Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Llobet

Alejandro Llobet, 6-8, 07800 Ibiza-stad, Spanje

#4 van de 51 vakantiewoningen in Ibiza-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1491 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,9
    De afmeting van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Prima, maar niet overdadig veel keus en dat je bij inclusief ontbijt niet buiten mag zitten.

    De afmeting van het hotel. Niet te massaal en druk, maar relaxt en gezellig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Alles klopt !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Ruim appartement, alles is aanwezig, alles klopt. Bij uitchecken kun je zelfs later nog gebruik maken van een douche ruimte. Vriendelijk personeel. Alles zoals op de foto's

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Ontzettend genoten en zou graag nogmaals hier verblijven!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten

    Als ik iets moet noemen, een barretje bij het zwembad was fijn geweest. Wellicht dat deze er wel is in het hoogseizoen, maar niet in het voorseizoen.

    Vriendelijkheid personeel, uitstekend restaurant, schone en ruime kamer & gym faciliteiten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Zeer prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer die wij hadden zat aan het begin van de gang, iedereen die ('s nachts) uit de lift kwam konden we horen.

    Gastvrij personeel. Prachtig uitzicht op boulevard en zee! wij komen beslist terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Top verblijf in mei!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk geen enkel minpunt. Op dag 1 was het even puzzelen omdat de autoweg aan de achterkant van het complex ligt en je lopend over de boulevard de ingang van Llobet Apartments bereikt. Maar gewoon Maps even volgen en dan ben je er.

    Vriendelijk personeel, geweldig restaurant met top bediening en het complex ligt in een mooie baai op 10-15min loopafstand van Ibiza stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Nette appartementen en aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie aan het strand en boulevard met prachtig uitzicht op Ibiza stad (loopafstand). Uitgebreid ontbijtbuffet, het diner is hier ook zeker aan te raden! Appartement was ruim en schoon. Aardig personeel! Een echte aanrader dus, ook met kinderen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Een prima accomadatie voor zowel een korte als langere vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk helemaal niets.

    de kamer was prima met zowel uitzicht op de tuin als de zee. Het personeel was bijzonder vriendelijk en klantgericht. Daarnaast hebben ze ook nog een prima restaurant. E.e.a. ligt in een rustig deel van van Ibiza stad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Zeer prettig verblijf! Schoon, perfecte locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mocht je graag op Ibiza een feestje mee willen pakken, ga dan niet in april naar Ibiza maar pas eind mei of later. In april is het erg rustig, ook zijn diverse hotels, restaurants en winkeltjes nog gesloten.

    Super schone kamer, onwijs vriendelijk personeel, een lekker ontbijt en een perfecte ligging in Ibiza stad. Direct aan het strand en op een fijne loopafstand naar het oude centrum. Daarnaast is het personeel ontzettend behulpzaam. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad en zullen als we terug gaan naar Ibiza zeker nogmaals bij Llobet boeken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf op hele fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Het zwembad bij de strandlocatie was nog dicht.

    Prima ontbijt op toplocatie. Appartement was ruim, licht en schoon. Prachtig uitzicht op zee en boulevard. De fietsen die we hier gehuurd hebben waren van prima kwaliteit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,6
    Erg prettig verblijf op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Matrassen zijn voorzien van zeil waardoor ze wat minder comfortabel liggen.

    Locatie aan de boulevard en op loopafstand van het centrum. Goed restaurant met een prima ontbijt en diner.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,6
    heel goed genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden twee 1-persoonsbedden die tegen elkaar geschoven stonden, en dan kon je er net omheen lopen. De slaapkamer was dus best krap, en de bedden schoven uit elkaar tijdens het slapen.

    Heel vriendelijk personeel. Kamers waren heel schoon. De locatie is goed: leuke boulevard en goed strand. Prima wandeling naar het stadje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel, geeft veel informatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad was nog niet geopend, was tegenvaller voor mijn dochter. Alternatief op dak van andere kant van de straat liggende hotel was fraai gelegen, maar zeer klein.

    Zeer vriendelijk personeel, geeft veel informatie. Nette kamer met uitzicht op de zee. Goede locatie. Leuk restaurant voor avond en lunch. Taxiservice terug naar vliegveld.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    10
    De ligging was perfect, direct aan het strand en 15 minuten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De ligging was perfect, direct aan het strand en 15 minuten lopen naar daltvilla. Ontbijt was echt heerlijk en heel vers met veel keus. Het personeel was ook erg vriendelijk . Kluisje met alleen borg, dus verder geen kosten en ook nog mogelijkheid om een strandbad met lakens te lenen en dat allemaal gratis, we komen zeker terug

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,8
    Prima vertoeven in LLobet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig

    Alles zag er tip top uit, prima ingericht, keuken had alles wat je nodig hebt, iedere dag schone handdoeken en het werd iedere dag schoongemaakt!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 9 nachten

    Super ervaring! Het personeel was heel vriendelijk en hielp ons ook onze uitstappen uitstippelen. Je kon er terecht met al je vragen, ze helpen je met het huren van een fiets/brommer. Het ontbijt was uitstekend, ruime keuze, vriendelijke bediening en heerlijk. Ze vullen ook alles op tijd aan. Prijs kwaliteit is super! Ruim appartement. Het enige nadeel is dat je lang moet wachten voor je pot of pan warm is op het kookfornuis dus begin tijdig aan je eten ;)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Trendy verblijf aan zee met een plus!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    In de slaapkamer hoor je wel veel lawaai uit de gangen.

    Heerlijke plek met een hoog "2018" gehalte. Hip en trendy. Er hing een nonchalante aangename sfeer. Groot appartement met een keukentje en zithoek waar je je snel thuis in voelt. Heerlijk terrasje met mooi uitzicht op zee. Een heerlijk ontbijt van goede kwaliteit en met heel veel keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Goed hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    het hotel is zeer goed gelegen..op wandelafstand van de stad (15 a 20 minuten met wel veel trappen te doen) Het ontbijt is zeer verzorgd en goed... Je kan lekker eten in het restaurant.. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,6
    In Ibiza voor deze prijs niks beters te krijgen.
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden zijn nogal hard en het eten in het restaurant niet spectaculair. In de lager gelegen appartementen hoor je het schuiven van meubels in het appartement boven je, zorg dus dat je bovenin zit.

    De locatie is perfect, de appartementen ruim en handig met eigen keuken, uitzicht aan de zeekant is fantastisch zeker met zonsopkomst. Personeel is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. prima ontbijt en handig dat je in de buurt gratis kunt parkeren. 2 glaasjes cava bij ontvangst maken het af.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    Fantastisch en zeer ontspannen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    De bedden staan los van elkaar en het matras zakt iets in, echter niet héél storend. Een bad zou ook mijn voorkeur hebben.

    Het prachtige uitzicht op zee vanuit een ruim ingedeeld appartement in combinatie met de rust (winter), het lekkere ontbijt en vriendelijke, behulpzame personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Zeer goede uitvalsbasis voor een vakantie op Ibiza!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten

    vrij veel lawaai van andere appartementen (muziek)

    uitgebreid en goed ontbijt goed bed zeer netjes ondergrondse parkeerplaats tegen betaling aanwezig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Zoals in veel zuidelijke landen zijn de vloeren voorzien van plavuizen en dat betekent dat je stoelen hoort schuiven en mensen hoort lopen op hakken.

    Ruime kamers, goed ontbijt en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    De prijs kwaliteitverhouding was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    De prijs kwaliteitverhouding was erg goed. Het was laagseizoen, maar het was fijn dat het restaurant op zaterdagavond open was, heerlijk gegeten. Het appartement was erg schoon en het uitzicht was geweldig! Zeer uitgebreid ontbijt, elke ochtend in het zonnetje ontbijten op het terras aan de boulevard. Taxi's en autoverhuur werden perfect geregeld bij de receptie. We werden zelfs opgehaald door het autoverhuur bedrijf Top! Het centrum van Ibiza stad en Dalt Villa is op loopafstand. Wij waren in het laagseizoen, de meeste restaurants/barretjes in de buurt waren dicht, maar als je van rust houdt, is het een perfecte vakantie in november.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,3
    Uitstekend hotel, mooie ligging kortom een heerlijk hotel om even lekker bij te komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitchecken 12:00 van de kamers i.v.m vluchten op late tijden beetje jammer. De kamer is prima netjes verzorgd maar de verlichting in de kamer is te wit verlicht, mag wat meer zweer verlichting met dimmers bijvoorbeeld.

    Hotel is netjes compleet verzorgd, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,1
    Schoon kamer te veel licht en sfeerloos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de beurt weinig parkeerplaats zeker in het hoogseizoen . Dan parkeergarage erbij nemen. In november geen probleem.

    Uitzicht kamer op zee. EVT lopend de stad in. Zoë foto vanaf balcon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf op prachtige locatie aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Niets.

    Super locatie direct aan zee. Zeer uitgebreid ontbijt iedere dag op heerlijk terras buiten. Prachtig ruim, schoon en licht appartement. Iedere dag op verzoek roomservice. Top!! Parkeergarage voor 10 euro per dag.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    9,6
    Heel gastvrij personeel, zowel bij de receptie als in het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer dat het restaurant alleen op zaterdag ook 'avonds open was, de rest van de dagen voor (late) lunch tot 4 uur.

    Heel gastvrij personeel, zowel bij de receptie als in het restaurant. Ontbijt is goed verzorgd en we hebben dit heerlijk buiten op het terras op de boulevard gegeten. Bed slaapt prima en de woonruimte is behoorlijk groot voor een vakantieappartement. We hadden een kamer met tuinzicht én we konden vanaf ons balkon de zee zien en horen. Een heerlijk geluid. Het zwembad was helaas dicht ivm de tijd van het jaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Laat op seizoen maar een topverblijf op een heel mooi eiland.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor families perfect gelegen. Kortbij centrum, goed bereikbaar. Gezien de periode was dit ook het gedeelte waar toch nog iets te beleven was. Voor ons ideaal. Hotel was kraaknet. Personeel enorm vriendelijk en altijd klaar wat extra uitleg te geven over wat te doen of waar te gaan dineren. Het restaurant was correct, druk bezocht ook maar de kaart was zoals op vele plaatsen op Ibiza. Dit is volgens ons het enige puntje waar eventueel kan aan gewerkt worden. Ontbijt daarentegen is absoluut niets op aan te merken. Dik in orde.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    10
    Zeer goed appartement, aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen zijn aan vervanging toe

    Locatie en geweldig uitzicht op zee, de schone kamer en het uiterst vriendelijke personeel aan de receptie en restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn wat zacht en gehorig.

    Ontbijt was heerlijk. Kamers groot en schoon. Daarnaast ligt het complex op een toplocatie, vlakbij de luchthaven, op loopafstand van Ibiza stad en op prima rij afstand van de mooie stranden. Verder erg vriendelijk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    Mooi appartement op goede lokatie aan boulevard, prima prijs-kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten parkeergarage weinig parkeergelegenheid.

    Mooi appartement op prima lokatie aan de boulevard met leuk restaurant waarin ‘s ochtends ook ontbeten kan worden. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeergarage tegen betaling aanwezig, maar wel krappe plekjes. Op verzoek een ruimere parkeerplaats gekregen, was geen probleem.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk, idyllisch, genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, fantastisch uitzicht. Rustige ligging, maar 'drukte' is op te zoeken.. ongeveer 25 minuten lopen naar Ibiza stad en evt stopt een boottaxi voor het appartement.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    Schoon en ruim, wij hadden een seaview kamer op de 2e...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 enkele bedden ipv een 2 pers bed

    Schoon en ruim, wij hadden een seaview kamer op de 2e verdieping, werkelijk een fantastisch uitzicht hier ! Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Redelijk groot zwembad welke gedeeld word mer naastliggende Appartementencomplex. Bedden zijn comfortabel en liggen goed. Dakterras is schoon en bied een prachtig uitzicht. Ook is hier gedacht aan privacy dmv privacy glas aan de zijkanten. Het ontbijt is goed maar simpel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    Uitstekend hotel/appartement met goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Hoopte op upgrade naar zeezicht maar dat zat er helaas niet in. Volgende keer vroeger boeken.

    Voor mij een toplocatie, dicht bij het centrum, zwembad en strand voor de deur en vreselijk aardig personeel. Mijn appartement (308) met een heerlijk zonnig terras, keek uit op de tuin en had zijzicht op de zee en het zwembad. Slaapkamer met goeie bedden en muisstil. In het keukentje was alles aanwezig om iets eenvoudigs klaar te maken. Flatscreen TV met BVN (Nederlandse zender)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,2
    Top uitvalsbasis voor vakantie Ibiza.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten

    Je zit tegenover een complex met particuliere appartementen, je zit op het balkon een beetje bij elkaar naar binnen te kijken. Niet veel privacy, maar je zit daar toch amper dus geen reden om hier niet te boeken.

    App is supernetjes, locatie is top. Ontbijt is prima, buffet. Je kunt gebruik maken van het terras van het bijbehorende restaurant, dus je zit lekker in de zon aan de boulevard.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Heerlijk, een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig (appartement boven ons)

    Super locatie, erg behulpzaam en vriendelijk personeel, uitgebreid en heerlijk ontbijt, restaurant ook super goed, mooi uitzicht. Zelfs een ontbijtbox meegekregen omdat we vroeg vertrokken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    Zeer goed verzorgd en gastvrij verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geen tegenvallers tijdens ons weekend.

    Vriendelijke service bij de receptie, goede schoonmaak, goede douches (goede waterdruk) en bedden (niet te hard). Verder ook geen geluidsoverlast gehad. Het restaurant is zeer goed. De gerechten zijn bovengemiddeld goed (zowel lunch als diner) en het ontbijtbuffet was zeer compleet. Er was vers fruit en zelfs keuze tussen filter- en bonenkoffie (om maar wat te noemen). De bediening was snel en vriendelijk. Iedereen betrokken bij deze accomodatie was zeer behulpzaam en betrokken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten een paar schimmelplekjes bij de douche maar het appartement was verder keurig verzorgd.

    Kamer tuinzijde, hartstikke ruim en zeer schoon. Personeel is erg vriendelijk. Lekker ontbijt met uitzicht op zee.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    10
    Goede bedden!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets (en ik ben best kritische)

    Goede bedden! Prachtig uitzicht over zee Ligging tov Ibiza stad Er is een watertaxi schuin to het hotel. Een bootje waarmee je makkelijk naar de haven van Ibiza stad kunt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Ruim appartement in de rustige wijk Figueretas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echte minpunten.

    Ruim appartement met zeezicht. TV had zowaar een NL zender. Ontbijt was eenvoudig maar goed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruim zwembad. Pre is de gratis badhandoekservice, zelfs met parasol.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    De kamers hebben enkele bedden. Een dubbel bed zou voor ons aangenamer geweest zijn. We hadden er een parkingplaats bij gehuurd wat wel aan te raden is maar de ondergrondse garage is echt moeilijk om te manoeuvreren en niet handig voor grotere auto's. Vraag in elk geval een bredere parkeerplaats.

    Leuk appartement zeker met uitzicht op zee (er is ook een terrasje), aangenaam strand met niet te veel volk. Strandhanddoeken en tas kan je gebruiken onder waarborg. Recht tegenover het appartement klein strand met ligbedden en parasols (wel tegen betaling) Super goede service met zeer vriendelijk personeel. Goede info over het eiland en clubs, je kan tickets aan de receptie kopen met vermindering. Ontbijt was ok, restaurant onderaan zeer lekker en prijs/kwaliteit zeker ok. Alles zeer netjes en goede airco.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,7
    Relax
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overal moet je borg voor betalen. Strijkbout moet je omvragen en borg betalen. Handdoeken zwembad borg betalen , sleutel parkeer garage borg betalen. Parkeergarage erg stijl met supercar valt er niet te parkeren. Netjes geholpen met erin parkeren echter eruit ging moeizaam. Hadden al voor alle nachten parkeer geld betaald maar hadden besloten na de eerste nacht de auto elders te parkeren. Geld voor parkeren waar we dus geen gebruik meer vsn maakte kregen we niet terug. Kamer pasje werkte niet pas na 3 x bij receptie geweest te zijn liep er iemand mee naar de kamer om te kijken. Jamner dat er geen zonnebedden op balkon waren. Restaurant beneden kan je heerlijk eten echter moet je wel geduld hebben.

    Als je aankomt verwacht je niet dat het zo ruim is. Appartement mooi! Uitzicht heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,9
    Ontbijt was prima, personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 11 nachten

    Zwembad moet gedeeld worden met een ander complex, hierdoor te weinig ligplaatsen. Accommodatie is gehorig. Prijs is wat aan de hoge kant.

    Ontbijt was prima, personeel vriendelijk. Complex is gunstig gelegen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    10
    Het was super!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Het zwembad zou wel langer open mogen zijn. Is nu van 10:00 - 18:30.

    De kamer was heerlijk, het personeel was echt super vriendelijk en het ontbijt was ook top! Heel erg fijn dat je handdoeken en parasol kunt lenen. Ze denken echt heel erg met je mee en willen van alles voor je regelen. Het restaurant is ook mooi en je kunt er heerlijk dineren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,9
    Fijn verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Matras was vrij hard, daarnaast alleen 's ochtends zon op het balkon. Wij hadden met ontbijt geboekt, maar dit was helaas elke dag hetzelfde. Roerei met spek waren elke dag maar lauwwarm. Koffie was niet te drinken en sapjes leken niet vers.

    Appartement heeft een fijne ligging, strand is op 2 minuten lopen en ook de boot naar Formentera gaat voor de deur. De kamer was erg leuk ingericht met een ruim balkon. Balkon heeft super mooi uitzicht over zee. De dames en heren van de receptie helpen je met alles en zijn erg aardig. Niks op aan te merken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Alles was geweldig! Nog nooit mee gemaakt op Ibiza!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    Eigenlijk was alles goed! Eten, drinken, personeel ZEER aardig en op loopafstand van Ibiza stad. Je voelt je gelijk thuis daar. Alles perfect schoon en ons appartement was perfect voor met z'n drieën. Bedden sliepen heerlijk

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    Vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt goed! Wij zaten aan voorkant met zeezicht! Prachtig uitzicht. Je loopt in 20 min naar de stad en in 20 min naar playa d'n Bossa. Rustige plek terwijl je overal zo bent

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    9,2
    Fijn en prima appartement aan de boulevard van playa Figuretas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen was het appartement netjes en schoon. Tussendoor zag ik dit niet altijd terug en mocht het van mij wat beter gedaan worden.

    Het ontbijt is prima en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De ligging is centraal waardoor zowel Ibiza stad als Playa del Bossa op loopafstand zijn (zo'n 20,30 min lopen). Maar ook de naastgelegen horeca etc. aan de boulevard zorgen voor een gezellige setting.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Jammer dat het strand niet van het hotel was. Maar voor ons geen belemmering om er gaan te liggen.

    Zeer vriendelijk personeel! Geven je tips over wat er te doen is. Badhanddoek service met strandtas leuk detail. Mooi/schoon appartement met uitzicht op zee. Wifi was uitstekend. Binnen 20/30 min. wandelen ben je in het centrum of oude gedeelte van de stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,2
    Klantvriendelijk en mooi gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stijle oprit parkeergarage, maar straat was vol dus wel fijn dat die er was!

    Supervriendelijk personeel, goede tips op maat, mooie ligging aan wandelboulevard en zandstrandje

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,2
    Kort maar krachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker op de kamer en een koffiemachine, om tussendoor een koffie te maken. Stond wel op de side maar was niet aanwezig.

    Het ontbijt was inclusief. Het was uitstekend. We konden aan de boulevard ontbijten. Het personeel was zeer vriendelijk. Geen auto's voor de deur. Helaas wel af en toe gillende jongeren. Maar dat kon de pret niet drukken. Ibiza oude stad was erg leuk. Veel toeristen op heel Ibiza. Voor jongeren die graag bakken in de zon en graag uit gaan , ideaal ! Voor ons ouderen leuk om een keer gezien te hebben. Het hotel was prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    9,2
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt erg goed. Appartement schoon en netjes afgewerkt. Personeel zeer vriendelijk Voor vertrek werd voor ons een ontbijtpakket gemaakt en ingepakt. Goede service derhalve.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    10
    Het overtrof al onze verwachtingen! We gaan zeker weer terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is wat simpel en elke dag hetzelfde, het is niets bijzonders maar wel prima. Wel elke dag vers fruit!

    We kregen een kamer met zeezicht terwijl we dit niet geboekt hadden, maar wat een uitzicht! Meer dan de moeite waard om dit erbij te boeken. Tevens het personeel, echt ontzettend aardig en behulpzaam. De kamers zijn netjes ingericht en schoon, prijs-kwaliteit is uitstekend!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,6
    Vriendelijkheid personeel;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant. Service is prima; maar kwaliteit van het eten was niet goed. Liefdeloos. Natte gegrillde kip, nauwelijks gekruid, aan elkaar geplakte gefrituurde aardappeltjes en bittere sla zonder dressing, 3 cherry tomaatjes en 3 plakjes radijs.

    Vriendelijkheid personeel; appartement; ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    9,2
    Rustig, schoon, ideaal appartementje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Mooi groot balkon met prachtig uitzicht, Maar met een zeer goedkoop en oncomfortabel zitje waardoor lang buiten zitten bijna onmogelijk wordt

    Prettig appartement, basis maar perfecte kwaliteit-prijs verhouding. Dit was de 2de keer dat wij hier logeerden. Goed ontbijtje in een lichte serre aan het strand. Het hotel heeft een goede ligging op loofafstand van de stad aan een rustig strandje. Boot naar Formentera gaat voor de deur.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,8
    Zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Douchewater liep niet goed door. Ook niet na herhaaldelijk verzoek (waar overigens direct gehoor aan werd gegeven) dit op te lossen. Daardoor was het gebruik van badkamer/wc minder prettig.

    Uitzicht. Uiterst vriendelijke mensen. Top locatie zo dicht bij centrum Ibiza stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Prijs-/kwaliteitverhouding uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs-/kwaliteitverhouding uitstekend! Erg vriendelijk personeel en het appartement is schoon en ruim. Via de receptie een auto gehuurd, tevens tegen borg gebruik gemaakt van de handdoekenservice voor het strand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Top locatie, ruim en super schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco hou ik niet van en kon ik niet makkelijk uitzetten (maar heb het ook niet gevraagd)!

    Hygiënisch en een prachtig uitzicht. Ruime kamers en goede ligging👍🏻

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    9,6
    Mooie locatie,prachtig uitzicht, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    fietsverhuur Je mag de fietsen niet uit het zicht parkeren,dus niet meenemen naar de oude stad €350 borg ben je kwijt als ze gestolen worden.Daarom ergens anders voor €100 borg gehuurd.

    Prachtig uitzicht,mooi ingericht appartement met grote Ibizafotos aan de muur goede locatie dus

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    10
    Zalig verblijf in ALL.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten

    We hebben geen enkel punt van kritiek. Alles was tip - top in orde.

    Heerlijk ontbijt. Veel keuze: voor elk wat wils. Lekkere koffie. Prachtige setting om te ontbijten, met zicht op zee.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf op Ibiza
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras/ lag niet heel erg comfortabel vanwege de voor mij te harde matras

    Mooi appartement, modern ingericht, nette badkamer en kitchenette. Kamer met uitzicht op zee is super. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Lekker en compleet ontbijt 's ochtends.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Super maar september is beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Periode was niet ideaal. Nog heel veel restaurants waren niet open op deze tijd van het jaar.

    Uitzicht op balkon. Vriendelijk personeel. Heel verzorgd appartement.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,6
    Heerlijk hotel, super vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelukkig hadden we mooi weer en kon er buiten gesport worden maar een fitness ruimte zou wel fijn zijn als mogelijkheid.

    Het waren ruime, modern ingerichte en schone kamers. De keuken was praktisch en voorzien van alle gemakken zoals magnetron, waterkoker, koelkast en meer dan voldoende keuken spullen en serviesgoed. Het ontbijt was zeer uitgebreid en er was heel veel keuze. Buiten ontbijten was heerlijk: het hotel is gelegen aan het strand met een schitterend uitzicht op de oude stad. Je zag er de zon opkomen en we hebben er een top vakantie gehad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Héérlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het vaak niet. Locatie is 20 min lopen van centrum. Dat heeft voor- en nadelen

    Top ontbijt aan het strand. Heel vriendelijk personeel. Fijne en hele schone kamer. Lekkere bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf op een top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren wat gehorig.

    We hadden een kamer met zeezicht wat echt geweldig was. Een prachtig uitzicht over zee met in de verte Eivissa. Het ontbijt was ook helemaal goed, ruim voldoende keus en vooral ook lekker.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    10
    Subliem hotel op een hemelse plek!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was super!

    Dit is echt een geweldig hotel/appartement...ideale uitvalsbasis voor Ibiza-stad...dichtbij het strand(het mooiste strand van Ibiza-stad) en de stad op 20 minuten lopen..vriendelijk personeel,lekker ontbijt met zicht op zee...De zon kwam elke dag op recht voor je neus..Het was echt af!Mooie badkamer met ligbad...Ik heb alleen maar supperlatieven voor dit hotel...Ik ga zeker terug...niet twijfelen,gewoon doen!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,3
    Uitzicht was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden lagen lekker, maar er zat een enorme spleet tussen en ze waren smal waardoor we niet bij elkaar konden liggen. Er was geen verwarming(die het deed), we waren in de winter en het was best koud s avonds.

    Uitzicht was fantastisch. De ligging is prima. Personeel heeft ons geweldige tips over het eiland gegeven. We zijn ze gaan bezoeken met de auto en we hebben prachtige baaien gezien en heerlijk gegeten. Ontbijt was goed en aangepast op dieet.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,5
    Ontbijt was heerlijk en vers, keuze was niet enorm maar er...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We gingen begin november en toen bleek het zwembad dicht te zijn. Ik kon nog zwemmen in zee en relaxen op het dakterras.

    Ontbijt was heerlijk en vers, keuze was niet enorm maar er was erg lekkere jamon. De kamer was prima. We waren met baby dus werd er meteen een badje en campingbedje geregeld. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,5
    Het ontbijt was goed, maar geen variatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten

    Iedere ochtend gewekt te worden om 7.45 door de afzuiginstallatie die in de keuken aangezet werd, en om 23.00 pas weer uitging

    Het ontbijt was goed, maar geen variatie. De kamer op zich is prima.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    10
    Vakantie geslaagd.......
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat u ziet op de foto's,is wat u krijgt. Zeezicht "top" Personeel "top" Hygiene ...kraaknet... Service "top" Voor ons de perfecte plaats op het eiland om te verblijven. Voor of najaar dan heb je rust...... Tip:huur een auto Parkeren kan bij Llobet,en is heel praktisch.(mits betaling)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Geweldige locatie voor maand november
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    - vrijdagnacht en zaterdagnacht lawaai op binnenplein door feestvierders

    - appartement met frontaal zeezicht - ligging op de dijk - ontbijten in de zon op zeedijk - comfortabel appartement - parkeermogelijkheid in garage vlakbij - lenen van strandhanddoeken - zeer vriendelijk personeel - restaurant in hotel met zeer lekker eten

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    Een heerlijke wandel en relax vakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    De bedbanken in de huiskamer zijn niet echt comfortabel. De royale kussens maakten dat wel goed, maar eén of twee fauteuils of 1 echte zitbank zou fijn zijn geweest.

    Het uitzicht op zee was overweldigend. Prima appartement. Het ontbijtbuffet was uitstekend. Personeel zeer behulpzaam, vriendelijk, attent en goed engels sprekend.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    TOP!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten

    Ik miste een oven wat het appartement compleet zou maken.

    Het ontbijt was echt super! kamers werden iedere dag netjes schoon gemaakt. De bediening was aardig en personeel van het hotel ook. Al met al TOP vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    10
    Het personeel was volledig gericht op de gaste, het huren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Het personeel was volledig gericht op de gaste, het huren van een auto, badhanddoeken voor zee, het schoonmaken van de kamers, het was allemaal meer dan 100% geweldig...

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    10
    Rolstoel toegankelijke kamer met zeezicht. Echt Top !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Mijn kamer met zeezicht was volledig aangepast op mijn lichamelijke beperking.( Ik kan korte afstandjes lopen en ben verder rolstoelafhankelijk) Ruime woonkamer met rolstoel toegankelijke keuken en badkamer. Vriendelijk, zeer behulpzaam personeel. Perfecte locatie aan strand. Heerlijk buiten aan de boulevard ontbijten. Restaurant gezellig ingericht en lekker eten. Supermarkten en winkels in directe omgeving met rolstoel goed bereikbaar. De lift is waarschijnlijk te klein voor grote elektrische rolstoelen maar misschien is er wel een mogelijkheid om een kamer op de begane grond te boeken. Personeel werkt namelijk oplossingsgericht ! Kamer en appartement Llobet zijn bijzonder schoon. Ik heb samen met mijn broer en schoonzus een geweldige 6-daagse vakantie gehad.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    Moeder/dochter uitje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het te kort was !!

    De ligging direct aan het strandje, zeezicht (tegen bijbetaling) en het balkon waren heerlijk , hadden wel liever hoger gezeten . personeel was vriendelijk en behulpzaam.Ontbijtbuffet was lekker en konden buiten zitten .Te voet waren er genoeg dingen te ondernemen, en bootopstap zowat voor de deur, (zijn naar Formentera geweest echt heel mooi)

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartamentos Llobet

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: