Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Evamar Apartments

Juan Fuster Zaragoza, 18, 03503 Benidorm, Spanje

#368 van de 397 vakantiewoningen in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 152 beoordelingen over dit appartement

5,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,1

  • Comfort

    4,8

  • Locatie

    6,3

  • Faciliteiten

    4,5

  • Personeel

    5,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Geen appartement voor kinderen slecht onderhouden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel kapot . Kookplaat die niet warm wordt . Het hek buiten niet te openen met de bel . Te lage railing gevaarlijk voor kinderen . Lampen die niet werken . bel voordeur . Raam vastgeplakt met tape

    Er zat een stop in het bad en genoeg schakelaars

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    5,4
    het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    alles is erg oud , voor ons ok , omdat we er alleen sliepen , maar verwacht er aub. niet te veel van. p.s. ik zou het toch zo weer doen.

    het uitzicht

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    5,8
    we hadden alleen een bed nodig , en dat was er.
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was oud. als in de nacht de engelsen en ieren thuiskomen heb je wel oordoppen nodig. het is erg gehorig. je moet de kamer zelf schoonmaken.

    we hadden alleen een bed nodig , en dat was er. ik zou het zo weer doen

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    3,3
    Weinig
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vies en oud. Borg pp a 50 Euro welke je bij vertrek (om 6 uur 's ochtends) kan ophalen op een andere locatie. Ze proberen je toch bij te lappen om deel van je borg niet terug te willen geven, maar na paar minuten volhouden lukt het toch!

    Weinig

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    keukengerei

    Ligging

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    5,8
    prijs kwaliteit prima op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    het is niet schoon en inventaris is gedateerd

    prijs kwaliteit prima op goede locatie

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,9
    Groot en zonnig balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchegordijn kon je niet ophangen.

    Groot en zonnig balkon.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: