Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Oro Blanco 2-sterren

Arquitecto Gomez Cuesta, 12, 38660 Playa de las Americas, Spanje

#108 van de 209 hotels in Playa de las Americas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 281 beoordelingen over dit appartement

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    4,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,5
    prima locatie op loopafstand van het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Schoonmaak kwam sochtends redelijk vroeg (9.00 uur). We hebben een keer niet-storen aan de deur gehangen, maar toen kwamen ze later ook niet meer. De gangen klinken erg hol, dus als er snachts luidruchtige gasten zijn die naar hun kamer gaan heb je er last van.

    We hadden een mooi uitzicht op de oceaan met savonds genieten van ondergaande zon.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    5,0
    We zijn maar 1 nachtj
    • Stel
    • Studio met Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet parkeren

    Het is gelegen vlakbij ziekenhuis

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    6,7
    Het weer is super en de lucht op Playa de las Americas is...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vergeleken met bvb Benidorm is Tenerife dubbel zo duur. Het hotel is een beetje basic. Voor de prijs is het goed (relatief in Tenerife). De mooie stranden liggen zuidelijk en dat is een fikse wandeling. De stranden die ten westen liggen, richting Costa Adeje zijn zwarter zand en dikke keien.

    Het weer is super en de lucht op Playa de las Americas is altijd blauw. In de winter een heerlijke 23 graden !

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Aangename ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mieren in de kamer die 's nachts in mijn bed kropen en waar ik de kriebels van kreeg. Letterlijk en figuurlijk.

    Aangename ligging

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    6,7
    We waten er maar 1 nachtje, dus moeilijk te beoordelen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eettafeltje waar we steeds tegen aan liepen.

    We waten er maar 1 nachtje, dus moeilijk te beoordelen.

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    7,1
    Inde nacht veel lawaai in de gang van kloppen deuren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inde nacht veel lawaai in de gang van kloppen deuren

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    6,7
    De "security" die 's nachts rond loopt is...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De "security" die 's nachts rond loopt is verschrikkelijk en probeert er alles aan te doen om je borg af te pakken!

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    7,9
    Vriendelijke en behulpzame receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Drukte langs de weg.

    Vriendelijke en behulpzame receptie.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    harde matrassen tekort aan dekhesjes voor de ligbedjes

    locatie Hygiene Voldoende ligbedjes prijs kwaliteitverhouding

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: