Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alixares 4-sterren

Paseo de la Sabica, 40, Granada Centrum, 18009 Granada, Spanje

#85 van de 119 hotels in Granada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5405 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Uitstekend hotel op 3 minuten loopafstand van het Alhambra. Goede uitvalbasis voor Granada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is er onmogelijk dus we waren overgeleverd aan valid parking waardoor er €20 per dag bij kwam, maar dan heb je ook wat. De auto werd bij vertrek weer keurig voor de deur gezet. Het terrasrestaurant (bbq) viel ons tegen. Het Italiaanse restaurant 100 meter verderop (één trap naar boven) is top en stukken goedkoper maar is op maandag gesloten.

    Het hotel ligt werkelijk op 3 minuten loopafstand van het Alhambra. Daardoor konden we ook de avond van te voren onze gereserveerde tickets zonder al te veel moeite ophalen. De volgende dag weer even naar beneden en voila, binnen 10 minuten stonden we in het Alhambra. Voor €10 (65+) hebben we alles gezien. Goed ontbijt en lekker zwembad met te weinig ligstoelen. Beneden stopt ook de bus die je voor €1,30 naar het centrum van Granada brengt. Voor een hotel op zo'n toplocatie was de prijs alleszins redelijk (€83 per nacht incl ontbijt)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,1
    Mooie kamers/goedontbijt/ prima vervoer naar centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Ongezellige eet/ontbijtzaal Lag direct naast Alhambra/ naar het centrum moest je met een busje( dit verliep wel soepel) Achteraf had ik liever in centrum een hotel gehad en dan met busje naar Alhambra

    Mooie kamers/goedontbijt/ prima vervoer naar centrum met openbaarvervoer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,8
    centraal gelegen, geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Geweldige locatie, vriendelijke staff, centraal gelegen om alles in Granada gemakkelijk te voet te bezichtigen! Heerlijk zwembad, ook fijn restaurant!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Direct bij het Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas nergens uitzicht over de bergen/Granada, door omheining van het hotel. Wat de foto’s wel doen suggereren.... Zonde, want het hotel ligt perfect gelegen op de berg.

    Direct bij het Alhambra. Stukje lopen vanaf de berg richting het centrum en berg weer op naar hotel. Zwembad is keurig. Helaas nergens uitzicht over de bergen/Granada, hadden we gezien de foto’s wel verwacht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Prima, mooi en schoon hotel met ook nog een fijn zwembad. Mooie, comfortabele kamers en prima ontbijtje, zeker gezien de zeer acceptabele prijs.

    De ligging. Naast de ingang van het Alhambra, en op loopafstand van het prachtige centrum.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,3
    Goede locatie en prettige prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klim vanuit het centrum naar het hotel is lopend toch redelijk pittig.

    Dichtbij Alhambra. Handig dat de redelijk prijzige parkeerplaats van het Alhambra tegenover het hotel ligt. Fijn om ook een frisse duik in het zwembad te kunnen nemen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,8
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne. We kwamen aan in de kamer en er lagen allemaal zwarte haren op de grond en kruimels in de stoel. Vieze vlekken op de vloerbedekking in de gangen van het hotel. Foto’s op booking.nl zagen er mooier uit dan dat de locatie is. Had me enorm verheugd op het balkon met uitzicht, maar die kregen we natuurlijk niet. Was een domper. Personeel was ook niet erg vriendelijk. Kortaf. Vroegen niet hoe het verblijf was geweest en boden geen excuses aan voor de vuile kamer. Erg jammer allemaal. Keek namelijk erg uit naar dit hotel.

    Het zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,2
    Uitstekende locatie om Alhambra te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Geen minpunten. Alles was keurig in orde.

    De locatie van het hotel is uitstekend, 100m van de ingang van Alhambra. De wandeling langs Alhambra naar het centrum van Granada is mooi en goed te doen. Voor 1.40 Euro neem je de bus weer terug de heuvel op. De bus stopt bij Alhambra of voor het hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,9
    Ligging in Granada en écht vlakbij Alhambra, mooi interieur,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badhanddoeken voor zwembad niet gratis, familiekamer voor gezin van 4 is oké voor 2 nachten, maar krappe badkamer

    Ligging in Granada en écht vlakbij Alhambra, mooi interieur, buitenzwembad, BBQ restaurant op buitenterras, riant ontbijt (met ook mogelijkheid om buiten te nuttigen), aardig personeel en parkeren (weliswaar €18,50 per 24u) in de p-garage van hotel zelf

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,1
    Ideaal indien u een bezoek wenst te brengen aan het Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad veel te klein voor de grootte van het hotel. Hotelparking was volzet, moesten auto achterlaten op de parking van het Alhambra, aan hetzelfde tarief, maar dan wel buiten.

    Ligging: vlakbij het Alhambra.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was volledig vernieuwd, nieuwe tegels alles. Maar dan een douchekop die niet bleef hangen omdat er een scheur zat in de houder. Gooi er dan nog een tientje tegenaan denk ik dan.

    Ruime kamer. Grote badkamer. Goed schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Dichtbij de Alhambra, parkeren op eigen bewaakt terrein.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet viel tijdens diner helaas tegen. Toch weinig keus en veel gerechten waren al wel wat koud. Personeel spreekt wel erg beperkt Engels.

    Dichtbij de Alhambra, parkeren op eigen bewaakt terrein. Lekker zwembad met terras. Hotel is groot en mooi interieur.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    10
    Grote comfortabele kamer, zwembad, en op loopafstand van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten in de cafetaria niet heel best. Bij het zwembad te weinig stoelen en/of ligbedden, en er is geen bar direct bij het zwembad

    Grote comfortabele kamer, zwembad, en op loopafstand van alhambra. Ook goed te lopen naar het centrum (ook terug, alleen dan is het wel een klim) eigen parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,1
    Prima hotel (zwembad!!) met enkele minpunten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Afstand naar centrum Granada te ver. Geen restaurants in de buurt. Buffet van hotel onder de maat/geen aanrader.

    Prima hotel als uitvalbasis voor bezoek aan Alhambra. Heerlijk zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    Prima verblijf, zeker om Alhambra te bezoeken. Je loopt ook zo het centrum in. Hey, you have to try
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur op de kamer, te warm en airco was niet te regelen.er was ook heen Koffieapparaat op de kamer.

    De locatie en de ruime opzet, de lounge en terras om drankje te doen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Hotel ligt prachtig in het groen tegenover het Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed op de handdoeken na (werden niet schoon aangevuld)

    Hotel ligt prachtig in het groen tegenover het Alhambra. Wandeling naar het centrum is prachtig en verassend. Vanuit het groen en een pittoresk straatje sta je ineens hartje centrum. Ontbijt is lekker en uitgebreid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,1
    Hotel is goed en groot daardoor wat onpersoonlijk, fijn zwembad, heel dichtbij het Alhambra
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen parkeergelegenheid voor de gasten, moest parkeren bij het Alhambra voor € 18,55 per dag. Het historisch centrum is alleen met bus of auto te bereiken, via een zeer steile weg.

    Fijn zwembad, dichtbij het Alhambra ligt schuin tegenover het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer weinig, als het druk is dus geen, parkeerplaatsen beschikbaar bij het hotel. Maar er is een overvloed aan parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat op de parking van het Alhambra. Deze is op 5 minuten lopen en de prijs is dezelfde als deze in het hotel, nl. bijna 19 euro/24 uur.

    Het hotel heeft een prima ligging op 5 minuten wandelen van de ingang van het Alhambra. Bovendien ben je op een half uur te voet en bergaf in het centrum van de oude stad. Voor de terugweg naar het hotel (stevig bergop dus) kan je de bus nemen voor 1,40 euro per persoon of de taxi voor ca. 5 euro. Vanaf 3 personen is het dus goedkoper met de taxi. De cafetaria van het hotel serveert kleine gerechten aan een schappelijke prijs. Zowel voor lunch als diner kan je zoveel eten als je wil van een zeer uitgebreid en elke dag verschillend voortreffelijk warm en koud buffet voor 16 euro per persoon. Het ontbijtbuffet is eveneens zeer uitgebreid en verzorgd. Een ober vult het voortdurend aan en zorgt dat alles steeds netjes blijft. Het restaurant/de ontbijtruimte zijn wel gelegen in de kelder en zien er een beetje uit als een refter. Alles wordt echter wel netjes op orde gehouden. Op de derde verdieping is er een niet al te groot maar aangenaam zwembad, met wel wat weinig ligstoelen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Heerlijk hotel in heet Granada
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt ver van het centrum van Granada.

    Het hotel ligt dichtbij het Alhambra en het heeft een zwembad. Heerlijk om af te koelen na een hete dag in de stad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    Perfecte ligging voor een bezoek aan Alhambra op 200 m.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een waterkoker voor koffie, thee was prettig geweest. Ook een literfles water was aardig geweest. Kamer was niet schoon; rode, grijze en zwarte haren op de vloer...........

    Perfecte locatie op 200m van de entree van het Alhambra/Generalife. Betaald parkeren voor het hotel. Op loopafstand van het centrum. Elke 10 min rijdt pendelbusje van centrum naar hotel. Kaartje kost 1.70. Hotel heeft een zwembad, BBQ restaurant, buffet en a la carte restaurant, brasserie. Prima hotel om 2-3 dagen te verblijven voor Alhambra, Albaycin, wandeling door centrum. Albaycin geen aanrader vanwege hondenpoep, zwervers, zakkenrollers.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,7
    Budget hotel met goede ligging voor bezoek aan het Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks het feit dat het hotel een 4 sterren kwalificatie heeft zijn er toch teveel punten die dit tegenspreken. Ontbijt ondanks keuzemogelijkheden vrij smaakloos, groene aanslag in hetzwembad, geen afzuiging op de badkamer, slechte afvoer douche water, kluis werkte niet.

    Goede ligging voor bezoek aan het Alhambra, mooi uitzicht op de eeuwige sneeuw van de Sierra Nevada.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,0
    Het douchen was moeilijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het douchen was moeilijk. je moest in een staan, maar om in te stappen moest je door een zeer smalle instap. Het glazen spatscherm was te lang en stond vast.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    10
    Kort verblijf in Sevilla
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ontbijt worden de bordjes en kopjes snel afgeruimd. Het bed was kort voor mensen van 1.92 of langer.

    Locatie is prima, ruime kamers, goed ontbijt en mooi zwembad met voldoende bedjes en parasols. 200 meter lopen naar het Alhambra. Wij hebben ook naar het centrum gelopen, beetje steil, maar goed te doen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Relax buiten centrum en dichtbij Alhambra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel speciaal gekozen voor de parking: bij aankomst geen parking niet meer! Je mag niet op voorhand reserveren. Parking Alhambra dichtbij, maar toch... ontbijt was goed maar: geen serrano ham en de chorizo was niet van goede qualiteit. Ook geen manchego kaas, voor een 4 sterren in Spanje kan niet. Misschien is die te veel gefocust op buitenlanders want er was wel bonnen en dergelijke voor de Britsen. Ook de slechtste fruitsap ooit gedronken op hotel, je kan fake sap geven maar deze was niet te drinken. Ook koffie was slecht. Douche scherm was niet goed, badkamer vloer vol water na douche te nemen.

    Het zwembad. Locatie rustig gelegen maar goed bereikbaar met openbaar vervoer of taxi (niet duur). Zwembad om af te koelen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    6,3
    Prima voor bezoek Alhambra
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie en faciliteiten gedateerd In de omschrijving staat dicht bij centrum, meer dalen en klimmen zeg maar, Gelukkig shuttle dichtbij

    Kamers prima Heel dicht bij Alhambra

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Prima accomodatie tegen centrum Granada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Buiten terras, ontbijt, is pas in de loop van juni/juli 's ochtends open. (nachten zijn eind mei nog koel...)

    Goed met de auto te bereiken. Wandelen naar centrum 20min. Met taxi terug 10min. Auto moet meestal op Alhambra parkeerplaats geplaatst worden. Voor ons was er nog een plek in hun garage (mooi!) Alhambra voor de deur. 10min naar hoofingang.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Let op!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op! Je kan gewoon de hele dag naar het Alahambra en de tuinen. Alleen voor 1 onderdeel heb je een tijdticket nodig. Dat lees je nergens....... tickets aan het loket zijn vaak het goedkoopst.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    Genoten van ontbijt, kamer en omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is een dure aangelegenheid. Vanwege het massatoerisme is het parkeergebied wel efficiënt en overzichtelijk aangelegd.Plekje vinden kan afhankelijk van de drukte even duren.Het "gemakkelijke" zitje in de hotelkamer is voor verbetering vatbaar. Een waterkoker, zakjes thee en koffie ontbreken.

    Ruimhartig ontbijt met zeer veel keus. Geweldige locatie vlakbij Alhambra en het middeleeuwse looppad naar de stad. Wel vanwege Alhambra zeer toeristisch.Het hotel is groot en daardoor onvermijdelijk onpersoonlijk itt een b&b.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Dicht Prima maar zeer toeristisch hotel,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed kamer netjes. Dicht bij Alhambra. Auto wordt tegen vergoeding in een garage gezet. Houd rekening dat als je naar het centrum wilt naar beneden moet lopen. Ligt hoog. Er gaat en stadsbusje tussen centrum en Alhambra tegen betaling. Prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    Dicht bij Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer toewijzing, 3x een kamer gekregen die niet vrij was. uiteindelijk kleine kamer gekregen aan de voorkant, zonder balkon. 'S morgens om 5 gewekt door het laden lossen, een dik uur piepende karretjes. Verder kamer wel goed, fijne douche. Schoon. Prima bed.

    Dicht bij Alhambra. Centrum op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    Heerlijk verblijf vlak bij het Alhambra, een prima plek om te vertoeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het uitzicht vanuit de kamer, niet zoals op de afbeeldingen. Hangt van de kamer af natuurlijk.

    Een comfortabel hotel, op loopafstand van het Alhambra. Ontbijt is uitgebreid en lekker (apart betalen) . Zwembad aanwezig en de kamer/badkamer zijn ruim en luxe. Prima hotel, zeer aanbevelenswaardig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen leuk buitenterras voor een drankje

    De ligging. Leuke wandeling naar het centrum van Granada vanuit het hotel. Prima uitgebreid ontbijt en schone kamer. Goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot hotel waar allerlei groepen een nacht logeren. Veel in en uitloop dus. Ongezellige eetzaal/ontbijtzaal. Beetje oude kamer, erg standaard. Geen vier sterren waard.

    Goede locatie naast het Alhambra. Buffet van het avondeten was verrassend goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,8
    Fijn luxieus verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Rustig hotel hoewel het dicht bij het Alhambra ligt, geen overlast van lawaai. Gunstig gelegen t.o.v. van het centrum. Prima te lopen (15 min) maar heel frequent rijdt er tot 11 uur 's avonds een busje naar de stad. De kamers zijn gunstig gebouwd, dat geeft veel privacy. Mooi groot balkon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,4
    Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad bleek niet gevuld bij aankomst op snikhete dag. Wilden in de tuin zitten, maar er waren geen tuinstoelen, ook niet toen we daarnaar vroegen. bij het café kon je het grootste deel van de dag niks bestellen. Personeel voortdurend in paniek bij vragen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,4
    Geen 4* waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij het hotel is duur, Flinke (steile) wandeling naar het stadscentrum waar de restaurants liggen, personeel is vrij stug en ze beloven dingen zoals korting bij het parkeren wat niet waar is.

    Het bed was fijn, de ligging tegenover het Alhambra.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Goede locatie en geen kamer aan de voorkant nemen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is verouderd. Veel lawaai. Kamer had geen airco zaten boven de ingang.

    Locatie voor Alhambra is perfect. Ook openbaar vervoer naar stad is prima. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Confortabel en pragmatisch hotel voor Granada bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eetzaal, voldoet voor het ontbijt. Hard licht uit "TL" lampen. De tafels op elkaar geplaatst als is het een bedrijfskantine. Maar goed, de meeste gasten die niet met een groepsreis zijn eConten waarschijnlijk in Granada centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Heel correct hotel, met toplocatie en zwembad/terras zijn mooie bonus!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer mist persoonlijkheid en het zicht was nihil. Door koude temperaturen hebben we het terras niet gezien en ook het zwembad was onvindbaar. Jammer, want dit zijn echte troeven.

    De ontvangst was heel aangenaam. De kamer was comfortabel en proper. Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker. Na het uitchecken was het bezoek Alhambra. We mochten de bagage achterlaten in het hotel. De locatie van het hotel is wel een echt pluspunt (naast Alhambra, op 20 minuten wandelen van stadscentrum)!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,3
    GOED !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    EVENTUEEL EEN SAUNA OF BINNENZWEMBAD ,IS TOCH EEN 4STER

    HET ONTBIJT EN AVONDET.EN WAS GOED EN VERZORGD ,KAMERS WAREN PROPER MAAR BADKAMER EN DE ENE SLAAPKAMER WAREN TOCH AAN EEN OPFRIS BEURT TOE MAAR ZE WAREN BEZIG MET EEN AANTAL KAMERS TE VERNIEUWEN ,WIJ HEBBEN DE TABLET VAN DE KINDEREN VERGETEN IN DE KAMER ,ZE GINGEN HEM OPSTUREN MAAR IS NOG ALTIJD NIET GEBEURD ,KUNNEN JULLIE DAAR INTUSSEN KOMEN AUB ,WIJ HADDEN KAMER 228 &229

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,9
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeergarage van het hotel was vol. We konden wel vrij makkelijk tegenover het hotel parkeren. Jammer dat het zo parkeren nog zo veel extra kost. Dat wordt niet duidelijk vermeldt. Als hotel hadden ze toch in ieder geval een goedkopere prijs kunnen bieden.

    de ligging, kamer was netjes en het ontbijt lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    4,6
    Prijs kwaliteit is niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel. Kleine kamer voor 3. Slechte badkamer douche. Niet netjes. Oudejaarsavond bar dicht 24:00. Geen glaasje voor de gasten prijs in de bar vrij duur

    Ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,3
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt: koffie was slecht, roereieren en spek waren koud

    Ligging in de buurt van het Alhambra, erg rustig Beschikbaarheid van kleine tapa's in de bar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,9
    buiten het seizoen prima locatie als je wat gehorigheid voor lief neemt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het hotel is favoriet bij groepen Aziaten die de gewoonte hadden 's avond laat of vroeg in de ochtend luidruchtig aan te komen of te vertrekken en het hotel was vrij gehorig.

    Ligging t.o.v. Alhambra was uitstekend, erg aardig personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,2
    Uitstekend verblijf na een dagje Granada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamertemperatuur. Deze was niet lager te krijgen dan zo'n 20 graden Celsius.

    Prettige ontvangst. Comfortabele kamer. Prima ligging, dus ook makkelijk bereikbaar. Zeer geschikt voor bezoek aan Alhambra. Het ontbijt was gevarieerd en uitstekend.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    5,0
    ik zal dit hotel niet meer nemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    airco teveel kabaal.Ongezellig eetzaal.Rumoerige kamer.Avond eten was slecht! Douchen in bad, was erg ongemakkelijk. In bad zelf kon je niet, want er was geen stop.

    het enige wat beviel was het ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    8,3
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker in de kamer voor koffie en thé.

    De ligging. Naast de Alhambra (5 min te voet) en maar 15 min te voet van het centrum. Heel gemakkelijk te bereiken met de auto. Gesloten privé parking.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Fijne locatie met het Alhambra op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad was (met 30C buiten) helaas dicht... Omdat het winterseizoen al gestart was. Heel jammer, want daar hadden we het hotel op uitgekozen. Prijs aan de hoge kant voor het hotel an sich, maar je betaalt puur voor de locatie.

    Uitgebreid en lekker ontbijt, loopafstand van Alhambra en bus C3 naar de binnenstad (om de 5 minuten), mooi terras en vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    4,6
    Nooit meer boeken dit hotel. Beslist niet gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Erg onvriendelijk personeel bij het inchecken. Je bent geen gast maar een nummer. Het hotel is gewoon een doorgangshuis voor toeristen. De kamer was redelijk. De badkamer was toe aan renovatie. Badlakens (voor bij het zwembad) verkrijgbaar bij de receptie met een borgstelling. Dit hotel is beslist geen 4 sterren waard. Veel (met name Chinezen) groepen.

    Het hotel ligt op loopafstand van het Alhambra maar persoonlijk adviseer ik een hotel in de stad te nemen. Met bus C3 is het Alhambra zeer goed te bereiken. Er is verder niks te doen in de omgeving van het hotel. Het hotel ligt op een heuvel. Als je slecht ter been bent kun je beter een taxi nemen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,8
    Fijn hotel om Alhambra te bezoeken, en te genieten van de geweldige stad Granada!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel bleek een beetje gehoriger dan gedacht toen gasten boven ons midden in de nacht moesten vertrekken om hun vlucht te halen. Maar op andere momenten nooit overlast ervaren. Ook moet je er even op instellen dat het een flinke klim is om terug te lopen vanaf het centrum, maar er zijn goede alternatieven beschikbaar (taxi, bus). En een stevige avondwandeling is ook niet verkeerd :).

    De kamer was netjes verzorgd en ruim genoeg, idem de badkamer. Aankleding van het hotel was fraai met mooie fotos van het Alhambra. Valet parking was een super service! Ook nabijheid van Alhambra en restaurants was prettig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,5
    Mooi en schoon hotel vlak bij Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De factuur is niet in het engels en onduidelijk. Er zat alleen water in de zeepdispenser en verder 1 eenpersoons shampoo voor twee personen en werd niet aangevuld ( het totale verblijf). Ver van de stad, maar voor wie alleen naar Alhambra wil een prima uitvalsbasis.

    Het hotel lag tegen alhambra en was schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,3
    Lokatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien dat de kamer klein is. Maarja dat is ook te verwachten op zoeen lokatie.

    Lokatie is geweldig. Ook dicht bij de stad met busje c4 die iedere 5 minuten rijdt. Persooneel was zeer behulpzaam met tips. spreken prima engels. Zwembad met ligstoelen om even af te koelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    9,6
    Goede locatie, ruim en keurig hotel, zeer schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je je auto moet parkeren op terrein van Alhambra en dat kost ongeveer 20 euro per dag. Dat moet je dus wel optellen bij je verblijfskosten.

    Mooi en keurig hotel tegenover het Alhambra. Ruime kamer, erg schoon, grote keuze aan het ontbijtbuffet. Mooi zwembad. Je loopt in 10 minuten naar beneden naar het stadscentrum en met de bus die heel vaak gaat ben je zo weer boven. Wij waren heel tevreden over deze keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,5
    Dicht bij Alhambra, ver van de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De opmerkingen bij de reservering (verzoek invalide kamer) was door de reserveringsafdeling niet gelezen en ook de receptie medewerker kon onze opmerking niet terug vinden in zijn systeem. De shuttle service naar de oude stad was gewoon een buslijn. Taxi bleek goedkoper dan de bus vanaf twee personen.

    De locatie t.o.v. het Alhambra is ongeëvenaard. Het zwembad is goed. Kamers zijn gedateerd gemeubileerd maar goed schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,7
    een gevarieerd ontbijt jammer dat bij zo'n temperaturen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de prijs om je auto te parkeren, is een gereduceerd tarief niet mogelijk?

    een gevarieerd ontbijt jammer dat bij zo'n temperaturen niet buiten kan/mag ontbijten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en goed verzorgd. Ook voor het avondeten is er een uitgebreid buffet tegen geringe kosten. Ook in de bar kan je terecht voor oa. een laat ontbijt en een lunch. Het centrum is goed te bereiken met bus of taxi. Lopend kan ook, maar je moet goed ter been zijn. De omgeving is rustig, je kan er goed buiten zitten in de schaduw op het terras.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,4
    Als je alleen voor Alhambra in Granada bent, dan is het juiste keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De route van centrum naar hotel is wel 15 min wandelen maar als je naar beneden gaat. Het is ongelooflijk moeilijk weg naar boven. Ontbijt buffet is inderdaad breed maar absoluut niet lekker. Ik vond het bizar dat niks was lekker.

    Grote kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Prima verblijf voor bezichtigen Alhambra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant boven is niet echt een aanrader. Zout en koud eten. Verder was het niet mogelijk om een drankje mee te nemen naar onze kamer (waar onze baby lag), omdat het blijkbaar geen onderdeel is van het hotel.

    Vlakbij het Alhambra, maar daardoor ook wel een eindje van het centrum. We hadden geluk met onze kamer; groot rustig balkon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    voor bezoek Alhambra is het fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in het bad was het enige minpuntje

    Perfecte locatie voor een bezoek aan het Alhambra. Slechts 5 minuten lopen. Heerlijk zwembad op het dak van de derde verdieping en een zeer uitgebreid ontbijfbuffet met de mogelijkheid dat buiten in de schaduw op te eten Een paar deuren verderop zit een fantastische pizzeria. Heerlijk op het overkapte balkon in Arabische stijl goed en voordelig eten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    De ligging ten opzichte het van Alhambra is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het parkeren is erg tegen gevallen. Er staat dat er eigen parkeergelegenheid is, dit zijn echter maar 10 plekken die natuurlijk direct vol staan met zo'n groot hotel. Dan ben je aangewezen op de parkeerplekken bij het Alhambra voor 18,55 per dag. Samen met het ontbijt voor 10 euro pp, wordt het dan wel een veel duurder hotel.

    De ligging ten opzichte het van Alhambra is perfect. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Je ontvangt bij het inchecken direct een plattegrond met de bezienswaardigheden en de vraag of je Alhambra al geboekt heb (zonder reservering is het bijna onmogelijk nog kaartjes te krijgen). Je kunt via trappen naar het centrum lopen en met de taxi terug. Met de trappen sta je in 20 minuten midden in het centrum. Het ontbijt is zeer uitgebreid en voor 10 euro pp bij te boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Heerlijk hotel om nog even te relaxen nadat je bijzienswaardigheden hebt bekeken. Heel fijn zwembad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij klein voor 4 Personen en er was geen mogelijkheid om naar buiten te kunnen (geen terrasje of balkon).

    De locatie is heel fijn!! Tegenover Alhambra en op loopafstand van leuk centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Na wat ongemakken in het begin een heerlijke tijd gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren nog niet klaar toen we aan kwamen. zouden om 13.00 in kunnen checken en kwamen om 14.00 maar waren nog niet klaar. Werd verzocht bij de bar plaats te nemen om te wachten maar bied dan ook een drankje aan. Parkeren. Reserveren was volgens de site niet nodig maar toen we aankwamen was alles vol. We hadden om een 2 persoons bed gevraagd maar hadden 2 1 persoons bedden. toen we dit aangaven bij de receptie zeiden dat dit nu eenmaal niet anders kon. ? 2 kleine handdoekjes op de kamer. toen we dit aan gegeven hadden werden er wel snel handdoeken bij gebracht.

    Locatie is geweldig. Buiten het centrum maar te voet snel in het centrum. Wel een flinke klim terug. Ontbijt prima Het zwembad mooi opgeknapt.!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Granada is een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaats was vol dus moesten we op de parkeerplaats van het Alhambra parkeren dit is kostbaar!

    Het hotel is op loopafstand van het alhambra. En het centrum is met openbaar vervoer en met taxi voordelig en goed bereikbaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Klassiek hotel met alle comfort vlak bij het Alhambra
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alixares is een groot hotel dat degelijkheid en traditie uitstraalt. Het ligt op vijf minuten lopen van het Alhambra in een rustige buurt met veel groen. Naar het centrum of de Albaicinwijk is het een half uurtje lopen, maar je kunt ook een shuttle nemen. De kamers zijn ruim en comfortabel, erg klassiek ingericht, een beetje saai en karakterloos misschien, maar dat hoeft geen minpunt te zijn. Fijn zwembad om even op adem te komen na een portie cultuur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,9
    Mooie, ruime familiekamer in hotel Alixares, op steenworp afstand van het Alhambra
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel heeft geen parkeermogelijkheid. Je moet je auto dus parkeren op de parking van het Alhambra, dit kost ongeveer Euro 18 per dag. Openingstijden van het zwembad waren beperkt, het was er te druk.

    Hotel Alixares ligt zeer dicht bij het beroemde Alhambra. Wij hebben 2 nachten in een familiekamer geslapen met ons gezin (2 volwassenen, 2 tieners), deze is zeer ruim en heeft ook een mooie ruime badkamer en prima airco. Vanuit het hotel kun je een prachtige wandeling naar de stad Granada maken. Het is een schaduwrijke weg met veel bomen waar water wordt gesproeid wat aangenaam verkoelend is in hartje zomer. Mocht je geen zin hebben in de drukte van het Alhambra, ga dan zeker even kijken bij het paleis van Karel V, dit is gratis toegankelijk en ook heel mooi en dicht bij het hotel. Ontbijt in het hotel is uitstekend. Op het buitenterras van het hotel kun je 's-avonds dineren (vrij prijzig). De kaart is beperkt, en ga in de zomer niet te vroeg want dan zit je er nog in de volle zon (parasols waren er niet). Bedienend personeel heel erg vriendelijk. Mocht je dichtbij het hotel uit eten willen gaan kunnen wij Restaurante Jardines Alberto aanbevelen. Op loopafstand, mooi (tuin)terras (hoog) met prachtig uitzicht en lekker eten. Er is bij het hotel een zwembad, niet erg groot in verhouding tot de grootte van het hotel en het aantal gasten. Het was er dus steeds behoorlijk druk, wij hebben er geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    8.5
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Lopen terug uit centrum is wel een flinke klim maar n taxi brengt je voor 5 euro voor de deur

    TOP Locatie naast Alhambra en op loopafstand van centrum Granada. Afkoelen in leuk zwembad met voldoende ligbedden en stoelen. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt . Fijne kamer met terras. Erg schoon. Makkelijk parkeren voor de deur op parkeerplaats Alhambra. Aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Heerlijk hotel, prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen aanmerkingen.

    Heerlijk hotel, mooie locatie vlak naast het Alhambra, 15 minuten lopen naar het centrum. Makkelijk te bereiken met de auto. Mooie, nette kamer en vriendelijk personeel. Lekker ruim zwembad met een goed terras, goed om af te koelen na een dag sightseeing. Prima prijs niveau - aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Een gevoel van teleurstelling...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer 107, enorm veel lawaai s'nachts, het eten op het dakterras was van de slechtste kwaliteit ooit!!! Heel jammer voor dit hotel en zeker geen reclame voor Spanje.

    Vooral de locatie was top!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,8
    Ideale ligging voor bezoek aan Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen handdoeken service aan het zwembad en je mag de handdoeken van het hotel niet gebruiken. Niet handig wanneer je enkel met beperkte handbagage op citytrip bent en dus geen badlaken of dergelijke in je valies hebt.

    Hotel perfect gelegen voor bezoek aan Alhambra aan de overkant van de straat, 5 minuten lopen. Verfrissend zwembad op 3de etage, leuk na bezoek aan Alhambra waar het zeer heet is in de zomermaanden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,8
    Mooi hotel t/o Alhambra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Een super hotel tegen over het Alhambra. Ruime kamers en een goed ontbijt. Heerlijk zwembad om even te relaxen en een leuk terras op de 4e verdieping.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,1
    Hotel met mooi zwembad en uitgebreid ontbijt tegenover Alhambra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Rugpijn door matras. Capuccino in bar niet lekker.

    Ligging tegenover Alhambra. Uitgebreid ontbijt. Ruim zwembad. Met Alhambra Card (vooraf reserveren via internet) gratis busvervoer naar centrum (heuvelafwaarts)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,3
    Comfortabel hotel, vlakbij het Alhambra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco op de kamer maakte lawaai

    Ligt vlakbij de toegang tot het Alhambra. Als je 's morgens bij de eerste bezoekers wil zijn is dat wel makkelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    Ideale locatie voor bezoek Alhambra
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Minpuntje was de slecht werkende airco op de kamer. We hebben er niets van gezegd misschien was het te verhelpen geweest.

    Schitterende locatie als je het Alhambra wilt bezoeken. Ligt praktisch naast de ingang. Prima kamer met gedateerde badkamer. Echter alles is er en ook redelijk schoon. Helaas functioneerde de airco niet zoals wij zouden willen en was het onaangenaam warm in de kamer. Ontbijt buffet zeer uitgebreid en prima. Diner buffet gewoon goed eten maar niet bijzonder of zo. Wel elke dag andere dingen Omdat hun eigen parkeergelegenheid vol was hebben we geparkeerd op terrein van Alhambra. Prima. Als gast van het hotel krijg je korting en een uitrijkaart zodat je in en uit kunt rijden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Slechts 2 min van het Alhambra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig bedden bij het zwembad.

    Slechts 2 min van het Alhambra. Parkeergelegenheid bij het hotel was vol, maar kan net zo goed parkeren op parkeerterrein Alhambra (prijs is gelijk).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,9
    Voor een bezoek aan het Alhambra een perfecte ligging om een overnachting te boeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Liften in hotel leken aan vervanging toe.

    Ligging t.o.v. Alhambra binnen 2 min. lopen. Treintje voor hop on hop off binnen 4 min. Diverse heerlijke en betaalbare restaurants binnen enkele minuten lopen. Hoewel er veel toeristen in het hotel waren geen overlast. Ontbijt ruim voldoende. Parkeermogelijkheden volop voor € 17,50 per dag.

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: