Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel y Apartamentos Conilsol 3-sterren

Jerez, 9, 11140 Conil de la Frontera, Spanje

#6 van de 25 hotels in Conil de la Frontera

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 652 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    Ik geef geen beoordeling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik geef geen beoordeling.Wij waren daar omdat we vrienden gingen opzoeken. Wij logeren nooit in een appartement ( normaal een hotel ) dus ik kan dit niet goed beoordelen.Heb geen vergelijking. Voor groter gezelschap is het geschikt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Mooi nieuw stadshotel met zwembad op loopafstand van centrum en strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt OK, maar vrij sober. Bijv. geen eieren of croissants. Maar prima voor de prijs (€ 7,70)

    Vriendelijk personeel. Nieuwe, schone accommodatie. Klein zwembad met dakterras. Gezellig centrum en kilometerslang prachtig zandstrand op loopafstand. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Parkeergarage voor slechts € 4,40 per dag onder hotel. Gratis parkeren aan de straat kan ook.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Het personeel bij de receptie was wekerlijk uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Het personeel bij de receptie was wekerlijk uitstekend. Anna was een topper om ons wegwijs te maken in Conil de la Frontera.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    9,6
    beoordeling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Niks

    Eenntoppie Hotel zeer vriendelijk personeel ...

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,1
    Het hotel is gelegen aan een rustige straat.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De bedden zijn zeer, zeer hard, waardoor ik er niet goed op kon slapen. Het ontbijt is continentaal en zeer minimaal en beperkt en saai. Niets warms, geen mueslis en crueslis. Geen eieren.

    Het hotel is gelegen aan een rustige straat. De kamers aan de straatkant op de 2de verdieping hebben een mooi uitzicht. Er is een zwembad op het dag met ligbedden. Moderne kamers met uitstekende badkamer en goed balkon.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,3
    Keurig nieuw hotel iets uit het centrum waardoor rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het galmende geluid van de pation en de regelmatig harde wind op het strand. (Overigens kun je dan wel voorbij de haven van Conil een baaitje opzoeken waar je prima verblijft)

    Keurig nieuw hotel iets uit het centrum waardoor rustig. Strand ongeveer 15 minuten lopen. Zeer vriendelijke bediening. Heerlijk eten in oude centrum maar vooral ook Feducchi.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    10
    Het vriendelijke personeel, ontbijt, kamer, zwembad op het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen opmerkingen!!

    Het vriendelijke personeel, ontbijt, kamer, zwembad op het dak, garage(4 euro/dag), ligging...alles was tip top in orde!!!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, fijn zwembad en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden iets meer van het ontbijt verwacht. Geen enkele zon op het balkon.

    Vriendelijk personeel, fijn zwembad en goede locatie.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    5,8
    Veel herrie van andere apartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel herrie van andere apartementen.geen buiten.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,6
    Alles was prima!
    • Individuele reiziger

    Alles was prima!

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer vriendelijk personeel. Hotel leek helemaal nieuw. Zeer mooi dakzwembad met zonneterras. Centrum stad en zee gemakkelijk te voet bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    10
    Mooie, schone kamers en het vriendelijkste personeel dat je...
    • Individuele reiziger

    Mooie, schone kamers en het vriendelijkste personeel dat je kunt bedenken

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: