Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Avenida

Gambo, 1, 03503 Benidorm, Spanje

#125 van de 397 vakantiewoningen in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 383 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,5
    gezellig iedereen is vriendelijk en helpen je als het nodig is
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    meer hollandse tv senders

    de kamers waren goed.de straatkant is voor ons gewelig. alleen missen wij de hollandse tv omdat wij savonds niet uitgaan omdat wij bijna 85 jaar worden.waarschijnlijk komen wij half september als wij een aanbieding zien heel veel groetjes en tot september .els santegoeds

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,1
    We hebben een prettig verblijf gehad in appartement Avenida.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 28 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting is vrij gedateerd. In de keuken ontbrak een koffiezetapparaat. Servies was ook gedateerd en incompleet. tv gedateerd, vaak hadden we geen beeld. We kregen een nieuwe ontvangstkabel, maar de tv werkte nog steeds niet goed, we hadden gratis wifi, maar op gezette tijden hadden we geen bereik. Door het schuiven met de stoelen of tafel veroorzaakte het wel een hoop lawaai door de buren.

    De ligging van het appartementencomplex beviel ons uitstekend. Dichtbij de winkels en het ligt in een gezellig drukke straat. De schoonmaak was prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    Goede locatie maar als je pech hebt uitzicht op een muur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht was verschrikkelijk . We zaten niet aan de straatkant maar keken op een grote witte muur. Alleen daarvoor zou ik er nooit meer boeken . Ik had bij reserveren gevraagd of we aan de straatkant konden. Maar was blijkbaar vol. Nogmaals gevraagd toen we aankwamen of er een appartement voor ons was met uitzicht. Ondanks dat de rest van t appartement top was zal ik er nooit meer boeken . Alleen als ze me verzekeren dat ik aan de straatkant zit

    De locatie is perfect midden in het centrum. Vaak schone handdoeken . Appartement was ook schoon .

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden

    Apartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging appartement, balcaon zat in een soort pijp, uitzicht op een muur

    De locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Ruime kamers, goede badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten

    Inrichting was erg sober

    Ruime kamers, goede badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorme rioollucht in het complex

    Goede bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,2
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig van buitenaf

    De ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,8
    We hebben ons buiten prima vermaakt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Oude TV, slecht beeld, mogen ze nu echt wel is vervangen voor een flatscreen! Waardeloze douchekop!

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    10
    rustig goede verzorging alles heel netjes vriendelijk personeel om zeker terug naar toe te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    doen zeker doen beste aanrader

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    9,2
    toplocatie met vriendelijk personeel en overal kort bij
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    goede prijs kwaliteit, ideaal gelegen, in de spaanse wijk, vele tapasbars en cafes en restaurants met hele schappelijke prijzen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,0
    ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Lift

    ok

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,1
    prima appartementen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    aan achterkant en erg kleine badkamer,gehorigheid

    locatie,leuke winkeltjes en terrasjes,veel eet gelegenheden

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    8,8
    Locatie in hartje Benidorm op 140 m van het strand en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Boiler viel twee keer uit, waarvan 1 keer in de nacht van vertrek, dus douchen voor vertrek was niet fijn. Gehorigheid kamers. Lawaai van de buren en de gallerijen was 's nacht behoorlijk storend. Zelfs lift op 30 m afstand was hoorbaar.

    Locatie in hartje Benidorm op 140 m van het strand en de uitgaansboulevard is geweldig. Schoonmaak van kamers en om de dag verschonen van badgoed was perfect.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    8,3
    de mooie aparte keuken de ruime kamers,fijne slaapbank...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de vieze rioolgeur die uit de badkamer kwam,is een probleem in het hele gebouw en bekend bij personeel.

    de mooie aparte keuken de ruime kamers,fijne slaapbank,supergroot balkon,locatie

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    8,8
    -Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    -een beetje veel lawaai -bedden te hard -slaapkamer aan kleine kant

    -Ligging -vriendelijk personeel -mogelijkheid om te genieten van ontbijt en zwembad van Hotel Avenida.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    5,4
    Personeel was aardig schoonmaak en handoeken waren goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement vond ik slecht en oud douch is aan vervanging toe

    Personeel was aardig schoonmaak en handoeken waren goed

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    6,3
    Midden in centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Koude douche. Kapotte toilet. Geen schoonmaak tijdens verblijf. Aparte geur linnengoed (wel schoon)

    Midden in centrum. Dicht bij strand

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    2,5
    eigenlijk niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    erg rumoerig, slechte bedden, oude inrichting ect.

    eigenlijk niets

  • Beoordeeld op: 11 januari 2016

    7,1
    Locatie faciliteiten hotel tegenover en ruimte
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel spreekt nauwelijks engels, erg gehorige appartementen, wifi 4 dagen plat

    Locatie faciliteiten hotel tegenover en ruimte

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    8,3
    Midden in de stadt
    • Zakenreis
    • Stel

    WiFi waardeloos

    Midden in de stadt

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt

    Locatie

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,8
    -centraal gelegen dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    -beetje veel lawaai en lift die het soms niet deed.

    -centraal gelegen dicht bij het strand -ontbijt in hotel tegenover

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,5
    uitstekende ligging van het pand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitstekende ligging van het pand. gebruik van alle faciliteiten van het tegenoverliggende hotel.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De bedden en veroudering van meubilair etc

    De ligging

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,5
    locatie,personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    appartement had steunbalk middenin de zitkamer

    locatie,personeel

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,5
    heel goede locatie overal dichtbij wat natuurlijk ook...
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel goede locatie overal dichtbij wat natuurlijk ook geluidsoverlast met zich meebrengt,logisch

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    7,9
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen wifi

    de locatie

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    6,3
    Staff
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Beds

    Staff

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: