Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Jade 3-sterren

Agustin Catany, 8, 07600 Playa de Palma, Spanje

#22 van de 65 hotels in Playa de Palma

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 542 beoordelingen over dit appartement

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    7,5
    Lekkere ontbijt en diner in hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawvaai van bierkoning. In de slaapkamer had ge er wel gelukkig geen hinder van.buurt rond appartementen was wel niet zo proper.

    Lekkere ontbijt en diner in hotel.vriendelijke receptionist.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Heerlijk genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koken in het appartement kan, maar het is allemaal wel compact. Maar restaurants in de omgeving te over en goed betaalbaar.

    Ligging is perfect. Dichtbij het strand en de boulevard met restaurantjes. Ook dichtbij de bierstraat, maar daar hebben wij geen last van gehad, eerder vermaak. Geluidsoverlast is me 100% meegevallen. De kamer wordt iedere dag schoongemaakt en handdoeken vervangen als je dat wilt. Vanuit appartement stap je snel op de bus richting Palma.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen afgesloten ruimte voor om je koffer te stallen op de dag dat je uitcheken gaat en je vlucht pas een paar uur later gaat

    Alles was netjes en schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,6
    Mooi hotel op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het kan een minpuntje zijn als je opzoek bent naar rust en je naast de bierkoning slaapt! Bierkoning het Duitse paradijs met luide muziek. Wij hebben geen overlast gehad en vonden het wel gezellig!

    Luxe kamers, vlakbij het strand en centrum!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Mooie ruime kamers met keuken, bar en livingroom
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat je geen snacks of drankjes kon kopen.

    Mooie ruime kamers met keuken, bar en livingroom

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil van andere gasten

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je geen mensen mee konden het appartement in, om bijv wat te drinken, dat was wel jammer

    De locatie was goed & het appartement was mooi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,8
    De bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Bedden waren redelijk hard

    Lekker dichtbij de Bierkonig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    de oude stad is zeker de moeite waard!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten

    de locatie was voor ons te toeristisch en duits....

    zeer fijn en vriendelijk personeel aan de receptie, ontbijt, poets..

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,7
    Achter de bier koning
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achter de bier koning

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    7,1
    Ontbijt en diner was echt heel goed.
    • Groep

    Slechte WiFi dat veeel te duur is. Dagen gehad dat het niet werkte. Drank tijdens diner is prijzig. Tv aanbod heel slecht. Alleen Duits en Spaans. Mis CNN, BBC etc

    Ontbijt en diner was echt heel goed. Locatie is super omdat je op wandelafstand van het strand zit. Bus naar Palma ligt op 50m. Appartement heeel ruim en genoeg faciliteiten.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    7,9
    Fijn appartement met ruim balkon en compacte keuken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Fijn appartement met ruim balkon en compacte keuken. Fris interieur en fijne bedden

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,8
    Samenwerking met fietsverhuurder Fred Rompelberg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine, onhandige keuken

    Samenwerking met fietsverhuurder Fred Rompelberg

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    wifi
    • Vakantiereis
    • Groep

    wifi

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    7,9
    Uitgebreid en lekker buffet in Hotel Playa Golf
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lawaaihinder vanwege Bierkonig aan overkant

    Uitgebreid en lekker buffet in Hotel Playa Golf Vriendelijk en behulpzaam personeel Prijs-kwaliteit top

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    7,5
    Ruim appartement, groot terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    Steeds in het duits aangesproken worden. Wij kennen engels, frans, Spaans, dus geen nood aan Duits

    Ruim appartement, groot terras

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,3
    Prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/kwaliteit

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartamentos Jade

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: