Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amàre Beach Hotel Marbella - Adults Only 4-sterren

Avenida Severo Ochoa, 8, 29603 Marbella, Spanje

#6 van de 59 hotels in Marbella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1838 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de kamer was goed en ge-update maar niet helemaal consequent

    Heerlijk dat je tot 11 uur kunt ontbijten. De beachclub was ook top. Vriendelijke bediening en lekkere relaxte sfeer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,6
    Super hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Enige minpuntje is het verhuur van de fietsen die zou inbegrepen mogen zijn in de prijs van de overnachting

    Fantastisch hotel en unieke ligging aan het strand. We zijn al aan het kijken om er terug te gaan !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    SUPERVERBLIJF EN WE KOMEN ZEKER TERUG
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The One Oh La Lá Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten

    Een klein minpuntje is misschien de kleine badkamer met weinig plaats om toiletartikelen te kunnen zetten.

    Supervriendelijk personeel, uitstekend en zeer gevarieerd ontbijtbuffet met veel vers fruit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Keep the Secret - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet verwarmd. Jacuzzi buiten niet verwarmd . Wij hadden een uur tegoed in de wellness , maar een teleurstelling omdat zwembad defect was. Ook jacuzzi was niet warm genoeg. Hadden iets kunnen geven in ruil voor het zwembad dat we binnen niet konden gebruiken.

    De locatie. Direct aan het strand en op wandelafstand van het oude gedeelte met toffe restaurants en leuke straatjes. Super ontbijt. Alles heel verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    Luxe genieten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten!

    Keurig "adults only" hotel, waar alles in de puntjes geregeld is: prima ontvangst, keurige moderne en ruime kamer, zeer uitgebreid ontbijtbuffet met uitstekende bediening(keuze uit binnen of buiten ontbijt), bediening op het strand en nette beachbar, waar je uitgebreid kunt lunchen. Goede locatie aan het strand en op loopafstand van het oude centrum. Aanrader!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    9,6
    Wij hebben er een heerlijk verblijf gehad : volgend jaar weer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Keep the Secret - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    zou ik niet weten ! We waren er voor de derde keer !

    Hele mooie gerenoveerde kamer met prachtig uitzicht ( zeezicht op 6 hoog ) De lounge mogelijkheden op het strand . Erg vriendelijk en behulpzaam personeel ! Lekkere lunch gerechten !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,8
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vroeg in de ochtend begint het personeel aan het indekken van het buitenterras voor het ontbijt. Onze kamer lag net boven dat terras, waardoor we iedere ochtend rond half zeven wakker werden van de herrie.

    De locatie aan het strand en dichtbij de oude binnenstad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Prachtig feel good hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Only for Me Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Die super vervelende verkopers langs het strand, en een van de meedewerkers rookte op het toilet

    Overdonderend goed en geweldig goed verzorgd, een oase van vriendelijkheid en luxe

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Heerlijk trendy hotel in de stad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van het eten kon ietsje beter voor een 4 sterren hotel. Het was allemaal een beetje smaakloos. Zou derhalve half pension niet aanraden omdat de oude stad en omgeving veel restaurants telt. De wellness is mij tegen gevallen wegens vrij klein. Een lawaaierige familie dacht dat ze in een aquapark waren en daar werd niets aan gedaan. Ook de massage is het geld niet waard. Verhuur van fietsen is een plus maar de fietsen moeten wel af en toe worden nagekeken (mijn bel deed het niet en de remmen maakten een hels lawaai).

    Fantastisch gelegen op de wandel/fiets boulevard aan zee, vlakbij het zeer gezellige oude stadje. Mooi gerenoveerd hotel, fris en trendy. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie, in het restaurant en aan het strand. Mooie beach club. Ik reisde alleen en voelde mij meteen thuis. De my way kamer is net goed voor een korte trip. Pluim voor het feit dat ik meteen een kamer kreeg toen ik om 11 u aankwam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    10
    Perfecte locatie en uitvalsbasis voor een zorgeloze vakantie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Het comfort van de locatie, je bent overal dichtbij. De opzet is perfect met het zwembad en in het verlengde daarvan het strand. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Perfect hotel om te genieten op welke manier dan ook.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Only for Me Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Oordeel zelve; Ik had alleen logies geboekt; de man achter de receptie maakte me er op attent dat het ontbijt dat normaal 20 euro kostte nu tijdelijk 15 euro bedroeg; een cappuccino aan het zwembad bedroeg echter slechts 3 euro. Okay het is een 4-sterren hotel maar u mag het zeggen.

    Het personeel is allemaal zeer vriendelijk en ze spreken (vind ik) over het algemeen goed Engels

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    VErblijf was prima, buffet in het hotel voor het avondeten is niet om er naar huis te schrijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The One Oh La Lá Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 6 nachten

    Prijs via booking.com veel te hoog. Directe booking met het hotel 10% goedkoper!!!!!!! Heeft ons 250€ meerkosten gebracht???!!!!!

    De One en only ohlala kamer met zeezicht was prachtig. Vriendelijke staf. Ideale ligging strand - oud Marbella

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Super verblijf. Spijtig te ver voor met de auto anders was dit jaarlijkse vakatiebestemming.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het vlees was te kort gebakken, kip was nog rauw.

    Eigenlijk alles, ontbijt was er steeds fantastisch. De kamer is ruim ook rustig en weinig geluidshinder. Het avondmaal steeds keuze genoeg, ook verschillend als men meerdere dagen verblijft. Locatie dicht bij oud centrum en 10 km van de haven mooie wanderlpromenade.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Het was af .. niets op aan te merken!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Make It Happen Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Een heerlijk verblijf van 5 dagen achter de rug met een vriendin. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het hotel is heel proper .. mooie kamers met prachtig zicht op de bovenste verdieping. Heerlijk ontbijt en lekker eten aan de beach bar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Wel geweldige vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was elke dag hetzelfde, weinig afwisseling. Ondanks de " belletjes" voor bij het strandbed, toch best lang wachten op een ober, daarna ook op je drankje. Er was niet echt veel te doen in het hotel zelf.Je mag het bedje niet langer dan een half uur " alleen " laten, dan worden je spullen naar het hotel gebracht.

    Op zich een geweldig hotel, vooral aan het strand liggen was prettig. bij elk bedje een soort van afstandsbediening waarmee je personeel op kunt roepen. Hotel is erg schoon en personeel is erg vriendelijk. Je word vanaf het zwembad keurig naar een bedje van eigen keuze gebracht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    4,0
    teleurstellend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Only for Me Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een extra ligbed ( tegen betaling ) voor een gast was niet mogelijk, terwijl er veel bedden niet gebruikt werden. Na 12:00 uur werd de toegang tot je kluis vergrendeld, personeel was niet echt gedienstig om dit op te lossen. Weinig voorzieningen. Hotel doet zich hipper voor dan het daadwerkelijk is. Locatie niet de beste van Marbella.

    Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,2
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamers waren proper en heel goede bedden. We lagen ook op een rustige kamer( hadden we wel gevraagd). Ze werd iedere dag gepoetst. Hotel had een super ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Een fijn hotel maar wel iets te hoog geprijsd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten

    Ik vond de kamer niet erg mooi, zeker niet in vergelijking tot de prijs. We hadden 2 eenpersoonsbedden die tegen elkaar waren gezet wat niet erg comfortabel is.

    Het zwembad en de bedjes bij het zwembad waren erg fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oh Là Là Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kamer om nog even te douchen en om te kleden als je later op de dag vertrekt en je eigen kamer uitgecheckt is.

    De ligging, moderne inrichting en 18+

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    9,2
    Hemels en goed gekozen. Ik ben blij met mijn vakantie bij Amare Beach Hotel. Zou zeker terugkeren!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten

    Eigenlijk was de persoonlijke bediening iets te stiff upper lip, Engelse stijl. Ikzelf hou meer van de Spaanse gemoedelijke sfeer. Bij het ontbijt bvb. had je een receptie waar je jezelf moest aanmelden met je kamernummer. Mens toch, als het ontbijt inbegrepen is hoeft dat toch niet??? Daarna moest je wachten tot een ober je kwam halen en je tot aan je plaats begeleidde, die je dan nog zelf niet kon kiezen. Dan kreeg je een van buiten geleerd lesje opgezegd van wie ze waren en dat ze je gingen bedienen. Als er iets was kon je hen iets vragen, maar ze waren er niet altijd ( geen tijd ) om je op te vangen. Dit is mijn enige minpuntje waar ik het persoonlijk van op de heupen kreeg. Rebels zijnde heb ik een paar maal zelf mijn plaats kunnen uitkiezen omdat het soms wat lang duurde tot je persoonlijke ober je kwam halen en dan werden we niet bediend aan tafel ondanks de wachtende obers die je wel zagen staan. Ik ervoer deze wijze van bedienen, alhoewel goed bedoeld, als onnatuurlijk en tegen de hartelijke Spaanse natuur. Laat het iets losser zijn en dan krijg je die hartelijke sfeer waar de Spaanse obers zo bekend voor zijn.

    De ligging aan het strand was prima, de kamers ruim en proper. Uitstekende poetsdienst. Vriendelijk personeel aan de balie. Een fout werd onmiddellijk rechtgezet als ze zich voordeed. Bekwame receptionisten, echt niets op aan te merken. Vriendelijk huispersoneel. Goed eten en voldoende afwisseling. Minibar werd regelmatig bijgevuld en de afrekening was correct. De Cubaanse avond was een aanrader en de rooftopbar adembenemend met een schitterend uitzicht. Het eten was van een uitstekende kwaliteit, een vier-sterren-chef waardig bij die speciale avonden. De strandbar van het hotel waar je lekker kunt eten is een aanrader! Er is ook aan de diabetici gedacht, suikervrije confituur etc. Kortom zeker om terug te keren. Bonus, 1e week van juni is er het feest van San Barnabe in het stadspark, dan zijn de Spaanse senoritas en senores in klederdracht, echt mooi en dan zijn er overal optredens. GEWELDIG!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,6
    Schitterend hotel! Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Hadden 1x diner in het buffet restaurant. Hoewel we heel lekker gegeten hebben, toch één klein minpuntje; om 21u30 begon men met afruimen van de tafels en indekken voor ontbijt, dit werkte toch wel storend!

    Mooie moderne, trendy inrichting in lichte kleuren. Super ligbedden aan zwembad en op strand. Gezellige en stijlvolle loungebar op het strand, zelfs de muziek ( DJ ) was top. Heerlijk ontbijt met kwaliteitsproducten, mooie presentatie! Mogelijkheid om buiten te zitten is ook een troef. Rooftopbar met fantastisch uitzicht. Alles is zéér zeer verzorgd in dit hotel. Ideale ligging, op loopafstand van de oude stad en aan een strandboulevard.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,3
    Uitstekend hotel op hele goede lokatie...net gerenoveerd en als nieuw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het strand en overal steeds lounche muziek door gehele complex. Daar klaagden er meer over.

    Ontbijt, voorzieningen op de kamer, service bij met name het zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    Vreselijke harde house muziek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Make It Happen Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrouwelijke DJ draaide vreselijke harde house muziek. Ik denk dat velen met mij dat niet waarderen. Gemiddelde leeftijd gasten boven de 40 en die houden niet van house muziek. Daarom zou ik niet meer terugkomen.

    Personeel erg vriendelijk. Mooie kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    mooie kamer , mooi hotel , mooie ligging, alles was in orde...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oh Là Là Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt was middelmatig , je mag niet gaan zitten waar je wil en telkens wachten op iemand die je een plaats geeft , wat soms file veroorzaakt , ont bijt goed , in orde , maar niet ect supêr

    mooie kamer , mooi hotel , mooie ligging, alles was in orde, ook vooral dicht bij de leuke oude stad ; fiets route langs de kust; leuke strandbar , dik in orde; enorm vriendelijke mensen , heel mooie inrichting , super hotel ;

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Normaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De muziek die dagelijks gedraaid werd was irritant. Totaal geen variatie en meer gericht op alleen jeugdig publiek terwijl er alle leeftijden aanwezig waren. Nog een puntje wat betreft de kipgerechten bij het ontbijt; of je nou een gekookt ei, gebakken ei, omelet of scrambled eggs neemt smaakt allemaal hetzelfde en wel naar niks, totaal geen smaak.

    Normaal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Beste hotel in marbella
    • Zakenreis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    De kleine kok is helemaal kok. Als hij vrij is staat er een onsymphatieke chagrijn, hoort daar niet te staan. Jammer.

    Goed ontbijt, helemaal lekker. Alleen het wit en bruin brood is niet goed, de sneetjes. Slappe troep. Voor de rest nogmaals top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,3
    Goede keuze in Marbella
    • Zakenreis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    De prijzen zijn in relatie tot wat je krijgt erg hoog. De bedden zijn redelijk, maar houden niet over.

    UItgebreid zeer vers ontbijt, verse jus d'orange naar wens. Ligt op een fijne locatie in Marbella bij de oude stad, het leukste deel van Marbella.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    Ontbijt erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden waren doorgezakt. Ontbijtruimte was open tijdens storm, iedereen zat in een onaangename wind zijn ontbijt te nuttigen met een jas aan omdat het vreselijk waaide. Onbegrijpelijk dat niemand de automatische deuren sloot, ondanks dat iedereen klaagde.

    Ontbijt erg goed. Locatie top

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Goede service mooi hotel, centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een normale kamer is echt een tegenvaller als je de foto's heb gezien van de Witte kamers. Wij hebben een upgrade gedaan alleen de 8e en 9e verdieping zijn er mooie kamers zeker voor die prijs verwacht je dat alle kamers zo zijn !

    Ontbijt was echt helemaal top! Heel uitgebreid en vers!!!!! Personeel super vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,6
    Schitterd hotel, veel luxe voor een acceptable prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Heel aangenaam hotel, superlekker ontbijt. schitterende locatie direct aan het strand. Supervriendelijk personeel, heel attent en altijd bereid tot hulp.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    Prima verblijf met luxe bediening.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten

    Overal speelde jazzy achtige muziek en dit stoorde ons. Ook aan de zee, hier kan je genieten van het geluid van de branding en dan had je weer die muziek... Iedereen heeft z'n eigen oortjes en muziek waar hij of zij van houdt, stop dan met het verstoren van de rust.

    We hadden een heel grote kamer met terras. Zeer goede bedden en veel ruimte. Het ontbijt was prima, de service perfect!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    Prima hotel, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was de muziek (DJ) aan Amare beach iets te luid als je daar rustig wou lunchen, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

    De kamer was erg ruim, met balkon en zijdelings zeezicht. Prima ontbijtbuffet en mogelijkheid om buiten te ontbijten. De ligbedden aan zwembad en strand zijn heel comfortabel. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    10
    Het hotel van de verwennerij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er mag gerookt worden tijdens het ontbijt buiten wat volgens mij niet kan binnen het concept van het hotel. Na het diner dat dus steeds de moeite is met zanger of zo, sluit men meteen af en wordt de muziek niet op tempo gebracht in de bar wat soms een saaie bar dan is. Dus hier graag meer leuke muziek op tempo(dus niet te zacht) wat kan leiden tot een leukere bar

    Heerlijk hotel only adults. Zij steven ernaar om u maximaal te verwennen. Lekker ontbijt met cava. Zeer vriendelijk en attentvol personeel. Mooi lounge hotel. Zeker inschrijven voor diner met steeds een zanger of zo. Zeer leuk, kwalteitsvol en lekker eten. Aan de beach steeds met dj in de namiddag, topanimatie en lekker beach restaurant, altijd met security aan de beach. Gewoon boeken jongens.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    9,6
    Perfecte vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt, diner zeer goed. Locatie is prima: vlakbij de wandeldijk en het oude stadscentrum. De ligbedden op het strand met een geweldige strandbar.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    9,6
    Prachtig luxueus hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Een prachtig zwembad wat je op alle websites uitnodigt, is alleen echt fijn als het verwarmd is. Dat is het dus niet. Ook het feit dat de Wellness slechts 1 uur gratis gebruikt mag worden en daarna €20,- per uur kost vind ik niet passend bij een hotel waarbij je minimaal € 200 per nacht betaalt. De Wellness was bovendien redelijk gedateerd - hier valt echt veel meer van te maken - dus dan is 20 euro per uur helemaal not done.

    Het hele complext ademt 5 sterren luxe uit. Alles ziet er mooi uit, de kamers zijn trendy en strak ingericht, verlichting in kamers is goed en mooi. Personeel is getraind om ten alle tijden de gast met een smile aan te spreken en het hem/haar naar de zin te maken. De voor het hotel gelegen beachclub is uiteraard helemaal geweldig. Pluspunt; de luxueuse ligbedden bij hotelzwembad en beachclub zijn wel in de prijs inbegrepen! Ook de Fitnessruimte is zeer professioneel en in de prijs inbegrepen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    10
    prijs kwaliteit een topper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt super, vriendelijk en behulpzaam personeel alle faciliteiten aangaande restaurant reservaties ,vervoer naar luchthaven enz prachtige Beach bar

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    10
    Fantastisch hotel en dito personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sea Lovers Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan het echt niet bedenken, maar als het moet misschien iets luxere bedden. Bed was prima hoor, maar niet wat we thuis hebben (top segment)

    Het ontbijt is fantastisch. Service van staff is excellent. Hier weten ze wat gastvrijheid en service is! En het hotel is gewoon top! De oude stad is op 5 minuten lopen, strand voor de deur.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was super in orde ,uitgebreide keuze voor het ontbijt , zeeeeeeer behulpzaam en vriendelijk personeel, heel netjes onderhouden , kamer zeker ruim genoeg ....zeker voor herhaling vatbaar. Ook overal hing een aangename geur, werd alles snel aangevuld .... heeeeeeel moeilijk om niet tevreden te zijn of je moet een kniesoor zijn

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Ontbijt heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Palmbomen in tuin en op t strand nam te veel zon weg.

    Ontbijt heerlijk. Kamer goed, te weinig schappen en grote stoel staat heel leuk maar neemt veel ruimte in. Balkon heerlijk groot.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    10
    Zaaaaalig genieten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Na een éél lange strandwandeling waren erg moe en hadden geen zin meer om 's avonds op stap te gaan en helaas, het avondbuffet viel ons een klein beetje tegen. Maar er zijn zoveel leuke, authentieke, gezellige eetgelegenheden in de buurt ( écht op wandelafstand ), dus zelfs na een vermoeiende dag, ga gewoon op stap :-)

    Mooie ruime kamer met lateraal zeezicht (precies zoals beschreven bij het boeken), lekker uitgebreid ontbijt, schitterende ligging direct aan het strand, privé strand met super comfortabele ligbedden en full service (hapjes, drankjes, ... ) idem aan zwembad. Wij zijn veeleisend, maar voor ons een échte aanrader!!!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,6
    Droomvakantie op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niets verzinnen

    Het ontbijt was overheerlijk en hetzelfde kunnen we zeggen over het diner. Service en vriendelijkheid was top. Zelfs de fietsen waren goed. Uiteraard hangt daaraan een prijskaartje maar voor dergelijke deugddoende vakantie is dit de moeite waard.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,8
    Uitstekend strand-hotel, goede uitvalsbasis voor golftrips, Ronda en Gibraltar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Kamers zijn vrij klein, douchen in een bad is niet optimaal

    Locatie is uitstekend, aan het strand, dichtbij het oude centrum van Marbella, zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    8,8
    Leuke ervaring in een trendy hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dolce Vita Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het eten in het restaurant s'avonds was ondermaats. Verwarming is er blijkbaar niet in dit hotel. In november had dit wel gemogen.

    Ontbijt was goed maar niet top. Zeer vriendelijk personeel. Kamers waren groot en proper. Prachtig uitzicht vanuit de suite-kamers. Hotel was recent vernieuwd met een trendy sfeer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    9,2
    Superleuk hotel voor een kort verblijf als koppel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Enig minpunt was dat het terras van de kamer niet supergepoetst was...

    Onbijt was top!!! Net zoals de rooftopbar, de beachbar en de zwembadzone...Dat alles gecombineerd met een goede ligging maakt dit hotel ideaal! Dit mede dankzij het supervriendelijke personeel in heel het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    10
    Prachtig , gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten

    Isolatie tussen kamers ,met op sommige kamers een tussendeur.

    Lekker eten , mogelijkheid tot om 11u te ontbijten.Heel rustig hotel,omwille van adults only. Gelegen aan de promenade van waaruit je overal te voet naar toe kunt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    10
    Mini resort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Dit wat een heerlijk verblijf. 4 dagen, veelte kort. Je wordt op handen en voeten gedragen. Zeer proffesioneel personeel die je een luxe en verzorgend gevoel geven. Keurige houding en communicatie. Spreken allemaal Engels. Leuke thema's in het weekend als leuk vermaak. Heerlijk ontbijt met uitzicht op zee. Het is een soort mini resort. 4 sterren volgens mij maar en mag er één bij van mij. Mijn complimenten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    9,6
    Reeds 2e maal onze uitvalsbasis gezien de perfectie van het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oh Là Là Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Enig minpunt blijft het veel te koude buitenzwembad! Noch in mei, noch in oktober kan je, ondanks het goeie weer 1 voet in het zwembad zetten!

    Reeds 2e maal onze uitvalsbasis gezien de perfectie van het hotel!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    10
    Pure verwennerij!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    De zogenaamde loungemuziek op het strand. Op het strand wil ik de golven horen! De DJ 's middags vond ik helemaal vreselijk; veel te harde muziek. Zelfs met oordoppen in...

    Eigenlijk alles! Prachtig hotel, prima ligging, mooie kamers, heerlijke bedden en hoofdkussens, ruim balkon, vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet; te veel leuke restaurantjes in de buurt waar je voor weinig heerlijk [Spaans] kunt ontbijten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    Voor de 2e keer naar Amare beach!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • I Was Here Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de cocktails in de hotelbar zo duur zijn. Een gin tonic kost al gauw meer dan €14-

    Voor de 2e keer naar Amare beach! Wederom voortreffelijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    10
    een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Sea Lovers Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    badjas en slippers

    Prima designhotel ! heel vriendelijk personeel en vlugge bediening. Het ontbijt was zeer uitgebreid en werd tot op het laatste moment aangevuld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Als we dit hotel al weer zouden boeken dan zeker de kamer Dolce Vita niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Dolce Vita Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten

    De dure en zeer ruime kamers Dolce Vita zijn in het hotel het slechtst gesitueerd, direct aan de drukke en rumoerige doorgaansweg en het verst van zee met een badkamer met slechts een wastafel. Geheel nogal "kaal" en onpersoonlijk. De Beachclub is leuk tot ca. 15:00 uur, dan begint de DJ en wordt je horendol van de veel te harde dreunmuziek. De ligbedden staan wel erg dicht op elkaar. Viel tegen.

    De locatie is super met alles op loopafstand. Het ontbijtbuffet prima, wel erg druk en onrustig met de tafels erg dicht op elkaar.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,6
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Only for Me Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Single kamer, te weinig kastruimte, geen plaats om kleedjes op te hangen

    Fantastisch ontbijt, goed gelegen, toffe sfeer, goede ligbedden aan zee en zwembad, leuke beachclub, mooie rooftopbar

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Derde bed slecht. Schoonmaak kan iets beter.

    Ontbijt goed vriendelijk personeel. locatie goed gelegen. Informatie vooraf goed. frontdeskpersoneel zeer goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Uitstekend verblijf op aangename locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Dolce Vita Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drank a beachbar te prijzig, doch de goede muziek van de DJ die de sfeer erin houdt verzacht deze omstandigheid.

    Prachtige kamer, mooi hotel, lekkere keuken, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    heerlijk , relaxed adults only..wat een genot
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets , ik vind het fantastisch

    locatie en alle service van het hotel..great staff

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    kom terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    locatie en interieur

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    De locatie en de Beach club
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Make It Happen Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en de Beach club

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Fantastisch verblijf! In september gaan we weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The One Oh La Lá Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets...

    De locatie, de pool area, het ontbijt, de rust, de kamer... alles dus

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Zaaaaalige en mooie vakantie gehad, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt, vriendelijk, proper en de muziek aan de bar ook life optredens super ..!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar. Prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Make It Happen Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Mooie kamers. Proper.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Super vriendelijk personeel, waanzinnig lekker ontbijt!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Onvergetelijk, mega goed!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super rijkelijk ontbijt!! Service top! Kamer tip top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Fantastisch hotel en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Schitterend hotel met alle faciliteiten en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Dolce Vita Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,8
    Goodfeeling hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Only for Me Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van de kamer was niet in verhouding. 1ste verdieping sombere kamer aan de straatkant heel veel straatlawaai.

    Uiterst vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Oh Là Là Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top personeel ! Aangename kamers ! Proper hotel! Echte aanrader !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Personeel erg traag, met name in beachclub en rooftopbar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Make It Happen Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel erg traag, met name in beachclub en rooftopbar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    perfect hotel prijs kwaliteit, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Keep the Secret - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    wellnesruimte , op het moment dat wij er waren was zwembad niet operationeel het water van de jacuzzi was iets te koud.

    heerlijk ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    We hebben geen geluk gehad met het weer, voor de rest super...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben geen geluk gehad met het weer, voor de rest super vakantie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,2
    Geen verwarmd zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • The One Oh La Lá Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verwarmd zwembad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Keep the Secret - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking is drama

    Kamer, ontbijt, service, restaurant op strand, privé strand met bediening

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,8
    Goed hotel vriendelijk personeel zeer schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen voor drankjes redelijk duur

    Heerlijk ontbijt keuze aan overvloed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Aanrader !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Schitterend ontbijtbuffet terwijl men geniet van het zicht op zee.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,3
    Hotel ( entrée, restaurant , ontbijtzaal, kamers) straalt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Make It Happen Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ( entrée, restaurant , ontbijtzaal, kamers) straalt geen warmte uit. Eerder koel business hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    10
    Super verblijf gehad en ik zeker in september terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • My Way Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lucht in de hal vond ik erg irritant

    Ontbijt was buiten verwachting en super kamer

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: