Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Ses Dalies 3-sterren

De Les Canyes, 1, 07400 Port d'Alcudia, Spanje

#6 van de 61 hotels in Port d'Alcudia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 345 beoordelingen over dit appartement

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    10
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had voor een bepaalde tijd heet water, (4 a 5 minuten) daarna moest de boiler opnieuw opwarmen.

    Mooi gerenoveerd appartement dichtbij het strand van port de Alcúdia.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Rustig app complex.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Transfer was verschrikkelijk.

    Rustig app complex. Dicht bij het strand. Schoon app. Vriendelijk personeel. Puerto Alcudia is erg touristisch. Dat wij wat minder vonden. Maar als je daar van houdt en een rustig appartementje zoekt. Is dat en prima verblijf

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,8
    Ideaal gelegen vlakbij het strand en supermarktjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten

    Te harde bedden voor ons. Er is geen enkel toezicht bij het zwembad, de eerste week rustig, maar daarna allemaal lui met onopgevoede kinderen die alles bij elkaar krijsten. Enorme grote opblaasbare objecten in het kleine zwembad, echt belachelijk. De wifi is zeer onstabiel, vooral s avonds. De grote complexen pikken je wifi in en je moet continu opnieuw inloggen. Na een opmerking hierover bij de eigenaar een ? of hij het nog nooit had gehoord, terwijl ik het zowat in iedere review lees. Een locatie waar je vooral moet zijn buiten het hoogseizoen.

    Ideaal gelegen vlakbij het strand en supermarktjes. Om de dag schoonmaak en handdoeken. De gezinnen met kinderen (veel) worden altijd in de benedenappartementen geplaatst tenzij het daar natuurlijk vol is. Goede ligbedden bij het zwembad.Prachtig strand met volop ligbedden a 6,50 p.p.per dg. Altijd wel ergens parkeerplaats vlakbij te vinden. Aan de overkant van de weg ligt het ROC hotel waar je voor 10,00 pp een lunch buffet hebt incl drank en s avonds voor 15,00 incl. Goeie kwaliteit, veel verse groenten. Goede tv met veel Duitse en Engelse netten. Verder waterkoker en ouderwets koffiezetapparaat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    10
    De locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten

    Er is ons niks tegengevallen. Het was een heerlijk verblijf.

    De locatie is perfect! Het appartement is erg schoon. Niet groot, maar eenvoudig en uitstekend passend bij onze wensen. Wij (mijn man en ik) waren er met ons zoontje van 4 jaar. We hadden een huurauto vanaf airport dus we zijn zelf naar het appartement gereden. Parkeren is gratis in de straat, het is veilig en er is altijd plek. Als ons zoontje ging slapen, legde we hem in ons bed (aparte slaapkamer). Dan konden wij nog op het terras zitten of tv kijken in de woonkamer. Zodra we zelf gingen slapen, verplaatsten we onze slapende zoon naar de slaapbank in de woonkamer. De gordijnen in zowel de woonkamer als slaapkamer zijn zeer verduisterend, dus we sliepen soms wel tot half 10 door, ook ons zoontje! Ook is er in beide ruimte airco aanwezig. De supermarkt met vers brood en alle soorten beleg en vers fruit is op 2 minuten lopen, dus we ontbeten op ons terras bij het zwembad. Het zwembad mag pas vanaf half 10 gebruikt worden, dus je hebt geen geluidsoverlast van vroege zwemmers. Je loopt letterlijk in 3 minuten naar het strand. We hebben heel wat gezien van Mallorca dankzij de huurauto, maar 'ons strandje' was toch echt het meest relaxt en mooi: een breed, schoon zandstrand met beachbar 'Playero' waar je heerlijke koffie kunt drinken, maar ook kunt borrelen en lunchen/dineren. Je kunt er beachvolleyen en waterfietsen huren. Ook ben je in een wandeling van 20 minuten in Port Alcudia, waar je leuke restaurantjes en winkeltjes hebt. Vanaf het appartement Ses Dalies kun je binnen 2 minuten lopen in de winkelstraat staan, maar dat vonden wij iets te toeristisch: allemaal dezelfde winkels en veel Engelsen en Duitsers waar de bars ook op gericht zjin. Overigens heb je daar ook wel wat leuke restaurants zitten, ook voor lunch. Het stadje Alcudia zelf ligt wat meer in het binnenland, 8 minuten met de auto vanaf Ses Dalies. Een mooi oud stadje met veel geschiedenis, een oude stadsmuur waar je overheen kunt lopen en kleine Spaanse restaurantjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    9,2
    Modern appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ouder echtpaar is het belangrijk om te weten dat er veel gezinnen met jonge kinderen in deze appartementen verblijven. Weinig vrij uitzicht vanuit appartement.

    De inrichting en hygiene van het appartement. Ligging is ook dicht bij het strand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie wat minder

    Schoon

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    7,5
    handig en goed ingerichte en super schone appartementen,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    locatie lastig te vinden als je er de eerste maal naar toe rijdt, de gps helpt niet helemaal

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,5
    Ontspannen de dag beginnen op je balkon in de zon,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Net en rustig appartementencomplex

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Schone kamer, zeer goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg gehorig.

    Schone kamer, zeer goede locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    we hadden achteraf liever bij palma in de buurt gezeten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    we hadden achteraf liever bij palma in de buurt gezeten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Prima, modern appartement in rustiger stadsdeel, dicht bij prachtig strand en voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke eigenaar, zeer behulpzaam. Mooi complex, strak gerenoveerd. Mooi zwembad aanwezig. Zee op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    Ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Nice
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Voldeed aan onze verwachtingen

    Dicht bij zee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    9,6
    Vlakbij strand, mooi zwembad, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Erg gehorige kamers. Vlakbij drukke weg.

    Vlakbij strand, mooi zwembad, goede bedden. Zeer nette uitstraling.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,2
    Aangename ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen

    Aangename ontvangst. Appartementen zijn in de winter van 2016 vernieuwd. Prachtige kamers, zeer goede bedden, elke 2 dagen opkuis van het appartement, dichtbij het strand, dichtbij winkeltjes, mogelijkheid om zelf te koken. Voor ons een absolute aanrader.

  • Beoordeeld op: 4 november 2015

    10
    De eigenaars zijn zeer hartelijk, betrokken, en doen echt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kan ik niet bedenken. Geweldig daar.

    De eigenaars zijn zeer hartelijk, betrokken, en doen echt alles om je naar de zin te maken. Tis ieder jaar weer thuiskomen!

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    10
    locatie, mogelijkheid om zelf te kunnen koken, supermarkt...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niks

    locatie, mogelijkheid om zelf te kunnen koken, supermarkt dichtbij, strand dichtbij, bushalte dichtbij.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartamentos Ses Dalies

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: