Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Andria 3-sterren

Passeig Joan Brudieu, 24, 25700 La Seu d'Urgell, Spanje

#9 van de 17 hotels in La Seu d'Urgell

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 441 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    Uitstraling van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstraling van het hotel. Oude glorie en wat gedateerd maar charmant. Je kunt er goed eten tegen een redelijke prijs. Eigenaar spreekt vele talen wat toch wel makkelijk is. Hotel ligt in het centrum. Parkeren vlakbij en gratis van 20.00 tot 09.00.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,8
    Een deceptie.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had logies met ontbijt geboekt. Voor dat ontbijt heb ik extra betaald. De laatste dag was het restaurant dicht voor het ontbijt. Ook was de receptie niet bemand. Nooit meer iets gehoord van die mensen. Dus je betaald voor iets, maar het wordt niet geleverd en je hoort niks meer. Ik noem dat de zaak besodemieteren. De kamers zijn aan de kleine kant voor twee personen vwb het opbergen van je bagage. Een bar om een biertje te nuttigen is er niet. Daarvoor verwijzen ze je naar het centrum

    De ligging is perfect, midden in het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Hartelijke ontvangst met een drankje, motoren mochten op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift naar de kamers zou prettig zijn.

    Hartelijke ontvangst met een drankje, motoren mochten op de binnenplaats, middenin centrum. Restaurant was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    De entourage en heerlijke eten in t restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De entourage en heerlijke eten in t restaurant. Super aardige mensen! De stad is mooi,maar de ligging van het hotel ook. In de stad een prachtige kloostergang en een hele uitgebreide markt! Gemoedelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer was goed.Bedden waren goed en personeel erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,1
    Restaurant was gesloten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was gesloten

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    5,8
    Perfect gelegen in het midden van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel en de kamers zijn niet schoon, de kamers zijn klein en het ontbijtbuffet in de zeer ongezellige zaal niet echt goed te noemen. WiFi is traag en het is allemaal zeer gehorig. Hotel is echt aan een renovatie toe.

    Perfect gelegen in het midden van het centrum.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Goede locatie, ouderwetse sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    -

    Goede locatie, ouderwetse sfeer

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Aardig hotel als je op doorreis bent en ook nog even wat van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig te beleven in het dorp zelf.

    Aardig hotel als je op doorreis bent en ook nog even wat van Andorra wilt beleven.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: