; - late check out gereserveerd, pasje voor kamer toch geblokkeerd na normale check out tijd. Werd mij bot medegedeeld, terwijl ze toch zelf een vergissing hadden gemaakt; - personeel niet onaardig maar absoluut niet servicegericht; - voelden ons niet zo welkom/geholpen, wat wel erg belangrijk is wanneer je alleen reist met kinderen

    bed was prima, wifi was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Ontbijt prima in orde en goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Middelgrote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een standaard kamer en die liggen vlak naast het treinspoor. Dus met raam open slapen gaat niet. Je kan een upgrade doen naar een Deluxe kamer maar vraag me af of je dan minder lawaai zou hebben.

    Ontbijt prima in orde en goed verzorgd. Het hotel ligt vlak tegenover het station (en metro) dus erg handig. Er ligt ook een kleine supermarkt aan de overkant. De meeste personeelsleden aan de receptie waren vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,3
    Een prima uitvalsbasis maar wel stevig aan de prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prijs/kwaliteit geluidsoverlast

    Het hotel was prima maar niet geweldig. Locatie was top, kamers klein maar net, veel geluid van de metro maar wel oordoppen, ontbijt prima maar niet bijzonder en het geheel was behoorlijk aan de prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,3
    Ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe grote tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zelf zijn prima. Maar ze zitten in een verbouwing waardoor de gang en daardoor het geheel er wat armoedig uitziet. Lounge en ontbijtzaal ook niet echt sfeervol, voor de prijs die je betaalt mag je denk ik meer verwachten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Locatie zeer gunstig en kamers zeer netjes en schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt viel iets tegen qua keuze

    Locatie zeer gunstig en kamers zeer netjes en schoon. Daarnaast uitstekende badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    6,3
    Afgezien van de treinen was het prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Langs de spoorlijn was één kleine tegenvaller. Rest was prima.

    Ontbijt goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    Netjes, proper en comfortabel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Grote Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed geregeld. Alles verliep goed van check in tot het uitchecken. Vriendelijk personeel en fijne kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    4,2
    Het kamer was zo lawaai van de trein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kamer was zo lawaai van de trein. Geen lift. Door de renovatie in de lobby kunnen wij niet de toilet gebruiken.

    Verbleven in mei 2018

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Østerport

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: