Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos La Caseta

Primavera, s/n, 03501 Benidorm, Spanje

#45 van de 397 vakantiewoningen in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 446 beoordelingen over dit appartement

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Betaald WiFi

    4,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 54

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    9,6
    super buena estancia, definitivamente volveremos! super goed verblijf, we zullen zeker terug gaan!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    ons zelf viel niks tegen, (alleen staand met 2 kinderen) maar kan me indenken als je met zn 2 bent je graag een 2 persoonsbed wil. maar de mogelijkheid bestaat de bedden tegen elkaar aan te schuiven

    Heerlijke plek, kei schoon appartement, hele vriendelikje mensen. Zwembad werd iedere dag gecontroleerd, schoongemaakt en schoongehouden. Het is gelegen net buiten het centrum tegenover een geweldig park waar de kinderen zich goed kunnen vermaken naast zwemmen. Daar worden wel eens feesten gegeven waar je zelf tegen betaling ook heen kunt gaan. ook aan dit park kun je een plaza d Torres bezichtigen in de ochtend en begin vond. Er is een restaurantje aan het complex waar je kunt eten. van ontbijt tot diner. Een supermakt (hoogvliet/bonie prijzen) ligt ernaast waar je , je eigen boodschappen kan doen en niet duur! als je links om het cmplex naar boven loopt heb je een apotheek , de mac en een tabak zaak en nog een andere supermarkt (ah prijzen) met net iets meer keus in de schappen. Het strand is een 10 minuten lopen, door het centrum en heel goed te doen. Oja er was zelfs een was machine :) Lugar encantador, apartamento limpio, gente muy amable. La piscina se revisó todos los días, se limpió y se mantuvo limpia. Está ubicado justo afuera del centro frente a un gran parque donde los niños pueden pasar un buen rato al lado de la piscina. A veces hay partes donde puede ir para el pago usted mismo. también en este parque puede visitar una plaza d Torres por la mañana y comenzar. Hay un restaurante en el complejo donde puedes comer. desde el desayuno hasta la cena. ¡Un supermakt (premios hoogvliet / bonie) está justo al lado de donde puedes hacer tus propias compras y no es caro! si caminas a la izquierda alrededor del cmplex tienes una farmacia, el mac y una tienda de tabaco y otro supermercado (precios ah) con solo un poco más de opciones en los estantes. La playa está a 10 minutos a pie, a través del centro y muy bien hecho. Oh, incluso hubo una lavadora :)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,3
    mijn verblijf was fijn en heb genoten van het mooie weer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 22 nachten

    De aankomst viel erg tegen. Sleutels op moeten halen in een ander restaurant omdat je laat aankomt is heel vervelend als je alleen bent en niet precies weet waar het is . Dan is het ook nog slecht aangegeven en erg slecht verlicht bij het hek. Maar dan staan ze wel de volgende morgen om 9 uur in je appartement om de borgsom op te halen. Uitleg krijg je nergens over.

    Het was een heel mooi appartement prima Goed bed en alles was schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel niets ons tegen. Keuken apparatuur wel aan vernieuwing toe, maar alles werkte naar behoren.

    Het algemene comfort, verzorging en de veilige parkeerplaats voor de auto.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,9
    Het kon er echt mee door gezien de prijs, maar het hele appartement zou wat geupdated moeten !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten

    Lopen naar het strand, naar beneden ging, maar omhoog was wel een klus zeker voor mijn vrouw, gingen terug vaak met de bus.

    Uitzicht en balkon op het zuiden. Veel zon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Een erg leuk appartementje!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking.com had niet doorgegeven dat ik had betaald. Ik werd vroeg in de ochtend gewekt of ik meteen even wilden betalen, ik had de bevestigings email laten zien alleen die is natuurlijk niet in het Spaans. Booking.com bleef volhouden dat ik niet had betaald. Uiteindelijk heeft een vriendin in NL gebelt en het geregeld. Werd absoluut niet vriendelijk te woord gestaan door iemand van booking.com. gelukkig waren ze bij het appartement een stuk vriendelijker. Ik zou eerst even bellen of de betaling is doorgegeven voor u op reis gaat.

    Het uitzicht was mooi en een erg leuk appartement. Groot balkon en de wasmachine kwam ook goed van pas. Supermarkt om de hoek. Wel een stukje lopen naar het centrum. Net of je even een eigen plekje hebt in Benidorm.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    vrij goedkoop ruim maar verouderd appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    De netheid van het appartement (er lag een gebroken glas onder en naast de commode toen we het appartement voor het eerst betraden en enkele dagen later na een nieuwe schoonmaakbeurt lag het er nog.) meubilair is nogal gedateerd. De ruimte rond het zwembad was vrij beperkt, er waren geen matrassen voorradig voor de zonnebedden en ook geen parasols. Wifi was zeer duur.

    De vrij centrale ligging ten opzichte van het centrum + het strand binnen loopafstand (5 à 10 minuten). De appartementen waren ruim, de balkons ook.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    Gelukkig viel het appartement mee,want het weer was een ramp.(11 januari-8 februari 2017)
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 28 nachten

    De wifi-verbinding is duur en onveilig(openbaar netwerk!).Gelukkig heb ik Kaspersky internet suite en Kaspersky secure connection.Dit zou moderner moeten!Kabeltv biedt maar 4 programma's en satelliettv bijna alleen Spaanse zenders.Kan ook beter!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    10
    In één woord Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er na de kerst gearriveerd voor 10 dagen. Er is wel veel te doen maar wel veel herrie, ook van de supermarkt Mercadona die pal naast het apartementen complex is.

    Ligging t.o.v. het centrum van Benidorm. Geweldig ontvangst en uitstekende service personeel met name door Carmen. Je komt niets tekort. Aan te bevelen om voor € 5,00 pd een parkeerplaats te nemen. Omgeving is betaald parkeren met een maximum van 2 uur. Alle apartementen hebben zicht op zee. Wij gaan zeker terug!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    10
    goede en leuke vakantie in La Caseta te Benidorm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    buiten het weer, eigenlijk niets. Wij zijn zeer tevreden en boekte dit appartement reeds 5 maal

    problemen worden direct opgelost: onze koelkast was stuk en 2 uur later stond er een volledig nieuwe in de plaatsd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    goede matrassen de concierge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten

    nachtlawaai

    goede matrassen de concierge

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Goede appartementen alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    het leuke restaurant bij het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    matrassen in de bedden. lastige beklimming naar appartement

    het leuke restaurant bij het appartement

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,8
    Dichtbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhygiënisch Slechte prijs kwaliteit verhouding Gedoe om borg terug te krijgen

    Dichtbij centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Waren weer tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 19 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    Alles zag er goed uit

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,2
    Prima en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 30 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe afvoer stank

    Locatie. Overal dicht bij en grote supermarkt naast de deur

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    alles ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    de matrassen zijn wel eens aan vernieuwing toe

    alles ok

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    goed,prima service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten

    kleine slaapkamer

    service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,3
    Goed gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak middelen

    Uitzicht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    6,7
    De ontvangst door nogal brute vrouwelijke concierge
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst door nogal brute vrouwelijke concierge

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,9
    Leuk en vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en het was er luidruchtig

    Het was er schoon niks op aan te merken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er geen personeel is kost sleutel ophalen veel moeite. Je hebt maar even warm water

    Dichtbij centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,8
    zonnig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    niks

    de zon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    10
    WiFi betaald the duur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi betaald the duur

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,2
    Wij hebben ons uitstekend vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 24 nachten

    Ik zou het niet weten

    WE WAREN BLIJ MET DE B.V.N op de T.V dan blijf je wel een beetje bij met het nieuws.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,5
    Was geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi vond ik overdreven van prijs

    Was geen ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    8,8
    Geweldig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Vriendelijk personeel, en de locatie was uitstekend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mocht wat meer versierd zijn

    Grote terras

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    8,8
    Sfeervol appartement in het oude centrum van Benidorm
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst van Carmen en het schone app.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    7,9
    Alles ok, matrassen voor vernieuwing vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Matrassen komen wel wat beter.

    alles ok kamers zeer goed, goede service,bedankt Carmen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-4 Volwassenen)
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Lift maakt veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift maakt veel lawaai.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,9
    We zijn hier al meerdere keren geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het park tegenover het appartement zijn af en toe festiviteiten of concerten. Dat gaat door tot in de kleine uurtjes. In Maart waren we een paar keer de klos. Voor de rest is het appartement juist erg rustig gelegen, ver weg van de Calle Gerona, waar het nachtleven van Benidorm zich afspeelt.

    We zijn hier al meerdere keren geweest. In deze prijsklasse is la Caseta volgens ons een van de betere keuzes in Benidorm. Personeel is erg vriendelijk. Carmen is een schat die echt haar best doet voor de gasten.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    8,3
    Bij aankomst in benidorm word gebruik gemaakt van een taxi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bij aankomst in benidorm word gebruik gemaakt van een taxi. Dat om de transfer te maken tussen het busstation en de appartementsblok. Pas wanneer alles uitgepakt is uit de taxi,en deze reeds uit het gezicht is verdwenen word je op de hoogte gesteld dat de sleutels 100m verder dienen afgehaald te worden. Daar sta je dan, met bagage voor drie maand,als induviele reiziger! Nochthans werd La Caseta op de hoogte gebracht van het uur van aankomst. Dat was gemeld om 21:30. Zijn er speciale dingen die ik moet voorzien? welk vervoermiddel neem ik best om transfer te maken? Bus of taxi. Daar ik ook rugpatient ben, ben ik verplicht geweest een beroep te doen op medische behandeling, achteraf.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    6,7
    Locatie was perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep

    erg gehorig en onbemande receptie niemand gezien alleen de eerste dag en laatste dag en we waren er 9 dagen

    Locatie was perfect! Mooi appartement, supermarkt naast appartement en mooi park er tegenover

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    9,2
    Netheid;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets is ons tegengevallen, als we nu nog de borg voor de sleutels ( €150 ) teruggestort krijgen op onze VISA-rekening. Momenteel heb ik daar nog geen zicht op, maar ik ga uit van een correcte afhandeling, gezien we daar meerdere reizigers ontmoetten die er al meermaals verbleven. Als we nog naar Benidorm gaan zullen we er ook terugkeren.

    Netheid; opvolgen van mankementen/probleempjes; veiligheid (toegansdeuren (aan straat en gebouw) steeds op slot); de mogelijkheid je bagage veilig op te bergen na het verlaten van je kamer. Handig bij een vlucht later op de dag; de volledig uitgeruste keuken, met oa een microgolfoven, traditionele oven; aanwezigheid van een wasmachine; aanwezigheid van een ( zeer net ) zwembad; het ruime terras; centrale locatie.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Faciliteiten bij het zwembad. Geen matrasjes op de zonnebedjes en geen parasols.

    Ligging t.o.v. Centrum. Wasmachine in het appartement, ruim balkon en lekkere douche.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,1
    Lekker dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Behoorlijk gehorig als je de deur open en op slot doet. En ik vind dat handdoeken wel meerdere keren per week verschoond mogen worden.

    Lekker dicht bij het centrum

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    5,4
    goed gelegen aan het park, 10 min van de boulevard, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    oud meubilair, kapotte lampen, douchen werd waterballet in badkamer,

    goed gelegen aan het park, 10 min van de boulevard, prima balkon lekker in het zonnetje

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    6,7
    Dicht bij centrum en park en strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    deuren en liften maken veel lawaai bij openen en sluiten. Geen wisseling van beddengoed en handdoeken in 3 weken. (zelf gewassen)

    Dicht bij centrum en park en strand.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    8,3
    Net appartement, goede locatie, mooi uitzicht en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was carnaval en de feesttent stond in het park, recht tegenover ons appartement. Dat ging door tot 3 uur 's nachts, de ramen stonden te trillen van de herrie. De check-in procedure kon beter. We hadden een uur voor aankomst gebeld dat we er aan kwamen en er was ons verzekerd dat er iemand aanwezig zou zijn. Toch moesten we bij aankomst nog een half uur wachten op iemand om ons de sleutel te geven.

    Net appartement, goede locatie, mooi uitzicht en vriendelijk personeel. Wij komen er vaker en dat doe je niet als je niet tevreden bent.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    8,8
    Personeel (Carmen) zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Personeel (Carmen) zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,5
    de ligging was heerlijk centraal
    • Vakantiereis
    • Stel

    appartement is wel erg gehorig

    de ligging was heerlijk centraal

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    8,8
    Prachtig uitzicht en zeer verzorgd appartement met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets meer kookpotten en steviger matrassen.

    Prachtig uitzicht en zeer verzorgd appartement met uitstekende ligging.Voor herhaling vatbaar.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    8,8
    Dat er goede bedden waren.
    • Stel

    Tv meer zenders Duits en Nederlands.

    Dat er goede bedden waren. Alles was goed schoon.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,3
    alles ok geen opmerkingen
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles ok geen opmerkingen

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    9,6
    de hulpvaardigheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    nietssublie

    de hulpvaardigheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    Dat het een fijn rustig appartement is.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het een fijn rustig appartement is. Waar je heerlijk kan genieten van de zon. En het personeel is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    5,4
    de zon
    • Vakantiereis
    • Stel

    GEEN GRATIS INTERNET. dit is van de oude tijd, practisch overal free wi fi,

    de zon

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    9,2
    alles was zeer goed in orde mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    alles was zeer goed in orde mooi appartement prijs kwaliteit zeer goed personeel zeer goed

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,5
    Rustig en alles erop en eraan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Rustig en alles erop en eraan. Zeer goed gelegen

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,3
    lage prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    lage prijs

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    7,1
    Goede bedden mooi balkon en n fijne wasmachine
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vind het heel slecht dat er geen een Nederlandse televisie zender was

    Goede bedden mooi balkon en n fijne wasmachine

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    8,8
    Erg vriendelijk personeel, mooie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    2pits om te koken,harde bedden

    Erg vriendelijk personeel, mooie ligging

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,9
    Warm water en wasmachine
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed licht niet goed

    Warm water en wasmachine

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 54

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: