Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Elena 2-sterren

Nicaragua, 3, 35510 Puerto del Carmen, Spanje

#56 van de 232 hotels in Puerto del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 967 beoordelingen over dit appartement

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Betaald WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,4
    Veel Engelse gasten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast tot diep in de nacht. Als je van Engelsen en voetbal houd zit je daar goed.

    Netjes gerenoveerd, alleen geen ventilatie in de badkamer. De zitbank was gedateerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Prima plek dichtbij het dorp en het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle bedjes bij het zwembad werden s morgens al bezet met handdoeken. Raar gedrag. Veel last gehad van luidruchtige Engelsen in de avond nacht. De bar bij het zwembad bleef lang open. En de gasten hielden ons uit de slaap tot ver na middernacht

    Prima plek dichtbij het dorp en het strand. Klein zwembadje. We zijn zelf niet bij de accomodatie gebleven maar op bedjes bij het strand. Schone nette accomodatie met aparte slaapkamer. Racefietsen konden we binnen plaatsen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,5
    goed appartement voor het geld wat je ervoor betaalt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er werd iedere dag schoongemaakt maar je kreeg maar 1x in de 3 dagen schonen handdoeken dat is wel een beetje weinig. Zwembad is minder mooi en groot dan het op de foto lijkt. Het is een goedkoop appartement dus ja..... prijs/kwaliteit is goed. De hele nacht hoor je wel de harde muziek van de uitgaansgelegenheden.

    Het appartement ligt heel centraal. Net iets achter de boulevard. Strand is 5 minuten lopen. Het is allemaal redelijk basic maar daar is de prijs ook naar. Wij zaten in het hoofdgebouw op de 2e verdieping. Let op als je met een klein kind op vakantie bent en je zit beneden kan je zo het zwembad in lopen. Er is geen hekje en je terras is niet afgesloten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Perfecte locatie, heerlijk schoon ruim appartement tegen prima prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ruimte om het zwembad is wat kleiner dan we gewend waren.

    Locatie is perfect, dichtbij strand, winkels, restaurants uitgaansgebied. Lekker zwembad voor de kinderen keurig schoongehouden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,7
    Helaas te veel last van de aangrenzende clubs en disco's. Niet weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Badkamer was niet schoon, bruine randen om de wc en schaamhaar van de vorige bezoekers. Bedden bikkelhard met plastic onderlaken welke harde scherpe plooien vormde. Het ergste probleem is echter de ligging van het geheel, ten opzichte van de zeer luidruchtige disco's/clubs. Deze clubs grenzen werkelijk direct aan Elena en draaien allemaal hun eigen muziek. Je kunt de hele nacht volop genieten van een kermis aan luide muziek en gesprekken van de bezoekers volgen. Wij zijn goede slapers en hebben niet snel last van wat mer geluid maar bij Elena moesten de ramen en deuren echt dicht voor de herrie. De clubs gaan door tot 06:00uur, dus de gehele nacht. Geen airco of waaiers aanwezig. Met dichte ramen dus benauwde nachten. Ramen open betekend veel herrie en muggen, er zijn geen horren.

    Appartementen zijn vrij recentelijk gerenoveerd, badkamer en keuken hebben een moderne uitstraling. Ligging t.o.v. het strand, winkels en restaurants is ideaal. Mensen aan de receptie zijn erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    7,9
    "Rustig" gelegen en toch overal vlakbij (supermarkt , bushalte enz...)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Er waren verbouwingen met het nodige lawaai , maar dat moet gebeuren omdat het complex het hele jaar open is , wij hadden de pech dat we er vlak maast lagen . maar we hebben toch het beste er van gemaakt .

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    9,2
    Alles prima in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen waren erg gehorig Er waren luidruchtige gasten

    Alles prima in orde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    was zeer goed, voor februarie 2019 is ons vakantie bestemming zeker bij Elena appartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    de appartementen waren geheel gerenoveerd, was zeer netjes alles.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Disco geluid buiten de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Disco geluid buiten de accomodatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    Ideale ligging maar echt te veel geluidshinder. Zelfs met ramen dicht en oordopjes kon je niet slape
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van discotheek en poolbar. Hitte op de kamer. Geen werkend stopcontact dus ook geen ventilatie.

    De omgeving is fantastisch.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    De ligging en het appartenent zag er nieuw uit en was heel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de dancing aan de overkant.

    De ligging en het appartenent zag er nieuw uit en was heel schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,9
    Schone kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familieappartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen WiFi tegen betaling en wat geluidsoverlast van het nachtleven op de boulevard

    Schone kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    5,4
    Gerenoveerd appartement zeiden ze.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gerenoveerd appartement zeiden ze. Plafond liet los en stonk naar schimmel. De kalk lag overal op de bedden, kasten en vloer. Schoonmaken gebeurt ook niet. Handoek moest je vier dagen mee doen. Vind ik zelf niet erg fijn. Zeker gezien wij elke dag naar het strand gingen en je daarna lekker wilt douche. Ook veel last van kakkerlakken. Wordt je 's morgens wakker ligt er één je aan te kijken brrrr. Hier melding van gemaakt en het enige wat ze doen is een spuitbus neerzetten. Had je een dagje geen kakkerlakken dan lag je 's nachts weer wakker van de muggen. Bewijs dat ze al eerder last gehad hadden zat op de muur, ook dat maken ze niet schoon. Badkamer muren zaten onder de insekten uitwerpselen. Ook werden er nog appartementen gerenoverrd waardoor je steeds in de herrie zat. Hier was van te voren bij ons niets over bekend. Hadden we dit geweten hadden we iets anders geboekt. Kom al 20 jaar op Lanzarote maar dit is tot nu toe het slechtste complex waar ik geweest ben.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,8
    Wij zaten in een appartement in het aparte deel, aan de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets. Er zijn niet veel voorzieningen bij het complex (alleen een zwembad, biljart en bar). Maar als je die niet nodig hebt, is het prima.

    Wij zaten in een appartement in het aparte deel, aan de overkant van een weg. Het was heel ruim, rustig en comfortabel. De badkamer en keuken hebben pas een opknapbeurt gehad. Schoonmaak was prima, om de dag nieuwe handdoeken. Het appartement was vlakbij de zee en de boulevard. Ook een winkel op korte afstand. Perfecte ligging.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    9,6
    Een uitstekende locatie!
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig kookmateriaal.

    Een uitstekende locatie! Op wandelafstand van alle winkels en het strand. Heel vriendelijk personeel. Vernieuwde badkamer! Prijs/ kwaliteit een topper. Al 2 maal geweest en wij komen zeker terug!!!

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    8,8
    Er werd regelmatig schoongemaakt, en het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden een appartement voor 5 personen, maar het bleek een appartement voor 4 personen en een extra opklapbed te zijn. De bedden waren vrij hard.

    Er werd regelmatig schoongemaakt, en het zwembad.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2016

    6,7
    Goede ligging vlakbij de wandeldijk en de talrijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We verbleven in een gelijkvloersappartement. Wij kiezen op vakantie altijd voor een rustige locatie ... dit was het omgekeerde : drukbezette biljardtafel en bar vlak voor de deur ! Voor "ons" appartement : ook veel nachtlawaai van 21u tot 05.00u door dancing aan de overkant van de straat ... Verder, zeer basic inrichting, wel goede bedden.

    Goede ligging vlakbij de wandeldijk en de talrijke restaurants ...

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,5
    De prijs van de kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De Wifi was erg matig. Verder weinig Nederlanders in dit appartement, dus als je dat zoekt moet je hier niet zijn. Veel Ieren en Engelsen die om 8.00 uur 's morgens alle bedjes rond het zwembad al gereserveerd hebben. Dus wij zijn alleen op het strand geweest, wat onze kids van 14 en 12 ook het leukst vonden. Wij zaten in Elena 2, lekker rustig, Elena 1 heb je meer last van de discotheken en karaoke bar.

    De prijs van de kamers.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    Wij hebben zojuist een heerlijke vakantie achter de rug,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De wifi werkt niet altijd even goed, de temperatuur van de douche was niet constant. De inrichting van de keuken was typisch spaans er was niets te veel;)

    Wij hebben zojuist een heerlijke vakantie achter de rug, locatie ligt vlak bij het strand en ook uitgaansgelegenheden, die hoor je wel maar aangezien ik thuis ook met oordoppen slaap geen probleem en voor de kids super, de bedden zijn prima. Veel jongelui voor de kids ook erg leuk. Met met name barman Jimmy kom mijn zoon het prima vinden en een dikke 10 voor Dimo de receptieman, die voor iedereen klaar staat en waar je met al je vragen terecht kan. Een nieuwe boeking staat al in de planning!

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,6
    Ligging is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep

    wij zaten in een complex net iets achter het hoofdcomplex. Dat was jammer

    Ligging is uitstekend

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,1
    Goede locatie, mooie ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dronken Britse karaoke 'snachts

    Goede locatie, mooie ruime kamers

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    8,8
    Ligging en het appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging en het appartement

  • Beoordeeld op: 4 december 2015

    7,1
    De ligging was ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slaapkamer en badkamer waren prima. De zitkamer was erg klein en erg summier ingericht.

    De ligging was ideaal Het was kleinschalig

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    Prijs kwaliteit prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De omliggende discotheken maken tot 05.00 uur in de ochtend veel lawaai. Erg storend

    Prijs kwaliteit prima. Prima ligging op 50 meter van de boulevard

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    Het appartement was ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ons appartement was apart van de rest van het complex, zat nog een weg tussen.

    Het appartement was ruim en schoon.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,5
    Ruimte, gastvrijheid en liggen tov de boulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel lawaai van de bar tot laat s'avonds en de harde bedden.

    Ruimte, gastvrijheid en liggen tov de boulevard

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    8,3
    appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles aanwezig behalve fohn

    appartement

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    10
    Appartement was schoon en zag er netjes uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement was schoon en zag er netjes uit. Vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Ideale ligging dicht bij de boulevard.

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: