Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agroturisme Es Picot 3-sterren

Camí De Sa Mola, Km 3.6, 07509 Son Macia, Spanje

#1 van de 1 hotels in Son Macia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 109 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Es Colomer
    • Verbleef 8 nachten

    Andreus is een fantastische gastheer, de Finca is super mooi gelegen in een ware oase van stilte. Het is een goede uitvalsbasis om de streek te verkennen. Mooi zwembad met perfecte oriëntatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Hemels paradijsje op Mallorca.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers Sa Boval
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet veel, als ik dan toch iets moet noemen; inrichting is erg basic, maar je bent toch grotendeels buiten.

    Werkelijk een prachtige ligging, schitterend uitzicht op heuvels en zee in de verte. Fijn privé terras bij het appartement. Zeer schoon en zelfs een afwasmachine. Tuin is prachtig aangelegd en wordt goed onderhouden. Olijfbomen, vijgenbomen, citroenbomen.... Zwembad ziet er mooi uit, is ‘s avonds gezellig verlicht. Eigenaar is rustig en vriendelijk, en een lieve hond die zeer goed luistert!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,8
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Aparte Bedden Sa Paissa
    • Verbleef 7 nachten

    Mijn vrouw en ik hadden allebei last van onze rug na een week op het bed geslapen te hebben.

    Ontbijt was super! Elke dag weer van genoten. Lekkere koffie en thee die de eigenaar met een warme groet komt brengen. Het uitzicht is prachtig vanaf het terras. Ook konden we gebruik maken van de barbecue op het terras. De kamer heeft een mooie ruime douche en een breed bed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,6
    Rust en natuur - puur genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ik miste enkel vers geperst fruitsap.

    Geweldige locatie voor rustzoekers. Een mooi uitgebouwde finca met zicht op de bergen en in de verte de zee. Informatie krijg je volop van de vriendelijke eigenaar en het ontbijt was ronduit super en zeer gevarieerd. Kies je voor het appartement dan heb je alle voorzieningen binnen handbereik en je krijgt er bovenop een gevulde koelkast bij. Wij verkozen om ook te genieten van het ontbijt en dat was de 7euro zeker waard.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Hier komen we terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Es Coniller
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect ontbijt. Fantastisch uitzicht over de bergen en zee. Andreu is enorm behulpzaam. Er is een heel mooie wandeling over het landgoed achter de finca.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    de eerste keer op Mallorca is ons erg goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers Sa Boval
    • Verbleef 8 nachten

    Niet een echt nadeel maar het is wat afgelegen en je hebt dus een huurauto nodig.

    Mooie landhuis (finca) met fijn 4 persoons appartement (niet in het hoofdgebouw) en lekker zwembad. Ligt op een mooie en rustige plek in de heuvels. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    gastvrijheid, locatie, rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers Sa Boval
    • Verbleef 5 nachten

    gastvrijheid, locatie, rust

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    De rust en kleinschaligheid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer Es Colomer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust en kleinschaligheid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Es Colomer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    gastvrijheid en mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Aparte Bedden Sa Paissa
    • Verbleef 7 nachten

    gastvrijheid en mooie locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Mooie rustige locatie, alles tiptop in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Doble Es Sostre
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie rustige locatie, alles tiptop in orde!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,5
    Zeer rustig gelegen, kleinschalig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wel erg afgelegen, er is verder helemaal niets te doen. De staat van onderhoud, vooral van de tuin is niet geweldig.

    Zeer rustig gelegen, kleinschalig. Aardige eigenaar, mooie kamer.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Agroturisme Es Picot

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: