Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bavaro Princess All Suites Resort, Spa & Casino - All Inclusive 5-sterren

Playas de Bavaro, Bavaro, 23000 Punta Cana, Dominicaanse Republiek

#17 van de 97 hotels in Punta Cana

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1441 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    4,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Zon zee en heerlijk eten op een droom strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Platinum Suite
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is in USD maar je kan er alleen contant in afrekenen, als je dat niet kan dan wordt alles omgerekend naar DOP en belast op je creditcard, dat is 2 keer kosten. Badkamer is ruim en schoon maar getuigt van betere tijden.

    Ruime keus uit restaurants met behoorlijk tot goed eten, als platinum gast krijg je leuke extra’s als een massage, lobster dinner, 24/7 roomservice, eigen lounge, volop gratis drank overal etc. Personeel is super vriendelijk maar vaak alleen in het Spaans aanspreekbaar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,5
    Zeer mooie suites. Goede service van het personeel. Aangenaam strand, met service, voor de
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Platinum Suite
    • Verbleef 8 nachten

    De diners in de 'speciale' restaurants, met name visrestaurant, Chinees restaurant, en het inbegrepen lobsterdiner vielen erg tegen. Het Japans restaurant viel erg mee qua intertainment. Eten was goed, maar niet bijzonder.

    Ontbijt en lunch waren uitstekend, in het Gaucho restaurant voor de premium klanten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    heerlijk om een keer meegemaakt te hebben, mooie omgeving en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow Suite
    • Verbleef 2 nachten

    De 7 gevarieerde restaurants bieden veel te weinig plek om alle gasten te kunnen onderbrengen (als het resort vol is) . Rond 19.30 uur sta je in lange rijen te wachten. Dus dan moet je om 18.00 uur aan tafel gaan wil je verzekerd zijn van een plekje. Dat is natuurlijk een veel te vroeg tijdstip. Overigens kun je in het buffet-restaurant (waar ook ontbijt en lunch is) wel terecht. Het vasthouden of reserveren van bedden bij zwembad of strand blijf ik een vervelend systeem vinden. Volgens de regels mag dit niet, maar het gebeurt wel. Dus je wordt gedwongen ook vroeg op de dag je handdoek neer te leggen...., anders zit je de hele dag vol in de zon.

    Prachtig luxe resort met veel faciliteiten en een zeer fraaie groene omgeving. Ik ben geen all-inclusive type, maar begrijp wel dat dit ideaal is in bepaalde situaties. Het eten was heel divers en smaakvol. Je kan meedoen aan allerlei activiteiten, maar je kan ook de rust opzoeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,8
    Ontbijt was prima geregeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow Suite
    • Verbleef 4 nachten

    Hygiene, vriendelijkheid personeel

    Ontbijt was prima geregeld. Hygiene wordt weinig prioriteit aan gegeven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    9,2
    Prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow Suite
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'Gratis wifi' werkt amper , en helemaal niet op de drukke periodes.

    Prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    9,2
    gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi/internet in je kamer niet inclusief en in de lobby veel te traag op drukke momenten

    gastvrijheid Eten was goed en divers Prachtig verblijfplaats

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,3
    Mooie resort met bungalow suites.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Soms wat langere wachttijden aan de themarestaurants. Zeer povere WiFi verbinding.

    Mooie resort met bungalow suites. 2 mooie zwembaden en verzorgd strand. Goed ontbijbuffet.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    Great service, great room and I love the people!
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi is matig.

    Great service, great room and I love the people!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    5,8
    - Het weer ;
    • Vakantiereis
    • Stel

    - De massaliteit en grootte complex - Toch te veel een typische 'all inclusive' - WIFI functioneerde niet

    - Het weer ;)

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: