Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Las Palomas Apartments Econotels 2-sterren

Duque de Extremera , 7, 07181 Palmanova, Spanje

#33 van de 41 hotels in Palmanova

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 835 beoordelingen over dit appartement

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Korte maar goede ervaring met uw appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    De informatie over het parkeren van je auto had beter gekund. Bij aankomst begin nacht kun je niet op het terrein/weet je nog niet dat dit kan en hierdoor hebben we hem in een vak gezet wat later bleek niet te mogen.................een bon om je vakantie te beginnen is jammer. Maar als we geweten hadden dat we binnen de poort van het complex konden staan had dit veel gedoe gescheeld. Wifi werkte in het appartement en balkon dramatisch slecht, alleen beneden bij de receptie was de verbinding prima

    De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de receptioniste was geweldig!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,8
    prachtig zeezicht vanaf 4de verdieping en hoger.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 17 nachten

    wc in de badkamer

    prachtig zeezicht vanaf 4de verdieping en hoger. Rustig. mooi appartement met sobere keuken en kleine badkamer. Elke 3 dagen verse lakens, handdoeken en schoonmaak.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    Ideaal voor jongeren die feest willen vieren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne slecht er lag een beschimmeld stuk paprika op de grond, klein balkon met een airco unit erop die veel warmte afgeeft, baldadige jongeren die veel lawaai maakten en van alles naar buiten op de straat gooiden, geen echte receptie maar een kantoortje waar je aan moest bellen bij aankomst, foto's op Booking zien er echt veel mooier uit dan in werkelijkheid, beetje onaangename buurt, beetje creepy

    Goede ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    "Waar voor z'n geld".
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    zeezicht ontbrak ondanks boeking ervan. (4e etage) in het begin weinig handdoeken voor 3 personen.

    gewoon een redelijk goed verblijf voor een mooie prijs met een hele goede ligging.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    7,9
    schoon appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was dicht. Matras te dun ik weeg 100kg. Verder geen pooltafel ofzo niks alles was weggehaald periode 3-9 nov

    Goede kamers in prihsverhouding. Het was schoon. Uitzicht op zee. Verder lief personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    5,0
    maar 3 handdoeken voor 4 personen waar we 4 dagen mee moeten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Studio
    • Verbleef 3 nachten

    maar 3 handdoeken voor 4 personen waar we 4 dagen mee moeten doen. koud water om te douchen. heel gehorig s,avonds tv van de buren kunnen volgen als je op bed licht. geen bezem om even het zand op te vegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Ontvangst door een "smart lady uit Kameroen " die...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi , viel veel uit.

    Ontvangst door een "smart lady uit Kameroen " die de receptie deed. We wish her all the best

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    De kamers waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel wat gehorig.

    De kamers waren schoon. Leuk plaatsje. Alles goed met OV te doen.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    3,8
    Mooi uitzicht op 7e verdieping
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet schoon, in 2 wkn 1x schone handdoeken, geen schone lakens. s Nachts ontzettend lawaaiig, tot 6 uur in ochtend, ook veel contactgeluiden. Geen nachtportier, geen vuilcontainer. Gebouw erg gedateerd.

    Mooi uitzicht op 7e verdieping Wasmachine aanwezig Centraal gelegen Redelijke matrassen

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    De ligging, en dat je gewoon je eigen ding kan doen als...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Housekeeping is niet geweest, onze handdoeken zijn alleen opgehaald maar niet vervangen.

    De ligging, en dat je gewoon je eigen ding kan doen als muziek op zetten zonder dat er meteen word geklaagd.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    5,0
    Afstand van het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Balkon te klein voor 4 personen. We konden nooit buiten zitten eten. Schoonmaak had wat regelmatiger dan twee keer per week het wc en bad schoon mogen maken. Lawaai van de kroegen om ons heen.

    Afstand van het strand

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gehorige kamers

    Locatie

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    5,8
    Ligging vlak bij het strand voor een lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontvangst, je kan ruiken wat er de vorige nacht in de lift gebeurde.

    Ligging vlak bij het strand voor een lage prijs. Hier kan je je zin doen.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,5
    Het uitzicht op zee en vernieuwde sanitair.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De minimale keukeninventaris.

    Het uitzicht op zee en vernieuwde sanitair.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    7,5
    Zeer vriendelijke conciërge
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijke conciërge

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    9,2
    aantebevelen,vriendelijk personeet behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wasmachine stuk

    aantebevelen,vriendelijk personeet behulpzaam

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: