Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Silken Amara Plaza 4-sterren

Plaza Pío XII, 7, 20010 San Sebastian, Spanje

#32 van de 62 hotels in San Sebastian

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1692 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,5
    Dichtbij centrum San Sebastian aan de rivier dus makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dichtbij centrum San Sebastian aan de rivier dus makkelijk te vinden. Prima ontbijtbuffet en vriendelijk personeel. Goed systeem om taxi aan te vragen, altijd binnen 5 minuten aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    Veel te duur voor wat je krijgt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is erg duur voor wat je krijgt. Eigenlijk een best goed hotel, maar waarschijnlijk door de locatie San Sebastian is de prijs niet in verhouding voor wat je krijgt. Ik zal het daarom ook niet aanbevelen aan bekenden.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Heel goede pinxtos bar / koffiebar / lunchplek /...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was erg warm op de bovenste verdieping, installatie was moeilijk te regelen. De sfeer van het hotel en de kamers vonden we wat verouderd qua stijl en de uitstraling was wat zakelijk. Het zeer vriendelijke, professionele en gastvrije personeel maakte dat wel voor een deel goed. Prijs-kwaliteit vonden we uiteindelijk toch wat ongunstig zeker in vergelijking met dezelfde prijsklasse hotels tijdens de tweede helft van ons verblijf in het nabij gelegen Bilbao.

    Heel goede pinxtos bar / koffiebar / lunchplek / ontbijtplek in het hotel. Deze bar was altijd open en werd ook druk bezocht door de locals. Croissantje, koffie, juice in de ochtend, en verder de hele dag door pinxtos. Dat was prettig omdat de locatie iets buiten het centrum lag. Prima busverbinding van 5-10 minuten naar alle delen van de stad en geen toeristendrukte voor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    De inrichting van het hotel met veel mooie kunst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van het hotel met veel mooie kunst. Jammer was dat gang naar je hotelkamer zo kaal was en de aankleding van planten sloeg de plank mis. Combineerde niet met de kunst! Het ontbijt was super!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    6,7
    Bed, airco (stil), geluiddicht en donker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Parkeergelegenheid
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker en gratis water op de kamer Tweeperdoonsbedden alleen vanaf 7 hoog, dat is vervelend als je geen lift gebruikt.

    Bed, airco (stil), geluiddicht en donker. Ontbijtbuffet

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    10
    Een erg mooi en prettig schoon hotel!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisgemaakte pizza was helaas niet goed gebakken. Het deeg van binnen was niet gaar gebakken. Maar de smaak van de pizza was wel erg lekker! Dood zonde. Ik had de pizza naar mijn kamer laten brengen dus heb hem niet opnieuw laten opbakken. Vond ik teveel gedoe.

    De entree van het hotel rook zeer aangenaam. De receptie was vriendelijk. De lobby is mooi gedecoreerd en architectonisch is het een heel mooi uitbedacht. Mooie kunst hangt er aan de muur. De stoffering is zeer smaakvol. Prachtig natuurlijk material ligt er op de vloer en mooi afgewerkt! De kamer was uitsteken met een heerlijk groot comfortable bed en heerlijke grote hoofdkussen! Mooi uitzicht op San Sebastián en prettig daglicht in de kamer! Gordijnen waren goed lichtwerend! Badkamer was schoon en mooi! Roomservice was prima helaas dat de pizza niet genoeg door gebakken was. Ontbijt buffet was super! En de thee was daar ook erg lekker. Wat ik ook zeer aangenaam vond en super comfort is dat de parking recht onder het hotel zich begeeft en bereikbaar is met de hotel lift en het is daar schoon. Ik heb heerlijk in mijn hotel kunnen uitrusten met alle luxe en comfort om mij heen! Echt zeer aangenaam verblijf gehad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,8
    Erg comfortabel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk, we wisten hoe het was, waren er al verschillende keren geweest.

    Ontbijt was echt heerlijk, kamers fijn, helemaal goed, voor ons fijne locatie I.v.m. Adres familie die daar wonen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,5
    Wij hadden een kamer met een dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en een Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden een kamer met een dakterras. Prijzig, maar wel heel leuk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Ontbijt was goed, maar de prijs hiervoor was aan de hoge...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed, maar de prijs hiervoor was aan de hoge kant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,7
    De kamers waren in orde, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer is verouderd, deze zou dringend mogen vernieuwd worden

    De kamers waren in orde, goede bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    9,6
    Moo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt is te duur - 19,5 deuro, komaan!

    Locatie - bar en bistro - gezellige leesboeken - kunstwerken - samengevat : erg aangenaam hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Het ontbijt was verrukkelijk ontzettend veel keuze!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gehorig.

    Het ontbijt was verrukkelijk ontzettend veel keuze!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Zeer aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,7
    Veel lawaai in de kamer van de straat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai in de kamer van de straat.Ligging tamelijk ver van het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    4,6
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles verouderd

    niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging. Afstand tot het oude stadsgedeelte

    Schitterend ontbijt, mooie kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    kamers / ligging / ontbijt niks
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    kamers / ligging / ontbijt niks

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    9,2
    we hadden een mooie kamer met ruim uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    het hotel ligt iets uit het centrum, en voor een tamelijk nieuw gebouw was het vrij gehorig.

    we hadden een mooie kamer met ruim uitzicht. het ontbijt was mooi, en de aanwezigheid van cafetaria en restaurant was praktisch

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    5,4
    Schone en nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt aan drukke weg. Onze kamer lag zelfs aan bushalte met als gevolg daarvan veel geluidsoverlast en blootstelling aan uitlaatgassen

    Schone en nette kamer

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    8,3
    Prettig Hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij wilden de kamer koelen, maar niemand had ons gezegd dat de airco centraal geregeld werd dus of warm of koud. Aangezien het die avond fris was had het hotel besloten om de airco op 'verwarmen' te zetten. Te warm voor ons, we hebben het gemeld en de receptie vond het heel vervelend.

    Prettig Hotel. We waren hier voor de 2e keer dit jaar op doorreis. Prettig dat je in een parkeergarage kunt staan met een volle auto, wel even naar beneden rijden dan kom je direkt bij de lift van het hotel. Je kunt naar de beroemde tapas buurt lopen in ongeveer 15 minuten, dat is zowiezo een leuke wandeling. Ontbijtbuffet is super, alles lekker vers. Wifi is aanmerkelijk verbeterd, personeel is zeer vriendelijk. Makkelijk aan te rijden vanuit Frankrijk.

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,9
    comfortabele kamers en het uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    uit mijn ervaring weet ik dat de wijn inbegrepen zit in de menu, terwijl hij bij de afrekening toch geteld werd!

    comfortabele kamers en het uitstekend ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,8
    Beetje vergane glorie, ver van het centrum, veel lawaai van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje vergane glorie, ver van het centrum, veel lawaai van het naastgelegen busstation

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    9,2
    alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen terras

    alles

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    9,6
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,5
    Ligging en verbinding met stad OK
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vooraf afgesproken parkingdeals waren niet conform.

    Ligging en verbinding met stad OK Prijs /kwaliteit OK

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,8
    Makkelijk parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Makkelijk parkeren

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    Gastvrijheid personeel, schone kamers en hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi deed het niet, gehorige kamers, erg warm op de kamers

    Gastvrijheid personeel, schone kamers en hotel.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,1
    direct naast alle bussen en taxi,s
    • Zakenreis
    • Groep

    Druk verkeer , dus slapen met het raam open is onmogelijk.

    direct naast alle bussen en taxi,s

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    8,8
    De ligging en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers te warm kan het niet koelen

    De ligging en het ontbijt

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: