Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Hurghada Long Beach Resort 4-sterren

Sahl Hashish Road, Hurghada, Egypte

#91 van de 165 hotels in Hurghada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 776 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Betaald WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    6,3
    Reserveer bij podium restaurant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in al dente of lotus restaurant valt erg tegen in de avond. Ontbijt en lunch is te doen maar houd niet over. Ook waar de koks moeten werken is alles erg smerig.

    Prijs kwaliteit is goed. Podium restaurant is prima!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    3,3
    oplichters
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    badkmers stinken en het eten was niet echt lekker zowel luch/avond/ochtend wij hebben ook gebookt voor ongeveer 5328 EGP via booking.com en daarna kwamen we bij het hotel en moesten we inneens 7060 en toen hebben we alles verteld over dat we voor 5328 egp hebben gebookt en gaven ze ons korting voor 6470 EGP maar was nogsteeds niet zoals we op booking.com en dat vind ik niet eerlijk...

    het was gezelig bij het zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Het was oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Tuinzicht of Zeezicht - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zee moesten we hele stuk in lopen maar dat kwam door het weer maar het is zeker geen 5* restaurant maar t was wel gewoon te doen

    Slapen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,8
    atmosfeer goed relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Tuinzicht of Zeezicht - 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kale stuk tussen strand en hotel met tuin. effe wennen. kan beter

    atmosfeer goed relaxed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,1
    goed hotel voor rustige vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    lunch,diner

    ontbijt was super,goede ruime kamers met goede bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    2,9
    Erg slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Niets

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    8,3
    Heel fijne locatie aan de zee, veel plaats en prachtig...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel fijne locatie aan de zee, veel plaats en prachtig strand met rif om te snorkelen. Lekker eten in Podium Restaurant!

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,1
    mooie kamer, mooie en netjes park
    • Vakantiereis
    • Stel

    het eten viel zwaar tegen

    mooie kamer, mooie en netjes park de eenmalige lunch in het podium restaurant was heel lekker

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hilton Hurghada Long Beach Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: