Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alcázar 3-sterren

Menéndez y Pelayo, 10, Nervion, 41004 Sevilla, Spanje

#114 van de 156 hotels in Sevilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3751 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    prijs kwaliteit ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt zag er naar mijn verwachting onvoldoende uit, geen eitje, 1 soort kaas, te veel suiker producten, het zwakste in 18 dagen, dus vonden we dat geen 10 euro waard, zijn we op straat gaan eten

    prijs kwaliteit ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,3
    De locatie was perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat gehorig, stemmen van de buren waren duidelijk hoorbaar. Er was geen daglicht in de kamer.

    De locatie was perfect! De kamer was netjes, prima badkamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Via de Joodse wijk ben je zo in het stadscentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Via de Joodse wijk ben je zo in het stadscentrum. Ook park María Luisa is dichtbij. Hebben het hotel al vaker bezocht en kijken ook wel eens naar andere hotels, maar komen tot steeds weer bij dit hotel uit. Behulpzame receptie. Supermarkt MAS (hotel uit rechtsaf) op een vijftal minuten lopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    De ligging is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was sober. Elke dag was er wel vers fruit. Verder had je voor je beleg de keuze uit hesp, kaas en kippewit. Er was geen choco, geen eitjes... geen variatie..

    De ligging is uitstekend. Rustige kamers. Vernieuwd hotel. Vlakbij een toeristisch infopunt waar je fietsen kon huren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Toplocatie, prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Onder het onderlaken knisperend plastic is misschien heel hygiënisch maar toch wat onaangenaam. De bedden waren naar onze standaard te hard.

    De centrale ligging tov bezienswaardigheden en eetgelegenheden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Goede uitvalsbasis voor verkenning van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er stond een zeer oude en kleine 3:4 TV, dat kan eigenlijk niet meer. Maar Sevilla is niet de stad waar je TV gaat zitten kijken, dus geen probleem.

    Lokatie is perfect, dichtbij het centrum en de bezienswaardigheden. Kamer was ruim en schoon, niets op aan te merken. Ontbijt was redelijk basic en de sinaasappelsap was fake en heel zoet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Hotel met goede ligging om Sevilla te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    De matrassen zijn te hard, niet goed voor je rug. Het personeel verstond heel slecht Engels en er was geen restaurant aan het hotel, wel veel eetgelegenheden in de buurt.

    De ligging van het hotel is uitstekend. Net over het park dat je door moet wandelen om de oude stad met het Alcazar en de kathedraal te bereiken. Ook de Plaza de Espana ligt vlakbij en is gemakkelijk te voet bereikbaar. Het ontbijt had iets uitgebreider gekund, een eitje was welkom geweest, maar was wel in orde. De parking van het hotel is ook in orde. De kamer was heel goed, spijtig genoeg waren de matrassen veel te hard voor ons.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Goed hotel op top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gehorig. Elke ochtend werd ik wakker van slaande deuren, pratende mensen of de wekker in de kamer naast me. Voor de lichte slaper dus iets minder.

    De kamer was goed en netjes. Ze hebben een heerlijk uitgebreid ontbijt en zitten op een super locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    9,2
    Geweldig hotel, volgend bezoek aan Sevilla zou ik weer naar dit hotel gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enige feedback/ aanbeveling die ik wil maken is dat er haakjes misten in de badkamer. Best handig om je pyjama / kleding op te hangen als je onder de douche stapt.

    Het ontbijt was door het verse fruit extra lekker, kamer waren groot en schoon. Het personeel sprak ruim voldoende Engels. De ligging van het hotel was byzonder goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,1
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverlast van de drukke weg bij een kamer aan de voorkant. Voor een dergelijk hotel hadden we een bar verwacht en geen automaat.

    Ligging. Dicht bij de Catedral, Real Alcazar en oude centrum Parkeergarage van het hotel zelf.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt viel tegen, elke dag hetzelfde, weinig variatie, teveel zoetigheid. Ik miste ook wel een eitje en verse jus.

    De kamer was prima, schoon, fijne bedden, heerlijke douche en rustig! Ook de locatie van het hotel is top, tegen de oude wijk van Santa Cruz aan

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Goede locatie, zit overal dichtbij (loopafstand). Geweldige stad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ik miste was een haakje aan de deur van de badkamer. En misschien een waterkoker voor de eerste kopje thee of koffie

    De vriendelijkheid, goede service. Steeds schone handdoeken en een goed opgemaakt bed en een schone kamer.m

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,8
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn erg gehorig

    Locatie is perfect, alle bezienswaardigheden zijn lopend te bereiken. Dichtbij het hotel diverse barretjes/restaurants met goede tapas.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    6,3
    Prima verblijf maar kan beter. Locatie het grootse voordeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vrij duur voor wat je krijgt, je kunt de stad veel meer waarde voor je geld krijgen. De airco deed het niet in januari waardoor we de temperatuur niet konden reguleren; alleen verwarmen... Bedden waren vrij hard en los van elkaar; een minpuntje.

    Top locatie voor een stedentrip. Aan het park waar ook het Real Alcázar ligt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    5,8
    Een te duur hotel voor datgene dat aangeboden wordt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Het armzalige ontbijt, 3 dagen hetzelfde droge brood, budget kaas, ham en kalkoenfilet. Ze zijn zo trots op hun Iberico en Serranoham, maar niets van dit. Geen vers fruitsap terwijl de sinaasappelbomen langs de weg groeien bij wijze van spreken. Yoghurt was enkel lactose-vrij. Geen spek, geen eitje. Enkel zoete koeken waar je er 12 van in een dozijn kan kopen. Ik vind dat dan een vrij duur hotel om zo een low budget ontbijt te serveren en helemaal geen variatie, 3 dagen hetzelfde, geen chocopasta. De douche die in de 2 kamers die we kregen overliep. De haren die echt overal tegen de muren in de badkamer hingen. Wordt hier de vloer en de muur met eenzelfde natte mop geveegd? De te kleine badkamer, je moest scheef op het toilet zitten want de lavabo zat in de weg. Doe die bidet weg en je creëert ruimte. De te harde matras met uitstekende veren die aardig pijn doen als je er op ligt.

    De ligging van het hotel. De bereikbaarheid vanuit en naar de luchthaven. De ruimte voor het stallen van bagage, echter was deze niet afgesloten. Het uur van het ontbijt, kon tot 10.30u.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    8,8
    Een goed hotel op loopafstand van alle bezienswaardigheden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt start laat waardoor wij op onze vertrekdag geen gebruik konden maken van ontbijt waar wij wel voor hadden betaald. Het kon ook niet verrekend worden omdat we het erbij geboekt hadden.

    Onze kamer was aan de achterzijde met een mooi balkon met ochtendzon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    6,7
    Had absoluut beter gekund.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb de hele nacht alleen maar van alles gehoord. Van stoplichten tot rumoerige toeristen tot de telefoon van de receptioniste.

    De ligging van het hotel was perfect.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,8
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    als je gedurende de dag of 's avonds dorst had moest je een drankje uit een automaat nemen, dus geen bar

    ouder hotel, mooie ruime gerenoveerde kamers met inloopdouche ontbijt sober doch zeer goede kwaliteit uitstekende ligging om te voet via park aan de overkant naar het centrum te gaan niet duur

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    8,3
    Goed uitgangspunt voor citytrip naar Sevilla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Een bar zou zeker ook een pluspunt zijn

    Ontbijt was lekker en voldoende. Wel geen afwisseling maar er lagen voldoende verschillende gerechten om zelf voor afwisseling te zorgen. Een eitje zou zeker een pluspunt geweest zijn. De ligging is echt super. Op 300m van een busstation met directe verbinding met de luchthaven. Kamers waren zeer proper

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    De kamer was aan de achterkant gelegen en dus heel rustig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Haakjes aan de muur om jassen aan te hangen, eitjes bij het ontbijt. En misschien mag er wat meer verlichting op de kamer, er was immers geen plafondlicht.

    De kamer was aan de achterkant gelegen en dus heel rustig. Zalig. Hotel Alcazar is de ideale locatie om Sevilla te bezoeken. ligt zowat middenin, dus ideaal om alles op loopafstand te doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,8
    Genoten van een zomercitytrip terwijl het bij ons al herfstig was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiemachine in de ontbijtruimte

    Dichtbij joodse en historische wijk op 10 minuutjes van giralda/kathedraal en ingang Alcazar, Het ontbijt in hotel, goed voor citytrip, 4 dagen, anders zou het wel tegen steken alle dagen identiek hetzelfde en niets van eitjes maar voor Spaanse maatstaven zeker uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Met taxi gekomen op 20 minuutjes s avonds rond 23u en met autobus om de hoek ongeveer 35 min nr luchthaven rond 17u30 vertrokken aan 8 euro voor 2 pers. Lekkere tapas en zalig klimaat ! Leuk om rond te dwalen in de kleine straatjes ☺

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,9
    Een goed gelegen en proper hotel dat een te sober ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is van mindere kwaliteit. De matrassen op de bedden zijn heel hard.

    Het hotel is uitstekend gelegen: in de buurt van de bussen, restaurants en bezienswaardigheden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,8
    Zeer aangenaam kort verblijf in deze fantastische stad !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is prima gelegen, net buiten het drukke centrum. De parkeergarage is een kleine uitdaging, met wat stuurmanskunst prima te doen. De kamer is comfortabel, de douche-afvoer moest worden aangepakt om een zwembad te voorkomen. Het ontbijt smakelijk en voloende keuze, ook bij wat later tijdstip. Personeel zeer vakkundig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding zeer matig. De kamer was eerder een hok dan een kamer te noemen; De koffer kon niet neergelegd worden, anders kon de deur niet open. 3 sterren en een 8.3 is het zeker niet waard. Het enige positieve punt is dat het schoon was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Prima voor enkele dagen sevilla
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij ontvangst 00:00ueen oudere norsere man aan de balie, geen uitleg over uitcheck uur, wifi,... stond daar precies tegen zijn zin,jammer want op dat late uur is het als reiziger ook aangenamer als je je welkom voelt.

    Goede ligging, nette mooie kamer, geen lawaai overlast.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Een fijne locatie als je van plan bent om veel te doen in de stad/omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg gehorig, de bedden redelijk hard en de badkamer had prettiger ingedeeld kunnen worden.

    Op deze locatie zijn wij 2 nachten gebleven, we hebben ervoor gekozen om geen ontbijt erbij te boeken, maar zelf op pad te gaan. We werden goed ontvangen door het personeel en zij gaven direct wat informatie over de stad. Achter het hotel is een groot parkeerterrein (onverhard) waar je voor een paar euro een paar dagen kunt staan, 5 minuten loopafstand. De kamer was degelijk, redelijk harde bedden. Er was genoeg ruimte en de badkamer was prima, maar niet heel handig ingedeeld. De kamer is wel erg gehorig, zowel van buitenaf (raam hield nauwelijks geluid tegen), als in het gebouw zelf (we konden de hal/ontbijtzaal goed horen). De locatie is uitstekend, alles op loopafstand en heel dichtbij het Alcazar. Er zijn veel restaurants in de buurt en ook fijne plekken om rustig te zitten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Zeer goede locatie, mooie kamers, netjes, heel vriendelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    Niet ze lekker koffie bij het ontbijt. Spaanse koffie is normaal gezien heel lekker, dus dat is wel jammer.

    Zeer goede locatie, mooie kamers, netjes, heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Fantastisch hotel op ideale ligging en parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt op een boulevard, maar geen last van lawaai. De parking van het hotel ligt niet op hetzelfde adres. Een parkeergarage is bereikbaar aan de straatjes achter het hotel en de ingang ervan is niet echt voorzien op bredere voertuigen, maar mits enige attentie toch nog goed.

    Kamers op verdiep hebben balkon met uitzicht over het park en burcht evenals de kathedraal. Mooi belicht trouwens 's avonds. Het hotel is zeer net, de kamers ruim genoeg voor citytrip. Airco werkt nagenoeg geluidloos. Het ontbijt is naar norm eerder gewoontjes, maar voldoet toch nog. Het hotel beschikt over een parking mits betaling van 15 €, maar je kan hem gerust laat laten staan op dag van vertrek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Net hotel op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunt, maar een opmerking: Erg krappe parkeerplek in een garage, een uitdaging met een grote auto!

    Net hotel op een goede locatie. Veel bezienswaardigheden op loopafstand. Nette, ruime en schone kamer. Goed bed en prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel vooral als je met de auto bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet niet een te grote auto hebben anders kun je niet tussen de pilaren door in de garage. We vonden het ontbijt in vergelijking met andere hotels duur gezien wat je er voor kreeg.

    Het hotel is recht tegenover een park. Als je dat doorloopt sta je al in het oude centrum. Het hotel ligt ook vlakbij plaza de España (zeker naartoe gaan). Daarnaast heeft het een eigen parkeergarage naast de ingang. Met name als je met de auto bent is het een ideaal hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,6
    Zeker een aanrader en zou een volgende keer wederom dit hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was eenvoudig, maar iets van een eitje bij het ontbijt zou wel lekker zijn geweest. Onduidelijk was bij welke halte je uit moet stappen als je van vliegveld met bus naar hotel gaat.

    De kamers waren heel schoon en heel prettig dat er een goede airco op de kamer was. Personeel heel behulpzaam. Locatie is perfect. Ligt op korte loopafstand bij alle mooie bezienswaardigheden en de gezellig wijk Santa Cruz waar heel veel leuke tapas restaurants liggen. Ideaal!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    Mooi hotel om Sevilla te leren kennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet dat je enkele traptreden moest nemen (met je koffer) om bij de lift te komen

    Het hotel ligt mooi centraal in Sevilla tegen over het monument van Columbus en alcazar.. Parkeren in de schuin er tegenover gelegen openbare parkeergarage. In eerste instantie leek deze vol, maar enkele minuten konden we er in. Misschien kan het hotel ook wel parkeerruimte regelen, maar dat hebben we niet geprobeerd. Voor het hotel is wat ruimte om ter stoppen en bagage uit de auto te halen. Net ontbijt buffet, kluisje op aanvraag bij de receptie. Wij hadden een kamer aan de binnenkant van het hotel,uitzicht op buizen, maar wel heerlijk rustig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    Prima ligging voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer had iets ruimer gemogen (er zijn verschillende kamertypen).

    Kamer was modern en erg schoon. Prima voor stedentrip. Centraal gelegen, je bent te voet zo in het centrum van Sevilla. Parkeren vlakbij het hotel en auto mocht de volgende dag blijven staan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    6,3
    Goede locatie, voor de rest matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was dik onvoldoende. Dat geldt met name ook voor de hygiëne bij het ontbijt. Aan de voorkant een drukke weg.

    de locatie is ideaal en makkelijk per auto te bereiken. Verder geen aanrader.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,1
    goede locatie personeel behulpzaam schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt was weinig keus en werd door een persoon verzorgd die bij drukte het afruimen van de tafels en bijvullen van porselein e.d niet goed kon bijhouden. kluis bij receptie.

    goede locatie personeel behulpzaam schone kamers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,1
    vriendelijk personeel, gemiddeld comfort maar slecht gelegen aan grote weg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt aan een 8-baans weg met veel verkeer tot laat 's avonds en vroeg 's morgens. Veel lawaai dus, zelfs met gesloten raam, en vuile lucht als je het raam openzet. Door die weg moet je ook een eind omlopen om het centrum te bereiken. Er was maar één stoel in de kamer.

    De kamer was proper en de badkamer werd elke dag mooi schoongemaakt. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De stop van de bus naar de luchthaven is maar een paar minuten weg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,5
    Goede locatie, propere kamers, ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechtste ontbijt ooit! Toast, droge croissant, blikfruit, een tomaat en wat kaas. Dat zal het zowat zijn! Fruitsap is vergif, koffie niet te drinken... Je hoort de drukke baan. Kleine badkamer. Maar ondanks dit waren we toch tevreden. Proper. Goede locatie...

    Locatie! Drukke baan oversteken en je komt direct in centrum terecht. Bedden zijn ook goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    8,3
    Perfecte ligging, en personeel erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    erg veel straatgeluid! Suggestie "rolluiken"

    het ontbijt was goed, op z'n Spaans, zoete broodjes en toast. Het bed was voor mij te hard maar dat is persoonlijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,5
    Goed uitvalspunt buiten drukte van Alcázar e.o. tegen redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Wel ramen in kamers maar uitzicht op binnenschachten, echter voordeel daarvan is wel frisse lucht geen verkeerslawaai.

    Ligging hotel. Door tegenover liggend park te lopen bereikt men Kathedraal en Alcázar. Bedden waren goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Prima hotel voor kort verblijf. Zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar of gelegenheid om wat te bestellen. Wel een blikjes automaat. Parkeergarage zeer klein.

    Zeer centraal gelegen hotel. Rustige kamers. Voor een kort verblijf prima hotel. Parkeergarage bij hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,5
    De kamer, bed en douche waren prima, deze kamer had zelfs...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen veilige Wifi verbinding (vlg. personeel was dit overheidsbeleid). Informatie die ze gaven over flamencomuziek was beperkt en vooringenomen.

    De kamer, bed en douche waren prima, deze kamer had zelfs een mooi balkon. De locatie was perfect. Prima ontbijt in café schuin aan de overkant van het hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,1
    Perfecte locatie in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Best prijzig, kamer is niet bijzonder en je betaalt hier puur voor de locatie. Ontbijt hebben we om de hoek op een terras genuttigd voor een paar euro. Bed was erg hard.

    Hotel ligt op loopafstand van het historische centrum, ideaal om de stad te verkennen. Prima kamer met een mooi uitzicht. Fijn dat ze een eigen parkeergarage hebben, en we op de dag van vertrek onze huurauto nog tot halverwege de middag mochten laten staan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    5,4
    Goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Geen ei, geen spek. Elke dag als vlees kalkoen, hesp en kaas. Croissants de ene dag vers, de volgende dag oud. Geen variatie. Tweede slechtste ontbijt ooit.

    De ligging. Je kan alles te voet doen. En bus luchthaven op loopafstand.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    7,9
    goed hotel voor een stedenreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wat beter gekund had was het ontbijt, het was eenvoudig maar voldoende er waren bv geen bruin brood of eieren aanwezig. Enig minpuntje we troffen een kamer met afvoerlucht

    ligging is uitstekend, alles te voet kunnen doen, slechts 1 x een bus genomen in de week. Personeel zeer gedienstig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,3
    Nuttig voor een stedentrip, als je alleen voor de overnachting in je hotel wil zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen mogelijkheid om thee of koffie te maken op de kamer. Er was slechts 1 stoel, zodat een van ons steeds op een bed moest zitten. Geen uitzicht naar buiten, maar op een kleine binnenplaats.

    Centrale ligging in Sevilla en de mogelijkheid de auto bewaakt te parkeren

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    4,6
    Voor de locatie is het hotel aan te raden, maar daarmee is alles gezegd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet sympathiek, weinig respons op gestelde vragen. De hotelkamer is gehorig: je hoort iedereen die langsloopt/praat in de wandelgangen. Geen kluis op de kamer! De kussens zijn veelst te zacht (irritatiefactor). De douche: het water kon niet goed weg, vloer badkamer nat.

    De ligging van het hotel is goed! Nog geen 10 minuten lopen en je bent in het centrum. Hotelkamer verder netjes schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    4,2
    Sevillia zeer OK, hotel benedenmaats voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht ontbijt...niks vers. Enkel boterhammen om te roosteren, wat confituur en onsmakelijke gebakjes. Kamer met raam met uitzicht op utilities koker en zeer veel lawaai van de schouw van de verwarmingsbrander. Geen uitzicht op buiten en dus geen idee van het weer.

    Niks

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    5,8
    Matig hotel met goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer sober ontbijt, overal trappen in inkomhal( naar wc, naar lift met koffers, naar ontbijtruimte), geur in de lift!, simpele kamer met raampje naar luchtkoker, gedateerde badkamer met stuk uit bad...

    Ligging: tegenover tuin van Alcazar en bus naar Sevilla-airport goed achter de hoek.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    6,7
    de ligging van de kamer bepaald hier veel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het onthaal was vriendelijk, maar er werd weinig uitleg uit zichzelf gegeven. Bij ons vertrek merkte we pas dat het hotel over kaarten beschikte met alle bezienswaardigheden op en de beste eetgelegenheden. Nochtans hadden we hierom gevraagd bij onze incheck. Het hotel beschikt niet over een bar noch over een plaats om rustig even buiten te kunnen genieten na een stadswandeling wat toch een gemis is bij zo'n mooi weer. De kamer was donker, had geen terras en geen uitzicht naar buiten. Onze kamer keek uit op een vieze koker wat toch vrij deprimerend werkt. Je kon niet zeggen welk weer het buiten was. Nochtans staat er bij de beschrijving met zicht op het mooie park. Er is ook geen minibar op de kamer wat gezien de afwezigheid van een bar toch comfortabel zou zijn. Het ontbijt was goed, maar niet uitzonderlijk. Er waren geen warme gerechtjes.

    De ligging van het hotel was zeer goed, de inkomhal netjes en uitnodigend. De bedden waren zeer goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    10
    de ligging in het centrum is perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen raam op onze kamer, we zijn ook maar één nacht gebleven en misschien was dat de reden waarom we deze kamer kregen. voor iemand met claustrofobie is dat geen aanrader

    de ligging in het centrum is perfect. de kamer was helemaal in orde er ontbrak niets. het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk het ontbijt was prijs kwaliteit super lekker.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    5,4
    Goed en vriendelijk personeel. Zeer matige accommodatie voor veel te hoge prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie niet in verhouding met de pittige prijs. Bijv slechts 1 stoel op een tweepersoonskamer........

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Alles goed,maar ontbijt was minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed,maar ontbijt was minder.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    10
    De ligging, elke dag schone handdoeken en een goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de ligging van de kamer. 1 raam dat uitkeek op een binnenplaats.

    De ligging, elke dag schone handdoeken en een goede service.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,1
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, uitzicht

    Ligging van het hotel is perfect. Kamers zijn prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Goed hotel met zeer correcte service en topligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed hotel met zeer correcte service en topligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Gunstige uitvalsbasis om Sevilla te voet te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed gelegen om Sevilla te ontdekken. Ligt vlak over het park. Gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,8
    Prim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was stil en schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,3
    Reuze
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    6,3
    Hotel ligt tegenover een groot park en dicht bij restaurants.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is er erg gehorig en ligt aan een drukke weg

    Hotel ligt tegenover een groot park en dicht bij restaurants. Vriendelijk Engels sprekend personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Perfecte ligging in een matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had geen ramen waardoor het aanvoelde alsof je in een cel opgesloten zat

    De centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Het was een leuke ervaring, vriendelijk personeel, goed...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een leuke ervaring, vriendelijk personeel, goed gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer had geen daglicht. Het raam keek uit op een stortkoker.

    Centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    5,0
    Het is dat wij er alleen slapen en geen verder gebruik van faciliteiten maken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt geen eieren en weinig keus aan beleg.

    Ontbijt qua vers fruit was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Wij waren daar voor de feria
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste instantie de kamer later andere kamer gehaf

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima uitvalsbasis om Sevilla te bezichtigen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, eentonig als je er een week verblijft, en het gaf totaal geen Spaanse indruk

    De vriendelijkheid van het personeel en de ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Prima lokatie, kamer viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had geen raam. Er was regelmatig gezoem

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar aanwezig

    Ligging hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Centraal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten

    Centraal. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,8
    Service? Nooit van gehoord.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbuigzame houding personeel receptie

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,8
    Fijn hotel en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten.

    Een keurig net hotel. Vriendelijk personeel, fijne en ruime kamer, op loopafstand van alle highlights van Sevilla.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    Ideale uitvalsbasis voor de verkenning van het historische Sevilla!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine lift... Geen airco wegens te vroeg in het jaar...

    De locatie! ...zo vlak bij het historisch centrum!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,7
    locatie in het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    locatie in het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    6,7
    Leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was alle dagen hetzelfde, mocht meer variatie in beleg. Hebben geen enkele keer nieuwe douchegel en shampoo gekregen.

    Koffie! Goede matras

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    10
    Heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: