Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alborán Chiclana 3-sterren

Plaza de Andalucia, 1, 11130 Chiclana de la Frontera, Spanje

#7 van de 11 hotels in Chiclana de la Frontera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 451 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Personeel heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De plaatsing van het toilet. Voot het toilet hebben ze een bidet geplaatst zodat je er net niet op kunt zitten. Je knie komt tegen het bidet aan. Echt bizar.

    Personeel heel vriendelijk. Parkeren ook geen probleem. Kamer goed ontbijt ook.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Ondanks het koffieissue hebben we erg genoten van ons verblijf in hotel Alboran.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Wat tegenviel was het feit dat er overdag of 's avonds geen kop koffie besteld kon worden. Dat was de eerste keer in alle hotels waar ik ben geweest. Ook een pilsje bestellen was niet mogelijk. Verder vond ik persoonlijk de bedden niet zo best.

    De locatie en ligging in het centrum bevielen goed. Ook het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,7
    Zeer goede 3* en ideaal gelegen aan de rand van het centrum met ondergrondse parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een 3 sterren mag je niet meer verwachten. Personeel is zeer vriendelijk en ligt zeer centraal en op wandelafstand van het enorm. Aangezien onze kinderen werden en we eerder zijn moeten vertrekken, kregen we ook nog onze reeds vooraf betaalde kosten terug vergoed, top.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Goede locatie, sober , maar alles was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie, sober , maar alles was prima in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Heel schoon vriendelijk personeel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel schoon vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    6,7
    Redelijk hotel op ontbijt na
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en dagmenu in hotel

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    Mooi en proper hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Very basic ontbijt en ook niet zo gezellig de ontbijtruimte.

    Mooi en proper hotel. Gewoon perfect voor een nachtje rondreis

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Het personeel was zeer vriendelijk en de lokatie was perfect...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was zeer vriendelijk en de lokatie was perfect,maar voor ons is het makkelijk praten we komen er zelf vandaan.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

    Locatie

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: