Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Anmeldelser af Skærbæk Holiday Centre

Storegade 46, 6780 Skærbæk, Danmark

#2 af 8 hoteller i Skærbæk

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 386 hotelanmeldelser

8,8

Pointfordeling

  • Rengøring

    8,7

  • Komfort

    8,6

  • Beliggenhed

    8,6

  • Faciliteter

    8,9

  • Personale

    9,2

  • Valuta for pengene

    9,1

  • Gratis wi-fi

    9

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 75

  • Anmeldt: 10. september 2018

    7,5
    "Da det var dårligt vejr, var det godt børnene kunne komme i..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Hytten er bestemt ikke egnet til 7 personer. Og hemsen er ikke egnet til mindre børn.

    Da det var dårligt vejr, var det godt børnene kunne komme i badeland.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 25. juli 2018

    9,2
    "Et roligt område med mange gode faciliteter både ude og inde. Fantastisk badeland for alle."
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 7 overnatninger

    Opholdet var fantastisk, men at der bliver forlangt 25 kr. pr. dag for en højstol der i jysk koster 99 kr. er ikke iorden. Der burde være en højstol i huset. Man kan ikke forvente at familien har taget en med hjemmefra da den kræver en del plads.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 29. april 2018

    9,2
    "Hamrende dejligt ophold. Mangler et stort receptionsskilt på betonsiden til venstre for trappen"
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger

    Man kan ikke koge spaghetti med den electrolux udsugning, da der kun er et filter, og det drypper ned i stride dråber på glasfladen, hvilket er farligt og uforsvarligt, og kan give kortslutning, hvis metal/glassamlingen ikke er tæt. Nu er vi jo forstandige folk og har tørret det løbende vand op, ellers ville det løbe ned phelt på gulvet også !!!!! Bosch og Siemens fx 2x filter-udsugning, og det drypper ikke. Og der mangler så til spaghettiretten en lille diskret ostespaghetti/grøntsagsrive........ Ellers er alt mere end perfekt !!!!!!!!!!!!!!!!! Fantastisk praktisk og flot indrettet lille hus.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 24. februar 2018

    9,6
    "At der var mulighed for både fitness, svømmehal, bowling og..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    At svømmehallen kun var åbent i nogle tidsrum (men det var kun et lille minus)

    At der var mulighed for både fitness, svømmehal, bowling og multibane. Der var rent. Det var billigt.

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 26. december 2017

    8,3
    "God mini ferie. "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Madrassen i dobbeltsengen, var ikke særlig god at sove på.

    Et dejligt sted, hvor vi kunne hygge os. Der var også mulighed for, at få vores hunde med.

    Overnattede: december 2017

  • Anmeldt: 28. november 2017

    9,6
    "Alt perfekt,men det tog lang tid at opvarme hytten især..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 1 overnatning

    Lidt mere varme ved ankomst.

    Alt perfekt,men det tog lang tid at opvarme hytten især badeværelset da hytten har stået tom i ca. ti dage ifølge rengøringssedlen. Rigtig lækker hytte og god indeklima uden dårlige lugte

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 14. november 2017

    7,9
    "Venligt og imødekommende personale."
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var skuffende. Pæn og indbydende restaurant - men uden personale. Der var en mindre buffet med bake-off boller og et sparsomt udvalg. Brødet var tørt og uinteressant. Vi vil ikke bestille morgenmad en anden gang.

    Venligt og imødekommende personale. Et pænt, rent og velindrettet hus. Mange tilbud om aktiviteter.

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 10. november 2017

    10
    "Sengene var o/k - Spiste ikke morgenmad."
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger

    Sengene var o/k - Spiste ikke morgenmad. 2 gange middag alt var o/k - Dog må jeg meddele at sovs på burger , det er lkke mig, det havde været bedre hvis sovsen havde været i feks. et bæger ved siden af,så man selv kunne tage hvad man ville.- ellers ingen klager.

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 2. november 2017

    8,8
    "Kommer rigtigt gerne igen"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det eneste jeg ikke synes var helt ok, var hygiejnen i svømmehallen, der var rigtigt meget klor i vandet, og der var rigtigt mange som havde badedragter på indenunder når de kom, og de vaskede sig ikke ordentlig, tørt hår og sminke som ikke blev vasket af inden de gik i vandet

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 20. oktober 2017

    6,7
    "Ok"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Der manglede et viskestykke, så man kunne tørre sit sidste morgenservice af. Man må jo ikke forlade boligen uden at opvaskemaskinen var tømt. Da vi nævnede dette ved afrejse fik vi kun en lam begrundelse!

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 9. oktober 2017

    7,9
    "Alt helt fint i orden og sødt hjælpsomt personale. Elendigt stjerneskud i cafeen,"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Se ovenfor. Maden i cafeen

    Seng var super skøn. Stjerneskud i cafe var meget flot at se på, meeen fiskefileterne var ganske enkelt uspiselige. Smagte af gl fisk. Det må være fra fryser og så i frituren. Spiste kun rejerne. Så hellere lade være med at have Stjerneskud på menuen, for det er meget vigtigt at det er frisk fisk der bruges. Var ærlig talt mega skuffet og også sulten. Nænnede ikke at sige det til de unge mennesker , der serverede, for de var meget meget søde.

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 8. juli 2017

    8,8
    "Dejlige huse og familievenlige faciliteter"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Nogle af udendørsfaciliteterne er meget slidte, blandt andet nettene på håndboldmålene og dørene i målene på multibanen. Også træls at der ingen bademester er i omklædningsrummene - over halvdelen af de andre gæster vi så vaskede sig slet ikke - de fleste havde badetøjet på i bad - ulækkert at skulle dele vand med dem.

    Feriehusene er dejlige, lyse og supergodt indrettet. Der er sovepladser til 7-8 personer hvis man har brug for det, og virkelig god plads til en normal familie på 4. Der er gode indendørs og udendørsfaciliteter og svømmehallen har hele 3 bassiner så alle aldre er tilgodeset.

    Overnattede: juli 2017

  • Anmeldt: 10. juni 2017

    7,9
    "Beliggenhed, huset er hyggeligt og der er hva man skal bruge..."
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Stue møbler, samt svømmehallen og spa var under forventningerne

    Beliggenhed, huset er hyggeligt og der er hva man skal bruge, og dejligt man må have hund med

    Overnattede: juni 2017

  • Anmeldt: 10. marts 2017

    9,6
    "Vi kommer helt sikkert tilbage!!"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 1 overnatning

    Dejlig velholdt og super godt indrettet hytte med god plads. Personalet var meget imødekommende. Desværre havde vi ikke tid til at benytte faciliteterne i feriecentret, men det så rigtig fint ud det hele.

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 3. marts 2017

    9,6
    "Indbydende - rent og fantastisk sted, med mange aktiviteter for børn og voksne."
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    I de mørke måneder, er der ikke nok belysning på gangstierne, især ikke udenfor husene.

    Fantastisk sted, i nærheden af mange forskellige seværdigheder.

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 10. februar 2017

    8,3
    "God miniferie til børnefamilien"
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Er man vant til bløde senge, kan man få lidt besvær med komforten.

    Fint sted, med hytter i en okay størrelse. Perfekt til børnefamilien, især for de yngre børn. Mange aktiviteter for børnene. Gode indkøbsmuligheder i byen, i gåafstand. Venligt og hjælpsomt personale. - vi kommer tilbage en anden gang.

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 2. december 2016

    6,7
    "Hyggeligt hus"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det er dårligt der ikke bliver oplyst at der kun er begrænset åbningstid i vandlsndet. Også var der mange ledige huse og af lige vel kommer vi til at bo i et hus hvor der går håndværker og bygger nye huse lige bagved. Ikke fedt at vågne før kl 7 om morgen når man har ferie også hører på banke lyd hele sagen

    Hyggeligt hus

    Overnattede: december 2016

  • Anmeldt: 16. november 2018

    10
    "Der var ro"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    At vi kun havde tid til at bo der en nat.

    Der var ro

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 8. november 2018

    9,6
    "At der var gulvvarme"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det var et minus at der var håndværkere på fra kl 7 om morgen

    At der var gulvvarme

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 26. oktober 2018

    9,2
    "Rigtig dejligt ophold."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    I Cafeen var det lidt kedeligt mad. Legerummet var med nullermænd

    Personalet og faciliteterne.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 27. september 2018

    9,2
    "Ku ønske vi havde en uge mere"
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Hus 17 betonmadras i 1 1/2 seng Ellers alt godt

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 21. september 2018

    9,6
    "Ø"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Ø

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 29. juni 2018

    10
    "Det er et super sted."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det er et super sted. Dejligt personale. Kunne godt bruge lidt flere åbningstider i svømmebassinnet, men det er en lille detalje.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 17. juni 2018

    8,8
    "God indretning af huset, meget fin beligenhed ved bækken."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    God indretning af huset, meget fin beligenhed ved bækken.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 4. juni 2018

    8,3
    "Fantastisk sted."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Kunne godt bruge at svømmehallen havde åbent lidt oftere og længere.

    Fantastisk sted. Gode hytter. Hjælpsom personale.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 9. april 2018

    6,3
    "Fint og et dejligt sted"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    At vi beder om ikke at bo ved siden af nogle. Så kommer vi til at bo hvor de går mindst forbi 5 gange i døgnet. Det var lidt øv

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 5. april 2018

    10
    "Der var hvad vi skulle bruge og alt i alt intet at klage over"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vejret 🤣🤣🤣

    Vi var godt tilfredse. Dejligt sted.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 22. februar 2018

    10
    "Det er et godt sted til familie ferie."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det er et godt sted til familie ferie.😁

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 13. februar 2018

    8,3
    "Super hyggeligt i et lækkert varmt hus"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Lidt svært at vide hvor man skulle gå hen angående når man skulle hente nøgle

    Super dejligt at komme til et varmt hus

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 30. december 2017

    10
    "Over forventet"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 1 overnatning

    Sengene var lidt kort til de lange voksne.

    Spiste på Cafeen om aftenen - det var helt vild godt.

    Overnattede: december 2017

  • Anmeldt: 28. november 2017

    9,2
    "Som altid, rengøringen er i top."
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 1 overnatning

    Som altid, rengøringen er i top.

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 18. november 2017

    9,6
    "Puslefaciliteter i omklædningsrummet til svømmehallen"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Puslefaciliteter i omklædningsrummet til svømmehallen

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 13. november 2017

    8,8
    "Weekendophold"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Overnattede: november 2017

  • Anmeldt: 2. november 2017

    9,2
    "Perfekt ophold med central beliggenhed i forhold til vores Østerstur."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Alt var ok.

    Gode, funktionelle huse. Senge ok.

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 3. oktober 2017

    10
    "Et fint sted og et godt hus."
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger

    Intet

    Havde ikke købt morgenmad

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 12. september 2017

    9,6
    "Bruseren var ikke god, men kunne bruges."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Bruseren var ikke god, men kunne bruges.

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 5. august 2017

    7,5
    "alt i alt OK"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Feriehus
    • 2 overnatninger

    Manglede grillværktøj! - til den lejede grill.

    sengene var behagelige.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 19. juni 2017

    10
    "lavede selv morgenmad"
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger

    ??

    lavede selv morgenmad

    Overnattede: juni 2017

  • Anmeldt: 10. juni 2017

    9,2
    "Alle børne aktiviteter."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Alle børne aktiviteter. Godt udgangspunkt for udflugter. Hyggelig by, med gode indkøbsmuligheder.

    Overnattede: juni 2017

  • Anmeldt: 15. maj 2017

    8,3
    "Fint sted"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Stue møblerne var små, gik når vi kun var 3 men tænkte hvis der skulle være 6-7 personer ville det blive småt

    Dejligt område med mange muligheder

    Overnattede: maj 2017

  • Anmeldt: 15. maj 2017

    9,2
    "Gerne afrejse kl."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger

    Gerne afrejse kl. 11 i stedet for kl. 10 når man selv skal gøre rent

    Overnattede: maj 2017

  • Anmeldt: 25. april 2017

    8,3
    "God valuta for pengene."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Beliggenhed, prisniveau og faciliteter.

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 19. april 2017

    9,2
    "Hyggeligt og centralt Feriecenter."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 1 overnatning

    Kommer meget gerne dertil igen! Vi var der kun 1 overnatning og flere kunne sagtens bruges! Dejligt sted.

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 28. marts 2017

    8,3
    "tilfreds, har brugt stedet flere gange."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 2 overnatninger

    Pakerongsgorhold ved huset, mere asfalt, idet vi kørte fast.

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 9. marts 2017

    9,2
    "Super ophold.."
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Par
    • Feriehus
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Fremragende og vi havde bestilt morgenmad til at spise i vores feriehus..Rigelige mængder...Og vi kommer tilbage..😁

    Overnattede: marts 2017

  • Anmeldt: 27. februar 2017

    8,3
    "Super lækker hytte og masser af udflugtsmuligheder. Kommer gerne igen."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger

    Ærgerligt vandrutchebanen ikke virkede. Hundelorte over alt på græsarealet uden for hytten var et stort minus.

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 26. februar 2017

    10
    "Skønt"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Rutchebane lukket i vinterferie (uge 8)

    Lækker seng

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 25. februar 2017

    8,3
    "ok, men lidt kedeligt, sikkert pga. årstiden"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger

    åbningstider sv. hal og restaurant(var slet ikke åben.)

    Standard af hytten

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 24. februar 2017

    7,9
    "Meget for pengene"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Legoland. Kunne være lidt større

    Huset Badeland

    Overnattede: februar 2017

  • Anmeldt: 5. december 2016

    9,6
    "Dejlig hytte fin udsigt rigtig godt tilfreds med det hele."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Feriehus
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Dejlig hytte fin udsigt rigtig godt tilfreds med det hele.

    Overnattede: december 2016

  • Følgende anmeldelser er skrevet for mere end 24 måneder siden. De har ikke længere nogen indflydelse på overnatningsstedets karakter, men de kan hjælpe dig med at vælge det bedste sted,

  • Anmeldt: 8. februar 2016

    9,6
    "Købte morgenmad."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    I mørke var det svært at se skiltningen til hytteområdet. Kunne hjælpe med spot på skiltet.

    Købte morgenmad. Stort udvalg til prisen, lækkert anrettet, pænt pyntet.

  • Anmeldt: 19. oktober 2015

    8,8
    "At man kan bruge de forskellige faciliteter gratis og at..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Vi fik et hus hvor man også må have kæledyr med og det kunne man godt se. Der manglede rengøring under sengene og i stue møbler.

    At man kan bruge de forskellige faciliteter gratis og at svømmehallen har åben 3 gange om dagen.

  • Anmeldt: 22. september 2015

    9,0
    "Rigtigt dejligt sted med gode faciliteter."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Vi blev allerede ved ankomsten bedt om at beslutte, om vi ville spise i restauranten om aftenen, og givet fald skulle vi forudbestille maden. Vi endte derfor med at droppe restauranten og købte i stedet mad i Brugsen. Helt ærlig så følte vi os overhovedet ikke velkomne i restauranten.

    Rigtigt dejligt sted med gode faciliteter.

  • Anmeldt: 29. juni 2015

    9,6
    "Huset var dejlig lyst og meget rent."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Huset var dejlig lyst og meget rent.Indretningen var rigtig god med en dejlig udendørs terrasse. Køkkenet var godt udstyret med service og hvad man havde brug for

  • Anmeldt: 3. maj 2015

    8,8
    "Meget venligt serveringspersonale i cafeen."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Det var ikke en dårlig oplevelse, men dobbeltsengen i hus 10 er ikke så rar. Vi er ældre mennesker, og det er svært at kravle ind i den inderste, og I har ingen dobbeltlagner. Næste gang vil vi gerne have et hus med 2 x 2 senge i stedet for.

    Meget venligt serveringspersonale i cafeen. Dejlig mad.

  • Anmeldt: 2. april 2015

    7,9
    "Dejligt hus - gode muligheder for at være aktiv i..."
    • Ferierejse
    • Par

    P.gr.a. jeres nye IT-system, blev vi "smidt" hjem en dag for tidligt - men fik den dog refunderet!

    Dejligt hus - gode muligheder for at være aktiv i Fritidscenteret. Gode indkøbsmuligheder i byen.

  • Anmeldt: 18. marts 2015

    7,1
    "blev modtaget af en meget sød, imødekommende oplysende og i..."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    restaurantens menuer er under al kritik,ville have bagt æble med marcipan, det fantes desværre ikke i køkkenet den dag, kyllingfillet var med skin på bøffen næsten gennemstegt, skulle være medium, stegt flæsk var to stk. flæsk vendt i rasp, øv,øv

    blev modtaget af en meget sød, imødekommende oplysende og i det hele taget en person til UG en rigtig dejlig start på tre dage i skærbæk

  • Anmeldt: 23. februar 2015

    8,8
    "Fantastisk dejlig hytte med wifi."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Parkeringsforhold ved hytte nr. 15 er ikke optimale, når det regner så meget. Sumpet græs/mudder ind i bilen ifbm. afgang.

    Fantastisk dejlig hytte med wifi.

  • Anmeldt: 19. februar 2015

    10
    "Rigtig dejligt, det er anden gang vi besøger jer, stedet, og..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Det eneste øv, der var, var internettet, som hele sprang af, den første ipad, fik etableret forbindelsen og holdt forbindelse men de to andres ipads kunne ikke komme på,

    Rigtig dejligt, det er anden gang vi besøger jer, stedet, og boede i samme hus. Perfekt måske overvejer vi en dag mere næste gang, idet vi havde to overnatninger. Alt i alt en god og utrolig dejlig billig ferie

  • Anmeldt: 13. februar 2015

    8,8
    "fremragende sted, gode aktiviteter "
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Sengene var lige bløde nok

    fremragende sted, gode aktiviteter Godt sted at lave familietræf, da her er aktiviteter for alle ung som gammel. Skønne omgivelser, gode udflugtsmuligheder.

  • Anmeldt: 2. maj 2016

    10
    "Beliggenhed i by,med grønne omgivelser."
    • Ferierejse
    • Par

    Beliggenhed i by,med grønne omgivelser. Mulighed for mange spændende udflugter. Tæt på Hav og skov og Å.

  • Anmeldt: 19. april 2016

    10
    "Det var rigtigt dejligt, men for lidt tid."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Det var rigtigt dejligt, men for lidt tid. Kommer tilbage til sommer. Morgen var rigtigt god.☺☺☺☺

  • Anmeldt: 8. marts 2016

    10
    "Rigtig fine hytter😀"
    • Ferierejse
    • Solorejsende

    Rigtig fine hytter😀

  • Anmeldt: 3. januar 2016

    10
    "super nytårsudsigt"
    • Ferierejse
    • Gruppe

    super nytårsudsigt

  • Anmeldt: 2. januar 2016

    7,5
    "Tæt på indkøbsmuligheder og hyggelig svømmehal og bovling."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Tæt på indkøbsmuligheder og hyggelig svømmehal og bovling.

  • Anmeldt: 17. november 2015

    9,5
    "Huset var varmet op da vi ankom og hvis man skulle opholde..."
    • Ferierejse
    • Par

    Huset var varmet op da vi ankom og hvis man skulle opholde sig i huset længere end os, så var køkkengrejet super fint.

  • Anmeldt: 8. november 2015

    8,8
    "Beliggenhed,var på sort sol tur med et par venner "
    • Ferierejse
    • Par

    Beliggenhed,var på sort sol tur med et par venner Badeland

  • Anmeldt: 13. oktober 2015

    9,2
    "Dejligt sted med venligt personale."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Dejligt sted med venligt personale. Gode faciliteter, vi spillede badminton i hallen, svømmede og bowlede. Godt udvalg af mad i cafeen. Flot center.

  • Anmeldt: 8. oktober 2015

    7,5
    "Fred og ro"
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Restaurant lukket café mad elendig

    Fred og ro

  • Anmeldt: 18. august 2015

    9,6
    "godt rummeligt hus, gode faciliteter i form af svømmehal,..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    godt rummeligt hus, gode faciliteter i form af svømmehal, indendørs og udendørs legefaciliteter

  • Anmeldt: 16. august 2015

    10
    "Dejlige huse, rent , lyst og venligt ."
    • Ferierejse
    • Gruppe

    Dejlige huse, rent , lyst og venligt . Skønt område .

  • Anmeldt: 6. juli 2015

    7,5
    "Huset var fint og rent "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Huset var fint og rent Dejlig svømmehal Flot reception og betjening

  • Anmeldt: 6. maj 2015

    8,3
    "Der er det der skal være, plus der er mange..."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Der er det der skal være, plus der er mange aktivitetsmuligheder som vi dog ikke fik prøvet da vi kun overnattede 1 nat, kommer meget gerne tilbage.

  • Anmeldt: 10. april 2015

    8,3
    "Dejligt sted at være, og glad og smilende personale."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn

    Der kunne nu nok være en babyseng.

    Dejligt sted at være, og glad og smilende personale.

  • Anmeldt: 6. april 2015

    7,5
    "Mange muligheder."
    • Ferierejse
    • Familie med større børn

    Mere information inden ankomst.

    Mange muligheder. Hytterne.

Der er også 124 anmeldelser uden tekst. De har også indflydelse på anmeldelseskarakteren.

Her vises 1 - 75

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: