Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Oru Hotel 3-sterren

Narva maantee 120, Tallinn Centrum, 10614 Tallinn, Estland

#26 van de 99 hotels in Tallinn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2036 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    10
    Grandioos hotel, heerlijk ontbijt, prachtig groot wandelpark erachter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niets eigenlijk.

    Bezoek dit hotel als u naar Talinn gaat. Het ligt er net buiten het oude centrum. Maar vlak achter het hotel is een werkelijk prachtig majestueus wandelpark aangelegd, wat via de paleistuinen en bijbehorend paleis, zo het oude Talinn in gaat. Het park is groot genoeg om er te kunnen joggen, te wandelen, skeeleren, kortom een subliem stukje natuur midden in de stad, met bloementuin en bruggetjes, van alles te zien. Wij kregen een upgrade en waren hier heel blij mee uiteraard. Heel vriendelijk en uitnodigend personeel. Er stopt een busservice voor de deur, dus als je geen zin in wandelen hebt, binnen 10 minuten sta je in het centrum. Veel parkeerplekken pal voor de deur van het hotel. Er is een geweldig ontbijtbuffet met alles erop en eraan. Fijn hotel, modern.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Mooi modern hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen.

    Het hotel ligt iets buiten het centrum. Er is een bushalte bin het hotel waar 5 buslijnen naar het centrum stoppen. Je hoeft dus niet lang op een bus te wachten. Voor 2 euro,tien minuten rijden, Ben je bij het historische centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,8
    matig, niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    douchen in bad heb ik sowieso een hekel aan, maar hoge instap en vast glas vond ik minder. Ook douchekop had wat luxer gekund. Badkamer maakte een sobere ietwat goedkope indruk. Kamer lag pal naast een 4 baans autoweg. Bedmatras slap en doorgelegen, was duidelijk aan vervanging toe. 1 goede zitstoel aanwezig, geen tweede op een tweepersoonskamer, buro om aan te werken was er niet

    ontbijt goed, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Hotel voldeed aan ons doel: snel bij vliegveld en goede kamer voor 3 personen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende bedden. Ontbijt was prima. Het hotel ligt buiten het centrum maar voor het hotel is een bushalte met zeer frequente en korte verbinding naar centrum. Het hotel ligt aan een dorgaande weg bij het park en in de wijk Kadriorg waar ook een aantal toeristische attracties zijn. Mooie grote kamer voor 3 personen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben er slechts 1 nacht geslapen als uitvalbasis naar vliegveld, Dat is ook op korte afstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,5
    Goed hotel op 45 minuten lopen van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche is wat krap als je groot bent.

    Goed ontbijt. Veel keus. Kamer was erg schoon, elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Vriendelijk personeel. Omdat wij op de laatste dag vroeg vertrokken kregen wij nog een mee neem ontbijt mee. Wat een service. Top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Op onze fietstocht door Estland hebben we in Tallinn in het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze fietstocht door Estland hebben we in Tallinn in het Oruhotel een stop gemaakt. We waren erg tevreden. Vriendelijk personeel; schoon; heel uitgebreid en lekker ontbijt; restaurant kleine kaart, maar lekkere gerechten; onze fietsen mochten in de conferentieruimte staan. Centrum was goed te bereiken vanaf het hotel. Ook dicht bij de haven voor de veerboten. Voor de terugreis naar Helsinki komen we dus terug ...🖒

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,7
    Prima hotel net buiten de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Aangezien we laat aankwamen, was er geen mogelijkheid meer om iets te eten bestellen. Aangezien dit in de buurt evenmin het geval is, hadden we wel verwacht dat dit mogelijk was. Centrum is ruim een half uur lopen, maar met de bus slechts 5 minuten

    Prima kamer, al was de badkamer wel gedateerd. Ontbijt was goed verzorgd evenals de ontbijtruimte, en er werd keurig een ontbijtbox klaargezet toen we 's ochtends vroeg naar Tallinn vertrokken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    10
    Personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, wel iets verder van het centrum. Wij hadden fietsen, dus was het geen probleem.

    Personeel was erg vriendelijk. Mooie kamer, bijzonder ruim.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    Uitwaaien aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Het bed sliep lekker, en er was een goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet echt vriendelijk, er kon vaak nog geen hallo van af

    Het bed sliep lekker, en er was een goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    10
    Fantastisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gezelligheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    8,8
    Het uitzicht op het park was mooi.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    beetje pijn in mijn rug van matras.

    Het uitzicht op het park was mooi. Pestvogels in de boom voor mijn raam. En laatste morgen alles ondergesneeuwd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,5
    Ruime parking
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant blijkbaar niet elke dag open. Geen andere restaurants in de buurt

    Ruime parking

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zoals anderen hebben opgemerkt; een tweede koffieautomaat zou welkom zijn geweest. De lange rij geeft aanleiding tot irritatie tussen gasten

    De ligging. Openbaar vervoer naar centrum recht tegenover hotel. Mooie musea in het naastgelegen park. Heel attent en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    8,8
    Goed bed, internet en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed bed, internet en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,2
    ligging, onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging, onthaal

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    8,3
    Goed personeel, mooi schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed personeel, mooi schoon

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,9
    Locatie, gratis partkeren, buslijnen voor de deur
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie, gratis partkeren, buslijnen voor de deur

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Oru Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: