Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Old Town Hostel Alur

Lai 20, Tallinn Centrum, 10113 Tallinn, Estland

#28 van de 99 hotels in Tallinn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1819 beoordelingen over dit hostel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen in een nieuw gedeelte van het hostel. Er zat nog geen plafond in de kamer waardoor alle elektriciteitskabels en waterleidingen open lagen. Het bed viel opeens uit elkaar toen ik er op ging liggen (en ik heb geen obesitas). Je moest ook je idkaart of rijbewijs achterlaten als borg voor de sleutel wat ik niet fijn vond om te doen.

    De locatie was perfect. Het personeel gaf zonder problemen een tweede sleutel van de voordeur wat erg handig was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Prima hostel voor het prijs wat je betaalt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het personeel wat er in de avond was heel erg stil, en toen ik op een avond wat had gedronken en mn kamer niet kon vinden vond ik dat de personeel mij wel hielp, maar niet echt een vriendelijk gevoel gaf.

    Ik vond de centrale locatie van de hostel zeker goed, personeel was ook zeker aardig voor het standaard dat estse mensen niet zo open zijn. Voor de rest zeker ook wel prima bedden, en mooi dat het in het oude centrum zit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    7,9
    Je krijgt waarvoor je betaalt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Slaapzaal (15-20 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn redelijk, warm water is beperkt en de kamer voor 20 personen beschikt over welgeteld 1 toilet en douche

    Locatie zeer gunstig, uiterst vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    Prima hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was allemaal wel prima! Het was alleen niet echt een heel gezellig hostel.

    Keuken was groot, douche en wc waren schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,8
    Gewoon fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kraakte

    Goeie locatie, 24-uur receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    prima verblijf, ik zou terugkeren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de matrassen waren nogal doorgezakt

    Vriendelijk, behulpzaam personeel, ook toen er problemen waren met mijn vlucht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,1
    Goede locatie, maar te veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van andere gasten, geen lichtje bij bed, wiebelende bedden.

    Locatie, snelle in- uitcheck

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,9
    Alles wat je nodig hebt op twee minuten van het stadscentrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn bed was niet opgemaakt bij aankomst

    Badkamers zijn ruim en proper

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,8
    Locatie en faciliteiten waren top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Locatie en faciliteiten waren top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    9,2
    Geweldige ligging in het centrum en super schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldige ligging in het centrum en super schoon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    -Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (3-5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gordijnen om het zonlicht tegen te houden.

    -Zeer vriendelijk personeel -Mooie douches

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    5,8
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3-5 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    er was veel lawaai geen regels heel de nacht lawaai van slaande deuren douche en luidruchtigere jongeren.

    niks

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,3
    Mijn verblijf was uitstekend en ik heb er echt van genoten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    geen idee

    het is gewoon een heel gezellig hostel

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13