Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sol Y Mar Ivory Suites 4-sterren

El Kawsar District, 99999 Hurghada, Egypte

#51 van de 165 hotels in Hurghada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 287 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    Goede accomodatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is eigenlijk een appartement. Wij verbleven slechts 1 nacht en dat is prima bevallen. Zeker gezien de prijs en wat je er voor krijgt. Paar kleine dingetjes bij ontbijt zouden beter kunnen. (Bijv thee zit al klaargemaakt in thermoskan. Die is dus zo zwart als maar kan) . Kamer is uitstekend. Voor een strandvakantie zou ik een ander Jaz hotel aanraden, maar wij waren er zakelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Hotel vlakbij bruisende Esplanada
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierige omgeving, voornamelijk 's nachts (mijn kamer gaf uit op een café/kinderspeelplaats met springkastelen)

    Ruime kamers, eerder een studio, zeker in orde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,3
    Exact zoals verwacht volgens reviews en informatie op...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laatste dag moest ik betalen voor drinken die ik niet had gedronken vanuit de minibar. Geen wifi in kamer, alleen in lobby, restaurant en zwembad. Maar deze werkte ook niet altijd.

    Exact zoals verwacht volgens reviews en informatie op booking.com. Netjes, schoon, ruime kamers met air conditioning en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    Zeer goed prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi kan beter maar dat blijkt overal in Hurghada een probleem.

    Prijs/kwaliteit zeer goed! Voor mij was het een duikvakantie. Ideaal hotel om na de actieve dag tot rust te komen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    Prima prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt waar voor je geld. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,3
    PRIJS KWALITEIT TOCH BETER SURISE HOLIDAYS RESORT ALL INCL.MEER TOERISTEN.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 14 nachten

    GEEN ANIMATIE WAS MEER HOTEL VOOR MENSEN DIE BLIJVEN WERKEN IN HURGHADA.

    PERSONEEL HEEL VRIENDELIK.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    6,7
    ik was voor de eerste maal alleen met duikvakantie, prijs/kwaliteit SYM zijn een correcte weergave
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 11 nachten

    eigenlijk niks, want ik vertrok s'morgens om 8am en ik kwam terug rond 18pm

    elke morgen hetzelfde, maar ik heb ervan genoten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Voor een of twee nachtenverblijf
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje doods

    Ruime en propere kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,1
    Zeer zeer zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid van de glazen, bestek en borden liet de wensen over.

    Zeer zeer zeer ruime kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    7,1
    Voor gewoon te slapen zeer goed .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet bereik en ontbijt basic .. koude koffie of niet te drinken ..

    Kamer ruim en proper .

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,9
    Bij Ontbijt was Koffie koud of niet te drinken .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij Ontbijt was Koffie koud of niet te drinken . ( geen verse koffie ) .

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Rustige omgeving.
    • Individuele reiziger

    Rustige omgeving.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sol Y Mar Ivory Suites

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: