Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Plazamar Serenity Resort 3-sterren

Avenida del Golf, 4, 07180 Santa Ponsa, Spanje

#17 van de 33 hotels in Santa Ponsa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 388 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    5,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,9
    Prima resort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat als je bijvoorbeeld drankje pakte buiten de all inclusief je de volle bedrag moest betalen. Op andere resorts moest je alleen het verschil betalen . Voor de rest was alles top.

    Personeel was top . Onze dochter kwam vier nachten over van Nederland en kon op kosten van het hotel een nacht extra blijven omdat haar vlucht was geannuleerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Slaapplek voor ons, vakantie hebben wij aan het strand gevierd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor gezin met kinderen van 16 en 16 te kleine kamer En slechts 2 echte bedden Dan 1x slaapbank en 1x campingbedje met 5cm schuim Hierover gereclameerd maar niets aan gedaan Vervolgens zelf kussens van nuitenloungesst afgehaald en hiervan zelf bed gecreeerd op balkon. Dus de gehele week buiten geslapen Naast airco. Appartement is eigenlijk hotelkamer. En hotel voornamelijk geschikt voor gezinnen met kinderen onder 10jaar 99% Engelse gasten

    Redelijk dicht bij strand en centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,3
    Goede service, prima locatie, gezellige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een vier persoons kamer met slaapbank. Een deel van de slaapbank (onderbed) was niet geschikt voor een volwasse. Gelukkig hadden ik een kind dat er goed op geslapen heeft. Maar dit is wel aan vervanging toe, zeker als je het appartement voor vier personen verhuurt.

    Goede service, prima locatie, gezellige sfeer. Hele dag en avond lopen er schoonmakers rond. Worden deze wel eens in het zonnetje gezet?

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Prima studio, fijne ligging, netjes verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige andere gasten (all invlusive) kennen hun grenzen niet, en worden een beetje luidruchtig..

    Bedden waren goed, housecleaning goed verzorgt, maar elke dag schone handdoeken is voor mij overbodig (milieu) Lieve dame bij de kids club behulpzame receptie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,2
    Leuk en gezellig complex, dichtbij restaurants, winkels en het strand!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Mooi complex, waar ondanks dat het nog geen hoogseizoen was, elke avond wat georganiseerd werd. Vriendelijk personeel. Elke dag werd de kamer schoongemaakt en kregen we schone handdoeken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,1
    Prima verblijf op goede locatie op loopafstand vanaf het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Een van de receptionistes vonden wij niet vriendelijk. Bij het verschonen van de handdoeken is het ook handig de theedoeken te verschonen. Geen afwasborstel en afwasmiddel aanwezig.

    Kamer beviel prima, ondanks de (te) harde bedden. Kitchenette goed uitgerust met waterkoker/broodrooster en goede koelkast met vriesvak. Gratis parkeren bij het hotel. Wifi in het hotel. Elke dag schone handdoeken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,1
    Leuk hotel op een mooie locatie goeie prijs kwaliteit verhouding lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We gebben 1 avond diner gehad in Plazamar. Dat viel wat tegen. Verder waren er in onze studio 2 gewone bedden die prima waren. De twee bedbanken hadden een veel te dun matras. Waardoor je niet comfortabel lag. Het personeel heeft ons wel meteen extra matrassen en kussens gegeven toen we dat vroegen. Dat was wel fijn.

    De kamer was prima. Het ontbijt prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,8
    Kamers waren oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Engels ontbijt.

    Kamers waren oke.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    De ligging vlakbij het strand en centrum, kwaliteit en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg gehorig

    De ligging vlakbij het strand en centrum, kwaliteit en aanbod van het eten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Geen Wi-Fi bereik
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Wi-Fi bereik

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    Gewoon oke
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een prima hotel! Mooie kamers en het eten was oke!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,5
    We vonden de kamer echt fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij vonden de schoonmaak in het begin niet echt geweldig. Bedden werden niet opgemaakt en kregen vaak te weinig handdoeken. Maar later kregen we een andere schoonmaakster en toen was het een stuk beter. Veel Engelsen hier, deze kunnen nog wel eens luidruchtig zijn aangezien ze allemaal all-inclusive hebben. Wij vonden de plaats leuk, maar alles lag wel veel uit elkaar. Maar dat mocht zeker de pret niet drukken.

    We vonden de kamer echt fantastisch. Modern ingericht en ruim. Wij hadden een studio maar was prima qua ruimte. Zwembad was ook mooi, alleen nog wat koud in deze periode. Personeel bij de receptie erg aardig. Het is wat gehorig qua stoelen schuiven, maar dat is overal zo. Wij hebben ons daar niet aan gestoord. De omgeving is ook erg prachtig. We hebben veel gezien.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    5,8
    De locatie, het weer en het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het eten, de bedden, geen afstandbediening voor de airco en tv, geluidsoverlast van spelende kinderen na 24u en het feit dat sommige kamers in verbinding staan met elkaar door middel van een deur die niet goed afsluit tegen geluid, dus als je buren tv kijken tot 2u snachts doe jij dat ongevraagd ook. Ohja en als je een bedje wil voor het zwembad kun je je wekker zetten want de engelse delegatie staat sochtends stipt te wachten totdat die van de kettting gaan zodat ze voor de hele familie alvast handdoeken kunnen neerleggen, waarna deze de helft van de tijd niet bezet zijn.

    De locatie, het weer en het zwembad

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    Personeel was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Avondanimatie kon veel beter. Dit is een punt om aan te werken

    Personeel was zeer vriendelijk. Het eten was goed al vonden we dat er iets meer keuze mocht zijn. Zwembad was super met zijn 3 verschillende dieptes Maar al bij al was dit een geslaagde vakantie

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    De studio zag er netjes verzorgt uit met prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De gehorigheid van de aangrenzende kamers viel wat tegen en de kuipstoeltjes op balkon zaten niet zo comfortabel (hard).

    De studio zag er netjes verzorgt uit met prima bedden. Lekker zwembad met 3 verschillende dieptes. Prima Wifi bij de receptie en zeer aardig en behulpzaam personeel. Graag nog eens teug naar dat complex.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    8,8
    Mooi en rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    iets gehorig appartement en de ventilatie van de airco van de buren zuigt of blaast lucht op ons terras.

    Mooi en rustig. appartement lag in schaduw wat prima is in de zomer.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,1
    Het ging om erg mooie infrastructuur met veel stijl.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Spijtig was de geluidsoverlast ... ik wil zelfs niet denken wat dit geeft in het hoogseizoen. Wij hadden bij aankomst mieren en een vuile wc maar dit werd meteen met excuses opgelost. Verder waren de allingasten nogal luid en marginaal.

    Het ging om erg mooie infrastructuur met veel stijl. Er waren voldoende handdoeken ook. Wij maakten zelf ontbijt en lunch en gingen in de avond uiteten. Daar waren we ook blij om want het eten leek vet en saai.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,5
    prima, heel tevreden .
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima, heel tevreden .

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,5
    Het reserveren d.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het reserveren d.m.v. handdoek op de stoelen bj het zwembad s'morgens vroeg al.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel, mooie kamers, mooi zwembad en leuke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele harde bedden met een dun matrasje :( en héél gehorig

    Vriendelijk personeel, mooie kamers, mooi zwembad en leuke activiteiten

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    7,5
    Dagelijks schoonmaken en schone handdoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De prijs voor Wifi was hoog

    Dagelijks schoonmaken en schone handdoeken

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,9
    Appartement met airco en rust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een slaapkamer voor vier personen.

    Appartement met airco en rust.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Fijn zwembad, alles erg netjes, dichtbij het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wel erg veel Engelsen. Handdoeken al s ochtends vroeg op de stoelen langs het zwembad.

    Fijn zwembad, alles erg netjes, dichtbij het strand.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    De vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi

    De vriendelijkheid personeel. En de mooie kamer

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,5
    appartement inrichting, zwembad, ligging, vriendelijkheid...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alleen Wifi in de lobby, rest van het complex is WIFI betalend (en duur).

    appartement inrichting, zwembad, ligging, vriendelijkheid medewerkers

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    9,2
    Er wordt goed en vaak schoon gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat wifi alleen bij de receptie gratis is.

    Er wordt goed en vaak schoon gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    6,7
    Hotel in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drinkende en luidruchtige Britten.

    Hotel in orde. Britten maken veel lawaai! Appartement prima en personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    10
    alles was naar wens
    • Vakantiereis
    • Groep

    alles was naar wens

Resultaat 1 - 28

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: