Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alhambra Zoom

Tablas, 8, Granada Centrum, 18002 Granada, Spanje

#39 van de 78 B&B's en herbergen in Granada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1391 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    er was geen ontbijt, wel zelf ontbijt regelen in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Familie met een Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    er was geen ontbijt, wel zelf ontbijt regelen in een gemeenschappelijke ruimte. De zitmogelijkheden in de kamer waren summier, maar wij hadden wel een eigen badkamer. Parkeren vrij ver weg, het is midden in de stad. dus zonder auto prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    We werden heel aardig ontvangen, met allerlei tips voor in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden heel aardig ontvangen, met allerlei tips voor in de omgeving. De badkamer was klein maar alles wat je nodig hebt zat erin. Prima uitvalbasis om de stad te verkennen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    4,6
    Granada bezichtigen,prachtig mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    kleine kamer. Badkamer kon je niet bewegen ,zo klein. De deuren met krante papier bedekt,geen gezicht. Erg veel lawaai buiten,alles hoor je binnen en buiten. Geen dubbele ramen. Beneden deur word steeds dicht gegooid. Moet iets aan gedaan worden,dat het niet zo lawaai maakt.Ook uit bed stappen,niet kunnen bewegen,te smal.

    de omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    4,6
    De ligging is goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familie Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel geld voor een bij elkaar geraapt zooitje. Super gehorig, als de buurman de deur dicht doet zit je rechtop in bed. Verwarmde lucht komt kamer in, zonder dat je dit kunt reguleren. Ik vroeg me af hoe schoon de dekbedden waren, het bed was matig, blij dat ik hier maar een nacht verbleef.

    De ligging is goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Top. Zo in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer duidelijkheid m. b. t de ligging van de "juiste"parkeergarage

    We hadden een kamer met eigen douche en toilet. Heerlijke douche! De ligging is geweldig, je loopt zo het centrum in. Naast de accommodatie is prima tent voor een lekkere bak koffie en ontbijt. Absoluut een aanrader als je snel in het centrum wilt zijn. Parkeren in de parkeergarage, lastig om de parkeergarage te vinden waar zij een afspraak mee hebben . Scheelt toch ...

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    6,3
    Goedkoop maar verouderde accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was zogezegd een centraal systeem voor heel het gebouw maar werkte niet volgens mij. Met raam open slapen was ook GN optie want er was veel Straatlawaai. Harde matras en klein bed.

    Centrale ligging Goedkoop voor een kort verblijf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    9,2
    Super comfortabel slapen in het centrum van de stad!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuken is niet heel hygiënisch en er is geen koffie /thee. De badkamers zijn oke.

    Super kamers! Comfortabele bedden, leuk voor de privacy met de gordijnen en toch sociaal! Je kan ook buiten zitten. Als je naar de badkamer/toilet gaat, heb je volledige privacy.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    9,2
    Wat een aardig personeel!
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen met 4 Bedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 23 nachten

    De keuken was zeer basis. Het zou al een hoop schelen als er maar iets meer zou worden aangeschaft, zoals broodmessen, peper en olie. Laat mensen hun eten markeren met stickers zodat er niet veel eten moet worden weggegooid. Heel erg jammer dat er geen mogelijkheden waren om afval te scheiden (niet meer echt van deze tijd).

    Het persoon was super aardig en behulpzaam!!! Ze laten je heel erg thuis voelen. De schoonmakers maken het elke dag blinkend schoon en zijn ook aardig!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Ligging midden in stad,
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren, maar kan tegen extra vergoeding in nabij gelegen parkeer garage

    Ligging midden in stad,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Lokatie middenin de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie en lawaai

    Lokatie middenin de stad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    6,7
    Zeer vriendelijk, lawaaierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    3,8
    Zo min mogelijk in het hotel dus zoveel mogelijk de stad in
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer

    Niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    6,3
    kamers zeer slecht geïsoleerd en in de keuken ontbrak bestek...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamers zeer slecht geïsoleerd en in de keuken ontbrak bestek en praktische benodigdheden om te kunnen koken

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    ik heb niet veel geslapen,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familie Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel veel lawaai de hele nacht door

    de prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,3
    De locatie, je bent meteen midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met eigen badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie, je bent meteen midden in de stad. Vlakbij de kathedraal en alle restaurantjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,9
    Goed om Granada te ontdekken vanuit het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De receptie zou wat langer mogen open zijn.

    Prima voor backpackers, bedden waren oké!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    3,8
    Locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hostel heette Alhambra zoom, toch wist de medewerker niet hoe we al op voorhand aan tickets konden komen of het noodzakelijk was tickets te reserveren etc. Echt heel slecht. Zeer ongezellig hostel. Bedroevende kamers en keuken in de kelder erg onaangenaam om te zitten. Alleen 1 Kookpit en kookbenodigheden vies.

    Locatie was prima. 500 meter verderop een prima parkeergarage ( calle Pedro Antonio alarzon), €17 Euro per dag, maar dat is bekend ;) tip:)ontbijt bijb pastelleriab mercedes isla op de calle musico vicente zarza (straatje vlakbij parkeergarage Pedro Antonio alorzon)

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    4,2
    Parkeren in de stad een ramp.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Parkeren in de stad een ramp. Ook hosteld garage duur en vooral veel te laat open s'morgens! Pas na 08:00! En ook hostel pas na 08:00 !! Erg dom! Want de meeste mensen willen zo vroeg mogelijk een kaartje kopen voor...."reeds vlees met een Engelse BH in Spanje" !! En dan moet je voor 08:00 daar al kunnen zijn omdat slechts per dag enkele kaarten te koop zijn. Alle andere moet men nl maanden van te voren via internet bestellen, reserveren....dus met een zeer lang van te voren vakantieplanning. Dat is vaak niet wenselijk.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,4
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed klein en niet opgemaakt na de 1e nacht

    Ligging

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    goeie ligging, vlak bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers nogal klein, maar ok

    goeie ligging, vlak bij centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: