Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Scandic The Reef 4-sterren

Tordenskjoldsgade 14, 9900 Frederikshavn, Denemarken

#9 van de 14 hotels in Frederikshavn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 380 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    Perfect for a short stay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna s waren uit en de kamer toe aan renovatie met name het matras

    Locatie voor de ferry prima, fitness heeft enkele bruikbare machines. Voor kinderen lijkt me het zwembad leuk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    Het hotel ligt bijna naast de haven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is eigenlijk te hoog als je op doorreis bent en maar 1 nachtje blijft slapen. De kamer was goed, maar niet bijzonder. Verder was het 's nachts erg rumoerig buiten (werkzaamheden in de haven, veel mensen op straat).

    Het hotel ligt bijna naast de haven. Onze auto mocht bij het hotel blijven staan tot 2 uur, wat voor ons precies goed uitkwam aangezien onze ferry om 2 uur vertrok. We hebben na het ontbijt nog snel even gezwommen en het was geen probleem dat we te laat uitcheckten (45 min te laat).

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel maar weinig slaapcomfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige personeelsleden spreken alleen Deens en verstaan je niet als je Engels spreekt. Slechte isolatie van de kamers, vanaf 4u s ochtends krijsen de meeuwen van de haven je wakker. Bedden zijn klein en erg oncomfortabele hoofdkussens.

    Uitstekende ligging vlakbij de ferries naar Zweden en Noorwegen. Goed restaurant en prima ontbijtbuffet. Tropisch waterpark is erg leuk, zeker aangezien in Fredrikshavn niet veel te beleven valt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,0
    Prijs - kwaliteit is niet correct.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer moeten opgefrist worden. Zeker voor die prijs van overnachting.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,8
    Eenvoudig hotel op goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ouderwetse kamer, te simpel voor best hoge prijs

    Goed ontbijt!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,8
    Wij moesten de boot nemen de volgende dag.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij moesten de boot nemen de volgende dag. Top locatie! Het zwembad in het hotel is perfect.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekend ontbijtbuffet met ruime keuze. Prachtig zwembad. Veel groter dan je bij een hotel verwacht.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,5
    Kamers voldoen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Temperatuur in het gehele hotel wat aan de hoge kant, mogelijk door het tropisch zwembad. Badkamer had wat schimmelaanslag in de douche. Verder een prima hotel.

    Kamers voldoen. Misschien wat gedateerd, maar niet afgeleefd.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    7,1
    Het uitzicht over Oslo vanuit onze kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiëne in de kamer en in de gangen kon beter, ook honden zijn toegelaten in dit hotel en dat vinden wij minder.

    Het uitzicht over Oslo vanuit onze kamer. Ook het ontbijt en lunch zijn verzorgd. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    6,7
    Het ontbijt was prima en het zwembad is geweldig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamers zijn gedateerd, de bedden wat krap net als de badkamer.

    Het ontbijt was prima en het zwembad is geweldig.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,2
    Water pret park
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kleine kamers

    Water pret park

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: