Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sonesta Hotel Tower & Casino Cairo 5-sterren

3 Tayaran St., Nasr City, Nasr City, Caïro, Egypte

#62 van de 173 hotels in Caïro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2572 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer - Alleen Egyptenaren en Residenten
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten iedere dag een schoon tafeltje zoeken bij het ontbijt, terwijl het niet erg druk was.

    De service was uitstekend, professioneel en vriendelijk personeel. Heerlijk brood bij het ontbijt. Prima kapper

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    Vriendelijke personeels.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kregen een kamer die wij niet hadden gereserveerd, veel te klein voor drie personen. Ik kreeg een extra bed, en die was heel slecht kwaliteit. Ik kreeg rug pijn ervan. De ontbijt was veel te duur in verhouding met het eten wat je kreeg.

    Vriendelijke personeels.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,6
    Personeel was vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Geen glas voor tandenpoetsen in de badkamer

    Personeel was vriendelijk. Ik had twee kamers geboekt. Omdat we al meer in Sonesta hadden gelogeerd kregen we een upgrade. Ontbijt prima. Restaurants goed.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,6
    Goed hotel met prima faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Alles netjes verzorgd

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Comfortabel
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het vriendelijke, altijd behulpzame personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    7,1
    Goed maar niet perfect
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt had beter gekund

    Taxi service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,8
    Helaas worden moderne begrippen rondom hospitality niet gerealiseerd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiene, roken, achterstallig significant onderhoud, lawaai

    Vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,1
    Ontbijt heel goed.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Personeel loopt rechtdoor, of je er nu aankomt of niet. Geldt niet voor iedereen.

    Ontbijt heel goed. Kamers waren goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    8,8
    problemen met deurkey.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    problemen met deurkey.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    8,3
    Niks is teveel gevraagd
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is er nogal fris qua temperatuur

    Het vriendelijke, klantvriendelijke personeel en de persoonlijke benadering.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    10
    Super hotel met uitstekende service!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan van dit hotel alleen maar zeggen geweldig! Super personeel en heerlijke kamers!

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,1
    De vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De prijs veel te hoog en dit zonder ontbijt

    De vriendelijkheid van het personeel

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sonesta Hotel Tower & Casino Cairo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: