Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Coral Compostela Beach 3-sterren

Avenida Litoral, 8, 38660 Playa de las Americas, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 113 beoordelingen over dit appartement

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    3,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,3
    Prima hotel, geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer met Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het appartement was nieuw (4A) Echter ontbrak het aan gordijnen of ander soort van verduistering waardoor het al vroeg licht was op de kamer.

    Wij hadden een mooie gerenoveerde kamer, direct aan het strand. Balkon met zeezicht. Ontbijt was eenvoudig maar prima. Net zwembad met genoeg ligbedden. De locatie is geweldig! Direct aan het mooie strand van Las Vistas. Verder geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,6
    Genieten op een toplocatie !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Ons geduld werd getest bij de bar van het zwembad maar dat kan ook tijdens de siësta zijn geweest. Wij Hollanders houden niet van "wat vandaag niet kan, komt morgen wel" maar je bent nu eenmaal in Spanje en toch heeft dat wel zijn charme.

    De locatie was perfect, dicht bij het strand, de winkels en de boulevard, het weer is super waardoor je gelijk het vakantiegevoel heb en de sfeer om je heen is levendig en gezellig. Het is heerlijk vertoeven aan het zwembad, genoeg bedjes en parasols. De supermarkt zit onder de accommodatie waar alles te verkrijgen is. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,1
    Prima prijs kwaliteit verhouding. Niet meest luxe, maar voor een stel gewoon prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service. Zolang het goed is, is alles goed maar zodra je om service vraagt wordt het lastig tot onmogelijk. Kamer uurtje extra huren was onmogelijk terwijl er heel veel kamers vrij waren nog

    Wij waren met zijn tweetjes en hadden dus genoeg ruimte in onze kamer, maar voor een gezin met kinderen vond ik het echt te klein

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,3
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen airco is

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    4,6
    Praktisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Te kleine en benauwde studio met enkel de voorkant als vluchtroute. Het stikt er van de kakkerlakken, wel na de melding direct verhuist

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    8,3
    Glutenvrij kunnen eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Glutenvrij kunnen eten

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Na aandringen vanaf dag 1 duurde het 3 dagen voordat we een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In 1e instantie een begane grond appartement met zicht op het zwembad. Omdat deze appartementen grenzen aan restaurants van buiten het complex kon je de ramen nooit open zetten. Ook op je terras zat je continue in de stank van de restaurants. Van gebakken eieren s'morgens via gebakken vis s'middags tot Indiaas en shoarma lucht s'nachts.hierdoor was de kamer zeer benauwend. Er was alleen een plafondventilator in de woonkamer. Warme benauwde slapeloze nachten.

    Na aandringen vanaf dag 1 duurde het 3 dagen voordat we een andere appartement kregen. Deze bevond zich in het hoofdgebouw, had een groot balkon met uitzicht op het zwembad en was ruim, licht, stankvrij en koel.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: