Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alameda de Jandía

Bentejui, Nº 4, 35626 Morro del Jable, Spanje

#38 van de 42 hotels in Morro del Jable

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 586 beoordelingen over dit appartement

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Betaald WiFi

    3,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,8
    We hebben de kamer kunnen upgraden zodat we uitzicht hadden...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    De badkamer voor zover je hiervan kunt spreken, was echt slecht. Zeer sterk verouderd en het water in de douchebak liep bijna niet weg. Zeer klein ook, we konden nauwelijks onze spullen kwijt. De bedden waren goed, zolang je op je rug lag. Zo niet dan prikten de veren in je lijf. Ook de randen van de matras waren hard. Er is een zwembadbar aanwezig, maar die was altijd gesloten helaas. Geen kookgerei voor wat betreft bestek aanwezig, van de koekenpan en steelpan zaten de handvaten los. Nadeel van het direct hete water van eigen boiler is dat het heel gevaarlijk is voor kinderen, die kunnen ernstige verbrandingen oplopen.

    We hebben de kamer kunnen upgraden zodat we uitzicht hadden op de oceaan. Anders hadden we streetvieuw gehad. Dit koste ons wel €200,= extra..... Het personeel was heel erg vriendelijk, ook bij de receptie werden we goed geholpen. Schoonmaak was perfect, ook het zwembad werd elke dag goed schoongemaakt. Watervoorziening van badkamer en keuken was goed, eigen boiler, dus direct heel heet water.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    5,8
    Voor een keer, een weekje oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 slaapkamer en zeezicht
    • Verbleef 7 nachten

    Slechte matrassen, 1x per 4 dagen handdoekwissel niet acceptabel. heel gedoe om tegen betaling extra handdoeken te ontvangen! Omslachtig gedoe bij receptie voor alles wat je wilde.

    ontbijt was prima, appartement qua inrichting ook, balkon super!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    5,8
    Gedateerd hotel op een mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gedateerd, alsof je een jaren zeventig film inloopt. Daarnaast overstroomde de douche snel. De matrassen zijn sterk verouderd, je voelt de veren. Je moet borg voor keuken gerei betalen.

    Mooie locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    5,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg luidruchtig, veel lawaai smorgens, kamers dichtbij het restaurant niet aanbevolen. Erg verouderd. De bedden niet comfortabel.

    Ondanks dat wij voor de inchecktijd zijn aangekomen mochten wij de kamer op. Mooie zwembad, elke dag goed schoongemaakt door de schoonmaakster.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Prachtig zeezicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid baliepersoneel kan beter, graag bij check in meer uitleg over zaken zoals afstandsbediening tv en keukenmateriaal.

    Zeezicht vanop terras

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,9
    Prima verblijf en locatie, voor ons is het al te warm dus meer iets voor december-januari
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat voor alles extra betaald moet worden ondanks dat vermeld staat dat het erbij zit zoals bijvb. de tv. Verder geen gratis internet wifi.

    Locatie, maar vooral het personeel, super vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    5,8
    Prima voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in slechte staat. Wat verouderde meubels. Personeel helpt je wel maar absoluut niet van harte.

    Ruim appartement, rustig gelegen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,9
    Prettige plek, mooi uitzicht. Dichtbij strand en winkels
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Incheck duurde lang

    Het uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,0
    goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    kei harde bedden

    een wat gedateerd complex.. schoon maar aan vernieuwing toe…

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,7
    Mooi groot hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren en liften zijn nogal poblematisch

    Mooi groot hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    8,0
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 21 nachten

    geluidsoverlast bij nacht kuiken uitrusting benedenmaatsmatig

    matig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    5,4
    Gedateerde kamer en niet echt schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer en niet echt schoon

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    9,2
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    personeel in restaurant was het enige dat tegenviel

    ligging en appartement

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel was zeer oud in slechte staat, vieze WC niet goed schoongemaakt, keuken had bijna geen kookgerei, zelf koken is hier geen optie, televisie zonder afstandbediening. Gelukkig verbleven we hier maar twee 2 nachten.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    5,0
    Ruim appartement met mooi uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden met plastic matrasbeschermer. Matige keukenuitrusting, diverse extra dingen met borg via de receptie te verkrijgen

    Ruim appartement met mooi uitzicht op zee. Aardig zwembad met goede ligbedden. Winkels dichtbij

  • Beoordeeld op: 1 februari 2016

    7,5
    het vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    het weinige keukenmatteriaal

    het vriendelijke personeel het nette appartement nr 508

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    4,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Service. Voor alles moest er betaald worden. Wij moesten 25 min. wachten ipv van de beloofde 10 min.

    Locatie.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: