Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Los Tilos 2-sterren

Avenida de España, 11, 35100 Playa del Inglés, Spanje

#90 van de 166 hotels in Playa del Inglés

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 216 beoordelingen over dit appartement

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    8,3
    Een aanrader. Zeker voor mijn doelgroep. Dus voor gay's.
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Zou het zo gauw niet weten. Veel eisend ben ik ook niet.

    De locatie. Recht tegenover het Yumbocenter waar de gaypride begon. Dat is voor mij een soort sprookjesparadijs. (ik ben zelf gay)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Fijn verblijf als je in Playa del Igles bent!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de bedden te hard. Kan ook smaakgebonden zijn.

    De locatie is perfect, naast het Yumbo Centre. Zwembad en ligweide waren goed. Keuken en douche waren schoon en compleet. Accomodatie is rolstoel aangepast als je met z'n 2e bent. De helling naar de receptie zal voor veel rolstoelgebruikers alleen te stijl zijn. Appartement was totaal rolstoeltoegankelijk voor een smalle rolstoel. Als je nog wel een beetje kan lopen is het een goed aangepaste accomodatie. Wij vonden de banken in het woongedeelte erg goed. Lekker om op te zitten en te liggen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,3
    Goed verblijf op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 11 nachten

    Helaas geen waterkoker aanwezig, inrichting was voor 3 personen soms te kort als je geen zin hebt om direct af te wassen. Iets meer informatie bij aankomst omtrent de faciliteiten, schoonmaakrooster zou fijn zijn.

    Het was een goed verblijf, super locatie voor de Yumbo, bus recht voor de deur, vlakbij het strand (15min), voldoende ligbedjes, restaurant aanwezig. Schoonmaak was goed en vriendelijk. Koelkast was groot genoeg, magnetron aanwezig.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,8
    nog effe en dan ga ik er weer heen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    jammer genoeg het weer , maar daar kan niemand iets aan veranderen

    alles ok , wat je nodig hebt , dat is er . ligging perfect . personeel zeer vriendelijk , kamer zuiver en goede bedden .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Was er al vaker geweest omdat alles zo goed is....
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Gewoon alles....

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    niks

    alles was in orde

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Prima appartement met goede kwaliteit-prijsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Eenvoudig maar prima appartement, gunstig gelegen. We komen er al jaren met veel plezier!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,9
    Dat als je ging douchen vaak onder een koude douche stond
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat als je ging douchen vaak onder een koude douche stond

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten

    bedden en beddengoed

    zwembad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Locatie is fantastisch als yumbo bezoeker, het appartement...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Los Tilos is nu echt wel toe aan een renovatie.

    Locatie is fantastisch als yumbo bezoeker, het appartement is vergane glorie maar functioneel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Schoon,mooie tuin en heerlijk zwembad,goede prijs-kwaliteitverhoyding,goede locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    8,3
    Uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De apartementen zijn wel toe aan renovatie.

    Uitstekende locatie. Vlakbij uitgaansgelegenheden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    Simpel maar goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubels zijn erg gedateerd. Keuken inrichting kan beter.

    Heerlijk zwembad met prima restaurant. Locatie gunstig gelegen en prima schoonmaker.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    6,7
    Wat verouderd appartement maar het voldoet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer, matrassen, en geen ventilator of airco

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    Centrale locatie, makkelijk beneden in het restaurant eten...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Meer dan twintig jaar ken ik deze appartementen. De matrassen zijn aan vervanging toe en de hygiene slecht: hoeken vol vuil.veel stof overal, haren van de vorige reiziger in de douche.De kwaliteit is wel achteruit gegaan.

    Centrale locatie, makkelijk beneden in het restaurant eten tegen gunstige prijzen

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,1
    klein/krap maar je leeft toch buiten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ik kreeg de indruk dat men zich belangrijker vond dan de klanten. wie laat er anders boren in de grond ruim voor 10 uur. #disrespect. zwembad bed claimgedrag

    klein/krap maar je leeft toch buiten.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    6,7
    Dicht bij winkels en uitgaan gelegenheden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Appartement was niet geheel schoon. Bedden waren klein en stug

    Dicht bij winkels en uitgaan gelegenheden

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: