Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Coral California - Adults Only 4-sterren

Avenida Noelia Afonso, 2, 38660 Playa de las Americas, Spanje

#25 van de 209 hotels in Playa de las Americas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit appartement

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Betaald WiFi

    4,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    6,3
    Bedden goed, aardige schoonmaakster.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van de dichtslaande deuren van buren in de nacht. De niet sluitende ramen in douche, waardoor voorbijgangers naar binnen keken, ducktape erop gedaan. en de geur van de kakkerlakkenspray bij de looppaden. Zeer slechte bedden bij zwembad met ijzeren stangen bij zitting en rug oeffff

    Bedden goed, aardige schoonmaakster.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Prima appartement, schoonmaak kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de vele goede recensies, vond ik de hygiëne niet top. Het bed werd wel bijna dagelijks opgedekt, maar het balkon werd vaak niet schoon gemaakt of in ieder geval niet geveegd.

    Bij het zwembad is het lekker rustig, met een achtergrond muziekje. Het persoon is aardig, maar jammer dat je er eigenlijk geen excursies kan boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    Wij hebben genoten en zijn goed uitgerust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedjes bij het zwembad waren wat verouderd en erg hard. Verder geen op of aanmerkingen.

    Mooie studio, strand 10 minuten lopen, iedere dag opgeruimd bij het zwembad, vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Prima ligging, eigen parkeerplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    apart betalen voor Wifi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    De schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schone kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    netheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    barpersoneel

    netheid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    10
    Genoten van het weer en de mooie, schone studio en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Studio en zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    9,2
    Voor de prijs zeker de moeite waard.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Iets sterkere koffie in het restaurant was beter geweest.

    Voor de prijs zeker de moeite waard. Hecht veel waarde aan hygiëne en daarvoor een 10! Ligging is mooi dicht bij het strand.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    8,3
    Nette kamer met een balkon in de zon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We konden pas laat (16 uur) op onze kamer. Geen gratis wifi (was wel van te voren aangegeven dat het niet gratis was).

    Nette kamer met een balkon in de zon.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,3
    Het appartement was voldoende ruim voor drie volwassene.
    • Vakantiereis
    • Stel

    TV,weinig Engelstalige zenders, geen Nederlandstalige zender. Bijbetalen voor WIFI in deze moderne tijd.

    Het appartement was voldoende ruim voor drie volwassene. De poetsdames zorgen voor de nodige netheid en properheid.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    8,8
    We hadden apartement 14b op de begane grond.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi ontvangst niet in het hele apartement OK. Hang en sluitwerk van matige kwaliteit. Dit is in de andere hotels waar we hebben geslapen niet anders. Zal iets spaans zijn denk ik. Onderhoud kan iets beter. Alles is wel goed schoon verder.

    We hadden apartement 14b op de begane grond. 5m vanaf het zwembad. Erg comfortabel. 10 min. lopen naar zee. Erg dichtbij. Supermarkt tegenover het complex. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    Lage prijs betaald dus verwachtingen lagen niet zo hoog.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vlekken op beddengoed bij aankomst in studio alsook op de kussens. Zwembad werd niet vaak ververst (groene smurrie langs wanden ). Luide muziek van hotel ernaast tot vaak laat in de avond.

    Lage prijs betaald dus verwachtingen lagen niet zo hoog.Kamer wordt bijna iedere dag gekuist en af en toe verse handdoeken. Heel vriendelijk personeel! Enkel +18 en geen kinderen. Op 10-15 min wandelen van strand en winkels. Groot pluspunt: bushalte en supermarkt rechtover hotel.

  • Beoordeeld op: 22 april 2015

    10
    Locatie, vriendelijk personeel, schoon, comfort!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Locatie, vriendelijk personeel, schoon, comfort! Wij hadden een studio, die was perfect! Kan dus niet vergelijken met een normale hotelkamer. Maar de studio was top. Misschien wat veel Britten in Tenerife, maar die hebben ook vakantie, en dan kan je beter buiten het centrum iets boeken als je geen "lawaai" wilt als het je stoort! Ik vond het allemaal wel meevallen. In de zomer vakantie zou ik Tenerife wel vermijden, maar in April was het heerlijk druk!

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    8,3
    appartement - vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    appartement - vriendelijkheid personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: