Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Abelay 2-sterren

Pablo Iglesias nº49, 07004 Palma de Mallorca, Spanje

#64 van de 73 hotels in Palma de Mallorca

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 740 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,5
    Meer heb ik niet nodig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks een fijn bed, helaas niet heel goed geslapen, want het is wel gehorig. Oordopjes zijn aanbevolen.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers zijn simpel, maar wel compleet. Goed matras, fijne douche.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was de derde keer dat ik in dit hotel overnachtte. Ik was aangenaam verrast door het feit dat de badkamers waren vernieuwd. Het ziet er nu veel frisser en moderner uit. Er wordt iedere dag schoongemaakt in de kamers, heel fijn. Ontbijt is prima. Geen luidruchtige omgeving. Fijn verblijf.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    5,4
    Netjes en schoon, maar ik kies volgende keer een hotel dichter bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt is maar erg simpel, de ligging van het hotel is redelijk ver van het centrum vandaan, en restaurants in de buurt zijn er niet superveel, ook in de buurt is niet veel te zien en te beleven. De afstand tot de vluchthaven is goed te doen, doordeweeks ben je een kleine 20 euro kwijt, en in het weekend was dat 28 euro. Wat ik miste was een soort lounge gedeelte in het hotel , die hadden ze wel, maar op tijden dat wij er even wilde gaan zitten, was het afgesloten. En dus was je toch heel erg op het centrum van Palma aangewezen. Wij liepen er altijd naar toe, en gingen met de taxi 's avonds terug voor een euro of 5, en in het weekend is het starttarief van de taxi hoger, dus betaal je dan 7 euro. en wil je andere steden bezoeken, pak dan gewoon de bus, kost echt helemaal niets!! Maar ik ging met Taxi omdat ik mijn vader van bijna 80 bij me had ;-)

    Kamers waren helemaal gerenoveerd, en zagen er echt picobello uit, alles hartstikke schoon, vriendelijke mensen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,3
    de hulpvaardige mensen die er werken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    er werd vlak boven mijn hoofd verbouwd; dat was mij niet (van te voren) gemeld. Ik ben dinsdag verhuisd naar een andere kamer, twee verdiepingen lager. Dat scheelde wel maar was precies boven de entree dus tot laat hoorde je mensen binnen komen

    de hulpvaardige mensen die er werken

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,2
    UItstekend voor een citytrip te Palma de Mallorca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Slechte geluidsisolatie

    De netheid van de kamer en de rest van het hotel. Zeer goede wifi en zeer goede airco. Goed matras. Restaurant goede prijs kwaliteitsverhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,5
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige'nadeel' is dat het hotel niet dichtbij de oude stad ligt maar dat weet je als je boekt.

    Ruime comfortabele kamers. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Goede hygiëne. Hotel is gelegen in een prima wijk, een vrouw alleen kan 's avonds laat nog prima over straat. Er is een supermarkt dichtbij en van het hotel is het niet ver lopen naar Placa d'espanya, het bus- en treinstation en de trein naar Soller.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig.

    Fijne bedden!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig ontbijt waar je ook niet al teveel voor betaald.

    Prima schone kamers. Behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Polyesterkatoenen beddengoed. Dat slaapt niet fijn. Vrij veel lawaai van de straat.

    Ruime kamer. Loopafstand van centrale bus-treinstation.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    prima prijs qualiteit. loopafstand van het centrum
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    eigelijk prijs qualiteit is goed.

    locatie , ontbijt, wifi, restaurant, bar ,

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Lekker zonnig weer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt mag smakelijker, verse yoghurt bijvoorbeeld en zachtere broodjes.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Prima hotel met schone, nette kamers en vriendelijk personeel in rustige buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Personeel was erg vriendelijk en hulpvaardig. Omgeving van het hotel was vrij rustig. Hygiëne was prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,8
    Erg gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Kartonnen muren. Wij konden de buurman horen snurken.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,3
    De kamers zijn eenvoudig (is ook een keuze) en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gehorig.

    De kamers zijn eenvoudig (is ook een keuze) en schoon. Keurig sanitair en een uitstekende schoonmaakdame. Schoon en goed beddengoed en handdoeken. Wel wat uit het centrum maar je ziet dan op weg naar het centrum wat van de stad :)

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,9
    De internetverbinding was razendsnel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De internetverbinding was razendsnel. Prima om te werken.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    3,3
    wifi en de airco
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer te klein. Ver van centrum. 20min lopen. Geen/ weinig parkeer gelegenheid ( gratis).

    wifi en de airco

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Abelay

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: