Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Parot Quality 3-sterren

Calle San Lorenzo 12 , Edif Parot, 07840 Santa Eularia des Riu, Spanje

#16 van de 47 hotels in Santa Eularia des Riu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 568 beoordelingen over dit appartement

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,8
    Matige prijs/kwaliteit-verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorige kamers met enkel glas en slechte geluidsisolatie en een matig ontbijt. Ontbijt heeft zeer weinig keuze en je krijgt een maximaal aantal dingen te kiezen van maar liefst 1 artikel. Dus bijvoorbeeld 1 donut met een smerig kopje koffie. Niet wat je voor dit geld verwacht! Dit hebben we dus maar 1 keer genuttigd en vervolgens hebben we de hele vakantie ergens anders ontbeten. Zonde van het geld.

    De kamers zijn netjes en schoon, ondanks dat het allemaal een beetje gedateerd is. Voor de rest is de receptionist wel vriendelijk en de locatie is zeer centraal. Een renovatie/update zou niet verkeerd zijn voor de gevraagde prijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Superligging midden in de stad maar toch geen herrie 's...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Inrichting is ouderwets, bruin eiken overal. Badkamer heeft een hele kleine wasbak, dus de grond wordt heel nat en slechte verlichting. Keuken hebben we niet gebruikt, alles is aanwezig, maar ook erg donker.

    Superligging midden in de stad maar toch geen herrie 's nachts. Grote woonkamer, grote slaapkamer, grote keuken, nette badkamer. 2 Kleine balkonnetjes. Barretje waar je kunt ontbijten, drinken enz., en heel leuk dat er ook veel locals komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,9
    Fijn verblijf op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg donker op de gangen, je moet eerst 10 meter lopen om zelf het licht aan te doen. Lampen werken ook niet op alle verdiepingen. Het zou fijn zijn als op alle verdiepingen de lampen op de gang zouden werken, bijvoorbeeld middels een sensor.

    Het ontbijt was goed en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Toplocatie middenin het centrum van Santa Eularia en op loopafstand van zowel strand, boulevard, horeca en winkels.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    4,6
    Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Toen we aankwamen kregen we sleutels van een zeer onvriendelijke man die blijkbaar meteen weer weg moest.Dus moesten we zelf ons appartement zien te vinden. Dat bleek niet wat we geboekt hadden. We zijn meteen weer naar beneden gegaan maar hij was al verdwenen met de auto. De barman was zo vriendelijk hem op te bellen, wij moesten wachten tot hij weer opdook, discussie, zeer onaangenaam. Het appartement keek uit op een vuil plat dak en was zeer ongezellig.Het ontbijt is zeer beperkt. De eerste nacht hebben we moeten betalen, de rest hebben we gelukkig kunnen annuleren.

    Het appartement is goed uitgerust.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    9,6
    8 hele fijne dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, bij prijs inbegrepen, te nuttigen tot 11.30 uur beneden in het restaurant. Ruime keus ook Engels ontbijt. Erg vriendelijk en attent personeel. Beroemde eetstraat met erg veel diversiteit in restaurantjes om de hoek. Supermarkt 50 meter. Zee en strand en haven vlak bij. Etc. etc. voor ons meer dan geweldig allemaal.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Toplocatie! Wij komen terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Top accommodatie, fijn midden in de stad van Santa Eularia en dicht bij de haven. Op 200 m van het complex lag een taxi-stop en alle faciliteiten in de buurt waren voorzien. Wij hadden een auto gehuurd, op de site stond duidelijk aangegeven dat parkeerplaatsen niet echt voorzien waren rond het appartement maar wij waagden het er telkens op en altijd mooi in de buurt (vaak zelfs voor de deur) van het appartement kunnen parkeren (wel tegen betaling). Appartement was schoon en ruim, mooi groot balkon, wel een beetje rumoerig, maar hey, je bent in Ibiza :) Tv in woonkamer en in slaapkamer, wat fijn is als je met een groter gezelschap bent zodat je toch je privévertrek hebt. In de keuken ook alles aanwezig alhoewel wij er geen gebruik van hebben gemaakt. Wifi aanwezig, alsook een mediaspeler om je muziek af te spelen. Badjas was aanwezig bij aankomst. Appartement werd elke dag gepoetst, alsook elke dag schone handdoeken. Ontbijt was à la carte en heel lekker, vriendelijk personeel! Je ligt zo'n 20 min van het vliegveld, maar ook erg centraal t.o.v. de oude stad of andere locaties, altijd max. 20 min rijden. Top! Wij komen hier zeker terug!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,9
    Super eiland en verblijf in Parot Appartments helemaal prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting en verfwerk beetje gedateerd. Ontbijt prima alleen beperkte keuze binnen geboekte prijs.

    Veel ruimte, frisse lakens en handdoeken. Iedere dag schoonmaak en schone handdoeken. Goed verduisterende gordijnen en airco. Schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,8
    Heerlijk appartement voorzien van alle gemakken. Op de begane grond een leuk café voor je ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco maakte om de 30 seconden een hard brommend geluid. Om te slapen was het noodzakelijk om deze 2 uur van te voren uit te zetten voordat het brommen stopte.

    Zeer goed locatie, strand, restaurants en winkels dichtbij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,3
    Goed en schoon appartement op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is perfect ! Dichtbij strand, winkels en openbaar vervoer. Ontbijt in cafe dat bij het appartement hoort en waar de hele dag iemand aanwezig is. Dagelijks schoonmaak en schone handdoeken. Keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Wifi is heel goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Apartamentos Parot Quality
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    locatie en appartement is perfect. gebaseerd op een paar jaren ervaring in deze plaats. ontbijt is genoeg. koffie/thee water/jus en een keuze uit een 4-6 tal soorten ontbijt waaruit je kunt kiezen en het wordt direct uit de keuken geserveerd.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    8,8
    Erg goed appartement.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Er is uiteraard geen zwembad bij, maar het strand is vlakbij. Ik vond alles perfect.

    Het was een ruim appartement, en goed ingericht. Schoonmaak was goed. Ontbijt beneden in het zitgedeelte naast de bar was leuk, want er komen ook veel gewone gasten (locals) langs voor een kopje espresso o.i.d. De bar was 's avonds ook leuk en betaalbaar, met vriendelijk personeel, net als de eigenaar trouwens. Wifi werkte goed voor een hotel. Locatie is prima, tussen de restaurant straat (calle da Sant Vicent) en de hoofdstraat (Sant Jaume) in. Alles is dichtbij, het strand met de boulevard en de haven ook, maar het is dan ook een klein dorp. Prijs/kwaliteit uitstekend!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer weinig en weinig keuze Hotelkamer verouderd en vies

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    6,3
    Net voldoende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeels zijn te druk bezig met de restaurant !

    Locatie, goede bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,5
    Ruime en schone kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig, je kon de buren horen praten en omdat je aan een drukke weg zit hoorde je alles wat er buiten gebeurde.

    Ruime en schone kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Prima lokatie, vriendelijk personeel, goede service:...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon aan straatzijde, verkeersgeluid

    Prima lokatie, vriendelijk personeel, goede service: dagelijks schoonmaak, schone handdoeken, goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,8
    Zeer leuke vakantie in een goed appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk veel lawaai van buitenaf, enkel glas...

    Ligging was top, de kamer ruim en zeer netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Nette kamers, goede service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt op kruispunt, best gehorig met verkeer en langslopende mensen

    Nette kamers, goede service!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Te kort maar heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt is vrij karig

    Het is een goed appartement op een prima locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Goede keus in Santa Eularia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan een redelijk drukke weg

    Goed gelegen, schoon, grote kamers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    9,6
    Prima ingericht appartementje met alles wat nodig is mocht...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ingericht appartementje met alles wat nodig is mocht je een eenvoudige maaltijd klaar willen maken. Vlakbij het strand en de winkelstraten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    5,8
    Genoten van Ibiza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving was onrustig. Veel geluiden van buitenaf waardoor je zonder oordopjes niet kon slapen.

    Lokatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    Elke dag schone handdoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten

    Ontbijt was goed. Alleen karig.. jammer. Voor de rest goed!

    Elke dag schone handdoeken. Pedro (eigenaar..?) was heel aardig/klantvriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,8
    Ruime kamer, Pedro de receptionist en de locatie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klantvriendelijkheid van het personeel van het restaurant kan beter.

    Ruime kamer, Pedro de receptionist en de locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Perfecte keukenapparaten en fijne sfeer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte keukenapparaten en fijne sfeer!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    10
    Comfortabel appartement op prima locatie in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Comfortabel appartement op prima locatie in het centrum. Schoon, netjes, met een prima ontbijt en gratis Wifi.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    Perfecto!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon appartement met heerlijke douche

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Ruim appartement op prima locatie, midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er werd niet goed schoongemaakt. Handdoeken waren hard en er werd overdadig met de geurspray gespoten.

    Ruim appartement op prima locatie, midden in het centrum. Fijne bedden.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    8,8
    Goed ingedeeld en ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoonmaak lijkt gericht op badkamer. Van de vloer vegen o.i.d. niets gemerkt.

    Goed ingedeeld en ruim appartement. Elke dag schone handdoeken en een opgemaakt bed.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    Veel ruimte!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    -

    Veel ruimte!

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,2
    Midden in centrum, goed onderhouden comfortabel appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren in de buurt

    Midden in centrum, goed onderhouden comfortabel appartement. Bedden goed, badkamer schoon en keuken van alle gemakken voorzien.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    Vriendelijke receptie hulp: Pedro was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen opmerkingen

    Vriendelijke receptie hulp: Pedro was top!

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    4,6
    De snelle WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast van de drukke straat

    De snelle WiFi

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    6,3
    Goede ligging, prima bed, prijs/kwaliteit prima in...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hygiëne, badkamer, receptie-bezetting

    Goede ligging, prima bed, prijs/kwaliteit prima in verhouding

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: