Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alojamientos Huetor 2-sterren

Paraje La Rotura, s/n, 29712 Viñuela, Spanje

#1 van de 11 hotels in Viñuela

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 102 beoordelingen over dit appartement

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,7

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,6
    Zeer cordiaal ontvangst door de host!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Zeer cordiaal ontvangst door de host! Zeer netjes accommodatie en verzorgd omgeving! Ploeg zeer behulpzaam die snel reageert. Zeer idyllische ligging! Wel wagen nodig !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    10
    Onveranderd heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Voor ons alweer de 3e keer hier. Dit is veelzeggend want doen wij verder nooit. De plek en de gastvrijheid is gewoon geweldig! Waarom ik nogmaals beoordeel, is voor de volgende tip. Alle winkels in de buurt zijn gesloten op zondag, wat lastig is als je die dag aankomt. Wij hebben een buurtsuper gevonden in Torre del Mar die geopend is op zondag (zelfs Isa was verbaasd): Supermercado Covimar, Calle del Mar 69. Ze hebben er alle dagelijkse benodigdheden en nog goedkoop ook. Als je vanaf vliegveld Malaga kiest voor de route naar Huetor via Vélez-Malaga ligt het op een kleine afwijking (5min) van je route.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Superuitzicht en ruim huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt tegengevallen maar klein bed en maar 1 groot kussen.

    Mooie locatie en mooi huis. Supermooi uitzicht en heel stille omgeving. Je hebt wel een auto nodig en goed ter been zijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    een heerlijke plek om bij te tanken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Het appartement heeft alles wat je nodig hebt of wenst. Prachtig uitzicht en een heerlijke rustige lokatie. Isa de host is heel behulpzaam en staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. In de omgeving kun je lekker wandelen rond het meer en in de nabijgelegen dorpen kun je heerlijk eten. We hebben erg genoten van ons verblijf en raden het zeker aan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,8
    Super vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Rustige, mooie ligging. Prima huisje met alles erop en eraan. Mooie omgeving, er valt genoeg te zien. Hou er rekening mee als je op zondag aankomt dat de winkels dicht zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    wat je van een vakantie mag verwachten, geen zorgen om je accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    niets

    het is de vijfde keer dat we deze locatie bezoeken, er is een team dat continu bezig om hun gasten een prettige vakantie te bezorgen. de hygiëne is op een on-spaans niveau, alles wordt keurig bijgehouden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    De grote bungalow zelf, het ruime terras met bbq. Alle inventaris. De rust en het uitzicht! De aardige behulpzame eigenaren die uittips appen......

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk genoten op deze prachtige rustige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 16 nachten

    Meer schone handdoeken voor het verblijf. Bedden moesten we zelf opmaken; geen probleem en was zo gebeurd maar had ik niet op gerekend :)

    De locatie, de rust en het ruime terras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,2
    Rustig gelegen juweeltje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de bedden ligt 1 groot kussen voor beide personen, ipv 1 kussen per persoon. Verder niks te klagen!!

    Heerlijke accommodatie met een fijn zwembad en mooi uitzicht. Ook het appartement was erg uitgebreid met twee slaapkamers en twee badkamers. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Verder een uitstekende host, die graag meedenkt en belt bij problemen. Regelt zelfs eten en ontbijt voor je bij het plaatselijke restaurant als je hier om vraagt. Als je niets nodig hebt, zul je haar niet vaak zien.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,8
    Prachtig gelegen fijn appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het is in de winter wat lastig om de woonkamer goed warm te krijgen met de open haard, maar daar hadden we eigenlijk wel een beetje op gerekend. De slaapkamers zijn voorzien van verwarming.

    Allereerst is het uitzicht op het meer van Viñuela prachtig. Het is een fijn appartement met open haard (waarvan wij flink gebruik hebben gemaakt, het was winter). De accommodatie ligt lekker afgelegen maar is goed aan te rijden vanuit Málaga. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    8,8
    Ideaal verblijf tussen boomgaarden in een gezellig huisje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    het geluid van auto's op de straat een heel eind verderop weergalmt in het dal, maar de omgeving compenseert veel

    vriendelijk ontvangst, het huisje was proper en had alle benodigdheden, een heel mooi uitzicht vanop het terras op het meer en de mooie omgeving

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    10
    Zeer vriendelijk ontvangen door Isa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Zeer vriendelijk ontvangen door Isa. Schoon en mooi ruime Casita met oa 2 badkamers, 2 slaapkamers ruime woonkamer en een groot priveterras met werkelijk een prachtig uitzicht. Goede keuze voor een relaxte vakantie. Heerlijk en betaalbaar eten in Restaurant Pantano met prachtig uitzicht. Een auto is hier wel van belang. Wij komen hier zeker weer terug Isa. Gracias Isa y hasta pronto.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    10
    Om naar terug te blijven komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De matrassen zijn echt keihard.

    Voor de 2de keer hier geweest. Het blijft een pareltje. Isa is uitermate hartelijk en behulpzaam, het appartement is enorm ruim en zo schoon als hier heb ik het weinig gezien. Het grote balkon met prachtig uitzicht is een weldaad. Je hoort alleen de vogeltjes, verder is het stil. Af en toe trekt de grote kudde schapen langs met de herder, erg leuk om te zien. Het zwembad is heerlijk. Er zijn altijd bedjes. Iedereen komt hier voor de rust dus ook bij het zwembad is het rustig. Je bent wel afhankelijk van de auto. Grotere boodschappen en strand/zee zijn wel zo'n 20 min. rijden, maar met deze omgeving is dat geen straf. Jammer dat de waterstand van het meer door de droogte van afgelopen jaren nu zo laag is. Hopelijk komt dit snel weer goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    9,6
    Comfortabel apartement met goede airco en goede bedden en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Geen voorzieningen in de directe nabijheid. Auto noodzakelijk.

    Comfortabel apartement met goede airco en goede bedden en zeer fraai uitzicht. Fijn zwembad met lekker water.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    9,6
    Prachtige plek in Andalusië
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweepersoonsbed aan de krappe kant.

    Prachtig uitzicht vanaf ruim terras, airco op slaapkamers, heerlijk zwembad, vriendelijke eigenaresse, BBQ op terras.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    10
    Zalig!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    geen echt minpunt.kookplaat met 2 vuren misschien,maar gecompenseerd door grill buiten op het Terras

    prachtige en rustige ligging met fantastisch uitzicht op het meer en omgeving. Airco op slaapkamers -2badkamers en groot buiten terras. Vriendelijk en behulpzaam management.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    9,2
    Ruime comfortabele huisjes op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Tip: verhard pad naar het zwembad + eventueel peper/zout voor in de keuken.

    Ruim comfortabele huisje op heel rustige locatie. Groot terras met prachtig zicht op het meer. Airco in de slaapkamers. Mooie omgeving met witte dorpen. Groot zwembad met toilet. 2 ligstoelen per huisje. Heel proper. Parkeerplaats.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    10
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten

    Houd ermee rekening dat er geen bakker/bar /winkeltje in de onmiddellijke omgeving is. Je hebt dus zeker een auto nodig !

    Zalig rustige locatie, adembenemend uitzicht. Huisje zeer comfortabel en goed uitgerust. Goed gelegen om Malaga, Cordoba, Granada ( en zoveel meer) te bezoeken

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Proper, locatie, uitzicht, 2 badkamers,alle voorzieningen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NVT

    Proper, locatie, uitzicht, 2 badkamers,alle voorzieningen aanwezig !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel mooi uitzicht, rustig, heel net, prima ontvangst. In de tuin (met mooi zwembad) start ook meteen een wandeling rondom het meer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Het uitzicht is waanzinnig. Het appartement bied alles wat je nodig hebt, incl een bbq!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    10
    alles was geweldig en een schitterend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    alles was geweldig en een schitterend verblijf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Paradijsje, werkelijk voortreffelijk en Isa is toonbeeld van Hospitality.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch uitzicht en mooi schoon appartement.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    Gewoon SUPER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer hartelijk ontvangst en super schone accomodatie voldeed aan alle verwachtingen gewoon SUPER Echte aanrader

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Klein paradijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nihil

    Rust en afzondering-netheid-geweldig uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    9,2
    Schitterend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zelf koken was niet ideaal

    Vriendelijke gastvrouw. Prachtig uitzicht en zeer rustig gelegen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    10
    Paradise on earth
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Hartelijk welkom, ruim appartement, schitterende ligging, veel wandelmogelijkheden, hardlopen langs het meer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Geweldige locatie met prachtige view vanaf groot balkon. Heerlijk verblijven in de natuur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bewegwijzering kon beter

    Geweldige uitzicht, de rust, privacy en gebruik van open haard

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Fantastisch! Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Uitzicht en rust; reinheid; zeer vriendelijke ontvangst; groot balkon met bbq; ruime accommodatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,6
    Heerlijk rustige plek met alle faciliteiten en geweldig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijke aandacht en geweldig uitzicht!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    10
    een stukje paradijs op aarde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Dit was de vierde keer op dezelfde locatie, dus trek zelf uw conclusie. Er gaat zeker een vijfde keer komen.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Ontzettend mooie plek en schitterend uitzicht over het meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontzettend mooie plek en schitterend uitzicht over het meer. Prima en schoon huisje. De eigenaren zijn erg vriendelijk en hulpvaardig. Kortom, een aanrader!

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,6
    Ontvangst was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst was prima. Isa had met ons afgesproken waar ze op ons wachtte en dan konden we achter haar aanrijden, was maar goed ook want met de routeplanner hadden we het nooit gevonden. Ook had Isa voor ons boodschappen gedaan voor de eerste ochtend omdat we pas laat in de avond aan kwamen en een restaurant gereserveerd waar we nog konden eten. Isa was telefonisch altijd bereikbaar voor vragen. Kortom heerlijke week en we komen zeker een keer terug!

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    We hebben erg genoten van de rustige ligging en het mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we veel te snel weer moesten vertrekken😔

    We hebben erg genoten van de rustige ligging en het mooie uitzicht, het huisje is prima. Het zwembad ligt prachtig, met een mooi uitzicht op het meer. Fijn welkom met wat extra uitleg over de streek.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    9,6
    Prachtige ligging met zicht vanop het ruime terras op het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De woning heeft wel een open haard, maar die kan de leefkamer onvoldoende verwarmen in de winter. De airco/verwarming in de slaapkamers is perfect.

    Prachtige ligging met zicht vanop het ruime terras op het mooie meer. Vlakbij sympathieke dorpen zoals Alcaucin en Comares. Op 20 minuten sta je op de mooie zeeboulevard in Torre de Mar. En op 20 minuten in de andere richting maak je een bergwandeling. Zeer vriendelijk onthaal door Isa.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    10
    Ruim appartement, bijzonder schoon, alles aanwezig wat je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets !!!

    Ruim appartement, bijzonder schoon, alles aanwezig wat je nodig hebt. Dubbele badkamer en toilet. Zelfs olie en peper - zout aanwezig. Wat een luxe!!!

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    10
    Deze accommodatie heeft alleen maar positieve punten:
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk viel er niets tegen. De enige tip is dat deze accommodatie zonder auto geen optie is.

    Deze accommodatie heeft alleen maar positieve punten: - groot terras met prachtig uitzicht over het meer - 2 ruime slaapkamers met zeer comfortabele bedden en airco - volledig ingerichte keuken (koelkast met vriezer, 2 electrische kookpitten, magnetron, wasmachine, potten en pannen, serviesgoed en bestek) - 2 schone en nette badkamers - een fijn zwembad met goede ligbedden - schoon en netjes - centrale ligging voor een bezoek aan Granada, Malaga, witte dorpen, El Torcal en het strand (Torre del Mar, Maro en Nerja zijn aanraders) - aantal restaurants in de nabije omgeving (10 tot 15 auto minuten bij de camping en in Los Romanes)

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    Paradijsje in een van de sierra s.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Paradijsje in een van de sierra s. Ga snel zelf kijken ;). We komen gauw terug om de stadjes in de buurt te verkennen.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    10
    Wij zijn nu drie maal op deze vakantiebestemming geweest, en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zijn nu drie maal op deze vakantiebestemming geweest, en er komt ook weer een vierde maal, dit zegt denk ik genoeg

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    9,6
    Erg fijn verblijf in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg fijn verblijf in een mooie omgeving. Appartement netjes verzorgd en schoon.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Prachtige locatie, rust en prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Prachtige locatie, rust en prachtig uitzicht. Mooie steden, bergen en stranden met de auto te bezoeken op korte afstand.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    6,3
    Ligging en vriendelijk ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koud in living en badk - kookgelegenheid .. Enkel microgolfoven en 2 vuurtjes -

    Ligging en vriendelijk ontvangst

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: