Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over H·TOP BCN City 2-sterren

Travessera de Gràcia, 380-384, Horta-Guinardo, 08025 Barcelona, Spanje

#511 van de 527 hotels in Barcelona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1376 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    5,4
    Teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel minder groot als gedacht, het was ouderwets, de lavabo en badkamer veel te klein (vooral de lavabo), het bed veel te hard, de kamer veel te vuil.

    De douche en de airco.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    5,8
    De plek is prima, vlakbij metro en Sagrada Familia en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T rook een beetje muf in de kamer. Komt door de airco denk ik, ramen kunnen niet makkelijk open en t is een vrij oud gebouw maar ziet er gerenoveerd uit. Ontbijt is niet duur, maar daar is de kwaliteit ook naar. Beter om in de omgeving te ontbijten.

    De plek is prima, vlakbij metro en Sagrada Familia en een paar aardige restaurantjes in de buurt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,4
    Verblijf met kennissen was leuk het hotel sober
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vorig vermelde kamer zou nooit aan niemand aangeboden mogen worden

    De ons als eerste aangeboden kamer (bunker,donker klein schimmels en ontzettend vochtig muf)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    Je krijgt wat je betaald.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Balcon hebben we gemist en er is geen rokers ruimte. Je moet voor het hotel op straat gaan roken. Kamers erg gehorig.

    Hotel was in centrum, alles op loopafstand. Ontbijt was goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    6,7
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had wat last van schimmel op het plafond.. Gehorig Niet altijd even schoon..

    De ligging is perfect. Mooi bij de sagrada familia. Tussen een boulevard met restaurantjes. De eigenaar verteld graag over alle mooie plekjes. Ontbijt hebben wij niet genomen die hebben we bij alle verschillende restaurantjes genomen evenals de lunch en diner. De kamers zijn niet groot. Wel voorzien van handdoeken ( dagelijks wissel ) tandpasta, scheerspullen en shampoo.. We hebben 5 dagen een top vakantie gehad even met ons 2e er tussen uit..

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    3,8
    Onhygiënisch, ongezonde verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Binnenkomst receptie zag er goed uit, hier en daar een schilderij, kleine lift, niet. De accommodatie was niet naar behoren. Hygiëne , ruimte was zeer vochtig je kleding werd klammig en droogde niet meer op. Vocht plekken zaten op de gordijnen en lampenkappen. Stof in de lampenkappen. Hier en daar schimmel. Binnenkant deur toilet douche slecht schoongemaakt, alsof er een spuit opgezet is en laten opdrogen. Wasbakje erg klein geen plaats voor toilet spullen op te zetten, kraan zat los enz. Geen ruimte voor korte persoonlijk verzorging, tandenpoetsen, scheren. Wasbakje zoo klein als wat wij hier op een toilet hebben. Kan zo nog wel even doorgaan. Wegens gezondheids redenen ( astmatisch, allergie) vroegtijdig het hotel verlaten. Dan maar weggegooid geld . Personeel vroeg nog niet eens naar de reden. You have payed, its oke Dat is alles wat de goede man zei, ik denk dat ze het wel weten. En zin in uitleg geven ..... blij dat we weg gingen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    5,8
    Hotel niet voor herhaling vatbaar,Barcelona uiteraard wel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De matras was te hard.Muren van karton en de badkamer was verouderd. Vieze douchegordijn met schimmel en vieze douche. Er was gepoetst maar overal haar van poetsvrouw het rook naar javel maar dat was ook al

    ontbijt was in orde.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,6
    Uitstekend hotel, goed personeel en zeer uitgebreide ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ????

    Geweldige kamers. Zeer goed en uitgebreid ontbijt. Op 200 meter van metrostation SantPau Dos de Maag en op 10 minuten lopen van de Sagria Familia. Zeer behulpzaam personeel en goede afstand van vele mogelijkheden. Bussen Hop on Hop off en Citytour stoppen op korte afstand van hotel. Het was het beste hotel (3) die we geboekt hadden in Madrid, Valencia en Barcelona.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,0
    matig
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    eerste kamer 001 was een soort bunker ,stank vocht propvol met bedden geen stoel tafel of schapje gordijnen en ramen konden niet open ,kortom dit soort kamers hoort in geen enkel hotel te bestaan, na deze geweigerd te hebben, met moeite een nieuwe kamer gekregen,deze was redelijk . prijs / kwaliteit o.k. met familie in tot 6 kamers geboekt voor een bruiloft van onze dochter.

    prima ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,2
    Vriendelijk personeel alleen dat was ook alles.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was totaal niet lekker en vond de kamer te duur voor wat je er voor kreeg, de verwachtingen waren hoger. We lagen al een half uur tot 1 uur overal van af dus dan verwacht je voor dat geld wel een betere kamer. (meer luxe) comfortabel bed etc. Dit verblijf gaf mij totaal geen vakantie gevoel of dat ik in een hotel verbleef.

    vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,3
    Het was een tof verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De iets wat vuilere kamer, de gordijnen waren vuil, de bureau was niet afgestoft en de nachtkastjes waren vettig.

    De regendouche was een pluspunt. De receptionist was heel vriendelijk en sprak goed zijn talen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    2,5
    Dramatisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vies, douche kon niet opgehangen worden en moest 5 min lopen voordat er warm water uit kwam, kwamen snacht mensen de kamer op terwijl de deur op slot was. Al met al dramatisch verblijf, ik kies nooit meer voor dit hotel mocht ik nog eens naar Barcelona gaan!!!

    Niets, werkelijk niets!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Prima hotel voor een kort verblijf in Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer gedateerd, erg gehorig. De avond receptionist sprak alleen gebrekkig Spaans en Russisch.

    Locatie was goed vlak bij de Sagrada familia en de rest van de stad was goed bereikbaar met de metro.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    5,8
    Er zijn betere hotels te vinden in Barcelona
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een zeer gehorig en gedateerd hotel. We hadden 2 bedden van totaal verschillende hoogte, die stonden op wieltjes waardoor je s'ochtends zowat aan de andere kant van de kamer wakker werd. Ook werd er amper tot niet gepoetst.

    De ligging vlakbij metro en de Sagrada Familia is wel fijn en de kluisjes voor als je op vertrek en aankomstdag nog even ds stad in wil.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    3,3
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt verschrikkelijk airco deed het haast niet, bedden waren hard en de douche is oud en aan vervanging toe.. ik vond het zonde van me geld

    Niet veel alleen de locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,3
    Iedere dag werd het bed opgemaakt en we kregen iedere dag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Kamers waren gehorig - klein bed voor 2 personen (140 x 200) - airco deed het niet - hoge (gevaarlijke) opstap bij de douche!!

    Iedere dag werd het bed opgemaakt en we kregen iedere dag nieuwe handdoeken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    5,8
    Wij hadden en meer van verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij via booking.com een verzoek hadden ingediend per mail voor de uitchecktijd. Wij hebben daar per e mail een bevestiging van ontvangen, maar helaas toen wij dit lieten zien in het hotel wist het hotel nergens van en was het niet mogelijk om de uitchecktijd te wijzigen. Dit viel ons erg tegen!!!!!!

    Het weer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    4,2
    Locatie prima, maar verder moet je niks verwachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt viel tegen. Bestek en servies waren niet schoon. Bijvullen van broodjes ed was erg matig en kwaliteit van wat er lag, liet te wensen over. Kamer was heel erg warm en airco deed het niet. Daarom maar ramen open, maar buiten was het zo'n herrie dat slapen daardoor erg moeilijk werd. Daarbij was de kamer niet schoon (veel stof). Badkamer was klein en bad/douchecombinatie oud en gammel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,5
    Prima verblijf voor city trip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het is ietwat gedateerd (naar Nederlandse maatstaven) maar alles wordt zo netjes als kan bijgehouden.

    Het ontbijt was prima. Geen overdreven luxe maar dat kan ook niet voor de lage prijs. Er waren meerdere soorten brood (stokbrood / brood / croissant) met diverse soorten beleg. Drank (koffie / thee / melk / sap) in overvloed. De wifi verbinding was sterk en goed. Vriendelijk personeel. Prima klein en compact hotel. Dicht bij de metro (200 mtr lopen)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    prachtige locatie voor een city-trip!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    verkeerslawaai tot midden in de nacht drukke straat

    prima erg ruime kamer met uitstekende douche! wel weinig ruimte bij wc en douche om je spullen neer te zetten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    Het personeel is over het algemeen vriendelijk en openbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Erg warme kamers met harde bedden .De laatste ochtend hadden we bij de receptie gemeld tussen 7.15 en half 8 te willen ontbijten ivm onze terugvlucht . In de ontbijtzaal aangekomen was de medewerker erg onvriendelijk omdat hij niet geinformeerd was hier over . Erg onplezierig voor ons .

    Het personeel is over het algemeen vriendelijk en openbaar vervoer dicht bij het hotel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    4,6
    Niet voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig. Veel last van late terugkomers middernacht en latere tijdstippen. Toilet- en wasruimte veel te klein. Wastafel is slechts een wc fonteintje. Afzuiging maakt een hels kabaal.

    Redelijk goed verzorgd ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    5,0
    Ligging van hotel is goed ten opzichte van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel was erg gehorig. Luidruchtige buren waren letterlijk te verstaan wat storend was.

    Ligging van hotel is goed ten opzichte van bezienswaardigheden en metro.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    Ideale locatie voor een stedentrip Barcelona.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedspiralen waren te voelen, tegels en deur van de babkamer niet schoon. Rooklucht die via de airco vanaf een rookpauze plaats van buiten naar binnen werd gezogen.

    De douche/badkamer, relatief rustig en ruim genoeg. Lift in hotel aanwezig. Goede locatie met veel eettentjes in directe omgeving.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Deftige kamer in centrum van Barcelona
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel is vlak aan een metrostation waardoor je op minder dan een kwartier op de Ramblas wandelt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Prima hotel voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Het ontbijt was uitgebreid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    5,8
    Ontbijt was goed, mooie badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers, muur had vlekken, vloer niet overal schoon

    Ontbijt was goed, mooie badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    6,3
    Locatie was goed personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste kamer was een rookhok. Tweede kamer was beter maar wel met achterstallig onderhoud

    Het ontbijt was top en het personeel vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    5,8
    Leuke stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel op de kamer, slechte koffie

    Goede ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    4,2
    Prachtige plaats vlg ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamers gehorig

    Goede locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,1
    ontbijt goed, personeel aardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het bed was erg hard

    ontbijt goed, personeel aardig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    4,6
    Matig hotel, geweldige stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, gaten in de gordijnen, klein bed met slecht matras. Matige badkamer.

    Omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,4
    Personeel was voor een deel zeer onbeschoft.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel was voor een deel zeer onbeschoft.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    5,8
    Oké voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig, door de dunne muren.

    De prijs

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    4,2
    handdoeken met gaten,airco deed het niet,bloed op een laken(niet van ons,)gordijnen haken stuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niet geboekt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar metro

    Prachtige en rustige omgeving, hospital de sanPau ontdekt en promenade naar La Sagrada Famiglia

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    Goed verblijf voor die prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg gehorig.

    De stortdouche was heerlijk!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,3
    ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    artificiële luxe, scheiding met andere kamers

    ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    Voor de prijs is het een prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is wel erg weinig keus.

    De kamer was echt netjes en schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    4,2
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamers

    ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,1
    Prima uitvalsbasis, vlak bij Sagrada Familia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is erg gehorig

    Kamer is eenvoudig maar alles is aanwezig, de beheerder is een echte gastheer met goede tips voor de stad

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,5
    Prima bedden en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden helaas luidruchtige buren, die ondanks ingrijpen van het vriendelijke personeel toch telkens weer luidruchtig werden. De wiet zal daarbij een rol gespeeld hebben. De muren zijn ook wel wat dun.

    Prima bedden en ontbijt. Fijne locatie. Behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    De locatie is ideaal, direct aan een metrohalte (blauwe lijn)
    • Vakantiereis
    • Groep

    het lawaai. De muren zijn superdun, je kon horen wat er in de kamer naast u werd verteld. Het ontbijt: de prijs is redelijk duur. Tip: om de hoek heb je verschillende mogelijkheden voor te ontbijten die stukken goedkoper zijn.

    De locatie is ideaal, direct aan een metrohalte (blauwe lijn)

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    4,2
    Locatie bij Sagrada Familia
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1) gevraagde kamer met gescheiden bedden niet gekregen en werden afgebekt bij het refereren naar opmerking in Booking 2) personeel niet aardig en geen service 3) airco doet het niet. Was 40 graden op kamer: airco zet men pas in juni aan uit kosten overweging 4) automaat voor water en blikjes was stuk ERG SLECHT

    Locatie bij Sagrada Familia

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,1
    Goede locatie, goeie prijs/kwaliteitsverhouding van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nors personeel, gasten werden behandeld als ' een van de vele klanten' . De procedure over het inleveren van de sleutel als je in de ochtend de deur uit ging was erg onduidelijk, en het personeel nam niet de moeite dit duidelijk uit te leggen.

    Goede locatie, goeie prijs/kwaliteitsverhouding van de kamers. Goed gelegen bij kwalitatieve restaurants

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,1
    De douche was uitstekend, de kamer was voldoende ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wastafel was erg klein, gordijnen waren kapot, schimmel bij de ramen, matras was te hard, 1e nacht lawaaierig. Het ontbijt was niet goed en de ontbijtzaal is erg ongezellig.

    De douche was uitstekend, de kamer was voldoende ruim.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    7,9
    De ligging van het hotel is perfect en heel netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen tegenvallers.

    De ligging van het hotel is perfect en heel netjes.Het personeel spreekt ook vloeiend engels. Metro en bus goed te bereikbaar(5 min lopen). Sagrada Familia,winkels,restaurants op loopafstand. Ziekenhuis San Pau om de hoek.

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    8,3
    De ligging is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het hotel is idd gehorig maar wij hebben er makkelijk doorheen kunnen slapen en ach thuis is het ook niet altijd stil in de buurt.

    De ligging is geweldig. Dichtbij sagrada en park guell. Metro om de hoek. Ook voldoende bakkertjes, restaurants en supermarkt in de buurt. Makkelijk voor ontbijt of goedkoop inkopen om te snacken. Het ontbijt in het hotel zelf is prima maar niet speciaal, daarom zoek in de omgeving, je ervaart dan Barcelona veel meer. Personeel is heel vriendelijk en verteld je graag wat je zoal kunt doen in de stad. De metro ligt om de hoek dus de reis AirPort-hotel via trein/metro duurt +/- 45 minuten en kost je ongeveer €2. ( mbv t-10 )

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    6,3
    Personeel was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zeer gehorig,kwaliteit van matras en badkamer gedateerd. Tevens rook badkamer niet altijd even fris (riolereing?).

    Personeel was prima. Aardige mensen. Ontbijt was prima. Soms moest je wel vragen om nieuwe producten wanneer deze op waren. Maar deze werden dan snel bijgevuld.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,9
    Bij aankomst werd ons verteld dat er enkel een kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bagageopslag was betalend (2 euro). Als je je bagageopslag terug wou openen en weer sluiten diende je bovendien opnieuw 50 cent te betalen. Daarnaast waren de muren van de slaapkamer van de dunste die ik ooit gezien heb. Je kon heel goed horen wat er op de gang of in de kamer ernaast gebeurde. Wanneer de andere hotelgasten respecteren dat het al 12u 's nachts is dan is dit geen zo'n groot probleem en kan je (zeker als je geen probleem hebt met wat geluid tijdens de nacht) er gemakkelijk doorslapen. Het is echter wanneer de kamer naast je of als men op de gang praat alsof het middag is dat dit echt wel de nachtrust verstoort en dit een grote hinder kan vormen.

    Bij aankomst werd ons verteld dat er enkel een kamer met twee enkele bedden beschikbaar was terwijl we een groot tweepersoonsbed hadden aangevraagd. Toch konden we zonder veel problemen de volgende dag overschakelen naar een kamer met een tweepersoonsbed. De eerste kamer lag aan de straatkant en de tweede keek uit op de achterkant van appartementsgebouwen. Beide kamers waren echter ruim genoeg voor ons twee maar basic. De badkamer in de beide kamers was groot genoeg en proper. De douche in de eerste kamer was zeer goed en was bovendien een regendouche. In de tweede kamer viel de douche echter wat tegen en was de douchekop veel kleiner en had een zachtere straal.Toch was ze opnieuw proper. Ontbijt hebben we niet genomen en kunnen we niet beoordelen. Wat betreft de ligging is dit hotel goed gelegen dicht tegen een metrohalte en in de buurt van Sagrada Familia (wat handig kan zijn om vroeg tickets aan te schaffen). Ook waren er ruime eetgelegenheden in de buurt (zowel voor ontbijt, middag als avondeten). Het personeel was over het algemeen zeer vriendelijk. Iemand van de receptie had ons bovendien een aantal uitzonderlijke tips gegeven om bepaalde zaken te bezoeken en was steeds uiterst behulpzaam en verwelkomde ons elke keer op een ludieke manier. Kortom, het hotel is basic maar wel degelijk en betaalbaar om de stad Barcelona te bezoeken!

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,8
    De locatie
    • Individuele reiziger

    De balie bedienden (op één uitzondering na : 'Danny' ) waren zeer ongeinteresseerd in je , vragen werden met cynisme beantwoord : de General Manager Juan Carlos spant de kroon !!! Mijn voorstel : schrap dit hotel uit de aanbiedingen van Bookings.com , méér dan de helft van de informatie die jullie geven is onjuist , zonder opzet durf ik hopen !

    De locatie

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    6,7
    De ligging was prima, stukje lopen naar de Sagrada de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is heel erg gehorig, s'nachts stond de radio aan bij de receptie. En als het telefoon of gasten waren kon je alles horen. En dat was niet fijn!

    De ligging was prima, stukje lopen naar de Sagrada de Familia door een hele gezellige straat waar je goed kon eten en drinken.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,3
    kamers en hotel waren erg schoon goede bedden en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamers en hotel waren erg schoon goede bedden en vriendelijk personeel. leuke,goede locatie in nette buurt. om de hoek een hele goede bakker waar je heerlijk kunt ontbijten.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Goede ligging, redelijk rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De muren waren precies karton, ik hoorde mijn buurman snurken. Heel slecht geïsoleerd! Het ontbijtbuffet was beneden peil: rare smaak aan eieren, fruitsap en koffietoestel. Geen fruit of fruit met rotte plekken! Ontbijt tussen 8u en 10u maar er werd wel niets meer bijgevuld.

    Goede ligging, redelijk rustige buurt. De simpele kamers worden wel één voor één gerenoveerd.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,1
    24 uurs receptie, vriendelijk personeel, net buiten centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorigheid. Onze kamer zat naast een schoonmaak hok waar in alle vroegte in gerommeld werd. Overige gasten waren erg luidruchtig.

    24 uurs receptie, vriendelijk personeel, net buiten centrum maar goed bereikbaar. Wel erg gehorig, niet voor uitslapers :) simpel maar voorzien van alles

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,3
    Vlak bij hospital Sant Pau en de sagrada familia.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer kleine badkamer.. Bed op zich goed maar als niet al te lange man (188 cm) toch met de voeten buitenboord.

    Vlak bij hospital Sant Pau en de sagrada familia. Top.!!

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,3
    hotel/receptie personeel zeer behulpzaam vriendelijk v d...
    • Stel

    voor mij was de matras te hard (dit ligt niet aan de matras voor andere zou hij prima zijn) gelukkig waren er voldoende zachte kussen die ik heb gebruikt om comfor te hebben. sóchtends gaan er mensen weg in het hotel je hoord de w.c. en douche en lopen op de plavuizen vloer in de gang. dit zijn waarschijnlijk gasten die werken en daar verblijven ??

    hotel/receptie personeel zeer behulpzaam vriendelijk v d vroege morgen tot de late avond. schoon dichtbij metro en sagragafamilia prima plek en prijs kwaliteit verhouding, om de hoek diverse koffie tentjes voor 1,60 koffie met croissant , berlinner of andere lekkerny(5 keuzes ) prima koffie en andere brood/pizza e.d.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, in de buurt zitten genoeg leuke tentjes waar je een super ontbijt kunt krijgen. Het hotel is heel gehorig, met oordopjes gaat het prima.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,8
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij binnenkomst op kamer een enorme stank uit de badkamer, rioollucht. Hotel is erg gehorig, veel last van buren en bijv als deuren van andere kamers open en dicht gaan. Bedden erg hard.

    De locatie is prima. In de buurt van de sagrada familia en daar is ook een metrohaltw.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,5
    Prima hotel op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige nadeel is dat het hotel erg gehorig is. Het galmt in het hotel. Met een paar oordoppen is dit te verhelpen. Voor de rest was het prima voor elkaar.

    Prima hotel op een prima locatie. In de buurt zitten leuke bars en restaurants, dichtbij de metro en de sagrada familie.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    Het was een prima hotel voor het doel waarvoor wij in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De douche

    Het was een prima hotel voor het doel waarvoor wij in Barcelona waren. Geen luxe

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,1
    Vriendelijke en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slecht geïsoleerde muren dus veel geluidshinder.

    Vriendelijke en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    Nette kamer met schone badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt matig: Koffie en sap slechte automaat

    Nette kamer met schone badkamer

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    + ligging bij de sacrada familia
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    + ligging bij de sacrada familia + rustige kamer + goede prijs/kwaliteitverhouding

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    7,1
    Goede WiFi , leuke wijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamers erg warm en gehorig

    Goede WiFi , leuke wijk

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,8
    Het hotel is heel schoon en het personeel achter de balie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het hotel is heel schoon en het personeel achter de balie heel vriendelijk en aardig.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    5,4
    Locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden matig en hotel heel erg gehorig slecht daardoor geslapen

    Locatie was prima

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    4,6
    het ontbijt
    • Stel

    veel lawaai van de andere gasten en alleen in spaans

    het ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    6,3
    klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer was niet helemaal schoon. Vieze gordijnen. ontbijt werd slecht bijgevuld

    klantvriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,0
    Vlakbij de Sagrada Familia
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine bedden en onvriendelijk personeel.

    Vlakbij de Sagrada Familia

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    6,3
    De prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco is eigenlijk gewoon luchtverplaatsing. Niet echt vriendelijk personeel.

    De prijs.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,9
    Het was erg schoon en de bedden sliepen prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is niet erg luxe en uitgebreid, maar voor ons voldoende

    Het was erg schoon en de bedden sliepen prima. Behulpzame receptionisten.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    6,7
    Matrassen was ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was te warm slechte airco ...blij dat het geen hete zomer was

    Matrassen was ok

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van H·TOP BCN City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: