Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Abades Benacazon 4-sterren

Autovia Sevilla-Huelva, Km. 16, 41805 Benacazón, Spanje

#1 van de 1 hotels in Benacazón

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1027 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Zeer goed, hier komen we terug als we in de buurt zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Bewaakte parking binnen het domein 6 Euro/24h

    Een fantastisch hotel. 16 km buiten de stad Sevilla. Geen hinder van de autostrade Sevilla-Huelva die naast het hotel ligt. Buitengewoon lekker ontbijt en een schitterend zwembad. Mooie kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    Onze kamer had een mooi uitzicht op de tuin van het hotel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer had een mooi uitzicht op de tuin van het hotel met het zwembad, de gangen van het hotel en de lobby zijn in moorse stijl, zeer mooi! Het zwembad is redelijk groot en er is een restaurantje vlakbij het zwembad. Wat we ook goed vonden was dat je gratis kon parkeren bij het hotel, er was steeds parking genoeg en je zit direct op de autostrade.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Zeer slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant Is erg slecht, water in minibar was al geopend en gevuld met vies Spaans kraanwater. Na 2 uur slapen werd ik wakker van harde muziek tot 6 uur sochtends en konden me geen compensatie geven.

    Geluidsoverlast van Feest tot 6 uur sochtends Niet kunnen slapen en geen compensatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,5
    Fijn verblijf, maar 4 sterren ?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was ijskoud, verwarming deed het niet. Herrie van de lift die ook 's nachts vaak wordt gebruikt ! De tuin was slecht onderhouden, zonde. Wifi matig

    Hotel is erg mooi, vooral bij binnenkomst Kamer was erg ruim, met een aparte zithoek. Badkamer met ligbad Ontbijt was prima Genoeg privé parkeergelegenheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    3,3
    Zeer matig hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming is niet in te stellen, meer dan 30 graden op de kamer en uit nood balkondeuren open gezet in november. Folie van toiletbril liet helemaal los, alles behalve hygiënisch. Douche valt steeds van haak. Wasbak afvoer verstopt. Schakelaars van het licht bij het bed werkten niet. Verlichting onder alkoof deed het niet. Koelkast werd niet koud. Waterkran om bad te vullen werkte niet. Enz. Alles is aftands en zeker geen ster waard. Laat je niet misleiden door de zgn 4* sterren. Helemaal niet geschikt voor stadstour in Sevilla, de bus doet er een uur over.

    Gratis parkeren en daar heb je het wel mee gezegd!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    6,7
    Oude kamers geen plaats om ons kleren in de kast tezetten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers geen plaats om ons kleren in de kast tezetten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel. Prima als overnachtingsadres.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    Mooi groot zwembad, ruime kamer, busnaar Sevilla stopt voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de ochtend wat rumoerig omdat de mensen van de (vele) bussen vertrekken.

    Mooi groot zwembad, ruime kamer, busnaar Sevilla stopt voor de deur.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Voor overnachting op door reis prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor overnachting op door reis prima hotel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    3,8
    4 0p 10
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijt waar en bijna alles uit wij kwamen toe juist 9 autobussen Chinezen juist weg dus wij hadden bijna niks😣

    Niks was verouderd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,8
    Posetief
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was gesloten .dat er ook geen vervoer van het hotel is voor naar centrum of zee

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De heerlijke kamer voor 3 personen en het late diner bij het bijbehorende restaurant. Goede locatie voor ons op doorreis

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt. Personeel ruimde of helemaal niet op of kwam je bord al opruimen terwijl je nog aan het eten was. Bijvullen gebeurde traag. Komen veel bussen die dit hotel gebruiken om bezoek aan Sevilla te brengen. Onderhoud aan hotel kon beter.

    De ligging t.o.v. Sevilla. Met de bushalte voor de deur ben je voor weinig geld in de stad. Grote gratis parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    7,1
    Direct naast de snelweg, dus makkelijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelbar was 's avonds gesloten ivm een privefeest. Het ontbijt was een afknapper; het servies was in slechte staat en smerig, geen schone kopjes en schaaltjes aanwezig, dus alleen borden gebruikt. Het geheel maakte een vieze indruk. Ontbijtruimte is ook aan een opknapbeurt toe.

    Direct naast de snelweg, dus makkelijk bereikbaar. Ca 15 minuten rijden naar centrum Sevilla. Goede parkeermogelijkheid bij het hotel. Uitstraling hotel prima, mooie kamer met balkon en mooi uitzicht, prima badkamer.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    Mooie kamer met prachtig uitzicht over de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was bij aankomst maar een persoon bij de receptie aanwezig. Die ons 12 minuten negeerde om zijn telefoongesprek af te maken. Je kunt toch op zijn minst glimlachen en een verontschuldigend gebaar maken.

    Mooie kamer met prachtig uitzicht over de stad.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    10
    Super gastvrij en direct aan de snelweg van Sevilla naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi aan het begin van ons verblijf helemaal goed, in het weekend geen bereik meer op de kamers.

    Super gastvrij en direct aan de snelweg van Sevilla naar Huelva. Prachtig zwembad om te relaxen na een warme dag in de stad. Genoeg bedjes en handdoeken te huren!

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    9,2
    Prachtige tuin waar je kon eten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets, een prima hotel

    Prachtige tuin waar je kon eten. Goede ligging t.o.v Sevilla, bus stopt voor de deur en voor nog geen twee euro zit je binnen drie kwartier in S.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,5
    De accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het feit dat er op de folder staat dat men om 19.00u kan eten, en wanneer je dan om 20.30u gaat, het restaurant nog steeds niet open is, alleen als de busladingen komen.

    De accomodatie.

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    9,6
    Vrijwel alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorme groepen toeristen! Je kunt als 'partikuliere' toerist niet normaal eten in het enorme restaurant. Dit is via een slecht buffet en slechte (te dure) wijn alleen maar gericht op bussen vol toeristen. Wij hadden geen andere keus dan 1 x toch daar aan te schuiven omdat er geen ander restaurant open was in de omgeving (waar toch al niets te doen is) en voelden ons vreselijk.

    Vrijwel alles.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    7,9
    Ontbijt uitstekend, buffet voldoende keuze.
    • Stel

    Veel te druk, te veel bussen,te veel volk,zwembad niet open in de maand mei.

    Ontbijt uitstekend, buffet voldoende keuze.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    5,4
    Goed personeel, behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spa in renovatie, zwembad een dag ervoor gesloten, terwijl de site aangaf t/m september

    Goed personeel, behulpzaam

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: