Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Albergue La Posada del Comendador

Predicadores, 70, 50003 Zaragoza, Spanje

#41 van de 51 hotels in Zaragoza

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 940 beoordelingen over dit hostel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,6
    Ontspannen sfeer, gemoedelijk ontbijt, vriendelijk personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een van de kamers had enkel een klein veluxraampje waar amper daglicht doorkwam, de andere had wel genoeg daglicht. Metalen stapelbedden, maar de matrassen vallen mee, ziet er alleen vreselijk uit. Heel kleine kamers, maar meer mag je voor deze prijs niet verwachten

    Ontspannen sfeer, gemoedelijk ontbijt, vriendelijk personeel, goeie locatie dicht bij alles Heel proper sanitiar en douches Mooi statig gebouw Prijs kwaliteit echt wel top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    De locatie was erg goed, veel bezienswaardigheden zijn op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lakens voor je bed moet je huren. Er zijn naar een paar stopcontacten op de kamer en die bevinden zich naast de deur van de kamer, als je dus niet het bed naast de deur hebt, is het wat onhandig.

    De locatie was erg goed, veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand. De kamers zijn erg ruim. Er staan lockers op de kamer om je spullen in op te bergen die werken met de kaart van de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Prima standaard hostel op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zoals hierboven beschreven- alles is redelijk standaard, je moet zelf je lakens op leggen en die zitten ook niet in de prijs inbegrepen. Redelijke passieve houding van het personeel toen de melk bij het ontbijt al redelijk vroeg op was of toen de wifi het niet deed.

    Redelijk standaard hostel, maar goed qua prijs/kwaliteit. Je loopt binnen 5-10 minuutjes het centrum in. Vrij standaard maar wel gratis ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    Dichtbij de te bezoeken plaatsen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Een bed in een gemengde slaapzaal met 10 bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers werden niet verlucht. Geen lakens. Wel een deken. Best zelf een slaapzak meenemen dus. Parkeren met een gehuurde auto is ontzettend duur vb 20€ voor 1 nacht.

    Dichtbij de te bezoeken plaatsen. Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel. Wifi. Haardroger aanwezig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Liever iets meer geld uitgeven dan voor dit hostel kiezen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Het hostel heeft in de kelder een café waar vaak optredens worden gegeven, meestal is dit jazz muziek dus niet heel storend (de eerste nacht dat ik er verbleef was het een metal band) maar je hoort het wel door het gehele hostel (inclusief de slaapkamers).

    Goede locatie, half uur lopen van trein/bus station, maar het centrum is dichtbij. Wel even opletten welke route je neemt anders kom je in straatjes die niet al te veilig voelen. Erg goede wifi overigens.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,8
    Goede keuze voor verblijf in Zaragoza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn zeer gehorig, je hoort alle gesprekken van de buren in de andere kamers. Oordopjes essentieel.

    Locatie, goed uitgeruste keuken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi historisch gebouw. Iedere dag optredens in de bar in de kelderverdieping.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Een bed in een gemengde slaapzaal met 10 bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte airconditioning.

    Goede prijs-kwaliteitverhouding in een hostel waar veel mogelijkheden zijn om mensen te ontmoeten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Prachtige locatie en prachtig hostel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, douches, 2 stopcontacten voor 8 personen.

    Prachtige locatie en prachtig hostel. Vooral de algemene ruimtes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    9,2
    aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Een bed in een gemengde slaapzaal met 10 bedden
    • Verbleef 2 nachten

    er komt veel geluid uit de kelder waar een bar zit met live muziek.

    aardig personeel

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,3
    Het ontbijt is uitstekend en gratis, de kamers waren proper...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt is uitstekend en gratis, de kamers waren proper maar de matras naar mijn zin iets te oncomfortabel. Ik had het heerlijk naar mijn zin met het personeel, die waren super super vriendelijk. Ik voelde me er zeker welkom en als ik naar zaragoza terug keer dan ga ik zeker en vast naar daar Mvg

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,3
    + locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    - basic ontbijt maar wel ok - er zijn slechts 2 stopcontacten voor 4 personen maar is een detail

    + locatie + prijs / kwaliteit + wifi

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11