Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Playasol The New Algarb 4-sterren

Avenida Pedro Matutes Noguera, 107, 07800 Playa d'en Bossa, Spanje

#21 van de 32 hotels in Playa d'en Bossa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2106 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Vriendelijke staff
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Word moe van die Afrikanen die je continu lastig vallen voor het hotel in de winkelstraat 🤮 zwembad erg klein en verouderd ... kamer was erg klein...

    Locatie was goed personeel was heel vriendelijk ... super snel als je een taxi nodig hebt...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden halfpension geboekt, hier werden we bij aankomst om ca. 20.30 uur niet meer op gewezen, en zijn zelf ook vergeten te vragen. Uiteindelijk buiten de deur nog elders gegeten, jammer. Wel een gehorig hotel, je kunt de tv van de buren horen en als de feestgangers s' nachts thuiskomen. Maar is te doen.

    Groot trendy hotel, voornamelijk gasten tussen 25 en 40 jaar. Ligbedden aan zwembad gratis, grote bedden 30 euro per persoon! ontbijtbuffet, alles aanwezig, diner is ook een buffet, prima kwaliteit. Met taxi in 10 min bij de luchthaven en Ibiza Stad voor ca. € 12,50. Naar Hippie markt op zaterdag taxi ca. € 32,- hier kun je ook moeilijk met de bus komen. Prima hotel voor een aantal dagen voor ons, moeder en dochter van 16 jaar. Supermarkt en bushalte voor de deur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,9
    Het hotel is recentelijk opgeknapt en dat zie je wel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers zijn zeer gehorig. Je kunt gesprekken van de buren bijna letterlijk horen.

    Het hotel is recentelijk opgeknapt en dat zie je wel. Het ziet er netjes uit en de locatie is top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    2,9
    Op 10 geef ik mijn verblijf in dit hotel een 3 echt teleur stellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel wel tegen, het personeel heel onnozel en onvriendelijk. Ze maken onderscheid in hun klanten en geven meer voordelen aan andere klanten. Ontbijt slecht, kamers klein en niet al te proper, onnozele regeltjes, moet betalen om aan het strand te liggen,.. etc

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    Prima, 2 minpuntjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    -Koelkast op de kamer krijg je nog geen blikje red bull koud mee, laat staan een fles wijn. Kochten iedere dag maar zak ijsblokjes bij de supermarkt dan was het goed te doen. - Beperkte parkeerruimte voor de deur

    Prima hotel. Recent verbouwd en (trendy) opgeknapt. Nette ruime kamers en worden goed schoongehouden. Kamer op bovenste verdieping met mooie uitzicht over strand en tot zonsondergang zon op balkon :-). Zeer goed uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Goede prijs kwaliteit en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet heel lekker en altijd hetzelfde. En als het druk was was het zoeken naar een gedekte propere tafel. Buiten waren de tafels ook niet altijd gedekt. Niet altijd warm water in de douche!

    Mooie kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg gehorig,normale gesprekken kon je gewoon volgen van de buren..overdag bij het zwembad kon je geen eten bestellen..en drankjes moesten gelijk betaald worden konden niet op de kamer gezet worden...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    5,8
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn enorm gehorig, niet relaxed tijdens je vakantie letterlijk alles te horen van de buren wat veelal dronken jongeren waren.

    Goede locatie Veel bedden bij het zwembad Ontbijt is prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Het was een zalig hotel die voldeed aan de verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een gerenoveerd hotel en voor een 4 sterren heel goed. Ik en m’n echtgenote (37 en 38 jaar) zijn er geweest met onze kinderen 18j en 13j en met de oudste haar lief mee! We komen al verschillende jaren naar Ibiza en playa d’en Bossa is wat meer voor de uitgaande jeugd maar iedereen heeft zich super geamuseerd. Het hotel is een echte aanrader en héél proper. Leuke animatie en goed gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    Goed, maar teveel negatieve opmerkingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zeer gehorig. Veel te lang wachten bij inchecken ( achterhaald systeem) Gebr PC, betaald, printer werkte niet. te lang wachten niet opgelost. Geld weg. Bet incl avondeten. water moest apart gekocht worden. Pasta/spagetti lang wachten een martelgang.

    De Locatie. Kamer met uitzicht ok ! Wifi ok !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Auto pakeren bij het hotel , Soms kon je niet gewoon wegrijden , omdat men de auto in het midden had geparkeerd op een kleine Parkeer plaats daar is nog winst uit halen . Minder irritatie .

    Het was gewoon goed . Bediening van goed , kamers schoon . Misschien eetzaal iets meer sfeer inbrengen . Denk bv aanverlichting

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    Super ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Veel echo/ herrie in centrale ruimtes, zodat je bij receptie personeel ook moeilijk kunt verstaan als er dansen, muziek enz. is. badlakens bij ontbijt al op strand stoelen liggen, blokkeren de strandstoelen. En deze mensen komen vervolgens pas aan de eind van de middag er gebruik van maken. Personeel zou na een uur geen gebruik gemaakt te hebben van deze stoel de badlakens moeten verwijderen.

    Super ontbijt! Behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    De prijs/ kwaliteit verhouding was het meer dan waard .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamers en de gang erg gehorig , wij waren hier in het naseizien dus viel de bezetting erg mee maar als alles vol zou zijn dan vind ik dat echt een groot min punt . Je kunt letterlijk horen wat je buren zeggen .

    Het ontbijt was heel erg uitgebreid ,we hadden een heel mooi uitzicht op de zee met een prachtige zonsopkomst . Echt genieten !!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,4
    Leuk voor jongeren zonder veel eisen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen koffie/thee voorziening op de kamer en ook niet verkrijgbaar in het restaurant bij de lunch en het diner. Kamers zijn erg gehorig, veel lawaai vanaf de gangen en de buren. Voor mindervaliden ongeschikt: zwembad onbereikbaar, strand alleen via omweg buiten hotel om te bereiken en douchen onmogelijk (geen kamers met inloopdouche) net zoals koffie/thee bij de lunch (alleen te verkrijgen bij het zwembad)

    Ontbijt was uitgebreid en werd vers bereid. Ditzelfde gold voor lunch en diner. Bij deze maaltijden moesten echter alle dranken afzonderlijk gehaald en betaald worden waarbij koffie en thee niet geschonken werd in het restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    9,6
    Fantastisch heerlijk gehad !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 5 nachten

    wij waren in een rustige periode , kamers zijn iets gehorig.

    Het hotel was geweldig , ontbijt en avondeten perfect, kamers schoon. er lagen zelfs tandenborstels met tandpasta, ook n fohn en doucheschuim. vliegtuigen vliegen over maar niet storend (het is maar waar je je aan ergert)met de terrasdeur dicht hoor je helemaal niks . slechte recensies hierover vindt ik dan ook niet terecht ! in een woord perfect hotel en heerlijk 10 min vd airport met de auto en dichtbij Ibiza Stad. in de buurt wat terrasjes en restaurantjes en je loopt zo het strand op

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer onhandig ivm bad moeilijk instappen-liften te weinig en te klein.-weinig plaatsen op de parkeerplaats Bestek ieder keer op bij ontbijthartstikke goed

    Ontbijt was perfect- uitzicht geweldig- badkamer en kamer schoon. Personeel vriendelijk.receptie ook correct

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,0
    Voor oude, mindervalide mensen ongeschikt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in de badkuip is ivm hoge leeftijd onmogelijk. Er was geen kamer (ondanks dringend verzoek half jaar vooraf) met separate douche beschikbaar. Dit is ook niet vooraf gemeld. Daarnaast geen koffie/thee bij de lunch en diner verkrijgbaar. Geen lift naar het zwembad, de enige plek waar koffie/thee te koop was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Goed verblijf alleen jammer van het koude avondeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten was vaak koud. Tevens is het hotel erg gehorig. Je kan letterlijk verstaan wat je buren zeggen.

    Wij mochten direct bij aankomst vroeg in de ochtend al op onze kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,9
    Genoten van 5 topdagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De douche in het bad was ietwat onhandig aangezien de ruimte in het bad te smal was. Gehorige kamers

    Checkin kon al 's ochtends vroeg! Ontbijt was super. Goede locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    9,2
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    in 2012 zat ik hier ook, maar de kamers zijn zo prachtig geworden. je heb zelf nu een koelkast, de ligging is perfect zeker als je voor het eerst naar ibiza gaat, supermarkt om de hoek, pin automaat om de hoek, grote clubs op loopafstand,

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,1
    Het is een accomodatie voor jongeren. Harde muziek de hele dag en jongeren aan de alcohol.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand was slecht onderhouden en de muziek bij het zwembad was te luid. Geen kussens op de bedden bij het zwembad.

    Kamers waren fris en schoon. Het zwembad werd goed onderhouden en was lekker fris.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,2
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Avondanimatie in hotel.

    Heerlijk ontbijt met veel keuze. Mooie, propere kamers allemaal met balkon en zijzeezicht. Centrale ligging. Zwembad niet te druk. Veel ligstoelen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    klein minpuntje is het parkeren van de auto. Er zit een klein parkeerterrein bij het hotel wat vaak al vol staat. Dan moet je gaan zoeken in het dorp voor een plekje. Ook daar is het erg druk.

    het eten is erg lekker. Het buffet is elke dag anders. De ligging van het hotel is perfect. Vlakbij het uitgaansgedeelte in Cala den Bossa en 10 minuten van Ibiza stad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Ligging perfect! Hotel netjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg gehorig! Muren zijn erg dun, je kan precies horen wat je "buurman" en/of "buurvrouw" aan het doen zijn/is. Hotel vinden wij persoonlijk niet wat voor kinderen. Veel mensen die 's nachts terug komen van het uitgaan, is ook heel erg te horen.

    Ligging is echt top! Wel voor mensen die er zijn voor het uitgaan en Ibiza te willen verkennen. Hotel zelf is een prima hotel, direct aan het strand. Alles wordt iedere dag schoongemaakt, van de kamers tot zwembad. Keuze zat voor het ontbijt. Personeel van het hotel is erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,0
    Goed hotel.mag voor de prijs iets meer service/ luxe bieden ( betere bedjes zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toiletten vies. Kamers niet echt schoon. Gehorig. Gelegenheid tot omkleden aan eind vd vakantie aanwezig maar te weinig. Airco openbare ruimten.

    Ontbijt goed. Handdoek service goed! Mooi uitzicht. Goed bereikbaar. Lekker zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    4,2
    De Locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel heeft een slechte prijs / kwaliteit verhouding. Van de 5 dagen, slechts 2 keer warm kunnen douche... De kamers zijn zeeeeer gehorig. Personeel onvriendelijk. Niet voor herhaling vatbaar!!

    De Locatie is goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Prima én schoon hotel voor een goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Er hadden wat meer ligbedden kunnen staan aan het zwembad.

    Prima prijs/kwaliteit! Goed ontbijt + avondeten. Veel variatie. Indien je graag een drankje drinkt, ook overdag is All-inclusive wel aan te bevelen. Los bestellen is prijzig in Ibiza!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,7
    Heerlijke accomodatie voor een weekje relaxen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet al te vriendelijk achter de barren. Zouden iets meer mogen lachen sowieso. Eten zou ook iets gevarieerder mogen.

    Dat we al voor 14.00 uur in konden checken op de dag van aankomst. Al om 10.00 uur, gelijk toen we aan kwamen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Goed hotel en super ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Veel geluidsoverlast door stenen vloeren vooral op de gang. Ook geluid tussen de kamers. Iets verouderde badkamer.

    zwembad en strand. Goed ontbijt en diner.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    3,8
    Luidruchtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ziet er mooi uit maar vol met luidruchtige dronken Engelsen. Kunt letterlijk gesprek van je buren op de kamers volgen. Zijn na 1 afschuwelijke nacht vol lawaai op de gang, vertrokken. Gelukkig deed het hotel daar niet moeilijk over. Ontbijtbuffet was goed en uitgebreid.

    Ontbijtbuffet

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    5,0
    Prijskwaliteitsverhouding geen 4 ster
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken verliep onvriendelijk, parkeren is beperkte plek, kamer is niet schoon en ontzettend gehorig.

    De locatie was top. Lekker strandje voor de deur, bushalte dichtbij richting centrum, supermarktjes/winkeltjes en uitgaansgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    Zeker geen 4 sterren!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is erg gedateerd en zeer gehorig! De badkamer kan echt niet meer. Ik kon oa horen wanneer de gast in de kamer naar mij een appje ontving! De lobby is zeer ongezellig, de bar daar al helemaal. Een paar dronken Engelsen maakten de deceptie compleet.

    Ontbijt en de locatie aan het strand

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    4,2
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtig, muren leken van karton, volledig sfeerloos, het leek een ziekenhuis en het personeel was onvriendelijk, al vanaf check in ontbrak iedere glimlach. Doelgroep lijkt vooral Engelse jongeren. Parkeerplaatsen te weinig. Slechte prijs kwaliteit verhouding.

    Locatie was prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Geluidsdichtheid van de kamers, in mei nog wel te doen maar zou het in augustus niet aanraden tenzij je daar zit voor de feesten :)

    Ontbijt was erg uitgebreid.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Prachtig hotel ook qua ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenmaal avondeten gehad dit was echt lauw verder was er 's avonds niks te doen in het hotel.

    Uitgebreid ontbijt ën de ligging van het hotel direct aan het strand geweldig!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig en in deze periode geen entertainment

    Ontbijt en diner was heel goed! Mooi uitzicht vanuit je kamer, zwembad zicht dan heb je de middag/avond zon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    Hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Schonere vloer

    Lichte kamers, ruime badkamers, allemaal een heerlijk balkon, schuifpui en uitzicht op zee. Ruime tuin aan het strand, naast de duurste hotels van Ibiza. Zelfs nog animatie. Prijs- kwaliteit is top. In straat waar leuke restaurants en supermarkten zitten. 10 min van vliegveld met huurauto waar voldoende parkeergelegenheid voor is.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen no-smoking areas

    Ligging aan het strand met zwembad, extra faciliteiten. Verrassingen zoals showtime, design en sevices - massage/manicure/pedicure. Gezellige, relaxed, vrolijke mensen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    ontbijt was lekker, kamer schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai op de gang, en daar reageerde de beveiliging wel meteen op, maar doen de gasten toch zelf . Kregen in eerste instantie verkeerde kamer, nadat we hierover bij de balie hebben gereageerd kregen we mooie andere kamer.

    ontbijt was lekker, kamer schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,9
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren zeer gehorig. De gangen klinken zeer hol en je hoorde snachts iedereen over de gang. Zwembad klein.

    Kamers waren goed, netjes ingericht met balkon. All inclisive formule was goed. Eten was ruim voldoende aanwezig en zelfs live cooking. Geen culinaire hoogstandjes maar wel te doen. Ruime parkeerplaatsen in zijstraat naast hotel. Hotel goed gelegen. Aan het begin van het levendige uitgaansgebied. Het drukke gedeelte ligt 300 meter verder van het hotel. Hotel ligt aan het strand, wel smal maar stukje lopen en er is geen ruimte.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,9
    Goed verzorgd hotel voor 'n paar daagjes te relaxen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigste min puntje was de netheid van de vloeren op de kamer! Stofzuiger gebruiken is geen overbodige luxe!

    Relaxte sfeer in en om 't hotel! Goed verzorgde All-inclusive formule!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    6,3
    Goede locatie, extreem gehorig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie en jus d'orange bij het ontbijt niet lekker. Hotelgangen en de kamers zijn extreem gehorig (als je buurman de deur opent denk je dat ie bij jou naar binnen stapt) en de badkamer was niet schoon.

    Qua locatie geweldig, strand voor de deur en het uitgaansleven op loopafstand. Ontbijt oké, behoorlijk veel keuze.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de bar om 23.00u stipt sluit. Wij (en vele anderen) vertrokken pas rond 0.00u naar discotheken. Het was fijn geweest als we iets langer hadden kunnen genieten van een drankje in het hotel. Ook een beetje jammer dat de zon vanaf 16u-16u30 achter het gebouw ernaast verdween, al is dat waarschijnlijk afhankelijk van de tijd van het jaar.

    Mooi en modern hotel met vriendelijk personeel. Ook qua hygiëne viel er niet te klagen. Lekker uitgebreid buffet. Verder ook leuke muziek aan het zwembad.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    5,0
    Not our place to be....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd hotelcomplex dat met een likje verf en nieuwe meubels is opgepimpt. Overal beton en tegels en daardoor een zeer gehorige klankkast. Als je er niet voor de disco's bent, kun je beter een hotel wat meer richting Ibiza stad nemen. Voor ons eens maar niet weer.

    De locatie direct aan zee is aardig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    5,0
    propere kamers maar voor de rest een zeer matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    personeel aan de bar was een ramp, in de eetzaal werden tafels pas een kwartier later afgeruimd en aan de receptie waren ze ook niet vd vriendelijkste, had de indruk dat velen er tegen hun goesting werkte behalve het kuispersoneel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    3,3
    nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    echt te gehorig , personeel erg onvriendelijk en onduidelijk ,geeft nergens uitleg over ,krijgt een stencil met uitleg over hotel wat zo slecht gekopieerd dat je niet kan lezen.

    ontbijt was netjes verzorgd ,genoeg keus , niet bijzonder

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,3
    Geen tweede keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten, geen afwisseling altijd hetzelfde. Ze ruimen veel te traag te tafels af.. Soms had ik geen bestek omdat ze allemaal al vuil waren. Het is ook geen All in hotel. Na 23.00 uur kon je niets meer eten of drinken. Er stonden drankautomaten wat ik grappig vond.. Moest ik dan nog extra betalen??? Dit is geen all in voor mij, maar had wel all in betaald spijtig..

    De kamers werden elke dag proper gemaakt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,4
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Bij aankomst behandeld door een vriendelijke oudere man. Echter werden de koffers aangenomen door een onvriendelijke blonde dame, heel chagrijnig en snauwde ons af. Kamers waren prima, enkel zat het toiletreservoir vol met schimmel, douchekop komt matig water uit. Tijdens ons verblijf hebben we schone lakens gekregen echter hier zaten allemaal donkere vlekken op en zwarte kleine beestjes. Dit kan echt niet. Kamers zijn heel erg gehorig! Je kunt de kamers naast je letterlijk verstaan.

    Perfecte ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,8
    Prima hotel voor een prima prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Voor deze prijs kan het bijna niet beter!

    Prima hotel, supermooie ligging, goede kamers, hippe uitstraling, kaartjes voor de clubs te krijgen in de lobby, genoegd ligbedjes bij het zwembad, ontbijt voor 8 euro is echt super, kortom prijs/kwaliteit kan niet beter.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    7,9
    Prijs kwaliteit was het volledig in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontvangst kon iets hartelijker en uitgebreidere info, talenkennis Engels bij sommigen was matig, vriendelijkheid kan beter aan onthaal. Soms goed maar niet altijd, begrijpelijk omdat het altijd druk is aan het onthaal. Poetsvrouw wel heel vriendelijk en kreeg van ons dan ook een fooi.

    Hotel ligt aan het strand, heeft mooie kamers en is goed gelegen, eten veel keuze mogelijkheden maar moeilijk te beoordelen op 4 dagen verblijf of het gevarieerd blijft. Ontbijt top.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,5
    Mooi hotel op een goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kwa keuze was het eten erg beperkt. Je kon uit drie soorten kiezen en dagelijks weinig variatie. Dit geldt zowel voor ontbijt, lunch als diner. Ook was het eten lauw doordat er geen deksels op de bakken lagen. Je kon er wel wokken dat was nog het meest lekkere en warme van alle maaltijden. Vraag me af of dat de all-inclusive prijs het waard was wat dat betreft. Wat betreft het drinken was het wel weer gunstig. Met (sterke) drank waren ze niet karig. Je kon net zoveel halen als je wilde, maar was af en toe wel lang wachten. Ze werken met een muntje en een beker, irritant als je alleen dat wilde omwisselen. Elders in de reviews las ik dat mensen last hadden van gehorige kamers. Maar ook niet gek als gasten 's nachts die terug komen van het stappen over de gangen lopen te lachen en te schreeuwen.

    De sfeer van het hotel voelt erg relaxt aan. Beetje lounge achtig met de wit/blauwe kleuren. Kamers zijn ook goed schoon, prima geslapen. Personeel is ook wel aardig maar niet overdreven. De lokatie van het hotel is erg gunstig als je naar Ushuaia gaat of het Playa d'en Bossa strand houd. Allemaal op loopafstand. Je loopt het hotel uit en je staat gelijk op het strand. De Ibiza stad is iets verder weg ongeveer 20-30 minuten. Om de hoek zit een scooterverhuur waarmee je het hele eiland kan rondrijden. En verderop aan het strand is de bootovertocht naar het eiland Formentera wat ook een aanrader is.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,0
    Eenmalig !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg basic. Kwaliteit was erg matig, we hadden het er bij geboekt maar zijn na dag 1 elders gaan ontbijten. Genoeg mogelijkheden in de haven, beachclubs etc. Locatie is top als je van de drukte houd en van lorett de mar etc. Veel zatte en ordinaire mensen.

    Uitzicht op strand was zwembad en strand!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,8
    Ontbijt was uitgebreid en mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig de kamers! En wel minimaal gerenoveerd. Prijs verhouding klopt niet

    Ontbijt was uitgebreid en mooi. Zwembad en zee en locatie heerlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Ligging en accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en accomodatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    In orde, proper, wat ik ee van verwachte. Goede locatie ook.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets betere isolatie tegen lawawaai van op de gang. Maar dat was nu ook geen ramp.

    Propere kamer, proper hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Super zeker de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een zeer goed hotel met een heerlijk ontbijt. Leuke animatie en keuze hup plons in het zwembad of trapje af en je staat in de zee

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi uitzicht op zee, heerlijk uitgebreid ontbijt, mooie en schone kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehoorige kamers

    Schoon en netjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    geen opmerkingen alles perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    geen opmerkingen alles perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers heel erg gehorig! Vaak s’ nachts schreeuwende stappers op de gang van het hotel.

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,3
    Geweldig!
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankjes op kamernummer, nu moest je steeds bij ieder rondje afrekenen

    Ligging, ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,6
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is er wel wat gehorig, in het hoogseizoen kan dit wel lastig zijn lijkt me.

    Het ontbijt is uitgebreid en goed. Het is een schoon hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    10
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,1
    Prima prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima prijs/kwaliteit. Ligt direct aan het strand, mooi zwembad. Prima kamer met balkon. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Alles was top, heel hygiënisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai naast de kamer

    Alles was top, heel hygiënisch

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    4,2
    viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    kamer viel heel erg tegen. Erg veel geluidsoverlast!!! Echt geen aanrader voor gezinnen of stelletjes.

    gastvrijheid prima, eten prima en grote keuze

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Prima verhouding prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Prima verhouding prijs kwaliteit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Modern hotel, mooie kamers en een goede ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Modern hotel, mooie kamers en een goede ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig

    Verder echt een top hotel. Alles lekker dichtbij

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Enorm gehorige kamers/gang.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm gehorige kamers/gang.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    super! kan niet beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    Het is een prachtig hotel, waar je heerlijk kunt genieten buiten maar ook binnen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    4,6
    Niet de moeite
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was steeds koud..onvriendelijke receptie..kamers zijn opgeknapt..maar is zeker de prijs niet waard

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,8
    prima ontbijt, kamers werden goed schoongemaakt, avondeten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    prima ontbijt, kamers werden goed schoongemaakt, avondeten was redelijk, toetjes smaakten allemaal hetzelfde! verder prima!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    Hotel voor gezinnen of All Inclusive gasten....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was duidelijk einde seizoen, dus niet alles schoon of dagelijks schoongemaakt!

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: