Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Coral Los Alisios 4-sterren

Carretera Vieja a Guaza, 38650 Los Cristianos, Spanje

#25 van de 120 hotels in Los Cristianos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 62 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Betaald WiFi

    4,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Een rustgevende, zonnige vakantie in prima accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 7 nachten

    Bazige, onvriendelijke dame die als supervisor van het ontbijt soms tot 3 keer na elkaar ons kamernummer kwam checken om te zien of we wel recht hadden op het ontbijtbuffet - gaf het gevoel dat we als criminal suspects in de plaats van als gasten werden behandeld. Bedden te zacht. Prijs aan de hoge kant.

    Heel mooi ingericht, ruim en proper appartement met een gezellig terrasje. Mooi hotel en fijn zwembad. Rustige sfeer ondanks de grootte van het hotel. In- en uitchecken verliep vlot. Bijzonder vriendelijke en behulpzame dame aan het onthaal. Poetspersoneel levert prima werk. Lekker ontbijtbuffet met voldoende afwisseling.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Wij hadden alleen logies, dus geen ervaring betreft het eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen).
    • Verbleef 10 nachten

    Geen airco, wel plafond ventilator in de woon kamer en slaapkamer maar die gaven niet heel veel verkoeling. Dus de kamer is dag en nacht erg warm.

    Wij hadden alleen logies, dus geen ervaring betreft het eten. Je kunt heerlijk eten in Los Cristianos voor weinig. Er zit een supermarkt Dino om de hoek als je rechts loopt bij de rotonde maar deze is duur en ziet er ook niet erg fris uit. Ga je links bij de rotonde naast hotel Paradise zit de supermarkt Dialprix deze heeft een zeer ruim assortiment en is ook stuk goedkoper, heerlijke broodjes.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Wij zouden er zeker nog eens terug naar toe willen. maar dan eerst beter uitkijken naar de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 slaapkamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Diner buffet , slechts eenmaal gedaan , genoeg betere restaurantjes in de buurt

    het ontbijt was goed zonder meer.

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    10
    mooi gelegen en verzorgd complex
    • Vakantiereis
    • Stel

    gezien de ligging dienden we wel wat intensief klimmend te wandelen maar dit wordt je na een paar dagen wel gewoon

    mooi gelegen en verzorgd complex geen drukke of luidruchtige bedoeningen keitof personeel prima kamer 406 dagelijks onderhoud

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    8,8
    Dagelijkse schoonmaak en goede hygiëne.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeergelegenheid is er wel, maar beperkt en krappe plaatsen.

    Dagelijkse schoonmaak en goede hygiëne. Zelfs de vaat werd gedaan! (Zeer) weinig kleine kinderen, vandaar alle rust in het complex.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    7,5
    Heel goed bed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen dagelijkse propere handdoeken

    Heel goed bed

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    10
    Hygiene ,rust en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bar met frieten??? In Spanje verwacht ik Spaanse tapas

    Hygiene ,rust en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel en goede reiniging kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons appartement lag aan een redelijk drukke verkeersweg.

    Vriendelijk personeel en goede reiniging kamer.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: