Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Casablanca 3-sterren

Calzada de Martianez, 4, 38400 Puerto de la Cruz, Spanje

#5 van de 108 hotels in Puerto de la Cruz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 568 beoordelingen over dit appartement

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Erg vriendelijk personeel en een mooie studio met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel ons niet tegen maar je moet er wel rekening mee houden dat je een aantal trappen moet betreden voordat je in het centrum bent.

    Erg vriendelijk personeel en een mooie studio met prachtig balkon. Alle ruimte die je je kunt wensen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    9,6
    geweldig met kleine kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De omgeving is erg bergachtig en het complex ligt op een heuvel waardoor je of heel steil naar boven of heel steil naar beneden moet voordat je een normale wandeling kan maken. Dat valt met een kinderwagen een beetje tegen.

    Er was veel entertainment voor jong en oud. Mijn zoontje van 1,5 heeft erg genoten van de binnenspeelruimte. Live muziek in de avond op het terras is ook erg gezellig. Het personeel in het restaurant is super en achter de balie werkt een dame die Nederlands spreekt: hele lieve vrouw! Als je wil ontbijten in je eigen appartement kan je bij het restaurant lekker vers brood of croissants halen in de ochtend. In het appartement stond een babybedje (campingbedje) met een prima matras netjes gedekt en er was zelfs een eetstoel voor de kleine klaargezet terwijl ik dat niet eens gevraagd had. Dat was heel erg fijn!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,9
    Heerlijke plek en locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een appartement op de begane grond naast de keuken van het restaurant. Veel lawaai en overlast van geuren! Waren overdag veel weg dan heb je er geen last van. Maar s'avonds nog even op het balkon zat je echt in de geurtjes.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Iets meer brood bij het ontbijt, had gemogen. (wij zijn grote eters)

    Algemene uitstraling van de appartementen en de goede ontvangst van de wifi. De sfeer was heel prettig, leuk personeel. Ga zo door!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,9
    Aangenaam verblijf, maar ontbijt was afknapper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    Het ontbijt moest gekozen worden uit plaatjes. Je kreeg maximaal 2 toastjes of 1 croissant! De plaatjes stonden vol met bacon and eggs, worst enz. dus erg zwaar voor de ochtend. Een toastje of zo bijvragen ging gepaard met een bijkomende rekening. Daar ons ontbijt inbegrepen was en we het niet meer konden annuleren, hebben we elke morgen (met toestemming van het personeel) ons eigen brood meegenomen. Triestig dat je positieve ervaring van het hotel door zoiets (brood is basic material en goedkoop!) teniet wordt gedaan.

    De kamers waren ruim en comfortabel. De badkamer was prachtig en nieuw, zeer goed, behalve het toilet: bleef regelmatig doorlopen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Prima verblijf in Puerto de la Cruz
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Parkeerplaats in parkeergarage

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,5
    Geen airco
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    10
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Alles.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,6
    Een relext en gezllige plaats , zeer proper en uitstekende ligging, een echte aanraader.
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt vroeger te beginnen , voordat men gereed is is het wat laat voor uitstappen te beginnen

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,5
    Mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt viel tegen. Achteraf liever zelf iets geregeld. Veel van hetzelfde

    Mooi gelegen. Niet te ver lopen van het strand/ centrum. Ruim appartement.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,8
    Mooi complex met ruime appartementen, leuk zwembad gezellig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er mag wat meer variatie bij het ontbijt menu, dat heb je na een week of wel wat gehad. Het zou ideaal zijn als het terras rook-vrij is.

    Mooi complex met ruime appartementen, leuk zwembad gezellig onthaal en mogelijkheid tot betaald parkeren.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    9,6
    De klant vriendelijkheid.
    • Stel

    Het ontbijt was goed , maar beperkt in keuze, geen buffet

    De klant vriendelijkheid. Voorbeeld ; onze dochter werkt in een ander hotel in de buurt en mocht kosteloos een aantal nachten bij ons logeren

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    7,9
    Er werd heel goed schoongemaakt , zowel in t appartement als...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons ontbijt was inclusief, dat zou ik niet meer doen. De vaste combikeuzes waren niet zo aan ons besteed.

    Er werd heel goed schoongemaakt , zowel in t appartement als in de rest van het hotel.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    7,9
    Comfortabel complex, zeer compleet uitgeruste appartementen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen zon op het balkon, dat zou in januari wel lekker geweest zijn

    Comfortabel complex, zeer compleet uitgeruste appartementen., interieur ziet er wel gedateerd uit, maar alles is aanwezig.Vlak bij het centrum en de boulevard, maar let op: wel 125 traptreden! Goed voor de conditie!

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    8,3
    Aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed wat hard Hotel zit vol bejaarden

    Aardig personeel Goed onderhouden, mooi zwembad Uitstekend ontbijt (goed geprijsd) Kamer is groot, comfortabel en schoon Locatie is top Prima parkeergelegenheid (goed geprijsd)

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    10
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen negatieve ervaringen

    goed hotel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: