Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Hg Cristian Sur 3-sterren

Avenida Amsterdam, 4, 38650 Los Cristianos, Spanje

#29 van de 120 hotels in Los Cristianos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 875 beoordelingen over dit appartement

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    3,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 56

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    als je slecht te been bent, vraag je best een appartement op het gelijkvloers, vrij veel lawaai van Engelsen

    mooi zwembad, heel vriendelijk personeel, winkeltje aan het domein

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,0
    Locatie is prima, maar appartement viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, er kropen vaak overal kleine beestjes. De bedden en kussens waren behoorlijk hard, het bankstel en stoel is ook echt aan vervanging toe.

    De grote van het appartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,4
    Mooie ligging appartement op loopafstand van centrum, bedden veel te hard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden in zowel het 1e als 2e appartement waren spijkerhard, zodat je na 1 nacht zo beurs was dat je nauwelijks meer kon liggen. Het slapen zorgde dus niet echt voor uitrusten. Daarnaast is de kindveiligheid van de appartementen een stuk minder, doordat zich in het appartement 2 traptreden bevinden (splitlevel) waar kleine kinderen makkelijk vanaf kunnen vallen.

    Na een klacht over de kindveiligheid van ons appartement kregen we een ander, groter, appartement toegewezen dat een veel betere ligging had (uitzicht op zwembad en zee en niet aan drukke straat).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    5,0
    Goede locatie, geen aan te raden complex.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zéér gedateerde gehorige appartementen, slecht en incompleet inventaris, veel gehorige (vaste) medegasten, geen handhaving door hotel op overlast.

    Goede locatie, twee zwembaden, voldoende winkels en horeca nabij.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon aan de voorzijde had enkel heel even zon in de ochtend, omdat het wat achterin lag!

    Het weer en het zwembad! Diverse restaurants en de billijke prijzen!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,5
    Ruim appartement, groot balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Appartement aan straatzijde, geen probleem. Maar lag wel tegenover vreselijk lawaaiige bars, tussen 21 en 24 uur. 's Avonds buiten zitten daardoor onmogelijk. Na middernacht wel onmiddellijk rustig.

    Ruim appartement, groot balkon. Mooie zwembaden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    3,3
    Waanzinnig slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Wij zijn bedrogen, in de zak gezet. Wij gaan een officiële klacht indienen. Accommodatie is werkelijk een pure schande en belachelijk duur voor hetgeen je krijgt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,1
    Propere , ietwat verouderd appartement op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Betalen voor Wifi? mag inclusief zijn voor deze prijs. De accomodatie is wat verouderd en kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Het appartement dat wij hadden , had nooit zonlicht. In de volle zomer is dit misschien een voordeel maar nu (febr-mrt) was dit eerder een nadeel.

    geweldige locatie en groot genoeg voor gezin met 2 kinderen. het zwembad en de tuin worden zeer goed onderhouden en dagelijks werd het appartement gepoetst

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    mooi appartementencomplex met lekkere zwembaden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt in het restaurant, hele dag geen zon op het balkon, zeer gehorige appartementen.

    Mooi appartement, regelmatige schoonmaak en schone handdoeken, heerlijke zwembaden, gunstig gelegen locatie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    6,7
    ligging;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Lawaai van karaoke aan de overkant van de straat. Rook van de bbq van het restaurant onder het appartement.

    ligging; dicht bij centrum Los Cristianos en de zee.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    wij voelen ons hier altijd goed en op vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons eerste apartement kon misschien wat renovatie gebruiken. Voorbeeld de vloertegels.

    Het ontvangst, het huispersoneel, de taverne verbonden aan het complex, hygiene zwembad!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    9,2
    Goede appartementen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Geluidsoverlast (vooral van andere gasten die met trolleys langs de appartementen lopen of midden in de nacht langskomen). De bedden zijn heel hard, wel goed (hangt dus af of je er aan gewend bent).

    Keurige appartementen, ruim genoeg. Goede schoonmaak. Fijn gelegen, ongeveer 10 minuten lopen naar het echte strand. Haven is wel al dichterbij.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    7,9
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Geen animatie. Heel veel Engelstalige gasten (90%), aardig en niet luidruchtig, maar wel veel. Slechte WIFI.

    Accommodatie is prima, goed onderhouden en schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,9
    Ruime luxe app. met goede ligging en heerlijke bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een ligbed wilt hebben, om 8 uur in de rij en om 9 uur gaan de kettingen van de bedjes en is t een run voor een plekje en een bedje

    Super goed gelegen, 10 min van strand/ boulevard. Boxspringbedden. Ruim balkon, zorg dat je aan zwembadzijde zit

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    8,3
    GOED
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Een tv met afstaand bediening(we hadden een kleine tv) De handdoek politiek dat mensen hun handdoek al van 's morgens vroeg zetten op de scheslong.En dat vonden we niet zo fijn.Mits dat ze heel de dag er niet te zien waren op de scheslongs.

    Voor het prijs dat we hebben betaald vonden we dat best goed.Een heel vriendelijke ontvangst+een mooie flesje wijn als geschenk bij aankomst.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Prima complex. Mooi opgezet.
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer kapot. Scherpe randen.

    Nette ontvangst.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,9
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    alles propere kamer mooi zwembad heel vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    Locatie ideaal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement wat verouderd

    Locatie ideaal gelegen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,2
    Groot en comfortabel appartement niet ver van strand en haven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets speciaals eigenlijk

    Ruim appartement, erg plezierig personeel/receptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,6
    Fijne vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren wel iets hard.

    Nette kamers, fijn personeel en heerlijk zwembad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,1
    Netjes, mooi balkon, jammer extra betslen WiFi en tv, en jammer dat we boven horeca zaten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten boven horeca gelegenheid extra betalen WiFi en tv

    Mooi groot balkon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche op tweede kamer

    Eten was heel lekker en vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,2
    fantastisch goede vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het appartement dat we hadden lagen de tegels in de living los. We konden de zonneluifel niet gebruiken

    zeer goede locatie prijs kwaliteit echt goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    het weer, 5 van de 8 dagen volledig overtrokken

    Iedereen is discreet en laat u rustig genieten, vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Goede uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 slaapkamers (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Onderhoud en indeling van het appartement

    Ligging en bereikbaarheid

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,1
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 27 nachten

    keukenmateriaal heel miniem!

    kamer:basic maar zeer netjes

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    7,5
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit

    Prijs

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    8,8
    Goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje verouderd , appartement aan vernieuwing toe

    Leuk complex , goed gelegen , mooi zwembad

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,7
    Alles was efficiënt geregeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartementencomplex deel waar ik zat was wel erg gedateerd.

    Goede zwembad voorziening.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,9
    Prima locatie met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaalde wifi is slecht. Tijdens verblijf moeten verkassen.

    Nette appartementen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,8
    blijft fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    appartement niet bij aankomst beschikbaar. wel als voorkeur opgegeven. taak:Booking! priis elk jaar flink hoger.

    prima app artement en schoon

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,5
    We hadden een appartement met 2 aparte slaapkamers waarvan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De tijden waarop je het zwembad mag gebruiken hadden wel wat ruimer gemogen. Een keer wat vroeger of later op de dag zwemmen uit de zon is prettig.

    We hadden een appartement met 2 aparte slaapkamers waarvan er 1 via een wenteltrap te bereiken was. (leuk bedacht) Het uitzicht op het zwembad was prima. Personeel was behulpzaam en beantwoordde al onze vragen. Dichtbij de haven en bushalte!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,1
    Ik heb geen ontbijt gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor wifi moest je betalen. Als je gast bent, vind ik dat je kosteloos wifi kan gebruiken. In de cafés is het ook zo. 1 Euro voor half uur!!! Vrij oude meubels en sanitair, vol van kalkaanslag. Handdoeken oud en met gaten. Lamp in de keuken deed niet en pannen waren zo oud dat onmogelijk was om mee te koken.

    Ik heb geen ontbijt gehad. Locatie was goed, schoonmaakster super lief en goed.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,1
    Het appartement was eerst niet wat we geboekt hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vermelding over Wifi, TV, alles te betalen, evenals een haardroger. Het kookgerief, zeker de pannen, liet te wensen over. Heb dan maar pan bijgekocht en haardroger.

    Het appartement was eerst niet wat we geboekt hadden. Na 2 dagen zijn we naar een ander appartement verhuisd die gerenoveerd was en met meer zon. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,1
    Kregen eerst appartement op noordzijde en straat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kregen eerst appartement op noordzijde en straat. Pas na flink klagen konden we ander appartement krijgen. Dat perfect lag, op zonzijde en zwembad, niet aan straat. Dus let op dat je niet aan de noordzijde terecht komt.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    6,3
    De badkamer was zeker aan renovatie toe voor de standaard...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was zeker aan renovatie toe voor de standaard die het hotel suggereert. wifi betaald, kluisje betaald, tv betaald dat vond ik niet meer van deze tijd.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    6,3
    leuk appartement, balkon en uitzicht, leuk een flesje wijn...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat je voor alle service extra moet betalen, zelfs om je koffer te wegen...

    leuk appartement, balkon en uitzicht, leuk een flesje wijn ter verwelkoming

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    Verzorgd park, net appartement, altijd vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Op park redelijk wat trappen. Dus iets minder toegankelijk voor minder mobiele mensen.

    Verzorgd park, net appartement, altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    5,0
    De ligging van de appartementen en de tuinen die perfect...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen matrasjes op de ligzetels dus zéér hard ! Verouderde meubels Elke nacht gewekt door mensen die zeer lawaaiierig zijn en dus éénmaal security via de receptie moeten oproepen omdat men boven ons nachtfeestje aan het houden was.

    De ligging van de appartementen en de tuinen die perfect onderhouden zijn. Receptie zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,1
    Accomodatie ligt heel centraal en is erg ruim, doordat het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat de WiFi betaald was, per half uur. Voor alles wordt extra kosten berekenend, bijvoorbeeld twee uurtjes langer in app. Blijven 40 euro. Kluisje per dag.

    Accomodatie ligt heel centraal en is erg ruim, doordat het maar twee hoog is en er twee zwembaden zijn is het een rustige accomodatie en heb je niet door dat je in een drukke vakantieplaats bent.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,1
    Locatie, ruim appartement, schoon, goede parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel bij receptie onvriendelijk, elke avond harde (slechte..) livemuziek bij restaurant aan overkant.

    Locatie, ruim appartement, schoon, goede parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    8,8
    We hadden een mooi balkon met tot laat zon maar dat kan...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het bedrag voor de huur werd anderhalve maand van tevoren geïnd. Dan kan je nog opzeggen dus dat voelde raar.

    We hadden een mooi balkon met tot laat zon maar dat kan omdat we geluk hadden niet alle balkons zijn hetzelfde

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,5
    met 4 personen beter een 2 slaapkamer app kunnen nemen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    met 4 personen beter een 2 slaapkamer app kunnen nemen

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,2
    prima kamers,die vaak werden schoon gemaakt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen gratis wifi

    prima kamers,die vaak werden schoon gemaakt

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    9,2
    Hygiënisch service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    trappen

    Hygiënisch service

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,5
    verwarmd zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zeer harde matrassen zonder lattenbodem

    verwarmd zwembad

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,9
    Om de twee dagen schoonmakenen nieuwe handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Om de twee dagen schoonmakenen nieuwe handdoeken. Veel zwembaden.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    8,8
    Het is reeds onze 6de of 7de verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is reeds onze 6de of 7de verblijf. Steeds goed geweest.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    5,0
    faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    interieur keuken badkamer

    faciliteiten

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    7,1
    Rustige omgeving (na 24 u)
    • Vakantiereis
    • Groep

    Klein café restaurant Kleine ligweide aan zwembad

    Rustige omgeving (na 24 u) Aangenaam personeel Zwembad Enkele ontbijtformules (voor € 5,-)

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,1
    Het appartement, groot en ruim ingedeeld, maar ook het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bruine handdoeken, i.p.v. witte, die vervolgens niet fris roken.

    Het appartement, groot en ruim ingedeeld, maar ook het complex.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    het grote balkon met uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    bedden kunnen beter

    het grote balkon met uitzicht

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    6,7
    Mooie tuin
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij aankomst moeten zoeken naar het juiste appartement zonder hulp van de receptie. Weinig gastvrije en klantvriendelijke houding.

    Mooie tuin

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    7,1
    Ligging en prijs redelijk comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorigheid slaapkamer aan binnenkant

    Ligging en prijs redelijk comfortabel

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    6,3
    zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    voor van alles nog bij betalen internet -safe-tv-geen koffiezet alles is verouderd

    zwembad

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    7,5
    Ligging en zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nogal ouderwets met vloertegels die gebarsten zijn

    Ligging en zwembad

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 56

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: