Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos THe Oasis 2-sterren

Arpon, 5, 35510 Puerto del Carmen, Spanje

#130 van de 232 hotels in Puerto del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 486 beoordelingen over dit appartement

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    4,1

  • Betaald WiFi

    4,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service van het personeel! Ze behandelen je als een klant in plaats van hun gast. Mijn tas was gestolen op het strand inclusief de sleutel van mijn appartement. Nadat ik aangifte had gedaan beloofden ze mij 3 keer die dag dat ze het slot zouden vervangen. Uiteindelijk hebben ze daar mee gewacht tot de volgende dag, maar ik moest wel het nieuwe slot de volgende dag betalen vanwege veiligheidsredenen! Absurd natuurlijk. Ik sliep daar alleen en ik voelde me alles behalve op Mn gemak.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,9
    Prima locatie, prijs/kwaliteit is ok, zeker interessant om met kleine kinderen te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Voor alles moet je bij betalen: voor wifi, kluis en tooster. Het appartement was ouder, maar goed onderhouden. De badkamer viel wat klein uit en het meubilair is gedateerd. Verder heb je op de benedenverdieping weinig privacy op je terras.

    Het was er zeer netjes, er wordt 5x per week gepoetst. 2x per week krijg je propere handdoeken en lakens. De locatie is niet te ver van de dijk, dus ok. Het appartement was ruim genoeg met een aparte slaapkamer. Het zwembad en bar zijn aangenaam, enkel het water was te koud om in te zwemmen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    9,2
    Super appartementen tegen een mooie prijs op een uitstekende lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    Het viel ons tegen dat de bedden en de matrassen de hele tijd uit elkaar schoven. Een superieur kamer zou een twee persoons bed moeten hebben.

    De Ligging, het comfort, de goede schoonmaak, mooi zwembad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,1
    Centraal gelegen om het prachtige eiland te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad sluit om 18.00, wat voor ons veel te vroeg was. Iedere dag maakten we een autotocht om het eiland te ontdekken en kwamen we helaas na sluitingstijd terug in het resort. Daarom de lagere waardering voor de voorzieningen. Verder heb je niet veel privacy op je terrasje. Afgezien daarvan is het resort prima.

    De locatie van het resort was goed, midden op het eiland om leuke uitstapjes met een huurauto te kunnen maken en centraal gelegen in het gezellige Puerto del Carmen. De kamer was prima en het Engelse ontbijt bij de Poolbar was heerlijk, waar de vriendelijke eigenaresse alles vertelde over het eiland.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,1
    Heerlijk tot rust gekomen in een geweldige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    de bedden

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    9,2
    Prettige appartementen met prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op je terras op de begane grond heb je geen privacy.

    Fris appartement met voldoende parkeerplaatsen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,5
    Rustig en toch centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Harde matrassen

    Rustig en toch centraal gelegen

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    5,8
    Lekker zwembad met barretje erbij waar je ook een hapje kan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte bedden en enorm verouderde badkamer. Uitzicht op een ander appartementcomplex

    Lekker zwembad met barretje erbij waar je ook een hapje kan eten. Op korte loopafstand van de boulevard.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    7,5
    Prijs kwaliteit was zeer goed, voor een klein bedrag heb een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De bedden zijn wel hard te noemen.Voor Wifi dient een behoorlijk bedrag betaald te worden. Beetje uit de tijd. Wanneer je net als wij prima zonder kunt heb je er geen last van.

    Prijs kwaliteit was zeer goed, voor een klein bedrag heb een redelijke ruimte op een goede locatie in Puerto del Carmen. 3 min naar supermarkt, 5 minuten naar strand. Kamers worden zeer vaak schoongemaakt en je bed tref je opgemaakt aan. Keuken is simpel ingericht, maar prima voor een simpele maaltijd. Tijdens ons verblijf moest het zwembad worden hersteld. We kregen direct de mogelijkheid om bij verschillende buren gebruik te maken van het zwembad. Prima oplossing!! Met twee kinderen een prima plek voor een uitstekende prijs.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    8,8
    - Voldoende en nieuwe ligbeden aan zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Koud water zwembad maar ja het was januari

    - Voldoende en nieuwe ligbeden aan zwembad - Ruim appartement en terras - Dicht aan promenade

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keukenspullen ( broodrooster )

    De locatie

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,8
    Schoon, vriendelijke mensen en prettige accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoon, vriendelijke mensen en prettige accommodatie.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    5,0
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Klantvriendelijkheid personeel

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    6,7
    Gezellig zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen uitzicht, keek tegen een muur aan.

    Gezellig zwembad

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    7,1
    Basic appartement, voldoet aan de basisbehoeften.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bedcomfort is niet goed, harde matrassen. Wifi deed het niet.

    Basic appartement, voldoet aan de basisbehoeften. Prima ligging.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: