Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Santa Ana 3-sterren

San Juan de los Reyes, 31, Albayzin, 18009 Granada, Spanje

#188 van de 340 vakantiewoningen in Granada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 665 beoordelingen over dit appartement

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,3
    Prachtig uitzicht vanuit het appartement. Met Alhambra op vijf minuutjes loopafstand💖
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3-4 Volwassenen)
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had geen sleutel en de twêede uitklapbare bed werkte niet waardoor mijn kinderen samen moesten slapen..

    We werden vriendelijk onthaalt en kregen steeds hulp van de verhuurders!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,8
    Fijn appartement op een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Omdat het appartement midden in het oude centrum ligt kun je er met de auto niet bij komen. Het duurde ons een uur voordat wij daar achter waren. Bij het afspreken van een aankomsttijd kun je het beste met wat zoektijd rekening houden.

    Het dakterras is heerlijk om 's avonds te genieten van het uitzicht op het Alhambra. Het appartement ligt midden in de medina en ook het Alhambra is op loopafstand. Het appartement zelf is ons goed bevallen. Prima locatie dus.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Zou bij vlg bezoek aan Sevilla dit app. zo weer kiezen.TOP!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een heerlijk ruim, schoon en net appartement met ruim voldoende inrichting. De ligging is prima op loopafstand van Historisch centrum en heel dicht bij heel gezellig plein: Alameda de Hercules. Erg aardige beheerster ms Reyes, heeft ons veel tips over Sevilla gegeven. En was prima bereikbaar als we vragen hadden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,1
    De prijs kwaliteit verhouding is misschien wel redelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk bereikbaar met auto. Parking San Agustin te ver afgelegen zeker om met valiezen te voet over hobbelige straatjes omhoog te gaan. Er is geen bestek zelfs niet voor simpel ontbijt. In de buurt zijn ook geen winkels. Te smal tweepersoonsbed.

    Grote studio. Gebruik van wasmachine. Appt was koel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,5
    Vlakbij Alhambra, goed appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De inrichting van de keuken was minimaal, er was geen waterkoker. Voor een kopje thee moest je water koken in een steelpannetje op de kookplaat. We hadden een appartement genomen voor een beetje extra privacy, lekker samen ontbijten, koffiedrinken etc. maar het gereedschap daarvoor ontbrak. Badkamer heeft geen thermostaatkraan, temperatuur lastig in te regelen, daardoor veel water verspild.

    Vlakbij centrum, we werden ontvangen door aardige jongeman. er is een lift. Netjes en schoon appartement. Je kunt zien dat het een heel oud gebouw is. Badkamer was goed schoon. Vanaf de galerij zicht op een hele mooie binnenplaats.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    Leuk appartement maar moeilijk bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is zo goed als niet met een auto bij het appartement te komen. Straatjes niet breder dan 1.80/1.90 mtr

    Dakterras met prachtig uitzicht op Alhambra

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig en zeer ongezellig ingericht

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,7
    Uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    5,0
    Matige accomodatie voor 11 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere accomodatie

    Dakterras

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    10
    Geweldig pand midden in het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Geweldig pand midden in het oude centrum. Alles op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    8,8
    Prima verblijf in het centrum van het bruisende Granada.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuwe tuinset op het balkon zou geen overbodige luxe zijn.

    Lekker ruim, fantastisch balkon en grandioze locatie.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,7
    Locatie prima, appartement eenvoudig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukenoutillage. Geen waterkoker, geen theedoek, geen afwaskwast

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    8,3
    Prima centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    2dagen voor vertrek kregen wij van beheerder van appartement een mail waarin stond dat we beter in een parkeergarage konden parkeren en vandaar een taxi nemen naar Santa Ana. Dit vanwege het moeilijk te bereiken met de auto. Dit is zeker waar. Maar als ik dit van te voren had geweten had ik waarschijnlijk iets anders genomen. Ook werd er niet schoongemaakt tijdens de drie dagen dat wij hier waren.

    Prima centrale ligging. Zat restaurantjes in de buurt. Ook een bakkertje om ' smorgens een broodje te halen

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,3
    Wát een fabuleus uitzicht op het Alhambra hadden wij vanaf...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We misten een sinaasappel-pers, beetje jammer met die overheerlijke spaanse appeltjes van oranje. Wel even zoeken van P-garage naar het appartement.

    Wát een fabuleus uitzicht op het Alhambra hadden wij vanaf het dakterras! Mooi gebouw van binnen.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    9,2
    Locatie & rust.
    • Zakenreis
    • Stel

    Frisse lucht. Raam keek uit op (dichte) patio.

    Locatie & rust. Heel prettig en schoon appartamentje.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    8,8
    Leuk huisje, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Leuk huisje, goede locatie

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,8
    - Nice clean appartment
    • Vakantiereis
    • Stel

    - wifi on 3rd floor was terrible (but who needs wifi on vacation right?)

    - Nice clean appartment - awesome view

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    8,3
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verlichting binnen en lawaai buiten: auto's rijden over putdeksel, zeer storend, maar het went wel.

    Centraal gelegen

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: