Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Apartamentos Pyr Fuengirola 3-sterren

Lamo De Espinosa, 10, 29640 Fuengirola, Spanje

#36 van de 77 vakantiewoningen in Fuengirola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2908 beoordelingen over dit appartement

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,2
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed alleen de grote van de parkeerplaats viel tegen ook kwa hoogte voor een kofferdrager,gelukkig kregen we aan de overkant een ondergrondse parkeerplaats en alles was ok

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    8,3
    Fijne vakantie gehad, aan de verwachtingen voldaan,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is aan de voorzijde niet zo goed ivm de herrie aan de straat met s’nachts het ophalen van de vuilnis en het schoonspuiten van de straten, en in het hotel is verder niets te doen,

    Hotel ligt centraal dicht bij openbaar vervoer, en alles wat ze te bieden hebben is op loopafstand, en in het hotel is het lekker rustig,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,0
    matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Geen ontbijt gehad elders geregeld, kamer (2 x kakkerlak in kamer) en keuken was sober, ondanks dat ik bij de boeking had aangegeven dat ik tussen 11 en 12 uur zou arriveren kon ik niet inchecken. bij vertrek wilde ik nog een paar 2 uurtjes in de garage blijven staan (deze had ik voor een hele week betaald) maar moest dan toch nog voor een hele dag betalen. zwembad zit in een tochtsluis en bij het kleinste windje wordt dit een lichte storm, zwembad heeft maar plaats voor 110 personen en dat is aan de krappe kant, gelukkig heel dicht bij strand en boulevard.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Prima hotel maar graag wat meer aandacht voor het onderhoud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuken was klein en slecht onderhouden. Deurtjes waren uitgezet door vocht net zoals de badkamerdeur die slecht sloot doordat hij verrot was

    De schoonnmaakservice. Elke dag werd er schoongemaakt en handdoeken en beddengoed werd bijna dagelijks vervangen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    prima. centraal gelegen en voldoende facaliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Gehorig. kookplaatjes elektrisch.

    Prachtig zwembad. Zeer goed ontbijt. Locatie is goed maar gehorig. ( ook buitengeluid ). Studio's zijn ruim. Schoonmaak was prima. handdoekenwissel en bedlinnen meerdere malen bij een verblijf van 9 dagen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    5,8
    Het ontbijt was uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geur in de kamer was verschrikkelijk! Gelukkig konden de geurparels die we zelf kochten een beetje goed maken.

    Het ontbijt was uitgebreid. Mooi uitzicht van op het terras. Grote troef is het verwarmd zwembad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    Heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 9 nachten

    Dat we een ontbijt hebben moeten betalen waar we niet van hebben kunnen genieten omdat we op de middag zijn aangekomen en op de laatste dag moesten we om 7 uur vertrekken naar de luchthaven dat heeft ons 21 euro gekost waar we niets aan hebben gehad.

    Het uitzicht en properheid van onze kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,5
    alles oke behalve zeer verouderd
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee (2-6 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    de kamer was ruim maar de meubelen waren aan vernieuwing toe alles is verouderd en heeel slechte bedden het sanitair is hoogdringend aan vervanging toe want het is zelfs niet meer proper te kuisen zwarte randen aan douche en toilet.

    als je later gaat ontbijten is het spek keihard en niet meer te vreten anders geen opmerkingen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,3
    Prima, maar volgende keer zoeken we wat rustigers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 16 nachten

    Wat erg tegen viel was de herrie van de discotheek - onder het zwembad - Niet de muziek, die hoorde je niet, maar wel de mensen die tussen 3 en 6 uur 's morgens eruit kwamen (meestal dronken) waardoor we geen nacht door hebben kunnen slapen.

    Geweldige schoonmaak! Elke dag schone handdoeken, er werd gestofzuigd en in de 16 dagen hebben we wel 3 x schone lakens gehad. Prima appartement! Er was een verwarmd zwembad dus in de winter lekker poedelen buiten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    10
    Super locatie, geweldige service, schoon, verwarmd zwembad, zonnig balkon, Wifi op de kamer gratis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten

    nvt

    Geweldig appartementen hotel! Groot appartement. Uitstekende bedden. Balkon op het zuiden. Verwarmd zwembad. Elke dag schone kamer en opgemaakte bedden. Elke dag schone handdoeken. In één woord: TOP

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,9
    compleet - aangenaam - gezellig - alles bij de hand.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    Persoonlijk zijn de matrassen te hard voor mij.

    zeer goed ontbijt - uitgebreid - hygiënisch - meer dan voldoende. Zwembad - proper - verwarmd. Ondergrondse parking. Trein en bussen op 400m. Afstand tot malaga 25 km - reistijd met trein 34min. Geen auto nodig om naar hotel te gaan. Er zijn al een groot deel van de kamers gerenoveerd. De inkom en de ontbijtruimte hebben een grondige facelift ondergaan - heel gezellig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Locatie uitstekend, attributen in keukentje matig, de badkamer verouderd!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    het ontbijt was goed, maar de badkamer is erg verouderd, geen afzuiging, klein badje,waar je de douchegordijn nauwelijks open kon schuiven. Voor gezette mensen is dat een probleem. Ook weinig ruimte om iets op te zetten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    Tevreden , goede plek om te verblijven als je niet veel op de kamer bent.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    voor de oudere mens is het lastig om te douchen staande in het bad hadden een drie persoonskamer geboekt, slecht derde 'bed". Matrassen van de andere bedden zijn erg hard! te weinig serviesgoed en bestek in het appartement voor drie personen. Erg onvriendelijke gastvrouw achter de bar.

    Hele schone kamers. heel erg ruim.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,4
    Ik mocht in eerste instantie niet zwemmen met een burkini.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik mocht in eerste instantie niet zwemmen met een burkini. Na een gesprek met de manager mocht het uiteindelijk wel, maar toen was de schade al geschied. Iedereen zou Mogen zwemmen met wat hij of zij wilt. Zolang het maar badstof is. Voor ons is het zeker niet voor herhaling vatbaar!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Heerlijk weekend in Fuengirola!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange wachttijden voor de lift. Badkamer was toe aan vervanging. In de studio was een keukentje aanwezig, maar daar ontbrak het een en ander, waaronder een afzuigkap en afwasborstel.

    Goede locatie. Kamers verouderd, maar schoon. Verder een prima ontbijt. Wat betreft hotel Pyr: prima voor een verblijf in Fuengirola. Tips in omgeving: fietstour door Malaga (via Bayabikes) en bezoek aan het witte stadje Mijas. Vooral niet doen (!) paraseiling.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    Strand aan de overkant, prima hotelkamer, geen overlast...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    Strand aan de overkant, prima hotelkamer, geen overlast miste alleen een waterkoker. Schoonmaak was prima. Garage voor de huurauto beneden het complex € 10 per dag en € 50 borg. Bewaar je borg bon goed voor de teruggaaf ervan. Prima locatie ook om een dagje naar Marbella, Malaga, Benamaldena of Torremolinos te gaan. Wij hebben ons prima vermaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,5
    Redelijk tot goed voor de kamerprijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Ietjse te harde bedden. Jammer dat de Engelse de laatste avond zich beschamend hebben gedragen met hun geschreeuw, gebonk op de gang. Misschien plezierig service strand-lakens tegen n hoge borg!!!!

    Gewoon goed ontbijt niets verkeerd aan. We hadden n mooi uitzicht vanuit kamer 525. Fijn dat hier gehoor werd aangegeven. Goede prijs voor garage voor 10 euro aan de overkant 15 euro. Kamer is gewoon aan vernieuwing toe, maar voor de prijs mag je niet klagen. Elke dag schone handdoeken en 2x p.w de bedden Ligging prima ten opzichte van strand en centrum. Veel keren gegeten bij de buren ( hotel uit en schuin aan de overkant) Zijn Indier maar zo goed gegeten voor n redelijke prijs en het is netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,6
    Uitstekend verblijf voor een korte vakantie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken in het appartement is niet geschikt om zelf uitgebreid te gaan koken. Voordeel is dat er genoeg restaurants in de omgeving zijn.

    Ruime kamers, ideaal voor een verblijf met logies en ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,3
    fantastisch verblijf met zeer ruime kamer en terras met zicht op de jachthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    nogal rumoerige omgeving wegens veel uitgangsleven in de buurt, vooral rond 5 uur 's morgens tot 6 uur. Kitchenette is nogal gedateerd en hebben we weinig of niet gebruikt.

    De ligging, vlak aan het strand, de boulevard en de jachthaven, en het openbaar vervoer waaronder de trein net achter de hoek. Ook het oude centrum ligt vlakbij met vele restaurants, pleintjes en bars. Groot winkelcentrum op wandelafstand. Studio is zeer ruim, maar probeer de kant van het zwembad te boeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    5,8
    Viel tegen !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 11 nachten

    De ontvangst van de heer achter de balie. We hadden ze een bericht gestuurd dat wij tussen 11 en 12 uur er zouden zijn. Ze innen eerst je geld en dan zeggen ze alleen maar dat je om half 4 je sleutel kan halen, Je krijg niet eens te horen op welke kamer je wacht, want dat wisten ze nog niet ??? Omdat om 2 uur mensen binnen kwamen die wel gelijk een kamer kregen ??? En ik er wat van zei, kreeg ik van die vervelende meneer (die later wijselijk zijn naamplaatje niet droeg) een kamer toegewezen, die al een tijd leeg stond. De koelkast was uit en warm en we moesten zelf uitzoeken dat het stroom uitgezet was, Het hele balkon zat onder de duivenpoep omdat waarschijnlijk beneden al heel lang niemand was, hebben de duiven een nest gemaakt met 2 jonge erin, kwamen de duiven heel vaak op ons balkon vooral 's-nachts sliepen ze er. Totaal geen zon op het balkon. Toen we de dag erna ging klagen, heeft Roccio een hele vriendelijke dame, er alles aangedaan om ons op dinsdag een andere kamer te bezorgen. En daar ga je weer alles inpakken, om 12 uur moesten wij uit de kamer, en weer om half 4 kregen wij pas de sleutel van de andere kadus 2 verloren dagen. Roccio vond het raar dat die vriendelijke meneer pfff, ons niet gelijk de sleutel had gegeven. De kamer was hetzelfde oud bollig ingericht met weer een bed waar niet op te slapen viel. De matrassen waren nieuw, alleen waar ze op lagen dat was een ramp !een houten plank op pootjes. De Bedbank kon je ook niet op slapen, want die was zo oud dat de veren van het matras in je ribben stak. Het enigste goede was dat we zon hadden en geen duiven. Het bidet was stoffig en er was geen toiletborstel op de wc. Ook de dames van de schoonmaak hadden die schijnbaar niet. Er werd alleen maar spul in het toilet gegooid en dat was het dan. Voor mij geen Pyr meer op deze manier. Denk je dat je goed doet om gelijk bij hun via Booking.com te doen. wordt je nog als stront behandeld.

    ontbijt wat je ook buiten op het terras kon nuttigen. En bij de receptie was slechts 1 dame Roccio die ook echt notitie nam van haar klanten. En elke dag even vriendelijk was. De receptiebalie was zeer modern

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,1
    Mooie ruime kamer met zijdelings zeezicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken en er is veel herrie.

    Mooie ruime kamer met zijdelings zeezicht. ( mooi uitzicht) goeie bedden en prima badkamer. De bar die er bij zit is prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    5,4
    Goed schoon hotel ontbijt zeer goed, maar het lawaai s'nachts heeft veel verpruts.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Verschrikkelijk veel lawaai in de nacht tot 5uur aan toe, we zaten op de 1ste verdieping met een hoeren tent en een disco onder ons balkon. was gewoon niet om te slapen zeer slecht.

    Ontbijt was top, kamers elke dag schoon gemaakt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    5,4
    Gelukkig kort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op eerste juist boven horecazaken,lawaai en sigarettenrook. 3 keer gevraagd om schuifdeur van kleerkast te repareren,niemand gezien. Vorige keren hadden we een ruimere kamer met 2 enkele bedden nu kleinere kamer met dubbel bed. Bedcanape midden in de kamer.Verplicht wiebelende tafel te verplaatsen om in keukenlade te geraken. Voor verbetering vatbaar.

    Ontbijt ok maar heel veel lawaai,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,1
    Ondanks mankementen, toch een leuke (zon)week gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Na een lange reis werden we door een ongeïnteresseerde 'mevrouw Carmen' aan de receptie 'opgevangen'. Zonder vooraf betaling kon er geen kamersleutel worden afgegeven. Ook een 'meneer Luis' kon geen mededeling doen voor een eventuele kamerwissel. Er wordt niet goed gecontroleerd of alles werkelijk functioneert. Zoals een doorlopend en suizend toilet, geen waterkoker, slecht deurslot i.v.m. inbrekers, niet werkend stopcontact.

    De locatie is goed, trein en busstation dichtbij. De vele horecagelegenheden, de supermarkten, de +/- 7 km lange boulevard.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    9,2
    Prachtig,spotgoedkoop en schitterend hotel,doe zo verder!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieks over te zeggen!!!

    De grootte van de kamers,in het midden van de stad en ook juist aan het strand!En ook een zeer groot terras met een zeer prachtig uitzicht!We waren zo tevreden dat we straks om 6u30 terug een vlucht geboekt hebben en vanaf deze namiddag terug in hotel Pyr gaan verblijven tot zondag!Zodus moeten we zeer tevreden zijn over jullie hotel.....tot straks. MVG,Danielle P.S.als je de foto's bekijkt van ons dan besef je dat we zeer gelukkig en ons schitterend voelden tijdens ons verblijf bij jullie!!!Is het wel mogelijk om de foto's niet openbaar op het internet te zetten maar wel alle andere vragen met antwoord mag je met zeer veel plezier publiceren dat iedereen onze mening kan lezen over jullie schitterend hotel.....

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    10
    Luxe hotel met veel faciliteiten, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten

    Elke dag schone kamer en weer schone handdoeken en 2 x per week een schoon bed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Was er een klein probleempje of een vraag dan werd dit meteen opgelost.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,1
    Pyr is een prima keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen met 3 volwassenen in een studio. Achteraf bleek dit toch wat te klein te zijn en iemand moest op de sofa slapen. Een soort ledikant op de grond. Voor 2 personen prima. Wij dachten ook een keer te koken maar dat gaat niet echt lukken in dat kleine keukentje. Een eitje of pannenkoek bakken prima maar geen echte maaltijd.

    De ligging is perfect!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten

    In de steeg naast het hotel bevindt zich een rock club en een "gentlemans"-club. De eerste nacht geen oog dichtgedaan vanwege muziek en geschreeuw tot 7 uur s`ochtends. Na klacht bij de receptie de volgende dag een andere kamer gekregen op de 10e en hoogste etage. s Ávonds lastige hoeren op de boulevard. In Fuengirola is zelf niets anders te doen dan zon, zee en zuipen. Aangeraden wordt om een auto te huren en de omgeving te verkennen. (Rhonda, Gibraltar)

    Kamer was schoon maar wat sleets. Het hele hotel kan wel een update gebruiken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,1
    Prettig verblijf in Fuengirola
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee (2-6 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met meerdere personen zijn meerdere sleutels wel zo prettig .en een waterkoker is ook geen overbodige luxe.

    Mooi ruim appartement met twee slaapkamers.. ieder voorzien van eigen douche/ wc. En heel ruim balcon .Alles wel stevig gedateerd.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    Het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn enorm slecht en al jaren oud ... en de herrie vanaf buiten van de omliggende cafe's is niet normaal zelfs op de 8e etage lijkt het wel alsof ze naast je staan tot 03:00/04:00

    Het ontbijt was super....

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Fijne vakantie op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden twee kamers. De ene kamer aan de kant van het zwembad was goed. De andere kamer had geen bad en bidet (wel geboekt). Bleek een invalide kamer te zijn. Hang- en sluitwerk van de kasten kan verbeterd worden.

    Ontbijt was goed. Voldoende keus. Heerlijk zwembad en kinderbad. Kamers en het linnengoed waren erg schoon. Ook het piepkleine keukentje is prettig om iets op te warmen. Het is te klein om te koken, maar een extra service van het hotel. Balkon is ruim en comfortabel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    7,9
    Zonvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten

    Het ontbijt is zeer goed, voor de prijs heb je veel keus. Kamers ruim en schoon. Beoordelingen van gedateerd en dergelijke, dan moet je een 5 sterren hotel boeken. Prijs/kwalitiet verhouding zeer goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,4
    Voldoende , geweldig uitzichr
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken kast hing les, geen theedoeken, handdoeken . Beetje vaat werd nooit afgewassen

    Ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,0
    Mooie locatie centraal gelegen. Aardig personeel, balkon en uitzicht viel na eerdere ervaringen tege
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indeling kamer balkon hokkerig ingedeeld mooi

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,4
    Familiestudio geschikt voor 2 personen i.p.v. 4 personen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedbank is net een plank niet op te slapen

    Locatie is oké

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    was goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt was goed en dicht bij het strand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    3,8
    Niets eigenlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden en verwarmd zwembad was niet verwarmd

    Niets eigenlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,9
    Pyrprima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiestudio (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon aan koude kant

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,5
    Met een kamer aan de zwembadkant waren we 100 % tevreden geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    8 hoog, veel wind weinig zon

    kamer ruimte en kookgelegenheid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    9,2
    Jammer van het slechte weer maar het hotel was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was oke

    Goede kamers en nette verzorging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op de kamer heel slecht , das jammer

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en restaurant.

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer en goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,0
    Mooie locatie aan de boulevard aan het strand met vele leuke eetgelegenheden en andere horeca.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt en parkeermogelijkheid in de stalling.Daarnaast elke dag schone handdoeken en dergelijke.prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,1
    Hotel ligt gunstig en bij alle voorzieningen. Tevens zijn bus en treinstation op 10 minuten lopen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet tijdig gereed waardoor wij pas later dan beloofd van onze kamer gebruik konden maken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,8
    Prima plek voor een paar dagen, maar niet voor een langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting vd kamer en het uitzicht

    De ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrek aan onderhoud

    Heerlijke locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    10
    alles al vele malen geweest dus hoef niets toe te voegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 8 nachten

    alles al vele malen geweest dus hoef niets toe te voegen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    Prima accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden iets te hard

    Goede service mooie kamer met prachtig uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,4
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De comfort en de zeer oude interieur / inrichting van de kamer

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    3,8
    Totaal niet uitgerust!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast vanaf buiten. Ons appartement zat boven meerdere bars en aan een drukke weg.

    De zon was heerlijk!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    4,6
    Het ontbijt was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze badkamer en kitchenette

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    Locatie en uitzicht vanaf het balkon naar de zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Zijzicht op Zee (3 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Stank van de badkamer De keukengerei was te mager

    Locatie en uitzicht vanaf het balkon naar de zee

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,4
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 2 3e verdieping is slecht, te veel geluid

    Niks

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Goed maar voor kinderen van 13 jaar zou ik toch iets anders kiezen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee (2-6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was veel te weinig voor zoveel kamers. Lang wachten !

    Groot ruim appartement

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Leuke ervaring
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje lawaai aan de kant van het zwembad door de uitgansbuurt

    Netheid en vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,5
    Geen overdreven luxe, maar alles wat nodig was, was aanwezig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (3 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden een beetje aan de harde kant!

    Geen overdreven luxe, maar alles wat nodig was, was aanwezig! Ruimte van het app. was prima!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,9
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    nette kamer , ruim terras , zijzicht op zee , heel centraal gelegen , vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,5
    Ruime kamers goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dicht bij het strand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Heel veel geluid van de straat te horen, zelfs op de zevende...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel geluid van de straat te horen, zelfs op de zevende etage.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 9 nachten

    dakterras met zwembad en iedere dag schoon gemaakt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Pyr hotel : heerlijk ontbijt - verwarmd zwembad - direct aan het strand en haven - leuke stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    harde matras.

    ontbijt - zwembad - locatie - trein/bus - grote kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,7
    Ligging perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Zijzicht op Zee (3 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie, hotel heeft een update nodig

    Locatie aan boulevard

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,3
    Het koffie apparaat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het koffie apparaat

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    vrebouwingen

    Ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,0
    ruime kamer en mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Zijzicht op Zee (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten

    broodrooster werkte niet sommige prises uit de muur elektriciteit chasse van wc kapot

    uitzicht vanop terras

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,3
    Centrale ligging , ontbijt , dagelijks schone handoekken en...
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Centrale ligging , ontbijt , dagelijks schone handoekken en een opgemaakt bed👍

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    3,3
    Niks
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ouwe gebouw kakkerlakken gebouw de plafond valt er bijna vanaf

    Niks

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    4,6
    Dramatisch
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie medewerker was echt dramatisch we werden niet verwelkomt net of dat we niet welkom waren

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    6,7
    Is aan renovatie toe Pyr, is vanaf het vliegveld per trein goedkoop en goed tebereiken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Zijzicht op Zee (3 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    bedden en slaapbank kunnen beter

    ontbijt is goed maar te duur

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,5
    verder was alles oke
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten

    dat er geen verse yoghurt was of kwark.

    ontbijt uitstekend.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,3
    Bed/matras
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om te ontbijten om 07:00 uur. Ontbijt was vanaf 08:00 uur. Dit stond nergens vermeld. Ik had wel betaald.

    Bed/matras

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    9,2
    Bar en ontbijtruimte zijn nogal kaal en ongezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en ontbijtruimte zijn nogal kaal en ongezellig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,9
    Het was een prettig en gezellig verblijf in een nette en schone omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren erg goed en netjes. ook hadden we een mooi uitzicht

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: