Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Doramar 3-sterren

Carril del Siroco, 6, 29630 Benalmádena, Spanje

#115 van de 238 hotels in Benalmádena

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1339 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    3,8
    de kamer stonk behoorlijk naar sigaretten en alles was vies
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer stonk behoorlijk naar sigaretten en alles was vies alles was vies en toen ik zei dat de stank is niet te harden is krijg ik te horen dat hier mag niet gerokt worden ...

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,0
    Wel oké voor 2 dagen maar niet langer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor de bedjes bij het zwembad, €2,- per dag. Betalen voor de WiFi, €4,- per dag. Veel jongeren in het gebouw en het gebouw was erg gehorig en wij sliepen er naast. Dit hadden ze beter moeten indelen.

    De bar was betaalbaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,8
    Voor ons gewoon prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Geen balkon

    Wij zijn buitenmensen, dus beoordelen alleen de kamer. die was prima en voorzien van alles wat je nodig hebt. Goed bed en ruimte. Als je niet van Engelse gasten houdt, dan dit misschien niet kiezen, maar wij hebben nergens last van gehad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    4,2
    Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel erg onvriendelijk. Complex zeer verouderd en was zeer klein voor 4 personen. Veel lawaai en overlast van andere voornamelijk Engelse gasten. Echt geen aanrader.

    Lag kort bij strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    3,8
    Kut
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren heel erg slecht en er werd niet schoongemaakt alle dagen dat wij er waren is er niks gedaan aan de kamer ook waren er geen schonen lakens en de handdoeken hebben wij om moeten vragen na 10 dagen!!! Er was niks opgeschud kwaliteit beddengoed en dit moesten wij ook zelf doen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar. Betaal liever extra voor iets beters.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Enkel de badkamer was zeer proper, maar het appartement op zich is zeer oud en de zetel is versleten. Alsook moet je extra betalen om gebruik te maken van de wifi in uw kamer en het appartement is ZEER LUIDRUCHTIG. We hebben daar heel slecht geslapen door al het lawaai in de hal en de appartementen naast ons. Is niet goed geïsoleerd. Het bed is oud en kraakt langs alle kanten.

    Appartement is ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,1
    Ruim en netjes appartement.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijtbuffet veel lawaaioverlast van muziek en, Engelse toeristen veel lawaai van de bouwvakkers van ander hotel in de buurt.

    Ruim en netjes appartement.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Super ! ik kom hier vaak en ik blijf terug komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Vriendelijk onthaal, goed gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    was goed maar app. viel een beetje tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen luxe geen balkon geen wasmachine heel klein keukentje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,3
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon

    Geweldig uitzicht aan de zonzijde (in de winter)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    2,9
    Slecht niet fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles.

    Niks..het was vreselijk. Geld niet waard. Vies en oud.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,1
    weekend uitje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    restaurant was niet aantrekkelijk om te zitten , zwembad gaf geen privacy

    uitzicht op zee , dicht bij de zee

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    5,8
    zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer veel luidruchtige britse toeristen in en rond het appartementen complex. heel veel nachtlawaai. zeer kleine slaapkamer.

    zeer vriendelijk personeel upgrade naar kamer met zicht op zee.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,5
    genoeg ruimte voor 2 personen
    • Vakantiereis
    • Stel

    meer handdoekenwissel douche mocht ruimer ( detail ) bij veel zelf koken is een microwave welkom

    genoeg ruimte voor 2 personen alles was aanwezig

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,9
    Voor wat het kost is het een 10
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi

    Voor wat het kost is het een 10

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    6,3
    Snachts veel harde muziek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Snachts veel harde muziek. Slaapbank lag niet lekker, vanwege de spiralen in je rug. Geen balkon. Savonds kon je er niet eten.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: