Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Habitat 3-sterren

Calle Cap Roig, 1, 07470 Port de Pollença, Spanje

#35 van de 58 hotels in Port de Pollença

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 313 beoordelingen over dit appartement

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    gunstig gelegen, fijne, zuivere appartementen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    de wifi werkte niet optimaal in de kamer, wel in de centrale ruimtes

    fijne, zuivere kamer. 2 mooie zwembaden gelegen aan doorgaande weg, 10 lopen van centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Leuke gezinsvakantieplek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de animatie van de buren s avonds. Met 2 kleine kindjes was dit niet altijd even praktisch om ze te laten slapen . Soms ook de bovenburen die met het meubilair heen en weer schoven wat hoorbaar was.

    Comfort was prima n orde. Hadden gelijkvloersappartement met directe toegang tot het zwembad. Alles wat er nodig is voor een vakantie is ter plaatse. Verder werden de kamers steeds goed gepoetst , handdoeken bijna dagelijks ververst, en de bedden werden opgemaakt Niettegenstaande deze door ons verplaatst werden en het opmaken geen makkelijke klus wa op die manier, alle respect hiervoor!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Aangenaam verblijf met mooie zwembaden en goed appartement ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    - ontbijt s'morgens was sober voor ons als Belgen, er was wel Engels ontbijt maar daar zijn we niet zo voor - wij waren met 5 en 1 persoon moest in de woonkamer slapen op de zetel

    Rustige accommodatie vlakbij strand,winkels , ... , goed werkende airco in het appartement , mooi uitgerust keukentje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Net verzorgde accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    2e slaapkamer heeft geen kast en is erg klein. Toch wel veel geluid van de weg waar je dicht op zit. Een parasol op het balkon zou fijn zijn. Tot de boulevard is het wel een eindje lopen langs de drukke weg. (20 min)

    Net verzorgde accommodatie. Appartementen met 2 slaapkamers zijn schaars in Port de Pollenca maar Habitat heeft ze. Keuken goed uitgerust met voldoende servies, pannen en bestek. Lekker ruim balkon met uitzicht op zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,8
    Goede ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht bij een doorgaande weg, gehorig, slecht onderhoud, badkamerdeur liep aan, wc-bril zat los, zonnewering ontbrak deels en werkte slecht, WiFi was erg slecht.

    Goede ligging t.o.v. mooie natuurgebieden in omgeving. Zwembad was prima. Leuk havenstadje op loopafstand. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    Prima verblijf in half pension voor goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    De badkamer was klein en gedateerd. Het douchegordijn was nieuw maar te kort dus stond telkens de badkamer onder water. Enkel 's morgens zon op het balkon.

    Het avondeten werd aan tafel geserveerd en je had steeds voldoende keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    5,4
    wij zijn 4sterren gewend, dus alles was zeer eenvoudig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Het is heel erg gehorig. Ik zal deze accommodatie niet meer boeken.

    wij zijn 4sterren gewend, dus alles was zeer eenvoudig. Maar er was wel alles. 2 banken, heerlijk groot balkon, goed bed, warme douche. Verwarming in november.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,2
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bij aankomst gesloten receptie waar je voor moest bellen, na een half uur kwam er iemand om te kunnen inchecken. Receptie was altijd gesloten. Er staat schoonmaakdienst, er is in 5 dagen niemand geweest, geen schone handdoeken gekregen. Toen we er om vroegen was het in de winter hebben we geen schoonmaakdienst. We hebben geboekt voor 5 volwassenen we hadden 4 linnengoeden, te weinig wc papier, dus moesten we weer bellen naar een mobiele nummer. Er was geen receptie. Indien je ging bellen naar een mobiele nummer kwamen ze het brengen na een half uur. Hele slechte service. Locatie heel slecht te bereiken indien je geen auto hebt. Wij hebben een auto gehuurd dus was het ongeveer 50 minuten om naar palma centrum te rijden anders duurt het 1 uur en 50 min om met de bus naar het vliegveld te reizen. In Pollenca zelf was er weinig te beleven.

    Bedden lagen wel lekker. Supermarkt in de buurt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Prima appartement voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel. Appartementen liggen aan doorgaande weg. Slechts 2 kookpitten.

    Prima appartement, schoon, goede zwembaden, niet ver van het strand. Porte Pollenca maar ook Pollenca erg leuk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,2
    fijne schone appartementen met grote balkons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Je hoort de doorgaande weg wel iets, maar voor ons geen probleem

    Mooie appartementen met grote balkons op loopafstand van het centrum. Iedere dag schoonmaak en bijna dagelijks 2 schone handdoeken per persoon. Zwembaden werden goed schoongehouden. Voldoende ligbedden. Kleine supermarkt aan de overkant, een grote op 5 min lopen en een Lidl op 3km. Heerlijk breed zandstrand zonder rotsen/kiezels. Toen wij er begin juni waren was het gezellig druk, veel oudere Engelsen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,5
    In mei zeker geschikt voor rustzoekers,wandelaars,fietsers. Overdag zon, in avond (zeer) fris
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    'binnen een minuutje' van het zwembad naar de zee lopen is niet mogelijk dus het is kiezen. Zeer rustig dorp, in onze periode maand mei geen drukte van jewelste (kan ook als een pluspunt gezien worden).

    Periode mei 2017 Het complex heeft 2 zwembaden. Het is er heel rustig. Geen drukke groepen. Afstand naar centrum max 15 minuten lopen, idem naar de zee. Animatie was er (gelukkig) in deze periode niet. Supermarkt Spar aan overkant is om 8uur geopend: heerlijke verse warme broodjes, stokbrood, chocolade croissant.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    De lokatie en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was pas om 7 uur open wat voor ons niet handig was ivm dochter van 1 jaar.

    De lokatie en omgeving. Het complex en appartement was heel netjes, goed verzorgd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,0
    Omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Omgeving

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    10
    Habitat is aan te betalen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Het appartement was prima. Alle dagen schone handdoeken. Prullenbakken geleegd. We hebben het geweldig gehad.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    8,3
    Prijs kwaliteit is super en rustig, supermarkt dichtbij en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Omgeving gewoontjes, maar dat kan je verwachten.

    Prijs kwaliteit is super en rustig, supermarkt dichtbij en fietsen huren is een goede tip. Fietsen kan je mooi langs de zee bijvoorbeeld.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: