Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Halley 2-sterren

Londres, s/n, 03503 Benidorm, Spanje

#201 van de 397 vakantiewoningen in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 487 beoordelingen over dit appartement

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    4,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    5,4
    Geen plezier gehad van het appartementencomplex.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Complex is aan het verbouwen, Receptie, kamers en het voorpleintje. Veel overlast door verbouwingsgeluiden. Bar is functie als receptie, derhalve geen ontbijtservice, geen biertje aan de bar. Veel luidrugtige Engelsen die er geen moeite mee hebben om het gehele complex wakker te laten worden door de alarmbel in te drukken om 0400 uur.

    Locatie van het complex vlakbij de boulevard.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,9
    We vonden het aangenaam verblijf. Mooi ruim zonnig terras aan het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben een nacht van twee Engelsen vrouwen die tot 4uur in de morgen heel veel lawaai hebben gemaakt. Niet kunnen slapen. Ze zaten juist onder ons. Wij kunnen heel veel verdragen maar dat was er echt over. Hebben dit gemeld aan de receptie en hebben dan niets meer gehoord. De vriendelijke man aan de receptie ging het melden aan zijn manager. We hebben dan dat overdreven lawaai niet meer gehoord.

    Wij hebben zelf ons ontbijt gedaan.Dat was ook onze bedoeling. Heel vriendelijk onthaal. Heel vlot gegaan bij aankomst voor ontvangst sleutel. Heel vriendelijk en alles was correct voor betaling appartement. Het is goed gelegen dicht aan zee.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    4,6
    Superonbeschofte baliemedewerkers. Veel geluidsoverlast van ijskast en verbouwing
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    De baliemedewerkers waren erg onvriendelijk. Door vertraging van mijn vlucht en stromende regen moest ik een taxi nemen. Daardoor had ik vijf euro te weinig contant geld voor de borg. Niettemin werd ik midden in de nacht weggestuurd tot ik 100 euro cash bij me had voor de borg. Ook al had ik het appartement vooraf betaald, was het beestenweer buiten en was de dichtstbijzijnde bank een kwartier lopen. De baliemedewerker deelde me ook nog bits mede dat hij het maar raar vond dat ik met zo weinig cash op vakantie gegaan was. Later in de vakantie bleken de andere baliemedewerkers niet beleefder. Het karige appartement was verder prima, ware het niet dat er een zeer luidruchtige ijskast aan het zoemen was. Dat er ook verbouwd werd in het gebouw was vooraf ook nergens vermeld. Geen leuke verassing om 08.00 's morgens.

    Het appartement was schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    2,5
    Zeer slecht appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 tot 5 Volwassenen)
    • Verbleef 22 nachten

    Heeft u even, in feite alles, zoals omgang personeel, straalde niets uit, appartement was vuil, de keuken alles was vet en vies en zo kan ik nog wel even doorgaan. Omgeving asociaal. Ben ook eerder vertrokken, te veel betaald voor dit appartement. Advies: verwijderen van de site.

    Het balcon was het enige wat een voldoende heeft

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    De ontvangst en het uitzicht vanaf de 15de verdieping was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een renovatie aan de gang, dus lawaai en veel stof.

    De ontvangst en het uitzicht vanaf de 15de verdieping was geweldig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,5
    Goede schone appartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 tot 5 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen free WiFi, en te kleine liften. Geen koffie apparaat aanwezig In het appartement

    Prijs, schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,3
    Geen airco en geen ventilator, waardoor het hartje zomer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten

    Geen airco en geen ventilator, waardoor het hartje zomer zelfs in de avond niet te doen is om binnen te zitten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Goede prijs prestatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wifi € 10,- voor 3 dagen is te duur.

    Parkeergelegenheid en zwembad bij het Hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,0
    Niet zo geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 30 nachten

    meubels en veel last van dronken Engelse jeugd.

    Kamers waren slecht onderhouden en vuil.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,8
    Voor een keer maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 tot 5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er zaten veel luidruchtige Engelsen in het appartement, die het verblijf zeer onaangenaam maakte

    Makkelijke ligging vlakbij het centrum

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    5,4
    goed verblijf voor korte vacantie.
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 tot 5 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    dat er geen ruimte was voor de koffers bij vertrek.

    dat er altijd iemand aan de balie was.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,1
    Fantastische week gehad in Halley!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks op aan te merken!

    Voldoende voor alles!

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    Geen borg te betalen en genoeg schone handdoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontzettend veel herrie 's nachts :( We zaten op de 8e verdieping en er verbleven heel veel Engelsen in het appartement. Daar heb ik totaal geen problemen mee maar zij gedroegen zich luidruchtig en asociaal (doordat ze ladderzat waren)

    Geen borg te betalen en genoeg schone handdoeken!

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: