Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scandic Eremitage 3-sterren

Lyngby Storcenter, Klampenborgvej 230, 2800 Kongens Lyngby, Denemarken

#3 van de 4 hotels in Kongens Lyngby

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 525 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    5,4
    Te duren verblijf boven winkelcentrum
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Inrichting van de kamers is gedateerd en vertoonde technische mankementen. Er is een balkon, maar deze is niet privé en eigenlijk niet te betreden. Ontbijtbuffet keuze is matig.

    De gratis leenfietsen waren een uitkomst!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    8,8
    Prijzig maar goed verzorgd hotel, direct naast Microsoft kantoor
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ik weet dat alle hotels in Kopenhagen duur zijn en dit hotel was zeker geen uitzondering. In andere steden zou je voor een vergelijkbare kamer minder betalen. Ik snap ook niet waarom hotels nog altijd automatisch de stroom uitschakelen als ik de kamer verlaat. Ik laat graag apparaten aan de lader hangen als ik bv. Ga eten en als dan de stroom wordt uitgeschakeld heb ik daar niks aan.

    Mijn kamer was groter dan gebruikelijk in hotels. Met name het grote losstaande bureau was bijzonder prettig. Er waren ook ruim voldoende stopcontacten. Aangezien ik vaak (laptop) werk tijdens mijn reizen was ik hier zeer blij mee.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Prima locatie goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    We sliepen in een opklapbed dat kon worden getransformeerd in een kast. Omdat we iets kwijt waren keek ik onder het bed en kwam een sportoutfit tegen die niet van ons was (bah!)

    De locatie was prima we waren zo in kopenhagen centrum. Het stadje zelf is leuk met een aantal restaurants en kledingwinkels

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Top hotel in een goede omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    De gordijnen waren niet zonnewerend. Met kinderen op een locatie waar het zeer vroeg licht wordt, is dat eigenlijk wel een must.

    Super ontbijt, veel keuze, alles smaakte! Ruime kamer, proper. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Ondergrondse parking. Jonge omgeving met veel mogelijkheden om in de buurt te eten of shoppen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    6,7
    Opfrisbeurt nodig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel kan een opknapbeurt gebruiken (veel kleine beschadigingen bv aan meubilair ) , gordijnen in kamer lieten veel licht door (geen verduistering), personeel ontbijt liep er nogal nors bij.

    Locatie , bereikbaarheid met de wagen, gratis parking

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,1
    Bij het ontbijt buffet is ook rekening gehouden met dieet...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de slaapkamer is prima maar de badkamer is klein en rook muf.

    Bij het ontbijt buffet is ook rekening gehouden met dieet voor schriften, gluten vrij en lactose vrij b.v. is duidelijk aanwezig, erg goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij treinstation met snelle verbinding naar Kopenhagen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    10
    short stay at copenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt perfect en uitzicht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    De kamers waren niet echt schoon veel stof onder de bedden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet echt schoon veel stof onder de bedden en bank

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bed wel heel smal

    Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    8,8
    Het ontbijt was heerlijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was heerlijk. De kamers zijn comfortabel, het personeel is super vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    3,3
    Ontzettend slecht te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontzettend slecht te bereiken. Half uur zoeken voor je de ingang voor de parkeergarage vindt, bij de ingang staat dat de maximale hoogte 2.10 meter is en als je binnen bent en rechts afslaat richting de garage van Scandic is het opeens 1.80 meter, als mijn zoontje ons hier niet op geattendeerd had dan rijd je zo je dakkoffer stuk op de auto. Was totaal geen begrip voor bij het hotelpersoneel. Overigens staat hier niets over bij booking.com

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,1
    Badkamer is een beetje verouderd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Badkamer is een beetje verouderd.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: