Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Anaco 3-sterren

Tres Cruces, 3, Madrid Centrum, 28013 Madrid, Spanje

#314 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1455 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 36

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    Niet te lang en dat was goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Concierge 's ochtends/dagdienst was een ontiegelijke chagrijn. Als ik zo'n moeite met m'n baan had nam ik ontslag. Tot mijn verbazing werd er geen ontbijt gereserveerd. In een locatie in de buurt kon je ontbijten maar dat stelde niet veel voor.

    Bed ok. Badkamer schoon. Centrale ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,1
    Goed hotel voor een bezoek van ong. 4 dagen aan het centrum van Madrid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Voor de berekende prijs kan niet meer worden geeisd. Hotel is functioneel voor een kort verblijf.

    De centrale ligging; alles wat wij wilden bezoeken was op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    4,2
    Ontbijt was heel pover.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Super oud hotel met niks van comfort. Lift sterk verouderd. Kamers sterk verouderd. Badkamer niet proper (schimmel aan bad). Personeel spreekt niet goed Engels (enkel Spaans). Het enige pluspunt was de ligging. Buitenzijde van het hotel was erbarmelijk.

    Ontbijt was heel pover. Enkel koffie met croissant in nabijgelegen restaurant waar personeel helemaal niet vriendelijk was. Indien je iets meer wou, moest je alles bijbetalen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,4
    We hebben Madrid gezien en zijn gauw doorgereisd naar Toledo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het stadslawaai, en de parkeergelegenheid was ook minimaal. Gewoon langs de openbare weg.

    Het hotel ligt in het centrum dat is fijn maar daardoor ook veel lawaai van buitenaf, ook 's-nachts

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,8
    Een uitstekend verblijf in Anaco!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren waren best dun. We konden alles horen wat onze buren en bovenburen deden. Ook wiebelde onze wc heel erg.

    De locatie van het hotel. En de hygiëne was uitstekend! De kamer was ook groter dan we van te voren verwacht hadden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,3
    Prijs- kwaliteitverhouding was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was te kort en te hard. De gordijnen hingen op meerdere plaatsen los Het ontbijt was op een andere locatie

    De ligging is goed. Het was eenvoudig en schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,8
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, hotel was beter dan verwacht

    De locatie is echt top! Alle bezienswaardigheden op loopafstand en 2 minuten lopen naar de metro. Goede bedden en daarmee een erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    Super locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was karig en sommige zaken zijn aan reparatie of vervanging toe.

    Super locatie! In een rustig straatje op enkele stappen van de hoofdstraat en het oude centrum :) Vriendelijk onthaal en een ruime kamer met goed bed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    7,1
    De ligging is perfect, heel centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kan een opknapbeurt gebruiken.

    De ligging is perfect, heel centraal. Bedden zijn prima, geen last van geluidsoverlast, airco en wifi functioneren prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel hotel, maar prima verblijf voor een weekend.

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,8
    De liging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ondermaats, geen toilet in de inkomhal

    De liging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    10
    Bezoek Madrid stad en wedstrijd Real Madrid op 5 november 2017
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    goede mooie kamers en goede wifi ontbijt aan de overkant aardig personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,5
    Prima ligging, goede prijs/kwaliteit, vriendelijk en hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid van de straat. Maar met ramen dicht was het prima.

    Ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    4,6
    Het voordeel was dat je midden in het centrum zat,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen voorzieningen voor koffie of thee, geen koelkast en hele harde matrassen. Te weinig handdoeken toen we aankwamen

    De plaats van het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,9
    Prima verblijf voor paar dagen verblijf in Madrid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het centrum en dicht bij een metro station. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    8,3
    Prima schoon en functioneel hotel voor een korte Madrid (central) city trip
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Perfecte locatie!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Stedentrip ( mini-vakantie )
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Comfort, Geen geweldig bed. Onderhoud kan beter.

    Locatie, ligt geweldig centraal, goed bereikbaar.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,3
    Valt mee maar veel straat lawaai 's nachts
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Neem geen kamer met terras op de bovenste verdieping

    Mager ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,0
    madris is zeker de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, geluidsoverlast en ontbijt

    Ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    De locatie was prima .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sterk verouderd hotel met weinig faciliteiten . Ontbijt te nemen in een restaurant vlakbij was ook niet ideaal . Het ontbijt was erg pover voor elk 1tas koffie , 1 glas fruitsap , 1 koek , erg miniem . Zijn geld extra niet waard . In het algemeen vonden wij dit hotel zijn 3 sterren niet waard . Erg overdreven beoordeeld op booking ! Er staat geen geluidsoverlast wel dat is ook niet waar .

    De locatie was prima .

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,5
    Het bed was echt heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De WiFi was niet goed. En het ontbijt viel me wat tegen. Ik had er meer van verwacht. Dat je uit meerdere dingen kon kiezen.

    Het bed was echt heerlijk. Dat was echt een pluspunt. En de badkamer zag er verzorgd uit.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    Vlakbij Puerta del Sol en allerlei andere levendige plekken,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alleen de laatste dag WiFi op onze kamer op de bovenste (6e) etage. Kan wel een likje verf gebruiken.

    Vlakbij Puerta del Sol en allerlei andere levendige plekken, zoals Plaza Mayor, Via Grande en Latina.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    -De vloer is aan renovatie toe, -pluk haar gevonden van vorige gasten bij nacht tafeltje -ontbijt was armoedig, we gingen drm ook buiten het hotel ontbijten

    Locatie

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    5,4
    De locatie is prima alles op loopafstand , leuk terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je de airco aanwilde moest je steeds de receptie bellen ( ook in de nacht ).de kamers erg armoedig . Bed voelde je alle spiralen in je rug ( wij waren gebroken ) voor 170 euro per nacht , nou ik vond het schandalig dat ze dat ervoor vragen . Naar mijn mening is een ster de beste aanduiding voor dit hotel

    De locatie is prima alles op loopafstand , leuk terras Personeel heel aardig en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden gerekend op airco in de kamer, maar deze was kapot. We hebben 2 van de 3 nachten in een zeer heet, en benauwde kamer geslapen. Pas op de derde dag werd er een andere kamer voor ons geregeld.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    5,0
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Verouderd en redelijk luidruchtig hotel. Geen stoppen voor bad en lavabo aanwezig, noch afstandsbediening voor TV. In de eerste kamer waar we in verbleven was geen airco aanwezig. Toen ze begonnen te schilderen op de 1e en 2e verdieping was de stank op de 3e verdieping tot in de kamer niet te harden. We kregen gelukkig een andere kamer op de 4e verdieping. Wij zijn gewoon van alle jaren op appartement te gaan in Madrid en wilden deze keer eens iets anders en een hotel proberen. Prijs-kwaliteit hebben wij voor deze dagen ferm teveel betaald. Dit hotel gaan wij zeker nooit meer terug.

    De ligging. gelukkig lag het dichtbij de metro

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    5,0
    Locatie was perfect
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel is erg oud en is dringend aan renovatie toe. Daarnaast zijn de kamers super klein. Het zogenaamde ''kingsized'' bed was 1,40 m. De airco functioneerde niet en het hotel had een vreselijke geur. Het personeel heb ik het gehele verblijf geen een keer zien lachen. Volgende keer bij een bezoek in Madrid verblijf ik zeker weer in hartje centrum maar zeker niet bij dit hotel.

    Locatie was perfect Wat is Madrid een fantastische stad

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Shuttle service alleen beschikbaar van hotel naar vliegveld.

    De locatie is super.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,1
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    weinig verlichting op de kamer

    de locatie

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    8,8
    de centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    maar een stoel

    de centrale ligging

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,3
    Locatie midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers klein. Na twee dagen geen schone handdoeken. Nauwelijks faciliteiten

    Locatie midden in het centrum

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    midden in het centrum, en toch rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    midden in het centrum, en toch rustig

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    7,1
    De ligging was voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt kan beter.

    De ligging was voortreffelijk.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    6,7
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Receptie was soms onbemand, kamer niet op tijd klaar

    Perfecte ligging

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,5
    Super prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super prijs kwaliteit verhouding. Erg schoon en mooie accommodatie. Enige kleine minpuntje was ietwat klein bed. Verder echt een aanrader!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 36

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Anaco

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: